Isabella Löwengrip vänder kappan(!) efter vinden

Klar för dagen och redo att ta helg i min nya kappa som jag snällt frågade Sascha om jag kunde behålla.//Isabella Löwengrip igår

Jag undrar vad Ellos tycker om att Isabella ber om att få behålla den kappa från Gant som med största sannolikhet kom från ett presslån och som hon bar på plåtningen för Löwengrip, medan den kappa från Ellos som hon bar i det här sponsrade inlägget helt lyst med sin frånvaro sedan dess.
Att Isabella bara bär kläder från Ellos när hon ”måste” är allt annat än bra för deras varumärke, men så är kappan på rea också. Normalt sett brukar kläder som influencers marknadsför sälja slut samma dag så det är lite märkligt kan tyckas…
Kan det helt enkelt vara så att de flesta läsare ser igenom hennes inlägg och blir mer negativt inställda till Ellos för att ha valt en så skenhelig ambassadör som Blondinbella?

Kanske var det Isabellas sågning av Ellos kvalité som var spiken i kistan? 

Många av de plagg jag använder är av väldigt fin kvalité och de kan lätt bli ganska dyra. Därför har vi letat efter kläder som har en lite lägre prisklass men som ändå har samma look och går att kombinera med alla mina andra plagg./Isabella Löwengrip

Finns det någon som på RIKTIGT tror att Isabella skulle bära kläder från Ellos om hon inte fick betalt?
Kan ni inte i så fall berätta hur det kommer sig att ni tror det? För mig finns det få saker som är mer osannolikt nämligen…

 

håll god ton

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Först klagas det på att influencers gör reklam för produkter gens läsare inte har råd med. Sen klagas det när de gör reklam för billigare alternativ. Tycker inte alls det är konstigt att bella gör reklam för Ellos, stilen är ju samma som hennes men till ett lägre pris, som kanske är ett pris som passar majoriteten av hennes läsare bättre. Att hon hellre bär designerplagg är väl ändå inte så konstigt?

      Men varför då göra ett samarbete med ellos överhuvudtaget?

        För att hennes läsare ska kunna köpa produlten plus att hon får betalt för det? Finna nog en del ur ellos kollektion hon själv kan tänka sig att bära. Och, för att ellos är ett stort företag. Ingen ifrågasätter varför alla andra samarbetar med dem?

          Håller med! Hennes läsarskara verkar vara unga/naiva. De läser förmodligen inte bloggen så noggrant som Camcam, och funderar nog heller inte så mycket i detalj över allt Bella gör och inte gör. Därför säljer nog Ellos bra på samarbetet. Att ett plagg kanske inte lockat målgruppen är ju inget mått på hur väl hela samarbetet fallit ut.

          Och vad är det som säger att de som vill köpa kläderna bryr sig om vad Bella gör/tycker? Om jag inte minns fel köpte Camcam ett stort lager krämer och annat av Bella trots att hon verkar ogilla henne starkt. Så varför skulle inte andra, mer neutralt inställda till Bella, köpa hennes varir eller det hon gör reklam för?

        För att hon har många följare ❤️

        För att ellos vill väl synas på ett ställe med många personer i deras målgrupp. Och Bella vill tjäna pengar. Det är business från bådas håll.

      Skenheligt och väldigt lite trovärdigt. Ger mer en bekräftelse på falskhet och att det går att sälja mormor bara man får betalt. Konstig donna;)

      Eller hur!
      Sen – Jag antar inte att alla modeller i tidningen eller på tv heller använder sakerna de gör reklam för. Reklam ska väl inspirera till köp, vilket influencers ju är svinduktiga på!

    Vem vann vännertävlingen???

    De varslade ju 50 personer och har gjort ett mångmiljonskontrakt med bella. Hon får pengar och andra får sparken.

      Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke, och marknadsföring kostar

        Jo, man kan bromsa mitt i backen, stanna och fundera på vart man är på väg. Bättra på makeupen i solskyddsspegeln, tänka över vilka som kan marknadsföra ens varor bäst. Försöka hitta en pålitlig person som eventuellt är bra, juste och intelligent nog att förstå att har man fått betalt så är man anständig. Det är inte Blondinbella. Och sedan är det också så: vem vill köpa asdyra krämer av någon som är frontfigur för Ellos? Pengar hon borde tackat nej till. Varumärkesbyggande vet hon ingenting om, det är helt klart.
        Och hon kan f ö hoppas på att Skatteverket inte gör granskning kring att företaget köper hennes nya hus.

