Hallwylska går all in med julbords-sponset

EDIT – Margauxs inlägg var reklammarkerat från början och blev det inte i efterhand! Misstaget är helt mitt och jag ber om ursäkt till Margaux för det!

Både Bianca och Kissie har publicerat sponsrade inlägg om Hallwylskas julbord – den första oktober, hur tidigt som helst kan man tycka, men nej…
Visserligen kan jag bli irriterad på att Kissie skriver ”Jag har iaf för en gångs skull varit ute i god tid för att boka årets julbord och det har jag gjort på Hallwylska..” när hon lika lite VALT Hallwylska som jag tror att hon VALT AK Nygart som klinik för sina silikonbröst. Hon kommer äta julbord på Hallwylska och få nya tuttar på AK Nygart för att de erbjudit henne samarbeten som hon accepterat.
Säg som det är istället för att försöka linda in det till att låta mer genuint än vad det faktiskt är!
Men…
Tidigt var det inte…det här hände nämligen redan i början av september och gör mig betydligt mer irriterad.

Margaux skriver att hon nu blivit påmind av Dasha att boka årets julbord på – you guessed it – Hallwylska som sedan visar sig vara ett samarbete (Som dock inte markeras ut som ett samarbete förrän i efterhand) medan Dashas inlägg fortfarande inte är markerat som ett samarbete.

Samma sak varje år, helt plötsligt så är det julbord och jag har glömt att boka och så är det så klart alltid fullt på de bästa ställena och de bästa tiderna.
NOT THIS TIME! Jag har tack vare Dasha blivit påmind om att det är NU som julbordet på Hallwylska släpps så det är nu man ska boka.//Margaux

Så menar Margaux att Dashas helt privata inlägg påminde henne att boka sitt samarbets-julbord som hon annars hade glömt bort? Vilken tur att Dasha skrev sitt inlägg preciiiiiiiis när Marguax behövde boka och publicera sitt samarbete!!!
Ja, det känns ju logiskt!
Allt för att försöka lura läsarna till att tro att det är någonting annat än vad det faktiskt är – köpta reklaminlägg.
Eller känns det här trovärdigt med tanke på att det är ett sponsrat inlägg?

”Vilka datum funkar” Efter den frågan brukar nästan alltid allt rinna ut i sanden för att vi aldrig kan komma överens om en tid och dag.

Men det var med glädje som vi enkelt lyckades boka  in det här, kanske för att det är tre månader i förväg och alla våra kalendrar är ekande tomma. Så nu är det spikat och klart! Det blir Hallwylska i år igen och jag vill passa på att rekommendera er att också att boka på redan nu.//Margaux

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Det blir Hallwylska i år igen och jag vill passa på att rekommendera er att också att boka på redan nu./Margaux”
    Jag tänkte mig att boka för fyra eftersom det alltid är trevligt med lite julstämning och traditionella julrätter.
    Men jag såg att det inte fanns någon kod som skulle göra julbordet gratis för mig också.
    Jag har ALDRIG betalat för ett julbord, faktiskt. Alltid blivit bjuden.
    Men varför finns ingen gratiskod med så man slipper betala där på Hallwylska?

    Personligen, då jag bl.a. Jobbat med att boka julbord åt vår arbetsplats, tycker jag inte alls det är tidigt att boka nu, det är snarare på snudd sent. Iaf på vår ort, och om man ska till något ställe som är ”värt” att ha. Är man dessutom många, dvs tiotals, så får man sätta igång med förfrågningar redan aug/sept om man ska ha något vettigt.

      Ja, företag brukar boka redan direkt efter sommaren för att få dag, antal platser och restaurang som de önskar.
      Är man stamgäst som företag kan man boka år från år. I synnerhet om man kanske behöver plats för 50-100 pers eller så.
      Privatpersoner brukar snarare boka julbord till veckan närmast jul. Då har företagen oftast klarat av sina julbord.

        Absolut! Som privatare får man ju restplatserna som ej blir uppbokade/dvs över av storbokningarna. Både jag och min man får vår beskärda del av julbord via jobbet/kunder (ibland är man trött på julmat redan innan 10 dec) men vi har en lokal restuarang på vår lilla ort som har sååååååååå j-kla god mat (oavsett högtid) som vi aldrig vill missa – hänger på låset typ för att få någon överbliven stol, oftast veckan innan jul! ?

