Isabella Löwengrip tre olika reklaminlägg på samma dag

Efter att ha läst den här kommentaren om Isabellas blogg så tog jag mig en tur dit för att själv kolla läget.
Jag kan inte säga att jag tycker att det är orimligt mycket reklam på själva sidan, men däremot reagerade jag på en annan sak.
Igår gjorde Isabella inte mindre än hela 3 reklaminlägg på sina sociala medier – en mängd som knappt ens rekommenderas på en hel vecka. Det tryckte hon ut igår.
Har hon ont om pengar? Har hennes livsstil blivit för dyr efter att de stadiga 400 000 kr/månaden från United Influencers slutade ticka in på konton?
Isabella om någon borde veta vilka konsekvenser det kan ha om läsarna känner sig utnyttjade och som att influencern bara försöker kränga så mycket saker som möjligt och tjäna så mycket pengar som det bara går.

Det kan också bli så att läsarna helt enkelt struntar i att besöka en influencer som publicerar fler samarbeten än faktiska redaktionella inlägg.

Har ni märkt att det är mer banner-reklam på Isabellas blogg?

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men du är ju för rolig.. när du inte kan klaga på att hon gör smygreklam/omärkt reklam då klagar du på att hon gör för mycket ??‍ Klaga på dem som gör smygreklam på instastory istället – och det är många som gör det, mycket och ofta. Nej inte mer reklam hos Isabella än hos andra men eftersom Isabella märker ut samarbete så kanske det upplevs som mer.

      Men detta är en bevakningsblogg. Det är hennes arbete att skriva om sådana saker.
      Har du kanske inte förstått det?

        Jo förstått det, en Bellabevakningsblogg och man måste alltid hitta något att klaga på. Men menade att det finns annat och andra att klaga på, var det kanske svårt att förstå?

        Bevakaning av Bella? Kan hon få magsjukan utan att det skrivs något förjävligt här då?

          Senast igår skrev ju Cam ett inlägg till Bellas fördel, där hon inte kritiserade utan höll med henne. Skapligt trött på alla som klagar på vilka det skrivs om här, sluta läs då? Svårt?

            Vem är du att bestämma det? Ingen!

      damned if i do damned if i dont…

      Du klagar på en bloggs inriktning på inlägg. Lite som att klaga på att en doktor räddar liv.
      Det är ju de som är poängen…

        Läste du ens vad Anna skrev?

    Det kanske inte spelar någon roll hur läsarna känner sig så länge företagen som betalar för de sponsrade inläggen tror att Isabella har två miljoner följare i veckan 🙂

      Ja, visst är det kul att Bella har fått en extra halvmiljon läsare varje vecka?
      Att gå från 1,5 miljon läsare varje vecka till ”flera miljoner” på så kort tid är en fin prestation.
      Undrar om det var förra veckans resande (veckan Bella tillbringande på flygplan) som lockade till sig läsarskarorna?
      Det är alltid kul att läsa om någon som tycker det är festligt att flyga trots att det är många som nu för tiden faktiskt har dåligt samvete för att de faktiskt fortfarande tar flyget.
      Men dåligt samvete verkar inte finnas på Bellas karta.

        Eller så är det en strategi, folk blir upprörda och kommenterar när hon flyger alltså fortsätter hon för det genererar pengar. Ignorera istället.

        Är du Ivana eller stör du dig ofantligt mycket på henne, med tanke på att du kommenterar hennes flygresor så fort någon nämner någon influencers flygresor…

          Nope men är sk influencer se taggen momblogger osv på hennes insta. Hon vill ju inspiera till konsumtion och resor därrav alla dessa taggar. Hon vill bli känd. ?

      Eller så ser företagen att hon har över 400 k på instagram och därför vill samarbeta, och tror kanske att hon har några hundratusen unika läsare per vecka och därför vill samarbeta. Men Bella borde ju såklart tacka nej, inte minst för att läsare och följare har ju inget val att sluta följa om de ogillar reklamen, eller… ?‍

    Samarbetet med iDeal of Sweden hänger säkert samman med det faktum att ägarna till iDeal of Sweden är partners tillsammans med Nordic Tech House när det gäller Hermine Hold by Céline.
    Bella har väl avtalat om att puffa för mobilskalen (som alla andra influencers sedan länge gör reklam för) eftersom det är så det fungerar med nätverkandet. You scratch osv.

