Är Löwengrip ett klassiskt premiummärke verkligen?

 

Så här skriver Isabellas läsare under inlägget.

Vi kommer nämligen att ta fram en lillasyster till Löwengrip – Hur roligt är inte det! Löwengrip är ju ett klassiskt premium-märke men detta kommer att bli lillasystern och jag ser fram emot att gå loss på dofter såsom vanilj och kokos.//Isabella

Med tanke på att Löwengrip redan nu har ett torrschampo med en doft av kolasnören som skulle göra vilken Lush-butik som helst grön av avund, så vet jag inte om experimenterande med dofter som vanilj och kokos är riktigt nödvändigt. 
Det verkar vara många med mig som inte riktigt förstår vad de är som kvalificerar Löwengrip till benämningen ”klassiskt premiummärke”? Det måste vara det osedvanligt höga priset som åsyftas, för det kan ju knappast ha med de till synes billiga flaskorna och etiketterna för på nära håll skriker de allt annat än premium. 

Är detta ytterligare ett i raden av Isabellas ”fake it ’til you make it-strategier”? 
Om hon kallar Löwengrip för ”premiummärke” tillräckligt många gånger så kanske det etablerar sig? Lite som hon gjort med sina 1.5 miljoner följare? Upprepning och tjat lönar sig! Sa ingen, förutom Monica Geller när hon trodde att Chandler storstädat hela lägenheten. ”NAGGING WORKS!!!”  🙂

Kanske är torrschampot med kolasnöre-lukt klassiskt och premium eftersom det bott på lyxhotell i Paris?
Så KAN det vara…


Bildkälla: Thassia Naves Instagram.

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hmm, något med hur skuggan faller från kladd- och kletflaskan som inte stämmer riktigt…

      Jag tror jag sett skuggan förut.
      För inte alls så länge sen 🙂

      Åh älskar vanilj och kokosdoft. Apoliva har en kräm som luktar kokos och persika så härlig.

        Jag älskar också de dofterna. Det finns dock redan så många alternativ, så Löwengrip får vara för min del.

          Jag funderar mest att om man vill göra en ”lillasyster” så är väl de redan existerande kola dofterna mer lillasyateraktiga än kokos och vanilj?! Åtminstone jag förknippar kokos och vanilj till en storasyster framom en lillasyster.. ? men kanske de alla är vuxna redan?

    Skulle säga medium. Iallafall prismässigt. Inte budget men absolut inte premium. Paula Begoun skulle fnysa åt henne, haha. Det tar lång tid och krävs nöjda kunder som stannar år efter år för att få sina produkter att bli något. Att sälja massor under en tid pga 70% på allt räknas inte Bella

      Jspp. För mig är klassiskt något annat än ett märke som funnits i fem år.

      Så rätt skrivet! Och för att inte tala om att grundandet till detta ”premiummärke” påstår sig använda sina egna produkter, men ständigt täcker sitt utseende med enorma mängder spraytan, proffssmink, lösfransar och retuschering. Om det är någon jag INTE förknippar med skönhet, hälsa och allmän fräschör är det ju Bella..

        Plus filter och redigering på det)

    Finns ingenting som andas så mycket ”budget” över ett företag som har massor med olika produkter som gör i princip samma sak. Hon skulle ha hållit det på den nivån som var i början med ett schampo, en deo och några få andra produkter. Då hade hon kanske lyckats få till en premium-känsla

      Jag köpte på Åhlens outlet en mild rengöringskräm och en fuktkräm för att min hy har blivit så himla torr! Använde slut på produkterna och nu sitter jag här med torra fläckar på ansiktet!! Mitt ansikte har aldrig varit såhär torrt! Tips någon snälla? Har lite panik över att hösten & vintern kommer göra min hy ännu värre:(

      Jag skulle i allafall ej rekommendera dessa produkter då jag innan sommaren (och vanligtvis) har bra hy:/

        LCCs produkter bör tilläggas!