      På vår arbetsplats är vi runt hundra som går ut på julbord. Vi bokar redan innan sommaren. Och vi finns i en storstad.

      Jag har jobbat med att boka stora julbord (2000 platser med show per kväll) och det är väldigt sent att boka i oktober!

    Ellinor Löfgren (pdotter) skrev ett liknande inlägg om att det var dags att boka Hallwyska

      Japp och var det inte en väldigt snarlik formulering? Något i stil med ”den här gången är jag ute i god tid”.

      Ja det var där jag läste det. Och om jag minns rätt var det inte markerat som spons alls.

      Varit på Hallwyska och var inte imponerad till det priset…
      Kändes lite som en finlandsfärja, kan inte förklara varför riktigt.
      Alla dessa samarbeten ;)…hur ska skatteverket hinna med å ja, bäst av allt var ju att Kissie skrev att hon inte glömde för en gångs skull hahha…jada jada

        Åt julbord där förra året och det var verkligen inte särskilt gott, men dyrt. Men jag antar att jag skulle gillat det betydligt mer om jag fick det gratis. Gratis är godast!

          ja, jag var också där förra året 🙂 trodde det skulle vara ngt helt over the top för det priset

      Glöm inte bort att hon endast bjuder in personer som är i par-form. Gud förbjude att man ska mixa par med singelkompisar.
      Sorry, är du singel…nej då kan du inte bli bjuden för bara par får komma på mitt julbord. Snark!

    Motsatt effekt, tyvärr.
    Blir definitivt INTE julbord i den influensiska humbug-grottan….

    Blir dock arg på mig själv för att jag blir som en trotsig treåring när det gäller samarbeten, jag kanske missar massa. Får bli nyårslöftet 2019, att bli mer öppen ?

    Dasha är väl den som skapar kontakten mellan alla bloggare och Hallwyska, så kan mycket väl vara ”påminnelse” (med självklart sponsoravtal inbakat). Douglas bror driver nämligen Hallwyska, därav att de är där i tid och otid och att hon kör outfit-bilder därifrån när det egentligen är stängt.

    Alltsa hur jakla svårt ska det vara att markera att det ar REKLAM!!!!! Det ska fan anmalas! Gahhh sa trott pa influencers, kan vi inte stanga av internet ett tag?

      Sluta följ influencers som gör dig så arg??

        Ahhhhhh tack det har jag inte tankt pa, det ska jag gora nu.

          Varför attityd? Det är faktiskt konstigt att du sitter och stör dig på människor som du enkelt kan undvika helt. De är inte en del av ditt liv, det är du som väljer att de är det

            Nä det ar inte alls konstigt 🙂 Jag far störa mig hur mkt jag vill, även om jag tekniskt sett kan undvika dem – men jag SKULLE ju kunna slänga mobilen, tv och datan mot väggen och bo under en sten for resten av mitt liv, absolut, du har så rätt!

            Tycker dock att man kan störa sig på folk som inte gör rätt för sig skattemässigt 🙂 där ska man aldrig vända kinden till

    Influencers tror att pöbeln är dumma i huvudet.

      Och pöbeln tror att influencers är dumma i huvudet.

        Nej, pöbeln tror att influencers är strategiska men underskattar sina kunder.

    Hannah Graaf har också bokat julbord där ?

      Och Sanne Alexandra också …
      https://sannealexandra.se/2018/09/18/first-christmas-in-sweden-in-a-while/

      Helt omarkerad reklam

    OT nu ska Virtanen sitta i Malou efter 10 idag och gråta ut?

      Mer utrymme är ju precis vad han behöver…

        Ja men usch. Inte ska han väl få komma till tals i en hel intervju efter att alla debatterat honom utan hans medverkan i två års tid- det låter ju förskräckligt. Kanske man kan starta en namninsamling och klaga på tv4 hos granskningsnämnden 🙂

      En läxa till alla oss kvinnor, blir vi utsatta för sexuella övergrepp så ska vi helst anmäla på en gång, allra helst blodiga, sönderrivna, hysteriskt hulkande men samtidigt detaljerade med våra berättelser. Om det inte går måste vi berätta för många trovärdiga personer samt se till att en psykolog skriver ner vårt trauma i sin journal så att det dokumenteras. Annars hamnar vi i kylan med en förtalsanmälan medan gärningsmannen får gråta ut i tv.