      Även Bianca Ingrosso och Laila Bagge gör samarbete med Ideal of Sweden, och många andra.

        Säg den influencer som INTE har ett samarbete med iDeal of Sweden eller Daniel Wellington…

          Eller hur, till och med en bekant jag följer som har 1000 följare la upp ett inlägg med rabattkod för iDeal of Sweden… ingen trovärdighet!

        Herregud du behöver i stort sett bara starta en blogg så kommer iDeal och Daniel Wellington kasta sig över dig!

          Och man kan säkert lätt få några matkassar också plus en årsförbrukning av Vitamin Well 🙂

          Och standarden för alla med barn: twist and Shake…

        Japp! Och Laila åker nu på resa till Dubai som samarbete. Och nu ska visst Bella dit också.

          Visit Dubai är väldigt aktiva med spons av influencers under vinterhalvåret.
          Många som har varit där de senaste säsongerna.
          Skulle tro att Bella både får resan (med Emirates förstås) plus hotell betalt.
          Kanske kan hon skicka faktura till emiren också?

      Sitter just nu med en låne telefon pga av ideal av sweden ? hade både skal plus plånboksfodralet stängt (det som är från ideal) och mobilen råkade trilla ur fickan. Resultat; en helt söndersplittrad skärm… så om ni köpa skal för att skydda telefon råder jag INTE att använda ideal ?

        Så du menar att det är Ideals fel? ?

          Nej, det är kinesernas fel.

            Ja, dumma dom för att mobilen trillade ur fickan! ?

        Hahah hur lyckades du ? haft skal och plånboksfodral från ideal i flera år och aldrig märkt några såna problem. Måste varit du som var slarvig, man ska inte ha telefonen så den kan trilla ut

          Som jag förstod det, trillade inte telefonen ut ur skalet – den trillade ut ur fickan, och skalet skyddade inte.

            Jag förstod vad hon menade 😉 men även omdu har plånboksfodral eller ett skal på baksidan så är det fortfarande ditt egna ansvar att ha telefonen i en ficka där den inte kan trilla ut. Telefonen blir inte odödlig för att du har den i ett plånboksfodral.

          Vilken logik ?

          Applicerar du den på annat med?

          ”Jasså, hjälmen höll inte när du trillade av cykeln? Det är ditt eget fel, det var du som trillade av”

          ”Oj, bältet fungerade inte när du krockade? Jaja det är ditt eget fel som är klantig och krockar”

          Klart som f*n att det är ideals fel att inte deras produkt håller måttet. Skalet är till för att skydda mobilen och gör det inte det så är det en skitprodukt.

            Så med din logik är det fel på en produkt som inte skyddar till 100%, även om en sådan utfästelse aldrig givits av tillverkaren?

            Fast ett plånboksfodral är inte en garanti för att mobilen ska hålla alla fall. Herregud. Klart det inte är ideals fel att hon var klantig och hade mobilen på ett ställe där den riskerade att ramla ut.

              Om en produkt inte lever upp till sina förväntingar är det fel på produkten. Köper man skydd för telefonen ska skyddet SKYDDA telefonen annars är produkten värdelös.

                Haha fast så fungerar det ju inte riktigt. Om jag förväntar mig att min nya bil ska kunna tanka sig själv och hämta mig på stan på lördagkväll när jag druckit vin och den inte lever upp till det, då är det inte bilen det är fel på.

        Nej det är pga din egen klantighet ?

          Kom till Holland , där har de ”klantenservice” 😉 (kundservice)

        Fast hur många skal skyddar iPhone? De flesta är ju bara för att de ska se snygga ut. Jag har ett som ska dämpa stötar från 0,5m höjd. Ett hårt skal utan teknik skyddar inte alls. Tappat min flera gånger och den håller.

          Eller så har man en Sony utan några som helst skydd. Aldrig sprucken skärm. Baksidan ja men inte skärmen

            Jag har haft olika iPhones sendan 2014, tappat dem i stengolv flera gånger och aldrig fått så mycket som en repa, varken på framsida eller baksida.