          Har hon ens fått sålt sitt egna?

            Tror fortfarande det blir en våning i stan ??‍♀️

          Hur vet du att det är företaget som köper?

            Det är ganska självklart. Hon har ju redan använt huset som ”arbetsplats” och har dessutom själv skrivit att hon ska hålla möten, middagar och kundmöten på nedervåningen.

              Men på en direkt fråga om det var hon eller företaget som köpte huset svarade hon att det var hon privat som köpte det.

                Jag tror hon tänker att bolaget i detta fall ägs till 100% av henne och då blir det att hon köper huset privat.

      Hur vet du vad de betalade?

        Det gick Ellos ut med i ett pressmeddelande. Inte exakta summan men att det var ett samarbete i miljonklassen, deras hittills största enligt egen uppgift.

          Alla Bellas kontrakt är i ”miljonklassen” eller ”mångmiljonklassen”.
          När hon skrev avtal med United Influencers så var det också ett ”mångmiljonkontrakt”.
          Men hon behöver ju dra in två miljoner varje månad på reklam och samarbeten för att nå upp till en årsomsättning på 24 mkr. Så då behövs många ”miljonkontrakt”.

            Va?
            1. En OMSÄTTNING på 24 milj köper henne inte ett hus?
            2. Hon tjänar ju inte bara pengar på bloggen

              Det är ju Bella som har sagt att bloggen ska omsätta 2 mkr/mån. Vilket blir 24/år. Vad har det med hus och annat att göra?

    Jag förstår vad du menar. Men jag förstår inte hur hon har sågat Ellos kvalité? Allt hon har skrivit är att de kläder hon vanligtvis väljer har väldigt bra kvalité och att de brukar vara dyrare. Hon varken prisar eller sågar Ellos kvalité…? Eller missar jag något?

      Det handlar om förtroende för bellas varumärke. Hon har aldrig, och kommer aldrig bära Ellos kläder utanför ett betalt samarbete. Ellos är inget lyxigt varumärke och går därför bort i hennes värld

      Allt handlar om status, lyx och kapitalism för BB. Hade det varit en burberry kappa eller liknande så hade hon glatt tagit emot den sponsrade kappan och burit den regelbundet och givetvis varit noggrann med att meddela i alla bilder att hon bär just
      en burberry jacka. Ellos har inte samma klang liksom…

        Det förstår jag!

        Hade inte heller gjort gratisreklam. Hade du?

          Det är det många som gör, när de bär märkeskläder med loggor. Gratis vandrande reklampelare:-) Eller till och med betalande vandrande reklampelare.

        Samma sak med Daniel Wellington klockan….den bär hon bara när hon gör reklam för dem. Annars är det Cartier klockan som gäller på alla bilder.

          Självklart. Vem väljer DW före Cartier som sin dagliga klocka?

        Ellos är inget märke alls. Det är ett företag som säljer från blandade märken. Finns tex både Gant och Adidas där. Och mkt mer. 🙂

      Nej tänker detsamma, Bella har väl inte sågat Ellos kvalitét – det där var vinklat. Känns som att du alltid vinklar om Bella för att sänka henne och förstöra för henne. Går ju att ha flera kappor dessutom, men det kan säkert vara så att flera blivit negativt inställda till Ellos efter dina skriverier och manipulationer här.

        Jag tolkar det som en sågning. I vanliga fall har hon bra kvalité som ju kostar därefter, men hon har nu hittat billigare kläder som har samma look(!) och därför kan blandas med hennes ”fina” kläder . Detta tolkar jag som att dessa kläder ser bra ut, men de är billigare för att de inte har samma kvalité.

          Jo men billigare kläder brukar ofta inte ha samma kvalitet som dyrare, det känner de flesta till. Hon har fortfarande inte sågat Ellos kvalitet.

    Finns det någon här som fortfarande gillar Bella? Genuin fråga.

      Ja.