        Är inte det allmänt känt att ju tidigare man anmäler ett brott desto större chans det är att få brottet löst?

        Det är väl rätt självklart att man ska anmäla direkt något hänt. Att gå hem, duscha blogga några år innan man kommer på att man ska anmäla minskar ju chanserna avsevärt för att få någon fälld för brottet. Ganska givet kan tyckas

          I teorin är det kanske självklart att man ska anmäla direkt, men när man har blivit utsatt för en våldtäkt är det kanske inte så enkelt att anmäla direkt, av många olika anledningar (skam, trauma, förträngning/förnekelse av det som hänt, relation till förövaren etc). Finns många som aldrig gör en anmälan.

        Fast. Ja. Det är bäst att anmäla på en gång när man är med om en sånt brott. Cissi har föresten fått utrymme. I flera år. Finns artiklar om våldtäkten. Så det du skriver stämmer inte. Hon fick utrymme förra året också. Detta med. Det handlar om ett program, som de inte vill sända just nu pga ett brott HON begått. Har inget med han vs hon att göra

      Nämen lägg av!!!

      Fast om man nu vill vara lite nyanserad ÄR det faktiskt intressant att höra vad han har att säga om sin situation. Jag tror inte på det här med att låtsas som att folk inte existerar eller att ta bort streamingtjänster (tv4..) eller redigera om filmer (Hollywood) i kölvattnet av metoo och tro att man gör världen en tjänst. Tycker det är bra att han får komma till tals, liksom alla andra.

        Inte om den andra parten tystas. Han fick komma till tals i uppdrag granskning, och medan Cissi blir bortplockad från tv på grund av det här, så är det inte någon rättvisa i att han får sitta och älta.

          Fast nu pratar du om helt olika saker. Tv4 har inte tystat någon- det är väl SVT som inte ville sända hennes program till efter rättegång. Tycker egentligen inte SVTs agerande är att ”tysta” någon heller men går såklart att diskutera hur de resonerat- hursomhelst, TV4 har ingenting med saken att göra. Om FV fått uttala sig 2 ggr i media under 18 månader håller jag heller inte med om att han ges ”obegränsat med utrymme” medans ”alla andra tystas”. Nyanser…

            Jag har inget att säga emot, tycker inte du har fel i något du skriver. Men jag tycker att Malous som journalist har ett ansvar att inte låta det han säger stå oemot sagt, och även om tv4 inte tystat Cissi, så har de ju inte heller gett henne utrymme att ge sin version, eller? jag har ju inte sett allt på tv4, så vet inte om de har det? har inte heller sett Malou så hon kanske sköter det? Jag är bara extra känslig efter att ha följt Kavanaugh-utfrågningen, hur de säger att de tror henne, men att det inte spelar någon roll, för att det är skitsamma om han försökt våldta någon, eller faktiskt våldtagit någon annan som andra säger, det spelar ingen roll, och med det i bakhuvudet provocerar det mig extra mycket att höra FVs namn eller höra att han är på TV. förlåt för känsloargument, men har inget annat, pga är så jävla arg och less.

              Hur vet du det? Hon kanske har tackat nej? Jag hade tackat nej till Malou på direkten haha. Skulle aldrig sätta mig där

                För att Cissi själv berättat.

              Fattar- du behöver inte be om ursäkt för känsloargument <3

            Även TV4 har avslutat samarbeten med Cissi (om jag har förstått rätt).

              Malou avbokade Cissi efter att FV anmält henne för förtal…

                Tv4 kan inte göra annat, tror inte de vågar det efter all skit de fått under metoo. Efter det har ju ingen som utreds för grövre brott fått vara i rutan

                  Mitt svar gällde att det bara var SVT som plockat bort henne. Det stämmer inte. TV4 har gjort detsamma.