              Samma här.

          Skal är mest för att mobilen ska se snygg ut. Skyddar kanter och baksida.
          Man måste ha ett fodral (som en plånbok) om även skärmen ska skyddas.
          Finns film man kan sätta på skärmen så den blir starkare om man bara har ett skal.

    Jag vet en bok som skulle kunna hjälp till med hennes ekonomiska bekymmer. Den heter Economista.

    Alltså, det enda jag visste om Blondinbella var att hon hade en populär fashion och sminkblogg och det var nog för en miljon år sedan…. Samt att hennes pappa visst skulle ha lagt undan pengar på Caymanöarna, men det kanske bara var ett rykte? Efter att ha börjat titta in här så tycker jag nästan lite synd om henne, hon blir ju sågad jäms med fotknölarna jämt och av nästan alla? Jag skrev ”nästan” för ärligt talat intresserar hon mig fortfarande mycket litet. Förresten – finns det inget eller inga bra svenska ord för ”influencer”? Jag funderar på ”digital trendsättare” även om det inte täcker upp att de får betalt. Idéer någon?

      Reklampelare.

      Digital trendsättare? Jag som trodde att det inte kunde bli värre än influencer.

      Influensa skulle jag säga

      Hon gillas inte av många för grejer som hon skriver (antingen för att provocera eller för att hon menar det). Tex när hon skrev väldigt nedlåtande grejer om transpersoner och till och med ”singled out” transbarn på en gymnasieskola i Stockholm. Eller när hon skriver att hon tycker att SD är rasistisk men att hon inte bryr sig om vad de gör för att rasism inte påverkar henne personligen. Det är inte synd om henne – hennes marknadsföring bygger på att folk ska ogilla henne så att de skriver om henne.

    Tror att tiden håller på att springa ifrån Bella. Folk bryr sig inte om bloggar på samma sätt längre – instagram och yourtube är mycket större (för både läsare/tittare och annonsörer). Och Bella är inte så värst stor på Instagram, finns ju många influencers som lyckats mycket bättre.

    Antar att det är därför hon försöker mes youtube ibland. Och så misslyckas hon för att hon ger sååå dåligt intryck där (oprofessionell OCH osympatisk..)

      Bella måste behålla bloggen för den drar in pengar på banners, köpta inlägg och samarbeten.
      Bella är också fången i kravet på att marknadsföra egna produkter och sådant som hon gjort ”investeringar” i dvs bytt reklam mot ägarandelar. Då räcker inte Instagram.
      Framgångsrika instagrammers och youtubers lägger ned betydligt mer tid och möda varje dag – och så kan de ha många miljoner följare också.
      Detta passar inte Bella eftersom hon inte har en personlighet som går särskilt bra ”genom rutan”, eller det heter kanske ”genom skärmen”? Se bara på de flesta av hennes snuttar på stories. Cringe och dubbel-cringe för det mesta.

        Att Isabella byter (”investerar”) i företag mot reklam i bloggen känns som ett sätt att komma undan att annonsmärka. Hon skriver ju hela tiden om alla dessa företag utan att märka det som reklam. Tycker faktiskt hon är rätt oproffsig som influencer när det gäller märkning samt den stulna bilden till Hermaine Hold är ju katastrof.

      Ja det stämmer Sara!

    Jag försökte kolla bellas instastories igår men jag skojar inte om det på varje story var felstavad-felsyftad, märklig engelska. Om hon nu siktar på att bli nya Oprah och estee Lauder i en salig blandning så bör tösabiten ta tag i sin engelska, eller bara hålla sig till svenska.

      Suck! ?

      Och? Kunde du ej förstå vad som stod skrivet?

        Jag tycker att om hon nu ska bygga ett imperium och hela tiden skryter med sin stora stab som gör allt borde man iallafall kunna anställa någon som kan stava ordentligt, eller hålla sig till sitt modersmål. Och jag Mia ögon är hon en liten vilsen tösabit som gärna vill påtala hur mycket hon varit med om, men jag skulle vilja erbjuda henne en visit i verkligheten hos människor som kämpar med svårigheter hon inre ens kan ana sig till ens existerar.