      Ja, jag gillar Bella. Inte hennes lögner, men en del grejer hon gör. Intressant att få ta del av

      Japp

      Ja men jag är naiv när det gäller henne. Orkar liksom inte engagera mej i henne liv.

      Jag gillar att läsa hennes blogg men sen kan jag tycka att hon kan vara lite fjantig ibland och lite löjligt pinsamt när de ska sjunga och slänga med håret osv. Men å andra sidan är Bella alltid glad och trevlig, hon får mig inte att må dåligt eller bli irriterad iaf utan ganska trevlig att följa.

      Ja absolut. Ser inget som helst fel i hur hon jobbar och det hon gör. Jag blir varken provocerad eller krängt. Haha men sen är jag inte så lättpåverkad som de flesta verkar vara här inne.

        Nä tur att hon inte har krängt dig, det hade varit att gå för långt för pengar, till och med för Isabella! 😉

          Haha….!

      Ja

      Nej

        Älskar ditt namn här!
        /Sims-nörden

    Vad är skillnaden på en modell som får betalt av ett företag att visa upp deras kläder men aldrig bär dem, eller på butikspersonal som måste ha affärens kläder på sig på jobb mot Bellas betalda samarbete med Ellos?

      Skillnaden är att Bella har målats upp som en dålig person under lång tid och ger kommentarer, medans en random modell inte hade gjort det

        Din kommentar makes no sense

        Modellen anlitas inte för att sälja kläder med sitt personliga varumärke – det gör Bella.

          Bella, och andra influencers, anlitas för att sälja kläder pga sin räckvidd och inget annat.

            Precis, de är företagets modeller utåt

              Inget företag förväntar sig att personerna ska bli vandrande reklampelare. De hade nog fått betala rejält myclet mer pengar isåfall

                Ja? De är modeller i bloggen, de gör ett inlägg med kläder, når ut till många och får betalt för det. Förstår inte alls poängen med att det skulle ha med hennes varumärke i större utsträckning att göra, hon gör ju reklam för kläderna, sen om hon använder kläderna dagligen eller inte spelar ingen roll

          Camcam tror du att de som vill köpa kläderna läser Bellas blogg så noggrant att de vet vilka märken hon har på sig och inte? Det tror inte jag. Tror de flesta har en betydligt mer lättsam attityd till bloggare än vad du har, de analyserar inte precis allt. Ellos säljer ju även lite dyrare märken som Gant, Lexington, Dagmar osv, så Gantkappan hade lika gärna kunnat komma från Ellos.

          Själv köpte du massa varor som Bella gjort reklam för, till och med hennes egna ?, trots att du verkar otroligt avigt inställd till henne. Om nu köparna trots allt vet att Bella föredrar kläder som är superdyra, så spelar nog det ingen roll om de ser något snyggt de vill köpa.

      En modell är ju egentligen bara som en klädhängare eller skyltdocka om man ska vara krass. När märken eller butiker samarbetar med en influencer säljer influencern mer in ”hela paketet”. Man ska tro att de verkligen gillar märket och själv använder det. Bella har ju som flera kommentarer nämnt vinklat sitt samarbete med Ellos som att hon verkligen letat efter billigare kläder som hon nu äntligen hittat hos Ellos.

        Men snälla, helt ärligt… hur många köper en kappa eller en blus för att Bella eller valfri bloggare har blusen? – kanske barn köper samma för att deras idol har något men så gör inte vuxna – man köper det för att man isf tycker det är snyggt inte för att just Bella visat upp det. Men självklart skriver influencern att de gillar det och använder det, och det gör de nog också i många fall, men det handlar om att många ska nås av reklamen. Och som sagt, inte många köper klädesplagg för att en viss person visat plagget utan för att de gillar plagget och tycker det är snyggt och något en vill ha.

          Man kanske inte köper kappan för att det är just Bella som bär den, men det kan ju få potentiella kunder att få upp ögonen för produkten. Typ ”åh den va fin, jag som ändå är på jakt efter en jacka, ska kolla vart den är i från. Jahaaa Ellos? Där är jag aldrig inne och tittar… & bra pris på den också, jag köper den!” Så fungerar iaf min hjärna snarare än ”gud den här har Bella (eller valfritt influencer namn) den mååååste jag också ha!”