          Paulas choice bha lotion, finns på skincity, anv innan fuktkräm och serum!

        Provat arganolja? Är inte så farligt dyrt. Vill du lägga lite mer rekommenderar jag Beauté Pacifique, har rengöring, olja, kräm och serum från det märket ?

        Sov med den här några nätter i följd, kör en ordentlig exfoliering innan första användning. Lifesaver!

        https://skincity.se/sv/skin-recovery-hydrating-treatment-mask-118ml?gclid=EAIaIQobChMIt9OPmpuQ3gIVR8ayCh0UeQHsEAQYASABEgIZ5_D_BwE

          Yes! Det är superbra. Använder den alltid som nattcreme (mobilen ändrade till ”nattchefen”, och det stämmer också bra).

            Jag med, när det är kallt. Klarar inte skiftet från varmt till kallt annars. Annars kör jag exuviance evening restorative complex ?

        Jay – jojobaolja är fenomenalt. Och Eucerin (alla deras Soothing är toppen) Aquaphor är jättebra vid kris. Har själv extremt yttorr hud ibland och dessa hjälper direkt för mig.

        Mario Badescus är fantastiska produkter till grymma priser! Lovar du kommer aldrig mer vara en torris!!

          Tack för tipsen!! TUSEN TACK❤️❤️❤️

        Daisy beauty har massor av produktrecensioner med en jättebra sökfunktion: det finns olika sökfilter som hudtyp, prisklass m m. Där kan man få tips på lämpliga produkter eller kolla upp nåt man funderar på att köpa. https://www.daisybeauty.com/recensioner/

      Rapsodine dagkräm, blanda i några droppar e-vitaminolja till kvällen

      Cetaphil, Paula s Choice och It Cosmetics är fantastiska

    Intressant att Löwengrip nu insett att de inte säljer tillräckligt av den nya, dyrare nya versionen av märket.
    Verkar som man haft gott om den förra designen i lager eftersom det fram till nu funnits produkter både på Ica Maxi och olika outlets.
    Varför helt enkelt inte nytillverka av den äldre LCC ? Den går ju bevisligen att sälja till priserna kring 100-150 kr vilket är vad många tycker produkterna är värda.
    Men att Löwengrip skulle vara ett premiummärke är dagens skämt. Man blir inte ett premiummärke genom att höja priset. Priset är en konsekvens av alla de egenskaper som konsumenten uppfattar att ett premiummärke har. Tror någon att t ex Estée Lauder blev ett premiummärke genom att höja priset? Då begriper man inte hur kosmetikmarknaden fungerar.

      Finns fortfarande på matsmart.

      Höja priset och minska volymen – samtidigt

    Lol för bilden 😀
    Skulle aldrig lägga en spänn på henne och hennes miljöförstörings-liv, premium el ej

    Hon kanske tänker att hennes ”30-miljonershus” och allmänt spendersamma livsstil liksom smittar av sig på produkterna?
    Nä, tror definitivt hon går på strategin att om hon bara säger det tillräckligt många gånger så blir det en sanning till slut. Som allt i hennes liv. Och det verkar ju funka på mycket, medier och den del av näringslivet som vill verka lite ung och fräsch, verkar ju svälja allt med hull och hår.

      Betalade hon 30 miljoner för sin villa? Eller är det också skryt och överdrift?

        Skryt och överdrift. Inget är sanningsenligt hos denna kvinna…..

        Siffror kring 21-22 mkr har nämnts.
        Huset hade varit till salu ett bra tag – först för 29,5 mkr, sen för 24,9 mkr.
        Först när Bella fått lagfart kommer vi få veta vad hon betalat.

          Snart kommer trh för att diskutera huruvida lagfarten verkligen alltid går att se…

            Finns det en lagfart kan man alltid få ut den från Lantmäteriet.
            Sen kan vi strunta i diskussionen om uppgifterna alltid finns på Hemnet och Booli.

            Varför i hela friden skulle jag det när det inte är sant?

            Eller tror du BOLI och en lagfart är synonymt. ?