          Men hennes engelska är ju på modersmålsnivån! (Enligt henne själv på LinkedIn).

      Tösabiten? ?

        Antar att du är väldigt ung om du inte hört det förr?

        Det är ett gammaldags ord för en tjej/ung kvinna.

          Jag antar att att ”anonym” inte hade svårt att förstå ordet. Det är snarare det att det är nedsättande och sexistiskt.

            Nyfiken. Varför är det ordet nedsättande och sexistiskt? Aldrig hört det ordet förut så vet inte.

            Lägg av, nu börjar det bli larvigt med alla dessa ord som vissa ser som nedvärderande, förminskande och inte minst sexistiska och rasistiska. Sååå typiskt svenskar?

              Menar du att tösabit inte är nedsättande? Ska genast testa att kalla min högsta chef för tösabit när jag pratar med och om henne idag så ska jag se hur det tas emot.

                Göre! Lycka till 🙂

              Att kalla en snart 30-åring tvåbarnsmamma för ”tösabiten”, ”flickebarnet” eller liknande benämningar som ska syfta till att hon är ett litet barn (Och därmed inte lika klok och bildad som en själv) är inget annat än föraktfullt och oförskämt.

            Ordet i sig är varken nedsättande eller sexistiskt men när du använder det i uttryck som >lilla gumman/flickan/stumpan/ tösabiten< på en vuxen kvinna så blir det väldigt förminskande.

    Faktisk så tycker jeg att de helsidor reklam her på din blogg er de værste. The big Lebowski typ…

    Definitivt mer reklam på hennes medier. Banners har jag inte tänkt på, men andelen inlägg däremot.

    Klart att det svider rejält när en fast inkomst på 400k försvinner och pengarna måste inte behöva dra åt flärden.
    Samtidigt avbryter/flyttar fram lansering av kladd&kräm i Australien, inget intresse från marknaden eller finns det inga pengar i kassan för en lansering?

      Det är väl bara solprodukter och duschschampo som behövs i Australien?
      Och det finns säkert redan där så det räcker.

      På rak arm skulle jag säga att Australien inte är någon bra marknad för produkter som rest runt hela jorden, är fulla av plast och doftar godis. Down under är man rätt miljöfokuserade, medvetna och trendkänsliga samt tror på eko. Dessutom har de sina egna helt fantastiska produkter (Aēsop, anyone?) i samma eller billigare prisklass och deras natur ger upphov till massor av naturliga produkter som faktiskt funkar.

        Jag har bott i Sydney och håller inte med. Australiensare är överlag extremt omedvetna och obrydda om miljön och det säger jag från min erfarenhet inom förnyelsebar energi-sektorn. Många förnekar t.o.m. klimatförändringen! Jag tycker inte heller att de är trendkänsliga, tvärtom känns det som att trender snappades upp åratal efter att de introducerades i Europa.

        Med det sagt, finns det massor av fantastiska saker med Australien och dess befolkning men det är en annan historia. 🙂

        Bella är så väldigt mallig över att Löwengrips produkter tillverkas i Sverige och alltså inte behöver miljöskadliga transporter.
        Men det argumentet framför hon aldrig när hon pratar om lanseringar utomlands. Och det är förklarligt.
        Att det skulle vara miljövänligt att skeppa Löwengrips smet och klet till Australien, Asien och USA blir svårt att hävda.
        Det enda argument jag tror hon och Pingis har för utlandssatsningarna är att det går dåligt i Sverige. Och så är det förstås trevligt att resa långt bort i tjänsten under förevändning att man planerar en lansering.

          Ja verkligen. Det bästa för varumärket hade varit att bestå NORDISKT som det var menat från början, där Bella utgick från sin egen hy och hår och skapade produkter för just oss som bor i Norden och behöver speciell typ av produkter, kanske inte något man behöver i Australien.

          Men den visionen tappades bort snabbt på vägen då man ju insåg att man kunde resa världen runt och ”bygga ett globalt märke”, vilket går helt emot vad vår tid förespråkar.

          SLUTA köpa in sådant som kommer långt bort ifrån. Vi har redan sådan enorm fraktkonsumtion i omvärlden att jag ärligt hellre köper en kräm som gjorts lokalt eller något naturligt man kan slänga ihop.

