Kenza släpper kollektion nummer 2 för Puma

Trenden att släppa träningskläder verkar hålla i sig. Kissies kollektion borde vara på g när som helst och nu har Kenza släppt sin andra kollektion tillsammans med Puma.
Meshtrenden fortsätter – alltså det transparenta tyget – och färgen som återkommer varje höst återfinns även här. Vinrött.
Jag gillar den svartvita dressen näst längst till höger medan jag gärna hoppar över den rosa, längst till vänster. Tack men nej tack till magtröjor – särskilt under träning och SÄRSKILT på hösten.
Jag huttrar redan vid 15 plusgrader så att exponera min imponerande tvättbräda i en kollektion som är framtagen specifikt för hösten – mjäääe. Jag hoppar nog faktiskt. Det enda som är positivt med en magtröja på hösten är att det är lätt att komma åt att värma händerna mellan gosvarma valkar på magen. 😉

Vad tycker ni?
Det är så klart fler plagg i kollektionen än de jag visar här men dessa kommer från Kenzas blogg.
Het som solen eller hösthutter?
Vad säger ni om den?

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mycket slarvfel i texten nu på senare tid tycker jag. Korrekturläser du aldrig innan Camcam?

      Just i denna text ser jag inte så många fel, det brukar vara betydligt värre. Här hittar jag bara felstavning på orden transparent och svartvita. Vilka andra slarvfel menar du?

        De har Camcam åtgärdat nu.

      Var är slarvfelen? Jag har nog blivit blind eller härdad, är annars en nitisk, dock oavlönad, språkpolis 🙂

        Samma här, därför jag reagerar. Åtgärdat nu dock. ?

      Dra ur pinnen ut röva!

        alltså är lite med dig, men samtidigt så likställer Cam ofta denna blogg vid andra reportage/reportrars arbete, och då bör man också hålla samma standard.

    De vinröda kläderna hon hade på sig är såååå snygga, speciellt tröjan. Svarta jeans, tröjan, skinnjacka och vita sneakers… JA TACK

    Mycket fint! Tyvärr är man en sån som har rätt ”bra” klädstil, och jag älskar i vissa sammanhang kläder, men hatar dom på mig själv haha så jag ser alltid ut basic ut

    Tycker inget av det är fint, som vanligt. Förlåt att jag är grumpy men när fan ska en influencer släppa snygga kläder? Undrar också ibland hur mycket dom faktiskt är inblandade i kollektionen eller om dom typ blir presenterade ett gäng alternativ som dom väljer emellan.

      Vad jag vet har väl influencers inte någon utbildning inom sömnad typ Tillskärarakademin eller utbildning inom textil t ex Textilhögskolan.
      Nej, det är helt enkelt fråga om ett samarbete där influencern får godkänna förslag från företaget. I vissa fall kan man tänka sig att en influencer fått komma med idéer och förslag men det är beroende av hur kunnig och intresserad vederbörande är.

    Lite gäsp-faktor på kläderna, ser ut som allt annat som finns i butikerna just nu.

      Kallas mode.

        Nja, kallas att följa modet som är nu.

        Kallas väl trend va?

        It’s fashion! Duh!

    Hej!
    Bara en fråga kopplat till inlägget om Blondinbella. Jag tänker att om ens jobb är sociala medier så blir automatiskt allt man lägger upp på sociala medier jobb.

    Det är väl lika mycket jobb när du skriver om dina katter, din sambo eller dina bonusbarn på den här bloggen?

    Allt du skriver här är jobb oavsett vad det handlar om. Jag förutsätter även att du skriver saker du tror är intressant för läsarna.

    Vad är skillnaden när du skriver om Magnus och när Blondinbella skriver om Hampus?

      Bella gör det för att hon vet att hon får mer uppmärksamhet då och drar till sig mer trafik = mer pengar, Cam får knappast mer trafik när hon nämner något om katterna eller familjen

        Men Camilla skriver för att hålla uppe ett intresse för bloggen så hon kan fortsätta tjäna pengar på den?
        Allt hon skriver är väl också för att vi ska fortsätta läsa?
        Alltså väljer hon att skriva om saker som är intressant för att få fler följare för att tjäna pengar. Samma sak

        Huruvida berättande om Magnus eller bonusbarnen drar mer trafik vet jag ej (gissar på nej), däremot skulle jag tro att Camilla skulle vilja att läsarna intresserar sig för det. Annars vore det märkligt, ingen delar med sig av något på en blogg med tanken att det inte kommer/ska intressera någon.

        Exempelvis har Camilla skrivit om sin förlovning och förlovningsring några gånger, självfallet önskar hon att det ska generera ett intresse och kommentarer. Vilket det också har gjort.

        Sen finns ju en skillnad, Camilla tjänar pengar på att skapa intresse för andras liv. Bella (och alla andra influencers) tjänar pengar på att skapa intresse för sitt eget liv.

        Kenza ”sålde ut” sitt bröllop, Margaux när hon födde barn osv osv osv. Tror inte Kenza älskar sin man mindre för det, eller Margaux sitt barn. Det är det som är att vara influencer idag, dela med sig av sitt liv och tjäna pengar på det. Skillnaden är att Bella är öppen med det hela.

          I så fall borde jag väl kunna dra av alla omkostnader som jag har när det kommer till katterna, ja, egentligen hela familjen om det nu är ”jobb”. För det är vad detta handlar om. Sen är det ju fånigt att jämföra min familj och det jag nämner om dem här. Ni vet kanske 5% om dem av integritets-skäl medan Bella gärna exponerar 100% av ALLT om det kan gynna henne ekonomiskt. Där har du skillnaden!