    Om man använder premiummärken (aktiv hudvård som ger resultat o kostar därefter, iaf jag tycker inte att premium är dyra produkter som inte gör nåt m huden mer än Nivea skulle göra, det finns ju en del sånna märken med – dyra å snygga burkar men innehållet e inte premium) vet man att Löwengrip inte är premium. Priset är inte budget (är innehållet det?) heller snarare nån mellansektion

      Löwengrip har väl dock syra i sina med. Skulle dock aldrig byta ut exuviance och paulas choice mot hennes produkter

        Väntar på hela kittet från balancing serien (PC) jag beställt via en amerikansk kompis men insåg också att det finns en hel Paulas Choice butik där jag bor är så lycklig nu! Någon som testat 4% BHA? Har kört 2% ett tag och det funkar bra.

      Nu vet jag ej vad termen ”premium” innefattar. Men håller med i det du säger. De är inte premium på de sätt att det verkar vara bra och effektiva produkter. De är ej heller premium så att de kan sälja dyrt bara för att (Lancome, Estee Lauder etc har ju dyra men inte alltid toppen produkter)

        De är premium på samma vis som Marabou premium mörk choklad haha

    Alltså undrar om medier skulle bry sig om hon började ljuga om saker de förstår sig på (alltså inte antal följare, vad ett hus kostade etc)? T.ex. om hon börjar skriva att Löwengrip är ett av Sveriges största företag, med motiveringen ”det är intressant med siffror, allt beror på hur man räknar.” Hur långt ska hon behöva gå innan medier slutar svälja hennes konstiga lögner med hull och hår?

    Bella skulle ganska så omgående bli ett fall för lyxfällan om hon inte skulle ha alla samarbeten och bloggen som genererar cash.
    Entrepenör jo tjena. Den här nya ”lillasyster”satsningen låter desperat och avspeglar att det inte finns någon efterfrågan på hennes prishöjda produkter i nya förpackningar som måste ha kostat skapligt mycket att ta fram. Fortfarande väntar världen med spänning på hårbanden som vi inte insett att vi behövt tills Superbella uppfann dem.

      men som hon längtar…

        Ja, frekvensen av den där formuleringen (efterapning av A Schulman, han skrev jämt så i sin blogg?) har stört mig länge.

          Menar du ”men som hon längtar” ? Var ju flera år sedan Alex slutade blogga och har inget minne av att han skrev så?

        Svensk variant på den i sociala medier ofta använda frasen ”can’t wait to…”
        Om man nu inte kan vänta på något vad ska man då göra?

    Alla så hennes märke är ju sämre än dom billiga märkena på apoteket ?

    Klassiskt? De har funnits i vadå, 5 år? Snälla rara.

    Hahah, montaget

    Vilken bra idé, jag tipsar om rosa och guldiga detaljer på förpackningar.

    Det är väl ett helt vanligt märke, på vilket sätt skulle det vara premium? Och när blir ett märke klassiskt? Nog måste det ha lite fler år på nacken och bättre renommé än vad Löwengrip har i nuläget?

      Eller menar hon att märket uppfyller alla klassiska krav för att klassas som premium?

        Så tror jag hon menade.

      Chanel n° 5 är klassiskt. Bella har en lång resa för att kunna kalla märket för premium eller klassiskt

        Javisst, det tar väl många år att etablera sig som både premium och klassiskt. Och det kanske är där Löwengrip hamnar i slutändan, men inte är de där än.

        Ja den Chanelparfymen är klassisk men också resten av märket

    Vad är ens ett premiummärke? Vad är kraven liksom. kan något nämna ett premiummärke? Är det typ…Dior?

      Inom hudvård? Biologique recherche, elemis, dermaceutic, skinceuticals är exempel på premium märken. 500-2000 per produkt.
      Exuviance, dermalogica och paulas choice tex räknas ofta som premium pga god effekt, men ligger ofta medium bland aktiva produkter prismässigt (500-1000kr per produkt)

        Var inte klar…. Handlar väldigt mycket om ingredienslistan, hur välkänt märket är, hur de säljer i längden, bevisad effekt osv

        Tack! Jag är tydligen ingen premiummänniska, för jag har aldrig hört talas om de första märkena du räknade upp, haha.