      Jag har inte besökt Bellas blogg på över två veckor, stolt!!! Sjukt ointresserad av alla hennes jobbresor, tyckte mest renovering/mammalivet var kul så tror hon förlorat fler läsare än mig på det… Får veta allt jag behöver här inne istället. Men har hon skrivit något mer om flytten till 30-miljonersvillan eller vad sker?

        Om några veckor är det dags. Och Ida tar tydligen hand om allt. Bella ska hålla sig borta tills det är dags att flytta in och bildbomba.
        Och några 30 miljoner har villan absolut inte kostat.

          Villan köptes för runt 20 miljoner, absolut inte 30 miljoner.

        Jag har också slutat att läsa hennes blog. Henne personlighet är rätt sur. Jag behöver inte sådan skryt och sur attitude i mitt liv! Jag tycker att bloggbevakningen är mycket roligare att läsa.

    Bryr mig inte ett smack om det är 5 reklaminlägg på en dag.. huvudsaken det skrivs annat också..

    Är fortfarande övertygad om att bloggen är hennes primära inkomstkälla och också den som möjliggör allt annat hon hittar på med företagen m.m. Sen försöker hon få det att låta som att hon primärt är en affärskvinna som driver företag men det är nog inte så de flesta ser henne, utan som en bloggare.

      Ja, risken med bloggen är att Bella sitter fast i ett gammalt format. Bloggen är en inkomstkälla och bloggen är det som Bella är van med och har haft med sig från början. Formatet passar bra för samarbeten och köpta inlägg där man behöver plats för längre texter och flera bilder.
      Frågan är bara om läsarna kommer att åldras i takt med bloggen. Och om nya läsare kommer till bloggen över huvud taget…
      Även om Bella hävdar att hon har hur många bloggläsare som helst varje vecka (utan att visa tillförlitliga siffror) så är det förmodligen så att den traditionella bloggen kommer att ha sett sina bästa dagar. Och det gäller inte bara Bellas blogg.
      När det gäller böcker har man lyckats föra över formatet till e-böcker och talböcker och musik finns sedan länge på andra plattformar än cd och kassetter. Hur ska det bli med bloggarna?

      Hon har väl aldrig sagt annat? Bloggen är hennes primära inkomstkälla i dagsläget, ja. Och med hjälp av bloggen har hon kunnat tillskansa sig andelar i olika bolag alt använder bloggen och hennes egna varumärke som grundpelare i hennes egna bolag.

        Ja, men hur länge till?
        Bloggen är kanske inte ett framtidsformat om man så säger.
        Hur många orkar framöver läsa långa texter och titta på ett flertal bilder varvade med reklambanners och annat oönskat?

          Speciellt m tanke på att hennes blogg är taktiskt upplagd, skriven för att provocera och dessutom ältar samma saker hela tiden. Resor, VIP på Arlanda, bilder på mat yada yada varvat m reklam för hennes produkter många ändå inte använder. Jättetråkigt

        Nah vet inte det jag. Ibland får man känslan av att det är hennes bolag som är hennes framgång medan jag menar att det är bloggen som är det. Men det är klart det låter bättre att säga att man driver framgångsrika företag snarare än en blogg.

          Hittills har Bella tjänat många gånger mer på sitt bloggande än på sitt företagande.
          Och det även om man bara tittar på de senaste åren sedan hon drog igång LCC.
          Självklart är det tjusigare att kalla sig entreprenör och bolagsbyggare än bloggare.
          Och Isabella Löwengrip låter bättre än Blondinbella.

    Det gäller väl att smida medan Skavlan-järnet är varmt? Kan tänka mig att en medverkan där är en ganska stark säljpitch i kontakt med företagen, eftersom färsk, nyfiken pöbel droppar in i kanalerna?

      Dessa samarbeten var nog planerade innan folk reda på att hon skulle vara med i skavlan. Var ju bara typ en vecka sedan knappt.

        Fast Isabella har säkert vetat länge att hon skulle vara med i Skavlan, såklart hon styr samarbeten till sin fördel. Såg förresten att hon ökade flera tusen följare på insta efter Skavlan. Heja!