                  12:22 Helt rätt att de gör det! Hoppas alla kanaler tänker det samma och fortsätter att plocka bort personer som begår grövre brott, oavsett kön

                På ett sätt kan jag förstå det dock. Det är inte helt smart be CW ställa upp innan rättegång. Dels riskerar hon sätta sig själv i klistret genom att säga saker som kan användas mot henne i rättegång (& det vill man väl inte ta ansvar för av etiska skäl) och dels riskerar man att åka på utgivaransvar om man ger henne en plattform att säga grejer som domstolen kan komma att bedöma som olagliga. Tycker dock inte man har rätt att avboka henne om programmet med henne skulle handla om nåt helt annat typ ”barnuppfostran”. Men för allt som är metoo relaterat förstår jag faktiskt att man avvaktar.

                Det var väl fler. Hade hon inte en plats i soffan på nyhetsmorgon på lördagar som nu också är borta?

                  Ingen aning. Varför bytte man ut henne och när? Var hon permanent eller bara gäst?

          Nej hennes program blev inte bortplockad pga han. Det var pga pågående utredning om grovt förtal. Skilj på brotten!

      Så passande, nästan precis ett år efter att Lulu och Cissi var där och pratade #metoo…

        Tillsammans med EMF :-/

      Just sett klart. Stackars stackars fredrik. Han ville ta livet av sig men frun var bortrest så ingen kunde ta hand om barnen. Han var längst underst en hjord av elefanter (eller nån typ liknelse) och blev platt. Inga arbetskamrater, folk spottade efter honom på gatan. Bufuckinghu.

      Vet inte vad det var för värde i att ha honom där idag, förutom att CW väl ska upp i rätten igen tror jag att jag läst så det var ju ett bra tillfälle att få darra lite på läppen i någorlunda bra sändningstid.
      Tv4 borde bjuda in CW också nu tycker jag så kan hon få ge sin syn på hur året varit för henne.

        Men usch. Oavsett vilken uppfattning man kan ha om nån så har jag jättesvårt för raljerande över andras självmordstankar. Inte okej. Tror ingen här inne ens kan föreställa sig vad han måste ha gått igenom. Och nej- pådyvla mig ingen åsikt som jag inte har nu…

          Kanske har Klådan också självmordstankar nu efter våldtäktsdomen och med ett par års fängelse och en förhoppningsvis död karriär framför sig?
          Hoppas Malou hämtar in honom snabbt så att vi kan få tycka riktigt synd om honom också!
          Tänk vad han har fått gå igenom… Finns ingen det är syndare om än män som får stå till svars för sitt vidriga beteende – ingen!

            Logik och empati är knepigt, inte sant?

              Du menar att det mest logiska och empatiska är att alla övergreppsanklagade och våldäktsdömda män får gråta ut i tv?
              Logiken och empatin flödar – särskilt med hänsyn till deras offer, och deras eventuella självmordstankar…

                Ursäkta, men jag missade helt vem den våldtäktsdömde mannen som fick gråta ut i TV var, kanske kan du hjälpa mig och förtydliga…? När var det här? Vilken kanal?

                  För din logik och empati är direkt kopplad till vem som får vara med och gråta i tv?
                  Kan annars tipsa om ett antal människor du inte ’ens kan föreställa dig vad de måste ha gått igenom’ att empatiträna på.

      A anmäls för våldtäkt av B. Fler personer anklagar A för seuxella övergrepp. A anmäler B för förtal. Svensk media? ”Ahhh paniiiiik, avboka ALLT med B, ingen får tro att vi väljer sida!!! Men också, boka in A till ALLT så han får komma till tals och gråta ut!” #feminismenhargåttförlångt

        Fast nej. Cissi har skrivit om det i många år både själv och media har skrivit om det. Innan namnet var ute. När han var med i tv så var det ingen utredning eller åtal mot honom, som det är med Cissi nu. Det är liksom inte samma utgångsläge. Suger det att det är så? Ja. Men man kan inte hetsa upp sig utan att ta till sig hela bilden för det.

          Vad snackar du om? Han har fått vara med i TV när han utreddes för en narkotikadom. Även andra män har fått vara med i TV trots både utredningar OCH domar! FV är med JUST NU för att få prata specifikt om hur synd det är om honom. Medan Cissi Wallin avbokas från allt?

          Han var också under utredning men åtal lades ner pga brist på bevis (han blev alltså INTE frikänd i domstol). Det hindrade honom inte från att få utrymme i media.