        #fattiglapp

          Jag också. Två tusen för en skönhetsprodukt!! Jag svimmar! /hon som köper mascara för max 100 kr

            Jag är tvärt om. Bränner en jävla massa på dyra serum men min senaste mascara köpte jag för ett par år sedan och då var den i nåt julpaket på 70 % rea. ?

              Köpte nyligen en foundation för drygt 70 usd det sved. Men den är så bra enda som funkar i hett och fuktigt klimat Estee Lauder https://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=159975/Double-Wear-Stay-in-Place-Makeup/Estee-Lauder/Liquid om ngn har en dupe för denna så holla.

              Mee cosmetics har den bästa vatten och svettfasta eyelinern som finns typ 50kronor.

              Har testat allt och alla premiummärken och de som är bäst är paulas choice och neostrata (medium prisklass).

              Mitt bästa budgettups är att sova med evitaminolja som ögonkräm samt aspirinmasken för finnar (men var försiktig den är powerful) samt regelbunden diamonddermabrasion. Och att låta hyn vara om man har känslig hy och inte hålla på @ed för mkt masker och skrubb och testa en syra i taget.

        Exuviance och Paulas Choice for life ❤️ (Eller till den dagen jag har så pass god ekonomi att jag kan köpa serium och nattkrämer från Elemis…)

          Är dem bra? Det jag testat har varit lite så så.

            Jag kör serum från Exuviance och nattkräm från PC, min hy mår bra och ser felfri ut! Är nöjd och priserna är rimliga 🙂 Handlar alltid på Skincity

    Ett citat som kommer upp när jag tänker på Isabella Löwengrip, rent generellt: “Power is tolerable only on condition that it masks a substantial part of itself. Its success is proportional to an ability to hide its own mechanisms.” (–Foucault)

    Annamatkovich [Instagram] älskar samarbeten så pass mycket att hpn är avis på vänninan Mariabusck [Instagram] alla samarbeten som Mariabusck inbringar måstr hon kommentera och höja företagen till skyanrna. Denna kvinna är bra mycket desperat allt ska vara Gratis allt ifrån läppfyllers, fransar, hudvård, hårfärg och klippning, botox mm tycker att skatteverket borde hårdare granska alla influencers så mycket som de kränger GRATIS. ?

    Jag älskar bilden camcam!!! Sjukt snyggt blev det, hoppas löwngrip ser din fantastiska talang ❤️❤️❤️

    Hennes produkter är det bästa jag provat. Trist att det är dyrt men värt varenda öre trots allt.

      Du kan inte ha provat manga produkter du 🙂

        Oj, sa aggressiv haha, jag tror fortfarande inte att du provat så många andra produkter, sen far du gilla Lowengrip så mycket du vill raring.

          Och palla med din fula härskarteknik ”raring”. Bella-hatare än fasiken otroliga asså

            Palla palla din lilla äppletjuv!

        Är det inte sånt här som ska blockas, Camcam? Folk som inte tål kritik och genast blir aggressiva?

          Vadå för kritik? Kallar du det kritik när man bashar och är onödigt dryg mot någon som gillar produkter man själv inte gillar? Har någon otrevlig onödig ton som bör raderas är det anonym 16:14.

          Anonym 16:14s svar är inget annat än ett tjuvnyp. Den kommentaren om nån borde raderas.

        M1 brukar ju försvara Bellsan här vad det än gäller, så inte förvånad produkterna också är de ”bästa”.

          M1 = Head of ’Bloggbevakning’–Bevakning? Helt seriöst! Det kanske är M1 som gör en rapport på allt som skrivs om Bellsan här och har i uppgift att kommentera fint om henne då och då.

