Har Magdalena Graaf tappat den thailändska harmonin redan?

(Jag HAR köpt ett fordon, men texten är skriven med glimten i ögat)

Inställda möten. Hemma dag med Louie. Han var förkyld/varm inatt, och jag vill inte att han ska bli sjukare eller smitta ner någon på förskolan. Helst vila och bli frisk så han är i toppform inför kusiner och kryssningen till helgen..

Lite gliringar från all’vetare om att det inte var ”fräscht” att ta med magsjuka barn till Mörby centrum.

Jag är inte riktigt på humör för er idag, eller igår, eller i förrgår. Det retar verkligen gallfeber på mig när nån skärmnäsa sitter och antar.

Hur funkar man om man antar, utan att veta, och bestämmer sig för att ”här ska det minsann ifrågasättas och pekpinnar” SEN har man orken att tillochmed kommentera på en blogg?

-Nej fina Katt-Ewa det var inte Louie eller Charlie som spydde häromdagen. Så INGEN kom till skada i Mörby centrum!//Magdalena Graaf

Inte för att jag inte känner igen känslan som ligger bakom att skriva text på det här viset, och själv har bloggat så men mitt tips är att kliva bort från datorn när man kokar och kliar om vartannat.
Maggan – som kom tillbaka från retreatet i Thailand – lika harmonisk som en Yogagirl på Valium verkar mest arg, irriterad, bitsk och ilsken på allt och alla i sin blogg.
Vakthunden goes Tjurhaj äter upp allt från grillade kycklingar till kundvagnar medan Lance och hans hejdukar ligger och sover och skräpar ner över hela huset samtidigt som kräksjukan härjar bland de andra barnen.
Kanske är ”mammamartyeren” en roll hon brer på med på bloggen för ökad effekt, vilket man nästan får hoppas på…
”Namaste-Maggan” från Thailand lyser med sin frånvaro på samma sätt som snön – vilket jag INTE klagar över!

Byter hon inte riktigt snart så är jag rädd för att det inte kommer finnas någonting kvar av bloggen förutom milslånga svar på tal-inlägg till Katt-Ewa och hennes systrar och det är – med handen på hjärtat – inte kul för någon.
Allra minst Maggan.

Här är en liten lista till Maggan (eller någon annan) för att komma i stämning och hitta tillbaka till ”Namaste-Maggan”.

  1. Bär Ljudisolerande hörlurar med inspelade vågskvalp.
  2. Köp en barnpool och fyll den med 20 kg sandlådesand från Bauhaus och kör ner fötterna i. (<– ej adlink)
  3. Köp en bygglampa och rikta mot kroppen för sol-lik värme.
  4. Andas

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men på riktigt, nån som trott att bara en resa ändrar nåt? Utvilad kan man bli ja, men ytterligare payoffer är nog sällsynta.
    Maggan slår mig inte som mottaglig för förändring heller

      Camcam vad nicci får höra mycket otäckt. Hon berättar om det på in Stagram. Det är ju psykisk misshandel. Att en del vill förstöra så för henne. Inte ok.

    Hahaha bästa inlägget du skrivit på länge, så jäklar kul! ?? Jag önskar också att Maggan lät bli att reta upp sig offentligt, det är så mycket trevligare utan sånt. Jag diggar Maggan och läser bloggen varje dag, men ibland gör det lite ont i magen…

    -Ja ja Mags jag vet att det är DIN blogg där du skriver vad DU vill. Helt klart. Absolut.
    Men tänk lite efter vad du vill uppnå med dina ord.

      ? hej Maggan

    Hur ”säker” är bloggportalens siffror? Hur kan Maggan ligger före Kenza?

      Men är det så många som läser kenzas blogg? Den är ju jättetråkig sen många år tillbaka.

        Ja, det är många. Tredje störst

          Jo men tänkte mer att det är väl inte sensationellt många utan att hon ligger ganska jämnt med övriga toppbloggare.

      Varför skulle hon inte göra det?! Är väl inget konstigt.

    Tycker hon är så omogen! Vem döljer hon?!