            Och det är väl precis så Bella gjort som visat upp kappan?

          Företagen som använder sig av denna typen av reklam vet nog vad de gör, tror inte att de kastar pengarna i sjön. Och all reklam är ju som bekant bra reklam.

          Det handlar inte om att sälja just det plagget. Det handlar om att märket ska vara ”Top of mind” nästa gång konsumenter ska handla kläder.

    Klart det blir lite märkligt när man vet att influencern i fråga inte skulle bära kläderna egentligen, men det spelar nog inte så stor roll när det kommer till att tjäna pengar för företaget. Ser jag något jag verkligen gillar i ett samarbete så köper jag ju oavsett, deras smak är ju intr nödvändigtvis min smak. Vad gäller Ellos så förstår man ju att kvaliteten kanske inte är på topp, så hade ju blivit konstigare om hon hävdat det. DÅ tappar man ju verkligen trovärdighet, om man menar att kappan är HELT fantastisk i stil och kvalitet, och syns i andra kappor resterande tid. Tycker de kan skippa långa utläggningar, ju mer de motiverar varför den halvkassa produkten är så bra, desto mer börjar man ju fundera. Bättre att bara lägga ut bild och skriva att det är en bra, prisvärd grej.

    Värst var iallafall när house of Philia gjorde samarbete med de där billiga doftljusen!

      Ja fy fan för House of Philia. En lyxhustru som känner sig meningslös och har bloggen som ursäkt.
      Hon verkar tycka det är pinsamt att inte ha ett arbete så hon försöker övertyga folk om att det är hennes heltidsjobb. En blogg som inte uppdateras vara dag ens. Skitsnack! Bloggen är hennes egotripp och låtsasjobb.

    Jag förstår verkligen inte hur de kunde välja Blondis för ett samarbete av den kalibern?? De kommer säkerligen göra ett stort hemma-hos-reportage i nya huset med Ellos- och Jotexinredning (för det är väl samma koncern??) Troligt att Blondis skulle köpa inredning på Jotex liksom. Likaså bära Elloskläder, är ju Ballmaaan ?som gäller nu. Tror det snarare stjälper än hjälper Ellos…

      Nej jag fattar verkligen inte hur man landade i just BB. Ett rimligare alternativ hade t.ex varit Ida Warg som faktiskt hadlar mycket på kedjor som Gina, HM osv. Som konsument hade jag inte tyckt att det var märkligt om IW hade haft ett samarbete med Ellos då det följer hennes vanliga konsumtionsmönster.

    Så om jag gör ett sammarbete med Fiat så är det KATASTROF om jag kör en Ferrari den andra tiden då samarbetet inte gäller? Bäst att jag dumpar den idén ? fan också

      Det är förmodligen Fiat som gör fel om man anlitar en influencer som normalt kör Ferrari (även om Fiat och Ferrari haft ett långt gemensamt förflutet).
      Det är rimligen företagen som gör reklam genom influencers som måste tänka både på vilken image influencern har och vilken målgrupp som man når med hänsyn till vilka följare som influencern har.
      I Bellas fall kanske det finns många bland hennes läsare och följare som kan tänkas vara intresserade av produkter från Ellos men felet är att Bellas image inte är rätt för Ellos. Det känns inte trovärdigt när hon står i en lågpriskappa av sämre kvalitet och talar om att hon minsann normalt bär dyra och exklusiva grejor (som hon lånar och sen behåller).

        Fast vem är vi att säga att Bella inte är rätt för ellos? Ellos vill uppenbarligen ha henne.
        Bara för att en viss del av människor ogillar allt som har med henne att göra så betyder inte det att ”Sverige” har röstat nej till henne. Många gillar henne men har inte hennes summa på bankkontot.

        Så Personligen så kan jag tycka det är bra att hon gör reklam för billigare saker, jag som ensamstående 4 barns mamma skulle aldrig ha råd med en gantkappa men en kappa från ellos ökar chanserna betydligt.

    Blir så irriterad. Seriöst vem bryr sig om hon bär deras kläder privat eller inte?? Så trött på detta gnäll. Hon ser skitsnygg ut i kappan å de är väl huvudsaken, att man ser hur plagget ser ut osv.

