Paula berättar allt om bröstkonsultationen

Tillägg: Risker skulle tillkomma och oönskade följder. Sköterskan berättade om ärrvävnad som kan uppkomma och som kan göra brösten hårda. Just den biten fastade hos mig…

Jag har två små barn som varje dag vill gosa med mig. Jag är deras mamma och för dom är jag varm och mjuk. Just nu vill jag inte vara hård över bröstkorgen. Jag vill fortfarande vara mjuk och varm. Det gör att jag känner att jag kan leva med mina tomma bröst ett tag till. Jag har ingen brådska och vill absolut inte boka en tid imorgon, eller om en månad, eller om tre månader. Jag vill vänta och fortsätta att känna efter, men nu vet jag vad som skulle passa just mig.
[…] Jag kan tackla mina obekväma tankar när jag har på mig en bikini. Nästa vecka drar jag till Spanien och hoppas att vädret tillåter badkläder. Jag väljer att sluta tänka på det här för nu och väljer att vara varm och mjuk. Kanske bara för ett tag till eller för alltid. Restriktionerna efter en operation är ingenting jag orkar hantera just nu. Jag är mitt uppe i livet helt enkelt.

Det var dock jätteskönt att göra denna konsultation. Nu vet jag vart jag ska vända mig och hur jag ska tänka om jag ändrar mig i framtiden men det får tiden utvisa helt enkelt.//Paula

Så klokt av Paula.
I en värld där plastikkirurgi mest verkar omges av rabattkoder, hastiga beslut och val baserat på vem som erbjuder störst rabatt så är Paulas inlägg en frisk fläkt.
Jag trodde aldrig jag skulle säga att jag blivit glad av att läsa ett inlägg om bröstförstoring, men jag blev det av Paulas inlägg. #knasig

Hon vill fortsätta vara varm och mjuk för sina barn och inte riskera att bli på något annat vis – hur fint är inte det att läsa?

Tack för tips, Sofie!

Paula vill vara mjuk och varm.

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så himla fint. Hon verkar vara en så himla fin och go mamma.

      Fake fake fake!

        Vad menar du?

        Så kan du inte säga. Du vet 0 om hennes döttrars upplevelse

        Äh alla håller uppenbarligen inte med henne om allt, men tycker det är tydligt att hon är en kärleksfull mamma!!

        Ja vad menar du? Varför skulle de va fake?

      Jag har sett familjen Rosas flera gånger på lekland och min uppfattning är hon är en lekfull och närvarande mamma. En av gångerna verkade hon dock stressad på Hugo, men barnen var hon lika lugn och varm mot iaf.

    Förlåt ot. Men jag blir så JÄVLA förbannad på Jessica Lagergren som gör en grej över att hon inte ”blir gravid som hon vill” efter att försökt i typ fyra månader…. snacka om att PISSA på alla oss ofrivilligt barnlösa med år av försök bakom oss. Vill typ gråta…

      Hur menar du? Hon har väl aldrig påstått att hon har det värre än alla andra. Men klart hon får lov att dela med sig av sina känslor. Om du blir så provocerad och arg bör du nog inte läsa hennes blogg. Hon har inte gjort något fel och har ingen ansvar för dina känslor.

      Ska man tänka kan som du kan man aldrig klaga, finns ju alltid folk som har det värre! ?

      Sluta läs. Det är så himla enkelt att helt enkelt hoppa över det man påverkas av för tillfället. Dags att man börjar ta större ansvar själv över vad man väljer att klicka sig in på och läsa istället för att alltid bli kränkt över saker. Det skulle ju knappast kännas bra för dig om hon blev gravid efter första försöket heller antar jag? Jag menar inte att låta hård, eller kanske, det ganska är dags att vara lite hård när det gäller just gnäll över saker man själv valt att utsätta sig för. Tror du skulle må bättre utan henne i ditt liv 🙂

      Jag tror att alla som har försökt få barn och ännu inte blivit gravida efter fyra månader känner sig frustrerade, oavsett om det sen tagit 5 månader, 1 år eller 4 år att bli gravid.
      Jag förstår att det kanske upprör dig, men sluta läs bloggen om det stör dig för mycket ❤️

      Men det är ju hennes känslor? Hon känner ju det hon känner oavsett hur din eller nån annans situation ser ut, och det måste hon få göra. Vill hon sen skriva om det sin egen blogg, så ja, så är det väl upp till henne. Hon träffar en känslig punkt hos dig och det är hemskt att du ska behöva kämpa så och att det ska tynga dig så. Men även Jessica har rätt till sina känslor, och ventilerar trots allt dessa på sin egen plattform.