            Inte för att jag har nån aning om hur svt resonerat men det handlar inte om att ”få vara med i tv” trots ”dom” eller ens förundersökning gällande nåt helt orelaterat till det man ska snacka om (”narkotika” vs ett program om ”miljö” (inte vet jag). De har gjort bedömningen att CWs program är för relaterat till åtalet (inte vet jag varför de gjort den bedömningen- jag har inte sett programmet). Så länge de visar hennes program efter rättegång och dom tycker jag inte man kan säga att SVT agerar fel.

              De har rätt att ta bort vilket program de vill såklart. Förstår faktiskt inte grejen med att SVT skulle ha gjort fel, de väljer väl själva vad de ska sända

            Jo, det hade hindrat honom från att vara med om den anmälan hade varit aktuell idag. Timell och Kronér är exempel på de män som inte fick vara i tv under tiden. Ni väljer ju att bara se det ni själva vill se

              Ja men se där, vad skönt att det blivit rättvist nu 2018 och att svt behandlar alla lika 🙂 Vare sig män eller kvinnor som riskerar åtal får vara med- perfekt!! Härligt att man kan utvecklas och behandla alla likvärdigt!

                Ja, jag tycker det är bra faktiskt. Att de lärt sig efter metoo och inte låter folk vara kvar. Tycker inte du det?

                  Jo jag tycker absolut man ska behandla folk lika- det är bra.

          Vad hon skrivit på sin blogg ett fåtal gånger kan du väl på allvar inte jämföra med tv-tid?

            Sin blogg ett fåtal gånger? Du vet att hon varit med i intervjuer och tidningarna har skrivit om det också va?
            Och, sen när är det en rättighet att vara med i tv?

              ”Fast nej. Cissi har skrivit om det i många år både själv och media har skrivit om det. Innan namnet var ute.”

              Var finns de artiklarna menar du på? Innan namnet var ute.

              Och jag säger inte att de inte finns, men skulle också gärna vilja se de artiklar som skrivits där Cissi intervjuats även efter, för jag har inte sett en enda en.

                PS Din sista mening är en halmdocka så den besvarar jag inte.

                Här skrev hon 2010 – https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/504366-cissi-wallin-fredrik-virtanen-valdtakt

                Aftonbladet hade en lång artikel också men misstänker att det ligger på sida 55 på google, men leta. Krönikor, intervjuer etc. Hon har fått berätta många ggr innan hon sa namnet

                  Vi har nog olika syn på vad berätta innebär och hur stor uppmärksamhet det ena fått jämfört med det andra.

                  Men du hade rätt att tydligen har någon hon fått någon liten artikel.

                  Det står i artikeln att namnet på den anklagade lades till 2017, men att originaltexten, utan namn, skrevs 2010.

                  Eller aha, läste ditt inlägg fel. Nevermind.

        Men herregud så ni överdriver 🙂 ”Avboka ALLT med B” ”Boka in A till ALLT”. Det här har ju inte riktigt hänt såvitt jag förstår…

          Ja, de överdriver. Förstår inte heller hur folk håller på. Alla som känner sådär borde backa ett steg och kolla på hela situationen

      Kanske kan ett julbord muntra upp honom….

      Läs Åsa Linderborgs senaste kolumn i Aftonbladet, näst sista stycket: ”… Män som legat med kvinnor som olyckligt nog förälskat sig och senare hävdar att ett vanligt fylleknull var en våldtäkt.
      Hösten 2017 fick de sina liv förstörda”.

        Men gud, hävdar du att Cissi Wallin blev kär i FV, fick nobben och därför anmälde honom för våldtäkt?! När någonsin händer det? Det finns liksom noll logik i att kvinnor skulle göra det?

          Nej, det hävdar jag absolut inte. Jag citerar, och det hon skriver fick mig att misstänka att det är en känga till CW.

            Och nu finns det glädjande nog en reaktion i DN på det Åsa Linderborg skriver…

              Förstod inte DNs replik dock. På vilket sätt var hennes debattinlägg ”nyliberal”?

            Handlar inte om CW. Nästan säker på att det handlar om två mindre kända fall i Mellansverige. Och akademin såklart men där fattar jag inte vad hon menar (de som läst domen fattar säkert men för mig var det halvt obegripligt). Ej CW hursomhelst.