    Det hade nog varit mer verksamt på hemmaplan om sambo och vuxna barn inte hade haft hjälp med hushållet under de veckor hon var borta. Nu vet jag inte, kanske de var ensamma, men jag gissar att de hade hjälp. Så då kommer Maggan hem till att åter ta över markservice och snabbt återgå till att bli tokig…

      Har de inte alltid minst ennytterligare vuxen hemma oavsett om hon eller mannen är borta. Ingen av föräldrarna verksr någonsin vara ensam med barnen.

        Nej inte alltid. Maggan är nog ensam hemma med barnen ibland iaf, kanske Filip också. Det måste ju ha blivit en väldig omställning att komma från lugn och ensamhet i flera veckor till barn, hundar, gäster på besök, möten och en massa.. Men hon verkade lycklig över att vara hemma och vara i allt men vilken omställning. Jag imponeras ofta över att hon verkar effektiv, hon hinner med mycket och verkar snabb med att fixa mat och plocka undan osv men så får man lite kli och stress att se ibland hur hundarna stökar till och river ner mat, sopor och glas hua… önskar Mggan lite lugn och ro även på hemmaplan. Nu ska de ju på kryssning i helgen hon, syster och barn. Så inte ovän med systern tydligen som många ville få det till här.

          Tycker det tidigare alltid var pensionären och nu har ju en ungdom eget rum där. Var det inte också många helt okända utländska barnflickor ett tag?

          Tycker det är lustigt hur hennes hundar verkar stöka till och dra runt med sopor hela tiden. Är de understimulerade eller mår de dåligt på något sätt? Varken min hund eller de hundar jag haft tidigare har stökat till på det sättet. Soporna har jag iofs alltid förvarat bakom stängd dörr för både barnen och husdjurens säkerhet, men ändå.

    Jag begriper inte hur hon kan ha några läsare på sin blogg? Så otroligt dåligt skrivna inlägg, osammanhängande och röriga. Plus att Maggan ju framstår som rätt otrevlig. Om hon tar med ett magsjukt barn på stan så är det väl självklart att hon får kritik. Vad hade hon väntat sig?

      Kanske just därför… lite roligt hon tror det tar ork kommentera en blogg oxå…

      Rätt otrevlig? Tycker alltid att hon framstår som otrevlig, hon har gärna en otrevlig framtoning även när hon ska vara snäll eller tex be om ursäkt för något. Har jättesvårt att ta henne seriöst

      Men det gjorde hon ju inte

      Men hon tog ju inte med ett magsjukt barn på stan, det var ju därför hon lackade. Du kanske ska börja läsa inläggen innan du börjar raljera. I det här fallet framstår ju du som den otrevliga, vilket blir lite lustigt i sammanhanget.

      Men hon hade ju inte tagit med ett magsjukt barn på stan, så varför skriver du så?! Vad håller du på med Annie?!

        Oh noooo, vad gör du egentligen Annie? (??)

        Nej men de var magsjuka hemma….det räcker väl?

        Haha ja vad håller jag på med? Det visar väl hur jobbig hennes blogg är att läsa – om jag inte ens orkar läsa igenom inlägget ordentligt. Alla dessa random bilder och konstigt komponerad text, STORA BOKSTÄVER och konstiga styckesindelningar (och nej jag är absolut ingen språkpolis – men hennes blogg är ju oläsbar). Och är den ens möjlig att läsa på mobilen (som jag gissar att de flesta gör)? Måste ju vara fruktansvärt grötigt.

      Jag orkar inte läsa hennes blogg, jag blir sjukt uppstressad. Hon verkar vara så extremt arg.

        Och det säger du grundat på vad? Jag menar, du läser ju inte hennes blogg…

    Hennes blogg är så rörig och osammanhängande, med massor av bilder i en enda röra. Hon gnäller alltid om hur rörigt det är hemma,hur lata barnen är . Hon lägger ut bilder på tvätthögar,spyor,obäddade sänger mm mm.
    OT: Hur kan Lance få ett eget tv program?