      Fast en viktig del av influencer marketing är ju just trovärdighet och att en influencers ska inspirera. Om följarna vet att influencern endast har på sig kläderna vid fototillfället och inte duger annars, så faller hela meningen med influencer marketing.

      Det är stor skillnad på en modell som får uppdrag genom en modellagentur att tex fota för ett visst varumärke, men sedan inte använda produkten privat.

        För att folk kan inte använda kläderna så länge inte Bella använder samma? Är vi tillbaka på lågstadiet och klär oss likadant som bästisen?

          Influencer marketing funkar så, vare sig vad du eller jag tycker. Det är fakta.

        Men vilken vuxen person bryr sig om Bella använder ett plagg privat? Ser man något man vill ha köper man det. Och inte många analyserar Bellas blogg in i minsta lilla pyttedetalj, de flesta vet inte vad Bella har på sig för märken, och bryr sig inte heller. Ellos säljer ju för övrigt Gant som tas som ex i inlägget.

      Hahaha

    Varför skulle ellos bry sig? De betalar inte henne för att göra reklam 24/7 för dem

    Alltså qpark på Youtube. När han härmar Beyoncé och hennes man och Jennifer Lopez skrattar så jag dör. Vill träffa den där killen. Han är härlig. ❤

    Hmm dock är det ju många influensers som gör reklam för saker de sedan inte använder. Aldrig sett varken Kenza, Blondinbella eller Wilma Holmqvist bära klockor från Daniel Wellington förutom vid samarbeten med det företaget. Alla dessa tre klär sig ganska olika men tydligen verkar ingen av dem gilla klockorna egentligen..

      Eller Bianca med sin Huawei

        Eller varför inte Bella med sin Windows Phone för några år sen…

      Precis…och ena veckan används en hudvårdserie som är fantastisk och det görs en kur och sen veckan efter är det en annan hudvårdsserie som används av densamme som är den bästa, och piller som ena dagen är så bra som gör bloggaren så pigg, full av energi och balanserad men nästa dag är densamma trött, utan energi och i obalans…

        Eller de 20 olika tandblekningar som Kissie gjort reklam för genom åren 🙂

      Mona i universum är väl också en av Ellos sjärnor? Passar nog bättre hennes svans;)

    Ja varför inte?! Ellos har ju mycket jättesnygga kläder och i lite olika prisklasser. Båda kapporna hon bär på bilderna var väldigt snygga tycker jag. Såg på Bellas story att de var i nya huset och hade plåtningar igår, det var fullt hus, såg mysigt ut. Så hon har tydligen redan tillgång till huset och det verkar som möbler följer med i köpet.

      Nej, läs hennes inlägg igen.

      Tillträdet är först i november.
      Hon har någon deal med säljarna att hon kan använda huset ibland för reklamjobb.
      Huset ser ju nästan obebott ut. Kanske bor ägarna redan någon annanstans?
      För övrigt så verkar det ha kommit in ett bud till på Bellas hus – en ytterligare budgivare har höjt 50 tkr till 11050 tkr.
      Verkar i alla fall inte vara slagsmål om huset.

        Okej men då har hon ju tillgång till det nu men flytten är i november, 8e tror jag hon skrev. Okej men då verkar hon fått några bud då iaf, tur det för henne. Nej slagsmål behöver det ju inte vara haha.

          Nej, hon får tillgång i november. Hon Fuck låna huset övervdagen.

            Hahaha Fuck? FICK*

    Köper man inte kläder till sig själv för att man tycker att de är snygga? Vem tror du klickar hem kappan och sen ångrar sig bara för att Bella inte har på sig den? Hur shoppar de personerna ? Köper de bara det som är i skylten också och slutar sen använda så fort de byter kläder i skylten?

      Lättpåverkade tonåringar t.ex.

    Jag gillar fortfarande ellos trots att de har samarbete med Bella 🙂 däremot inget fan av DW men det är på grund av hur uttjatat det blivit. Om Ellis skulle ha kontrakt med 100 influencers med olika stora konton så skulle jag nog ledsna på dom också.