            Jag förstod att du citerade men trodde du stod bakom hennes citat! Håller med om att det är förskräckligt skrivet!

        Man börjar undra om det är hennes polare Virtanen som spökskriver Åsas krönikor numera.

          Absolut! För inte vore det möjligt av en av Sveriges främsta ledarskribenter att ha egna åsikter om metoo- nog finns det nån gubbe därbakom som säger åt Åsa vad hon ska tycka…så är det väl jämt för alla kvinnor?

            För all del, Åsa kan väl vara antifeminist och metoo-rörelsens fiende alldeles på egen hand också, om du tycker det ser bättre ut.

    Och även Hannah Graaf och Sanne Alexandra har bokat på samma ställe och använt samma bild.

    Ååååh, älskar julbord! Förra året hade jag ett jobb där man inte ordnade julbord åt personalen. Aldrig varit så besviken!
    Vad klarar ni er inte utan på ert julbord? Och har ni nått roligt lokalt eller speciellt för just er familj?
    Jag för egen del MÅSTE ha rödbetssallad och får alltid höjda ögonbryn över kålpuddingen på min familjs julbord.

    Ankdammen är inte stor?Kvack Kvack!

    OT! Har Mogis lägenhet sålts? Borttagen från Hemnet i alla fall.

      Har en ”Bevaka slutpriset” bevakning på hennes lägenhet och har ej fått nån info om att den är såld iaf.

        I någon kommentar i hennes senaste inlägg har hon skrivit att ”marknaden inte var mogen” för lägenheten… hehe. Så nej den verkar inte ha blivit såld.

      Mogis lägenhet såldes förra veckan för nästan 5,8 miljoner:

      https://www.booli.se/slutpriser/jungfrugatan/90915/

        Detta är vad det innebär. Det stå även på boli.

        ”Såld eller borttagen

    Även Ellinor Löfgren o Molly Rustas bokat…

      Precis såg samma på Ellinor utan att markera som samarbete..

    Det som stör mig, utöver att så många ”influencers” inte kan/vill reklammarkera direkt, är att dessa reklaminlägg för ett visst företag alltid kommer ut samtidigt på olika sociala medier-profiler. Som det här julbordet då, alla sponsrade inlägg dyker upp inom loppet av en vecka (lite drygt). Likadant alla jävla inlägg om DW-klockorna, eller ”hauls” för NAKD. Ser du en instastory om NAKD så kan du räkna med att det finns på ytterligare tio profiler inom loppet av ett par dagar. Det är väl förvisso företaget som har specificerat i avtalen när de vill att reklamen ska publiceras, men hur kan det vara det minsta lönsamt att mata ut reklam hos alla kända profiler samtidigt och på så vis fullständigt köra ned reklamen i halsen på sina målgrupper? Själv tycker jag bara att man blir spytrött på att se reklamen överallt och skulle aldrig få för mig att köpa vad det nu gäller för produkt.

      Ja, det verkar som företagen och deras konsulter inte förstått att läsarna följer flera bloggare i samma kategori.
      Samarbeten förlorar sin trovärdighet när de dyker upp samtidigt på för många ställen.
      Såg för övrigt att Janni Delér börjat dra på sig kritik nu bland kommentarerna på bloggen. När hon nu för tiden gör blogginlägg så är det antingen ett samarbete eller också någon annan uppmaning till konsumtion. Nyss för det en haul för NA-KD som några kommenterade negativt 🙁
      Hon dök förresten upp i Champagne dit Forni också åkt sponsrade av Richard Juhlin. Janni är tydligen där för att lära sig mer om champagne. Jaha, bra att hon får någon utbildning till slut.

      Jag ORKAR INTE med Nakd-hauls. Dasha är ju heeeemsk när det kommer till dem. Bring gör dem också, men de är liksom inte lika irriterande då, på något sätt..

    Alla influensers verkar ha bokat bord där, så då är det väl fullt där redan. Ingen idé att försöka boka där alltså.

      ? ? ? mycket bättre att gå på Ikeas drop in-julbord!