          Ok om man gillar Bella, men så som M1 försvarar henne känns mer som ett jobb, så dedikerad liksom.

            Självklart! Så måste det vara!
            Nej jag ogillar all form av ”mobbing”
            Det är fan bedrövligt att vuxna människor finner sån glädje i att vara elaka mot andra! Det är bara pinsamt

              Fast det är ju ingen Mobbing, det är diskussioner och recensioner bl.a. om hennes produkter / TV-medverkande etc. Man måste få tycka till om sådana saker utan att bli ses som en mobbare. Mobbing hade varit om jag börjar kalla Bellsan för en gris t.ex., vilket aldrig ens skulle godkännas här. Du måste skilja på lite saker.

                Men du kan väl inte säga att det är snälla kommentarer om henne!
                Kommentarsfältet trissas upp och oftas så kan man läsa vidriga kommentarer. Skulle må så dåligt om folk skrev så om mig, mitt föräldraskap ect ect.

      Jag gillar också flertalet av hennes produkter, och då jag testat en hel del!
      Men det som passar för mig, kanske inte passar dig?! Precis som med parfym!

      Du kan garanterat hitta likvärdiga produkter betydligt billigare nästan var som helst. De innehåller inga vettiga, aktiva ingredienser i några adekvata mängder. Produkterna är en ren scam om man sätter sig in i kemin bakom och läser på innehållsförteckningen.

        Precis!!! Mario Badescus det är bra hudvård för billig peng samt vegansk!

        Men placebo är kraftfullt….

    Klarar inte av LCC, alla produkter luktar så tungt på något sätt. Inte starkt som parfym kanske men jag får ont i huvudet av den intensiva doften de har. Sen är det inte bättre produkter är exempelvis Nivea. Enda skillnaden är priset ?

    Från Beautybay, där Löwengrip just lanserats: ”Founded by Isabella Lowengrip and Pingis Hadenius in 2012, Lowengrip is one of the leading beauty brands in the Nordics. Striving to encapsulate transparency, environmental awareness and outstanding quality, the brand uses premium ingredients and mild scents across all products to suit even the most sensitive skin types. Lowengrip develop multifunctional formulas that empower women and help them to enjoy balanced, glowing skin all-year-round.”

    Environmental awareness? Mild scents? Empower women? Jag vet att sån här texter är mycket fluff-fluff men här tar de verkligen i! Om någon i England vill köpa deras advanced day care för 650 spänn är en annan femma.

    On topic: när jag hör lillasyster-märke

      (Forts) så tänker jag på typ Clinique/Biotherm, som har bra täckning i kundsegmenten 30-45 och vill ha något fräschare som riktar sig till 16-25. Isabella är ju faktiskt bara 27 och hennes kräm har hon ju hyllat för sin aknebenägna hy. Så förstår inte riktigt behovet, det har ju som sagt inte bara med priset att göra. Trodde snarare advanced day care var ett sätt att nå en lite mognare kundgrupp som inte ville dofta kolasnöre. Näe, både inställt Australien och det här luktar som att det inte går så bra just nu för Löwengrip.

      ”Leading beauty brands in the Nordics”?

      Släng dig i väggen Emma S, Idun, Estelle & Thild och Björk & Berries.

        Lumene

          Det är ju inte direkt nästa Estée Lauder.

          Måste ge Idun och Lumene cred för sina namn, helt underbara! Ser mig själv stå på ett fjäll med Jonna Jinton och bara utstråla vacker hy, lingon och renskav. borde inte hon starta ett hudvårdsmärke btw? Bra mycket mer trovärdig än KladdBella.

    Jag köpte 13 olika produkter när de kom ut för en billig peng på matsmart. Jag använder vanligtvis ”premiummärken” och inte en enda av de produkter jag fick tag på har känts premium. Produkterna är absolut värda det jag betalade för dem (20 – 89 kr om jag minns rätt), men de känns inte mer speciella/effektiva än andra produkter för runt hundralappen.