            Jo, jag poängterade själv att den skillnaden finns. Du skriver om influencers, influencers skriver om sig själva.

            Men jag blir nu fundersam över om du glömt bort vad du själv byggde upp ditt senaste inlägg om Bella på, dvs att du kräks på att ”Ingenting är heligt. Ingenting alls, inte barn, inte kärlek, ingenting. Det är äckligt.”
            Att pojkvännen måste vara avlönad då han används för att öka trafiken och indirekt då tjäna mer pengar. (Kenza kapitaliserade på sitt egna bröllop, ingen kritik där utan bara lyckorop från din sida.) Vidare skriver du att allting räknas som jobb som ska exponeras och säljas ut för klick och pengar, och att inte ens en intim stund med pojkvännen är något annat än jobb för Bella. Där vid undrar jag mest hur du vet att detta var en ”intim stund”. Någonstans skulle jag nog mer gissa att Hampus var införstådd med att de skulle ta fotot och att hon skulle publicera det på bloggen. Sen gissar jag vidare att de två har andra, faktiska, intima stunder tillsammans med varandra som inte hamnar på bloggen.

            Detta drar du sen vidare till att eftersom kärleksförklaringarna till hennes pojkvän inte ens är genuina, varför skulle det då vara sant när hon säger att hon har någon som oönskat befinner sig utanför hennes hus. För det första blir jag förundrad över att du säger det som någon slags sanning att Bellas kärlek till hennes pojkvän inte är genuin, eftersom hon publicerar det på bloggen -> drar mer trafik -> tjänar mer pengar, och på den ”sanningen” drar vidare slutsatser och gör grova anklagelser.
            Kenzas bröllopsmjölkande drog mer trafik -> mer pengar. Självfallet var detta också Kenzas syfte. Säger det någon om hennes kärlek till sin man eller hur hon ser på honom? Var han inte med på det, samt okej med det utan ett ovetande offer?

            Det är ju dock sen gammalt att du särbehandlar friskt. Exempelvis är det inte tillåtet att spekulera kring graviditet gällande Kenza då sådana spekulationer är ”så otroligt respektlöst”, gällande Bella är det där emot helt okej och får stå kvar oemotsagt.

            Du har själv sagt flera gånger att du inte håller dig objektiv, men då tycker jag också att du ska hålla dig ifrån att ibland framhålla dig som en skribent som man ska ta seriöst. Det blir väldigt konstigt när du hoppar från ena foten till den andra, men såklart bra eftersom du då alltid har ryggen fri. De inlägg du skriver om Bella har blivit väldigt lika de du tidigare skrev om Tyra, när du tog ut din ilska på henne här på bloggen genom att skriva inlägg som genererade mängder med hemska kommentarer. Bara en liten heads up.

              ??????????
              Exakt så!! Instämmer helt.

            Men är inte allt du skriver på bloggen jobb?

            Alltså det jag menar är att jobbar man med sociala medier är allt man lägger upp på sociala medier jobb.

    Läste heta som soltuttar ?

    Så sjukt att Virtanen får sitta i Malou efter 10 och sätta på sig offerkoftan och gråta

      Vad i helvete… Hur tänker Malou?!

        Tittarsiffror?

      Och det gick bra, men Cissi avbokade hon.

      Så satans sjukt. Hejdå tv 4, TTYN

    Tycker att den vinröda färgen var riktigt snygg på bilderna, frågan är om färgen är densamma IRL. Byxorna är väl helt okej, skulle dock aldrig köpa dem.
    Jag är en av dom som skulle uppskatta en kollektion med helt vanliga t-shirts/linnen och bekväma byxor (dvs prisvärt och tåla svett/tvätt) .

    Stort diss på kollektionen. Bara kvinnor med smala, platta magar ”får” ha såna tröjor. Hon kunde ju ha valt kläder som alla kan ha och kan känna sig bekväma i. Dessutom var det ganska tråkiga färger och mönster.

      Eh?

      Alla kan väl ha dem. Det bestämmer man väl själv.
      Dock avstår jag från ”magtröjor”, då jag är väldigt frusen av mig.

      Va? Om man inte känner sig bekväm med ett visst klädesplagg så behöver man väl inte köpa just det plagget, finns ju massor av fler att välja mellan.

      Så onödigt skriver Maggan. Finns kvinnor i flera olika storlekar som klär sig så. Tänk lite på vad du skriver

      Men vad man är bekväm i är ju så otroligt individuellt! Jag föredrar korta träningströjor/linnen eftersom jag blir så sjukt varm på gymmet och får lite klaustrofobi känslor av långärmat och min träningskompis är precis tvärtom.

      Då är det sån tur att du kan välja något annat plagg, vilket som helst, som passar dig bättre. Vilken grej va! ?

    Jag tycker att det är fint med magtröjor och så ett par tights till som är höga i midjan. Dock inte på mig. Jag har alldeles för mycket mage för det. 🙂

    Vem läste senast ett genuint inlägg på Kenzas blogg? Tycker det bara har varit reklam för diverse klädmärken och sponsrade resor.

    Hon borde inte göra reklam för puma,,, fattar inte vad hon har med träning/sport/fitness att göra över huvudtaget. O träningsleggings handlar om så mkt mer än att vara snygga, de ska ju ha rätt stöd, sömmar på rätt ställen osv. Men antar att hon får några modeller placerade framför sig o så får hon välja färgkombinationer osv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.