      Ska bli kul att se programmet. Ja det är rörigt, blir ju ofta så med små barn och hundar och många gillar tydligen att se kaos och ostädat på bilder, vissa verkar gilla att se ”verkligheten med röra och kaos”. Själv blir jag lite trött och stressad av det och gillar hellre att se fina hembilder, hoppas få se hennes hem mer iordning någon gång snart. 😉 Hon kanske skulle ta in lite städ – och inredningshjälp. Men massor av bilder och osammanhängande tycker jag är ganska trevligt, hennes blogg är bra ändå.

    Jag tycker Maggan har blivit väldigt otrevlig och arrogant.
    Lite översittareattityd.
    Har slutat läsa bloggen. Hon ska inte tjäna några pengar på mej iaf.!
    ????

      Precis så!

      Jag har också slutat läsa Maggans blogg. Atmosfären är verkligen obehaglig där, hon verkar varken må bra eller vara en trevlig person längre.

    Heja Maggan gott att ryta ifrån. Nu fick ni lite mer att hänga upp er på.

      Själv tycker jag att chips är gott

        Men inte så hälsosamt men det är ju upp till var och en, precis som åsikter.

          Haha vem fan äter chips för att vara hälsosam? Chips äter man för att det är gott och man vill njuta

          Inte hälsosamt att lägga sig i vad folk äter heller… En 4 åring vet att chips inte är hälsosamt! Dock är det hälsosamt att unna sig gott ibland.

    Känner det samma faktiskt. Jag tror att hon mår väldigt dåligt pga sitt liv och är helt enkelt inte i skick att leva offentligt. Hon verkar inte kunna hålla en distans till det utan påverkas för mycket. Hon borde pausa allt

      15:48 andra passar in på det du skriver. DU borde pausa. Du skriver alltid skit om MG här, vet inte vad du ska hitta på som det är fel på. DU är obehaglig.

        ??? Hahahaha. Citera det som är skit om Maggan. Åkte hon nyss inte på en resa för att hon inte mår bra? Alltså är kommentaren fakta

    Maggan tycker hon är så cool och crazy .

    Har svårt att förstå hur hon hanterade ”indian-gate” och att hon fortsätter raljera över detta.

      Nä men just precis, det här lite försmådda, raljerande ironiserande efterslängarna som kommer efteråt. De bara skriker ”Jag känner mej kränkt för jag tycker inte jag gjort fel ju” om henne, lite som Calle S.

      Hon är falsk. Alla som ber om ursäkt ”bara för att andra vill” och inte för att de faktiskt inser att de gjort fel är falska människor

    Retreat och sorgbearbetningen var nog jättebra PÅ PLATS. Men det viktigaste är ju vad man gör med den lärdomen då man kommer hem. Det är jätte enkelt att leva bra, äta bra, bearbeta då man är på rehab för just de sakerna men eftervård och efterbehandling är absolut viktigaste, att behålla allt i vardagen, annars är det enkelt att det bara förbleknar som ett minne om ”den underbara tid då jag fick några veckor att tänka på mig själv”. Vardagen finns och kommer alltid att finnas, jag hoppas att Maggan lagt in tid för tex. samtalskontakt, andningsövningar mm för hennes egen skull men hon kanske inte skriver om det på bloggen.?Inte konstigt att hennes blogg kan verka strulig, även om det inte är så i verkligheten så känns det som om hela hennes liv balanseras på en tråd..

    Tyckte både på plats och hemma mest handlade om tappade kilon.

    Alla har vi ett ansvar för vår hälsa. Att bearbeta en sorg kan ta många år och kan ta uttryck på olika sätt för alla människor.
    Ibland måste man kanske gå in i tankeboxen och finna ut hur man ska gå vidare och vad som behövs för att få det till.
    Skulle önska att alla som mår dåligt hade chansen att finna den hjälp som behövs för att hitta sig själv.
    Att vara direkt elak kan vara ett sätt att skydda sig eftersom man känner sig osäker. Kanske skulle M må bra av att bara leva sitt eget liv utan att visa upp sin sårbarhet för hela världen. Att ta paus från bloggandet kan vara en idé.