      Det säger ju en del, knappt man får Vaselin för en tjuga? Obs vet eg vad Vaselin kostar…

    Självklart gillar ingen som kommenterar här hennes produkter. Själv har jag inte testat, så jag kan inte uttala mig.

      Finns väl de som gillar hennes produkter här? Däremot var det ju en saftig prishöjning i kombination med mindre förpackningar lite magstarkt. Det gör ju att produkterna måste vara ännu bättre för att vara prisvärda och det var ju samma innehåll?
      En kräm för 150 kan kännas bra, men om den helt plötsligt blir dyrare och med mindre förpackning, då jämför man ju innehållet med motsvarande produkter i den prisklassen och då håller kanske inte LCCs produkter?

      Det stämmer ju inte. Några inlägg upp finns det en som hyllar produkterna och jag gillar produkterna och tycker att de är värda sitt pris om man får tag på dem för runt hundralappen. Det finns hur många märken och produkter som helst som är bra och dyra, men som inte är så bra att de är värda ett premiumpris, så det är ju inget unikt för just Löwengrip.

      Jag använder ett av deras schampoo, kommer dock inte fortsätta köpa de nya förpackningarna då jag inte finner det prisvärt längre. Finns andra märken som levererar samma i detas förra prisklass ?

      Jo, jag gillar vissa av dem! Eller gillade kanske jag ska skriva. Deras ansiktskräm var den bästa jag testat faktiskt! Och då har jag testat Elizabeth Arden, Euxviance och flera andra. Men när de ändrade innehållet blev den katastrof! Luktar så starkt så man mår illa och jag blir kruttorrt i ansiktet så den åkte i soporna. Köpte schampot för känslig skalp till dottern och det va super men verkar nu ha utgått ur sortimentet helt?
      Har testat torrschampot som var helt okey men fullkomligt älskar deras värmeskydd/ torka fortare hårkräm. Men kommer inge köpa fler produkter nu när de höjt priserna. Provar då hellre andra märken som är mer etablerade om jag ska lägga de pengarna.
      I mina ögon var det helt klart miss att göra om sortimentet. De skulle fortsatt på den linjen och de segmentet de var i från början. Då kunde de tjänat mer pengar tror jag.

    Med matsmartspriser är de ju helt ok, skulle aldrig ge vad de kostar nu! Hade så gärna velat se försälningssiffrorna på de nya förpackningarna. Det kan inte gå bra. På Lyko säljs ju hennes gamla förpackningar fortfarande för halva priset. Vem köper då hennes nya? möjligen om man är nyfiken på deras nya produkter, men allt finns ju bland andra märken, inget är ju exklusivt för LCC.

    Det är spännande det här, och kanske lite sorgligt också på något vis.

    Det är ju en sak att hon klassar den som premium pg.a. priset men om vi pratar o kvalité så kan LCC inte jämföras med andra märken så som La Mer, Estée Lauder etc. Hon påstår också att hennes hud är den bästa att testa alla produkterna på då hon är så känslig. Hur ska det gå till att experimentera med alla dofter hit och dit?
    Näe, ge upp Isabella!
    Lite som Gretchen i Mean Girls… ”Stop trying to make LCC happen! It’s not gonna happen”

    Premiummärke – MITT ARSLE

    Nä det tycker inte jag.
    Det är i klass med ACO eller liknande

    Jag skulle t o m säga att det är ett klassiskt premium modernt allergivänligt extra unikt för känslig hud baserat på forskning innovativt nytt Estee Lauder märke:-) Extra allt! Heja!

    Förresten, ni som lyssnat på framgångspodden, har jag förstått det rätt att BB läser här ibland men oftast får en rapport om vad som skrivs här? Varför det undrar man? Är det för att anpassa sig efter våra kommentarer?