      Fast Skavlan-effekten varar bara några dagar.
      Finns ingen som kan leva på att ha varit med i förra veckans Skavlan.
      Den som kommer till Skavlan är redan känd (eller också helt okänd och vill inte heller bli känd).

    Är det inte dags att skrota ordet ”influencer”. Jag skulle vilja säga de bevingade orden ”du är inte min influencer” till de flesta i det skrået. Jag vill inte att någon ska bli påverkad av att försöka leva det livet som dessa människor gör..vi har 5 år på oss att lösa klimatfrågan, sen är det kört. Fick influencers bestämma skulle det väl vara 5 måndader?…
    Camcam, dina granskningar är underbara! Kan du inte göra en granskning av ca en månads konsumtion som de största konsumtionsatleterna har för sig?
    Dessutom, är det fler än jag som lyckats bli blind för all reklam, jag ser den bara i ögonvrån och lyckas helt att ignorera den. Så de som lägger ut mkt pengar på att annonsera på bloggar lägger nog rätt mkt pengar i sjön.

      Samma här! Skulle jag få frågan direkt efter jag besökt en blogg om vilka företag som har annonser/banners på den sidan så skulle jag aldrig kunna svara rätt på en enda. Alla annonser blir fullkomligt ”osynliga” för mig i eller bloggflöde.

      Jag registrerar inte ens vilket företag som marknadsförs i pop up-annonserna…

    Eftersom det är på olika kanaler tycker jag det är helt okej faktiskt så länge det skrivs annat också. Det viktigaste är att det reklammärks korrekt så man slipper läsa skiten om man inte vill 😉

    Fler än tre reklaminlägg i veckan rekommenderas inte av vem?

      Socialstyrelsen ?

        3 samarbeten i veckan och 5 brödskivor om dagen…eller var det Matchalattes i take awaymugg till PWn runt Djurgården? ?

    OT!!! Behöver hjälp! Ska på första dejten med en kille (som jag varit kär i på avstånd så länge!) på fredag. Har fått världens största finne mitt i ansiktet. Den bultar och är illröd som en femkrona. Hur ska jag kunna få bort den? Elr iaf dämpa den rejält? Ilands problem delux men snälla help meee

      Till på fredag är ju lugnt! Pilla inte, låt den vara bara!

      Själv tar jag tandkräm på. Går med den så länge jag kan och sover med en klick tandkräm på finnen.

        I swear by this!

      Om finnen inte försvinner får du bara hitta på något kul skämt om den för att avväpna situationen. ”Här ser du mitt tredje öga som håller koll på dig ikväll” eller nåt.

        Gör INTE så, han kommer lägga benen på ryggen…

          Tål han inte det var det väl lika bra?

    Jag använder adblock. Då slipper jag annonser på de flesta sidor som jag besöker. Hur smidigt som helst.

    Alltså, jag älskar min powerbank men har man inte en extra laddare på jobbet? He he

    Drottningen av överdrifter: enligt hennes insta är nya huset nu 400 kvm enligt mäklarannonsen är den 352 kvm
    Men ska man vara petig så följer det ju faktisk reglerna för avrundning, frågan är bara varför det måste rundas av..?

      Haha, tänk om affärerna och mäklarna skulle avrunda så) Iställer för 352 kr – 400 kr. Och huset på 352 kvm blir sålt som 400 kvm)))

    Och Zlatan, gör han reklam för precis allt nuförtiden? Tittar inte mycket på tv och har adblocker, men så fort jag ser nån reklam så nog är det Zlatans tryne man ser. Ska stackarn håva in så han klarar av pensionärstillvaron, eller?