    Susanne Histrup med, inlägg den 7/9. Men inte märkt som sammarbete dock, utan ett geniunt tips om att vara ute i god tid med att boka. Dyker ett sammarbete upp senare känns det bara så oärligt.

      Det är inte ett genuint tips – hon skriver samma sak som 10 andra influencers, samtidigt som de andra. Tror du verkligen att det är ett ”genuint tips” då? För det tror inte jag.

        Jag tror att det är ett sammarbete?. Hur vågar alla göra samma miss och inte reklammarkera dock? Fattar de inte att de förlorar trovärdighet? De är ju sitt varumärke. Sjukt irriterande.

    För mig blir det tvärtomtankar, dit ska jag då iaf inte gå på julbord ?

    Men hur löjligt är det att alla ”bokat” och samtidigt använder sig av samma fras som att ”skynda boka nu” hahahah väldigt kul, låter som att det är helt fullt redan!

    Forni om sitt senaste yogaretreat ”Själva stället var faktiskt lite för enkelt för min smak, jag behöver ha en mysigare känsla när jag ska åka bort annars får jag hemlängtan och har svårt att trivas.”. Alltså…. handlar inte yoga och hela den livsstilen om att kunna omfamna det enkla och göra en inre resa? Det känns så motsägelsefullt att bara kunna njuta av yoga om det är med lyxiga yogamattor, på en takterass i valfri storstad, med en chiapudding i ena näven och den nyaste Vitamin Well i den andra.

      Tycker inte det är så konstigt. Poängen är väl att kunna slappna av ordentligt? Alla har sina egna miljöer de trivs i

    Kan ngn snälla förklara hur Hallwylska…. uttalas??

      Det uttalas som det står dvs ”hallvylska”.
      Namnet är schweizertyskt eftersom Wilhelmina von Hallwyl född Kempe gifte sig med en schweizisk greve Arthur von Hallwyl.
      Han blev senare svensk medborgare och skötte många av Kempe-företagen bla Ljusne-Woxna AB (järnbruk och sågindustri).

        Walther von Hallwyl
        ska det vara 🙂

    OT:
    ”Jag hade äran att få sitta bredvid vinmakaren och vi diskuterade champagne in i minsta detalj. Hans favoriter, hans starkaste champagneminne, när han förstod att han skulle ägna sig åt det på heltid. En härlig kväll som tog slut vid 22 då vi åkte tillbaka till det härliga hotellet och kröp ner i världens mysigaste hotellsäng.”
    Undrar just om Dämonen var med på detta? Forni och vinmakaren i hotellets mysigaste säng. Oj, oj. Öppet förhållande kanske?

      Hahahaha!

    Men asså… Margaux skriver att det alltid är fullt när hon brukar boka och att hon för en gångs skull är ute i god tid och därmed kan äta på Hallwylska ”IGEN”. Alltså har hon ju redan ätit där…så så svårt kan det ju inte vara?

    Det är väl bara, då blir det fullt på Hallwylska och vi andra utan samarbeten kan få boka bord på alla andra sjuttioelva julbord som finns…

      Så de andra julbordsställena borde tacka Hallwyllska för intäkterna och Hallwyllska tjänar inget ???

    Det skaver lite med utebliven reklammarkering hos Dasha med tanke på att hennes killes bror är VD för bolagsgruppen som driver stället. Bättre isåfall att skriva det, som hon gjort med skärgårdsstället Douglas föräldrar driver.

      Innan dasha blev tillsammans med Douglas var hon ganska utstött. Hon försökte ju givetvis men de andra verkade ju undvika henne. Sen kom Douglas in i bilden o då kom med det höjd status, en designerväska i veckan, lyxlya lyxrenovering massa resor osv. O helt plötsligt ska Douglas va best man åt Petras kille – som inte ens kände varandra för ett år sen. Vad gör man inte för kontaktnäringens skull… ?‍♀️ Tycker allt e så pinsamt med dessa tjejer o deras hysteri kring samarbeten o gratisprylar.

    Denna Dasha har kontakter med allt och alla överallt. Så farstaglitter bruttan ser till att utnyttja detta till max och glida runt på väldigt stor räkmacka. Killen hon är ihop med nu har en massa pengar och det passar Dasha utmärkt.

      Gott för henne.

      Gött för henne ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.