      Hon nämnde ju att vissa saker behöver polisanmälas. Jag reflekterade över det, hon nämnde inget i Skavlan om hur hon ständigt blir vinklad och förvrängd men nämnde att vissa saker som skrivs behöver polisanmälas. Polisanmälan tar ju ofta många månader innan anmälan görs tillkänna och innan den anmälda kallas till förhör…

        När ngn har påpekat att hon borde polisanmäla stalker och lappskrivare så har hon ju sagt att hon tar det via sin privata aktör i branschen. Magnus får nog bråda dagar om hon gör slag i saken.

        I Skavlan pratade hon om att hon inte läser allt som skrivs, men att andra gör det och vissa saker behöver man polisanmäla. Jag tolkade det som att hon menade alla kommentarerna i hennes blogg. Att de är flera som modererar, och att vissa av de kommentarer som inte släpps fram är sådana som polisanmäls.

      Head of Bloggbevakning

    Men herregud.. det är väl inget konstigt att Bella skriver så – Hon tycker väl att det är högklassiga produkter och då är det väl inte fel att kalla det premium. Hon menar ju att det är hög bra kvalitet antar jag.

      Jo det är fel. Jag tycker att min lilla Theodore här hemma är en högklassig katt, men inte är han premium för det. Man avgör inte själv om något är premium, isåfl hade varenda märke utnyttjat ordet till max

    Undra om hon ska övertala sin lillasyster att fronta det nya märket. Hennes stil och livsstil funkar väl inte som plattform till att nå ut till teens idag? De måste ju se henne som en tant?

      Jag ser Bella som en tant och jag är äldre än henne.

      Fast tvecksamt om Julia är med på sådant. Hon är ju mer free-the-nipple – tjejen. Och lite mer rebellisk. Skulle tro att hon är även anti-kapitalist.

    Har testat shampoo, balsam, hudkräm och ansiktsskrubb av Löwengrip. Ingendera var bra. Av ansiktsprodukterna fick jag oren hy (använde ca 3 mån) och håret blev platt och torrt av hårgrejerna. Men! Medan jag skriver detta minns jag att jag testat en handkräm, och den var ok. Men skulle aldrig köpa den igen pga priset…??

      Fotkrämen var helt ok, för 40 kr..

    När blir något klassiskt???

      När det ligger i topp årtionde efter årtionde. Som ovan, Chanel n° 5, Dior osv. Elizabeth Ardens 8 hour lär klassas som det så småningom

        8 hour krämen räknas absolut som en klassisk produkt från Elizabeth Arden.

        Menar det, haha, där är hon inte riktigt än. Lär väl inte bli heller. Jag är stammis på apoteket och den lilla lilla hyllan med Löwengrips produkter är alltid full, det ser liksom inte ut som att någon köper??

      Ofta är det en stråkorkester som är med och framför det i alla fall, tror jag.

        Haha!

    OT men kan vi prata om Anna book som sitter och gråter i en instagram-live just nu pga att hon inte orkar laga två olika middagar varje dag (vilket hon tydligen måste eftersom övriga familjen inte kan äta samma mat som hon)???

      Dom kan laga sin egen mat my god

      Vi har alla våra ok att bära…

        Vi har alla våra (bo)ok att bära! ?

    Hur kan det vara svårt att förstå att folk är olika?!

    Det känns som att hon vill härma Glossier med det här nya ”lillasyster” märket. Rosa instagramvänliga förpackningar, bra prisvärda produkter och en yngre kundbas som är aktiva på sociala medier. Glossier har även kallats för ett nytt Estée Lauder…

      Fast hade hon inte redan allt det med LCC? Rosa förpackningar, prisvärt, unga följare som köper… känns ju konstigt att slänga bort det för att uppfinna hjulet på nytt.

      Nästan som att Löwengrip-makeovern var illa genomtänkt och förhastad…

    Allt handlar väl om hur man räknar tid. Bella lever ju i vänsterfilen så enligt henne har väl Löwengrip redan hunnit etablera sig som ett märke i klass med Chanel. 5 år är 50 år i Bellas värld, det är sen gammalt.