      Ja, det är lättare att nämna kändisar och influencers som INTE gjort samarbete med DW än de som gjort det haha

        Hur tänkte du nu ? om det är lättare att nämna influncers som inte gjort samarbete med dem så är det ju inte uttjatat

          Den flög över huvudet på dig va? Det är så uttjatat så det tar kortare tid att skriva ner dem som inte samarbetat med dem än de som har samatbetat

    Camcam varför tog du bort inlägget om AE ang piller från better you?

      Jag kan se det.

    Kan du inte skriva ett inlägg om att giriga Jocke & Jonna tigger swish-bidrag från sina unga följare??

      På vilket sätt har de tiggt? När jag sett deras videos har de sagt att de inte vill ha pengar och tror aldrig att de skulle ge ut sina telefonummer ?? så utveckla gärna (undrar uppriktigt)

        Swish kan man väl ha ett speciellt nr till?

          Visst – Rädda Barnen t ex har två Swish-nr som inte är telefonnr
          902 0033 och 900 6008

          Ja, företag kan ha det. Inte privatpersoner.

        De gör tydligen en livesändning idag, och under live finns det möjlighet att donera vilket de ska ha uppmanat till

    Hur funkar presslån?
    Är det som smink tester i butiken som alla får pröva men ingen köper?

      Du bär det på en plåtning och lämnar sedan tillbaka

      Det är därför som Sascha ränner runt som en iller på stan mellan presskontor och PR-byråer för att låna ihop till Bellas tre-fyra dagliga outfits. Normalt ska presslån lämnas tillbaka men det gäller dyrare kläder, skor och accessoarer. Fast det brukar gå att ”köpa ut” ett plagg för en slant om man vill behålla det efter en plåtning.
      Lån av underkläder, badkläder, blusar, skjortor och t-shirts brukar anses som förbrukningsvaror och de kan man oftast behålla.

        Jag förstår inte varför hon inte skulle kunna det? Jag handlar gärna lyxiga kläder, ytterplagg, väskor mm men blandar med saker från HM, Gina tricot, Monki mm.

    Jag blev förvånad först att jackan var från Ellos som hon visade. Sen blev det tydligt att kappan inte var av bra kvalite när man kollade mer noggrant och bortsåg från hennes styling av jackan. Jag såg igenom det direkt! Tror inte Ellos vann så många nya kunder.

    Typisk Bella-grej; hon är förkyld och förstås handlar det om hennes megaspäckade schema och den ”otäcka” mannen (?).
    Virus och sånt finns ju inte i hennes värld, utan det är för att hon har det så superhektiskt – vilket hon nu får ännu en anledning att påminna oss om.
    Dvs det livet som hon ju omfamnar så glatt i alla andra inlägg..
    Kan ens superwomen bli sjuk?

    Influncersuck på den alltså.

      Influenser med influensa ?

    Tror ju att merparten av hennes instaföljare inte har råd att köpa de dyra märken hon frontar. Det är kanske därför hon accepterat ett samarbete med Ellos för att tjäna på klick hos dem. En snabb koll på några följare så är det många unga, många från Turkiet? flera som följer många men inga inlägg? Förklarar kanske att hon får lite likes i förhållande till följare.

      Köpta följare

    Ellos kappa är så mycket snyggare! ?

    Du har verkligen öppnat upp mina ögon och fått mig att bli mer kritisk när jag läser bloggar och ser på Youtube. Stort tack för det!

    Försöker undvika alla märken som använder influencers som aldrig skulle använda produkterna om dom inte fick betalt för det.

    tror mycket handlar om just märket på kläder. gant är givetvis ett lyxigare märke. finns mycket mer att ta reda på om material och skulle jag skriva det här vore det en bibel.

    Ellos vänder sig väl till läsarna? Tycker de valt en utmärkt influencer för deras målgrupp.

    What about läkemedelsverkets granskning av NC? Appen höll ju vad de utlovat. Dags att pudla Camcam?

    Jag köpte en hel del av hennes produkter när Matsmart sålde ut dem (tror de gör de fortfarande) och jag gillar de flesta av dem.
    Köper inte det där med att bloggare ”testar”… De som funkar, luktar gott på dig gör kanske inte det på mig eller tvärtom.
    Och sedan tycker, vet alla så mycket, fast egentligen har de ingen aning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.