    Lite OT, men Bella-relaterat… Får man verkligen ”enorma hälsovinster” av att sluta ”sippa på ett halvt glas vin 2-3 gånger i veckan”? Jag undrar på riktigt 🙂 Är själv ganska måttlig konsument och dricker 1-2 glas 1-2 gånger i veckan, har inte sett det som något som skulle göra enorm skillnad för min hälsa att sluta med, men det kanske det skulle göra? Någon som har erfarenhet att dela med sig av? Jag är verkligen öppen för att det kan stämma!
    I Bellas fall är dock min känsla att hon underdrivit sin tidigare konsumtion och att hon nu t ex nämnt långa vinluncher och sena kvällar som gjort att hon sovit halva dagen efteråt, den bilden har ju inte målats fram i bloggen tidigare. Om det är så att hon tidigare kanske drack lite för mycket och använde alkohol för att varva ner som hon också nämnt nu i efterhand, hade det inte varit mer motiverande för andra med liknande problem om hon varit öppen med det? Typ ”jag märkte detta och detta i mitt beteende och fick x nackdelar, och gjorde såhär för att ändra mitt beteende”. Det tror jag många skulle kunna relatera till och bli hjälpta av. Nu målar hon istället upp en bild av sig själv som ”superwoman” (som vanligt) som förr ”sippade på ett halvt glas”, gick och lade sig innan 12, men som ett led i hennes superhälsosatsning har hon slutat med det och får enorma hälsovinster?
    Tidigare var hon också noga med att undvika gluten, socker och mejeri, men nu är det bröd, pasta, ostar och desserter till höger och vänster?

      Känns osannolikt och visst, vi vet inte vad som pågår bakom kulisserna, men av bilderna att döma verkar hennes sippande av ett halvt glas vin och några bitar mörk choklad mer bestått av alkohol och socker varje dag. Det gör man som man vill så länge det inte skadar omgivningen (alkoholintaget alltså), men att man skulle bli en helt ny människa för att man skippar ett lågt intag av alkohol känns osannolikt. Sanningen lär vi aldrig få veta, eller så får vi veta om några år när hon kan dra nytta av det i nåt sammanhang.

        Den som bestämmer sig för att helt sluta med alkohol eller åtminstone göra ett längre uppehåll brukar uppleva problem att kontrollera sitt drickande alternativt önskar slippa konsekvenser av sitt drickande. Och att man underskattar (medvetet eller omedvetet) sin konsumtion är väldigt vanligt. Alkoholberoende dricker alltid väldigt lite när de pratar om det men de tycker också att det är konstigt att de mår så dåligt dagen efter 🙂
        Vet inget speciellt om Bella dock.

    Hon skriver ju också att huset har 9 rum men om jag minns rätt är det bara 7 i annonsen.

      Lol hon räknar säkert med kök och hall eller nåt för att få detta stora och flådiga hus låta ännu större

      Gadelius skrev nio rum och kök (varav fem sovrum).

    Tycker inte att det gör något, då hon i övrigt kommer med bra inlägg om man jämför med t.ex. Kenza. Vet ju att Kenza har haft ett svårt år men hon gör samarbete efter samarbete i både blogg och Insta utan att komma med annat. Bella har i alla fall intressanta inlägg som slängs in mellan samarbetena som gör det OK för mig att då få visat reklam. Och den är fortfarande inte lika störig som bannerreklamen för onlinekasinon som hoppar upp på denna blogg varje sidvisning dvs varje gång man 1. kommer in på bloggen 2. Öppnar inlägget med kommentarer 3. Skickar in en kommentar 4. Går tillbaka till sidan. Hellre BB:s sätt om jag får välja 🙂

    Är det något nytt det här att hon använder sig av sina barn för att marknadsföra något? Verkar vara en bra och kul bokapp för barn men jag tycker att det är lite osmakligt att till och med blanda in samarbeten vid nattningen. Hon är ju så mån om deras integritet i övrigt liksom…

    Tre reklaminlägg är ju inget jämfört med Matplatsen, fyra av fem inlägg är ju reklam. Sömnpiller hela den bloggen nuförtiden…

    Jag skaffade en adblock app pågrund av denna blogg faktiskt ?

    En tanke, men kan vi inte psyka tillbaka kleptomanmytomanen med att konsekvent kalla henne för Blondinbella? Dvs. underminera hennes strategi med ett mer vuxet namn och image.

    Kreativiteten bara flödar när minibrittan hållit en vaken …och juristnörden i mig som älskar IPR:s tänder på alla cylindrar över sådant här.

      Du är sjukt obehaglig.

    Ebbs von Sydow har var och varannatbinlögg som sponsrat nu sedan hon flyttade till egen sida. Oerhört tråkigt att läsa då en bara anses vara konsument av dagens produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.