      Att bearbeta sorgen efter ett förlorat barn tar resten av livet

        Ja, men inte är jag arrogant mot andra människor för det…

    Hon känns ofta lite grinig och bråksugen. Men det fiffiga uttrycket skärmnäsa tar jag med mig från hennes blogginlägg.

      Det är ju varenda människa som kommenterar här.

    Hon själv som skapat röran genom sina livsval.

      Nja. Är kanske inte så lätt att göra allting rätt med hennes bakgrund. Men jag tror att hon skulle behöva leva lite mer svensson liv ett tag. Tror det vore bra för henne

      Genom sina livsval?? Hur menar du då? Hur tänker du? Livsval? Skapat röra hemma genom livsval??

        Varför skaffa hundar när man t ex reser så mycket. Ta t ex Dobermannen det är en brukshund som kräver mycket både mentalt och fysiskt för att den inte hitta på en massa skit. Är den också ”specialtränad” måste detta underhållas hela tiden.
        Lydnad är en färskvara.

    Gillar inte Maggan alls men vill ha hennes tröja. Var finns den? Nån som vet?

      Den kan du leta efter själv.

        Wauu,käkat taggtråd?

        Det är ju det jag gör. Eller hur definierar du ”leta”?

    Det är väl inte konstigt om hon inte har den thailändska harmonin hemma, lite skillnad på miljö och lugn. Hemma är det inget lugn med hundar, barn, sjukdomar, matlagning, tvätt, sysslor och allt som ska fixas och skötas.. det är väl klart det inte är samma harmoni hemma, vore konstigt annars. Och inte konstigt hon blir trött och irriterad för vad vissa skriver och anklagar henne för. Förstår inte vad som skulle vara så fel och konstigt med hennes inlägg?! Hon verkar iaf hålla sig ganska så hälsosam i maten och med träning och har sen hon kom hem verkat lycklig och verkat må bra. Men att få läsa skit och elakheter om sig, som vissa skriver här, det påverkar såklart negativt. Hoppas hon inte läser här.

    Tycker det finns andra som känns obehaglig och labil och skenhelig m.m. Du är en.

    På tal om Graaf. Trailern som går på Tv för sonen Lance program, finns det ingen vettigare person?
    Liten kille som pratar om hur han hade snygg flickvän, vann fighter men sen förlora han flickvännen och blev sjuk så han missa tävling. ”vad är det som händer?”. För att sen kliva ur en Bentley med registreringsskylten King…

    Lika pinsamt varje gång.. låter som värsta tonårsproblemen som var jordens undergång när man var typ 14.

      Urk

    Åå hon kanske bara ska klippa sig och skaffa ett jobb. Det här verkar inte vara hennes grej. Även om hon kämpar på, det får man ju ge henne. Synd att hon inte insåg det på sitt retreat.

      Klippa sig och skaffa jobb?? hon klippte sig väl häromdagen. Skaffa jobb? Vad är det för jobb hon ska ha tycker du, blogga är ju jobb och hon verkar göra annat också som tv, radio, fotograferingar osv.. Vad är det som inte är hennes grej menar du och vad skulle hon inse på sitt retreat??

        Kom igen, du har väl hört ”klipp dig och skaffa ett jobb” ? När någon måste ta sig i kragen litegrann.

          Haha alla har nog hört det ja, är det inte ganska gammalt och töntigt uttryck tycker du? Ta sig i kragen? – låter ungefär som om hon sover om dagarna och går på bidrag, eh. Hon har flera barn, villa, hundar, är på olika jobbmöten, bloggar och tjänar pengar – så vadå ta sig i kragen?! Vad gör du själv?

            Jag själv? Jo jag sover på dagarna och går på bidrag. Så fint liv. Funderar på att börja blogga dock så jag får ett jobb. Då får kanske jag också gå på jobbmöten. Det verkar spännande och kul. Sen ska jag bli förbannad på dom som läser min blogg. Det är planen.