    Alla hennes produkter är skit förpackad i tjusig flaska med stor prislapp. Väldigt passande faktisk… Icas egna billigprodukter har bättre innehåll! När man tvingas dumpa hela sitt lager i princip gratis hos outlets för att öht bli av med det så borde det kanske ringa en liten klocka hos den mäktiga aaantrepenööööreeen? Marknaden är inte intresserad av hennes bluffprodukter.

    Det är ok.

    Kan det inte räcka att konstatera att hennes läsare inte håller med henne? Måste det dras hela vägen till göra-ner-läge? Då upplever iaf jag att det slutar vara bevakning och börjar vara nått annat. Känns helt enkelt oproffsigt.

    Antar att det är en yngre grupp köpare som ska attraheras ?

    Wow förresten, kollade just att de har 50 procent utförsäljning på flera platser i Finland :O på alla produkter. Kan inte gå så bra då?

    Är väl en sak om hon själv ser det som premium men tvivlar på att allmänheten tycker det.

    Jag blir bara så arg då man tydligen får ljuga hur som helst i dagens marknadsföring, som bella med Löwengrip Environmental awareness. Bella som är en riktig kapitalist och kunde inte bry sig mindre om miljön. T.ex. ser hon på massvis med flygande hit som dit som en statusgrej tillika som hon har barn där hemma som skall leva på den här planeten ännu länge samt deras barn och barnbarn. Inget miljöansvar men ändå marknadsför de bolaget med ledord som miljömedvetenhet.
    Helt bedrägligt.

    Man får ändå ge cred till Isabella som liksom kör sitt race. Uppenbarligen tycker många att hon är direkt fånig, att hennes produkter är mer eller mindre lite utav wannabe-lyxmärke och inte speciellt bra. Trots det så vidhåller hon att det är ett lyxmärke, eller premium då, och liksom låter sig inte påverkas. Säger inte att det är bra eller dåligt, men ja… Cred ändå.

    Såhär är det: Isabella är bara fejk. Hon finns inte. Hon har inget företag och inga pengar. Hon är inte mamma, inte ens en dålig mamma. Hon fejkade sina förlossningar. Hon låtsas att hon finns, låtsas att hon är med i tv programm, att hon har en blogg- det är ingen blogg, den finns inte. Hon har inget hus, det är bara en photoshopad byggbod. Hon är inte ens blond och har egentligen ingen kropp, det är bara en fasad. En målad bit av plast. Den känner ingenting, har inga känslor als. Så om ni söker något att slå i eller spotta på så går det bra, den plastbiten är hård och mycket tålig. Kör på bara.

    Roligt att det är ”JU ett klassiskt premiummärke” som ett faktum som alla vet. ”solen går ju upp i öst”.
    Där jag sett Löwengrip produkter har det stått bland nivea, Dove och fenjal. Inte superpremium.

    AHAHAHAHA bilden är det roligaste på länge

    Det finns inget i Löwengrips produkter som är något unikt alls.
    De har ingen egen forskning eller liknande utan använder sig av ”generic” tillverkare som vem som hels kan vända sig till och få produkter framtagna i önskad färg och doft. Allt handlar om paketering och marknadsföring.
    Kan jämföras med att det t.ex. går bra att kontakta ett bryggeri och beställa en pall med öl med dina egna etiketter på om du vill glänsa på din 30 års fest.

    Löwengrip Premium, eeeh nej…

      Märkligt att på amazon.co.uk inte går att hitta en enda review på deras produkter.
      Om det nu vore en premiumprodukt så borde det finnas ett visst intresse och därav generera reviews på löpande band.
      Försäljning på Amazon kanske inte kommit igång ordentligt ännu..

        Fel av mig, jag hittade en review till slut:
        https://www.amazon.com/L%C3%B6wengrip-Blonde-Perfection-Purple-Conditioner/dp/B07CMGFS3T

        En riktig kioskvältare: ”Amazon Best Sellers Rank: #110,167 in Beauty & Personal Care”, inte långt kvar till toppen!

    Bamford, Molton Brown, Verso och Byredo är exempel på premiummärken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.