      Elin – förstår PRECIS hur du menar och hur du känner!!! ??? /mamma till dotter som kom till efter 8 års försök

      Skrev hon som hon vill? Alltså det funkar ju inte så. Ett år är ju helt normalt.

      Jag är också ofrivilligt barnlös, har endometrios, och jag uppfattade det inte alls likadant som du. Hennes inlägg har ju ingenting med dig eller mig att göra utan handlar bara om henne och hennes könslor, och de har hon rätt att uttrycka på henns egen blogg.

      Men lägg av för fan och låt folk känna precis som dom vill.

      Jag förstår hur du tänker och förstår att du egentligen inte menar något illa gentemot Jessica. Barn och graviditet är känsligt och jag kan bara tänka mig hur frustrerande och hemskt det måste vara att vara ofrivilligt barnlös… Det krävs mycket styrka att inte omvandla andras lycka till sin egen olycka, och det är en styrka man inte alltid har varje dag året runt. Samma sak är det nog när det kommer till att jämföra sitt eget liv med andras.

      Jag hoppas verkligen att du har någon att prata med om din/er situation. Man behöver inte alltid bita ihop, det är faktiskt helt ok att vara arg över sin situation och visa det.

      Kram!

    Jag, med mina silikonbröst (innan hade jag bara två bröstvårtor som stod ut från bröstkorgen) är inte kall och hård dock.. ?

      Jag tänker att hon syftar på hur kroppen är under läkningen, inte att hon skulle bli så för alltid? I och med att hon just nämner restriktionerna efter operationen…

        Hon har ju deffat fett rätt hårt. Bröst är fett. Men det tänkte hon väl inte på. Sen absolut. Amning kan ju göra bröst ”mer tomma”

      Det fattar vi väl, men det är ju svårt att kramas, gosa, busa osv samtidigt som man läker. Jag har opererat bort en stor hudbit från ryggen och kände mig inte så himla varm och mjuk medan det läkte, kan jag lova.

      Jag tycker inte att det var speciellt tydligt att det var bara under läkningsprocessen hon skulle vara motsatsen till ”varm och mjuk”. Därav min kommentar, nej jag är inte korkad.

      I sitt inlägg berättar hon om vissa konsekvenser som kan ske av en operation. Alltså, info hon fick av läkaren. En konsekvens är att brösten och inläggen kan bli hårda

      Sluta bli kränkt av allt! Jag har också implantat men förstod ändå hur hon menade.

      Inte jag heller. Mina opererade bröst är faktiskt väldigt mjuka.. och varma.. kroppstemperatur liksom..

    Ofta nät jag läser om inflencers som klagar på sina bröst, att de är små, tomma mm…. så visar ändå deras bilder fullt normala bröst. Är det verkligen så ”illa” som hon får det att låta? Läser inte hennes blogg

      Nej, Paula är Bella nr 2.

      Nä, hon har helt normala bröst för en vältränad tvåbarnsmamma. Men folk är så vana med retuscherade bilder och silikon att de kommenterar att hon inte riktigt fyller ut bikinin.

      Jag tror man blir lite ”skadad” (hittade inget bättre ord just nu) när man jobbar som dessa gör och tittar på andra och jämför sig. Alla perfekta kroppar och silikontuttar hit och dit så blir det plötsligt det nya ”normala” och man kanske själv känner sig ful eller så. Månne…

    Haha hon säger så bara för att få sympati för hon kommer och göra brösten! Vänta och se!

    Så syftet var inte alls att folk skulle säga du är så fiiiiiiin naturligt, sorry men hon känns så fake!! Gör vad du vill med dina pattar.

      Så sant!

    Men oj, man blir väl inte hård för att man gör brösten? Har op mina bröst, dom är väldigt varma och gosiga haha. Inte alls stora hårda bollar eller vattenmeloner. Förstår ju såklart att det beror på hur stora implantat man gör vs. hur mycket vävnad man har själv, men tror inte Paula hade tänkt göra så stora att huden sträcks ut till MAX.