        Blogga är inte hennes grej, främst för det gör henne så arg. Känns osunt på något sätt.

          Fast blogga verkar väl visst vara hennes grej med tanke på att hennes blogg är så omtyckt och stor sedan många år. Hon har toppat och haft runt en halv miljon läsare enligt bloggportalen tidigare.

            Ja så är det kanske. Jag tycker inte hon verkar må bra av det bara, det är det jag menar.

    aha ni känner dem tydligen…sluta döm människor ni inte känner.

    Men är det inte lite charmen med Maggans blogg? Hur hon driver med sig själv? Visar hur det ”fina lyxlivet” möter tonårsbarn, småbarn, mördarhunden Drago, gubben Sten och skåååååningen Filip? Jag tycker att det är mycket igenkänning och att hon skriver roligt kring familjekaoset. Sådär raljerar även jag kring olika delar i mitt liv, iofs inte på en blogg öppen för hela Sverige men jag hade ju lika gärna kunnat göra det om jag var en offentlig person? Jag tror att vi kan ta hennes blogg med en nypa salt faktiskt. Dom har nog riktigt fina och härliga familjestunder. Jag tycker det är härligt att någon visar den riktiga sidan av livet med allt tok det innebär.

      Det var charmen med bloggen tidigare. Nu är det bara ett blurr av dåliga bilder, korta meningar med stavfel och surhet mot allt och alla. Hon känns så aggressiv och bitter. Pinsamt att hon jämför sin son med Avicii ?

    Tycker Magdalena är en kaos-person som gärna beklagarsig över kaoset men som ändå gillar det. Man skaffar inte hund nr 1 och 2 när man har fyra barn med två pappor, stort hus, flängigt jobb om man inte gillar kaos.
    Gällande Hannah får jag en vibb av att hon kommer separera från sin man

      Tre pappor. Och fem barn.

        Finns väldigt många pappor som har barn med väldigt många kvinnor.
        Och inget av det är fel!

        Fy fan ni kan verkligen leta fel.

      Det tror inte jag, tycker hon verkar mycket beroende av sin man. Gällande Hanna, alltså. Håller med dig vad gäller Magdalena, hon har väl alla förutsättningar att göra något åt kaoset om hon ville. Har hon inte städhjälp, verkligen? Och hjälp med barnen?Men lite typiskt att bo i Djursholm, eller ”finhooden ” i Bromma och beklaga sig över ”överklassen” som bor där. Eftersom man själv inte är som dem. Eller?

        Så falskt, sen att ständigt visa upp sin slankade kropp i olika vinklar!

    Vi hörde dig första gången!

    Kanske därför hon fick sparken från Postkoden …

    Magdalena brukar ibland skriva att det är jobbigt med barn som har olika diagnoser, undrar ibland om inte själv har en släng av ADHD, svårt med impulskontroll och konsekvent tänk?

      Usch

    Tycker du verkligen att du gör ett bra jobb Camcam? Så mycket skit du släpper igenom.

      Jag tycker hon gör ett bra jobb.
      Folk måste ju få uttala sig även om det inte alltid är positivt. Det är väl knappast konstigt att folk spekulerar och här tycker jag ändå det är en bra nivå, det är ju inget konstigt som sägs.
      Att spekulera i om hon har ngn diagnos är knappst hela världen med tanke på vad Magdalena själv skrivit.

    Är det verkligen bara jag som märkt att Maggan inte får någon ro? Trots alla resor som avlöser varandra, så tar d inte lång tid innan hon e tbx i gammalt mönster. Stackars man, kan inte vara lätt att leva med henne!

    Hon var likadan innan Isac gick bort.

    Men vad vill Magdalena nu pracka på oss för skräp? Ska vi betala galna överpriser ( ”äntligen rabatt, trycket är enormt, 40%!”) för att vara reklampelare för Better You? Fula kläder som inte direkt signalerar kvalitet och priset? Snälla.

      Tänkte precis samma! De såg väldigt billiga ut. Passformen var obefintlig och kanterna ser råa ut. Kan inte ha kostat mkt att tillverka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.