      Men herregud, jag tror knappast att det är brösten paula syftar på. Hon ska ju inte operera in bowlingklot heller. Det är givetvis läkningsprocessen som hon syftar på.

        Sluta herreguda – det var inte alls tydligt vad som egentligen menades. Sista biten i Camcams inlägg får det verkligen att framstå som att du som naturlig är mjuk och varm, men motsatsen om du opererat dig. Läser inte in något som inte finns, det här var bara helt enkelt inte tydligt nog. Jag tycker inte heller att vi ska uppmana varandra att operera oss men för den sakens skull tycker jag inte att vi ska se ner på opererade kvinnor och anse oss som bättre.
        Och ni som tror att silikonbröst är hårda, ni har då inte tagit på ett par välgjorda sådana och har således ingen talan ?

          Slutkläm: det var INTE tydligt att den där beskrivningen skulle vara för en tillfällig period.

          Det finns väl INGEN som tror att bröst är hårda? ”tomma” bröst skulle i så fall vara hårdare, eftersom man känner bröstbenet och revbenen? Väldigt uppenbart att det är läkningen hon syftar på, om man kan frikking läsa.

            Jag kan ”frikking” läsa tack men tycker ändå inte att det är tydligt. Jag kallar inte dig dum så var snäll och kalla inte mig för det. Och du skulle bli förvånad, finns många som har någon konstig föreställning om att silikonbröst är hårda.

            Fast mår hon så dåligt över sina bröst så kan jag tycka att läkningsprocessen blir en väldigt liten del av det hela. Förstår ni hur jag menar? Alltså dom är hårda under läkningen men kommer ju med tiden, och inom 1 år vara helt färdigläkta och därmed mycket mycket mjukare.
            Låter konstigt att man väljer att avstå en operation pga läkningsprocessen, brösten har du ju i alla fall minst 10-15 år om inte ens hela livet. Mina har livstids garanti (implantaten alltså). Behöver endast bytas ut om dom mot förmodan skulle gå sönder eller om jag själv vill ändra något.

              Att hon skulle prioritera risken för en operation hon inte behöver, framför säkerheten i att inte göra ett ingrepp, full rörelseförmåga och den tid hon sparar (pga ingen operation och konvalecens) under småbarnsåren, det vore lite konstigt.

              Implantat är alltid hårdare och kallare än naturligare bröst och tillverkarnas livstidsgaranti gäller endast implantaten (ruptur) och inte vid vanliga komplikationer som tex kapselkontraktur så att det räcker att betala för en operation under en livstid är inte sanningsenligt.

      Hon skriver ju att hon fick höra att det kan bildas ärrvävnad som gör brösten hårda, det är det hon är rädd för.

      Kränkt nr 2 ?‍♀️

    Oavsett hur hon lägger fram det tycker jag inte alls att det är en frisk fläkt. Bara ännu en influencer som ska göra om brösten.

    Vad jag gillar de här sammanfattande kortisarna längst ner: så mycket humor!
    För övrigt känns inläggen mycket mer som om skribenten åter tycker om vad hon sysslar med på. Mindre sökande, forcerat.
    Kul att du återigen trivs, Camcam. Och att det visat sig genera bättre kvalite på inläggen
    Hoppas att jag uppfattar rätt.

      Tusen tack!
      Det uppskattas väldigt mycket!

        Vad bra! Uppskattar dig mycket!

      Instämmer, bra och genomarbetade inlägg överlag på sistone. Du är grym!

        Japp, jag kan inte hålla mig borta. 😛 Alltid nyfiken på vad som kommer härnäst.

          Håller med genomarbetade lugna resonerande inlägg. Gillar!!

    Ja, vilket fint inlägg av paula!! Så klokt och ett starkt beslut.

    /C

    http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda inrednings-/lantlivsblogg

    Okej, så när Camilla skrev att hon kommer att rensa i kommentarerna betydde det alltså att hon raderar ifrågasättande av hennes sätt att hantera kritik och hennes passiva aggressivitet.

    Hon håller på bli exakt som de hon skriver skit om.

      Uppenbarligen inte, för i så fall hade inte den här kommentaren fått stå kvar. 😉

        Uppenbarligen, eftersom det inlägget hade 50 kommentarer när jag kommenterade, och 49 kommentarer när jag tittade tillbaka några timmar senare. Gissa vilken kommentar som fattades?

        Tur att det finns printscreen. ”?”

          Ja, den tog jag bort eftersom den inte innehöll något annat än gnäll… men den här fick stå kvar eftersom den var betydligt mer innehållsrik. 🙂

            Lätt att avfärda som gnäll när ingen längre kan se kommentaren, men schysst att se hur kvickt du ändrade dig när det blev tal om screenshots.

            Sen var det inte gnäll, utan en fråga varför du alltid tvunget ska ironisera över kritiken du få, eftersom det är otroligt passivt aggressivt. Kommentaren som fick stå kvar är betydligt gnälligare. Men sen är du ju inte heller känd för att vara konsekvent.

            ?

              Screenshots? Din kommentar fick stå kvar även utan hot om screen shots. Varför jag ironiserar över kritik jag får? För att den består av sånt här tjafs så klart. Konstruktiv kritik och saker jag tar med mig i mitt arbete skulle jag aldrig varken ironisera över eller driva med men den skiljer sig betydligt från det du levererat här.
              Och nej, jag orkar inte förklara skillnaden för dig…

              Nu ska jag jobba klart och sen gå och kolla True Crime. Ha det så bra!

                Nu pratade jag ju obviously inte över min egen kritik i början, utan dina krystade ”SAMMANFATTNING HÄÄÄÄÄÄR”. Du ironiserar grovt över att folk tycker att texterna är för långa, då sanningen är att texterna ofta är rätt dåligt strukturerade och osammanhängande. Det är inte konstigt att folk inte hänger med.

                Men visst, fortsätt att snacka med dina läsare som om de var dumma, och du är den enda som har en hjärna i huvudet. Det brukar du göra.

                  Lite som du nu då?

                  Visst, visst, den som säger den är själv.

    Visst känns deti dessa tider fint av henne, men samtidigt tragiskt att över huvud taget gå på en konsultation. Att tanken ens finns. Hon är ju jättefin som hon är, hade så gärna haft hennes utseende och kropp

    Hon har ju själv helt frivilligt deffat(viktminskat) och tränat bort sina bröst. Finns ingen som normalt har kvar särskilt mycket fettvävnad som tränar så hårt som hon gör. En bröstoperation på detta och hon blir Vanity Queen dvs precis som alla andra influensor som bara fokuserar på utsidan.

      Tycker brösten blir fina när man tränar bort dem.

      Svårt att förklara men för mig är det en påminnelse om kvinnor som tränar för funktion och prestation och inte för kroppsideal och jag älskar se fitta deffiga starka kvinnliga atleter som skiter i kroppsidealet.

      Som här:

      https://goo.gl/images/qp87PV

        Tycker också det är skönt att se kvinnor som skiter i att brösten försvinner när de tränar. Kvinnligheten, hur vissa nu vill definiera den, sitter inte i om du har stora bröst eller inte tycker jag. När jag började gymma på riktigt försvann mina nästan helt och jag tyckte det var så jäkla skönt haha. Small boobs ♥️

          Precis! Och samma här. Men tycker det man förlorar i volym kompenseras av att de får ett lyft av utvecklade bröstmuskler (vilket är skitsamma egentligen såklart).

          Älskar små bröst så skönt så lätt.

    Förlåt men jag tycker inte man vet var man har Paula. Hon sänder ut lite för dubbla budskap för att jag ska ta henne på allvar.

    Nånstans är det ju lite underligt att allt bara ska göras om hela tiden? Visst, hon ville bli stark och vältränad vilket hon nu är. Om det verkligen var så att det var det enda så tror jag inte att hon hade funderat på att göra brösten, men normen är slank, vältränad och stora bröst vilket är svårt att uppnå ”naturligt” eftersom bröstvävnad är mkt fett och det är bland det första som försvinner vid en viktnedgång. Hon får givetvis göra vad hon vill med sig kropp men tycker inte inlägget är så positivt utan snarare en tragisk påminnelse om att kvinnor följer smalhetsidealet och i förlängningen bara ska behaga med sina kroppar..

      Precis. Försvann dina bröst när du hårdträning din smal? Lägg in ett par fejk!

      Och du har alltid samma budskap? Du förändras inte eller reflekterar över vissa saker i livet som du tidigare inte gjort?

    Hon verkar vara en klok människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.