Maxinne smörjer in sig själv i mensblod

https://www.instagram.com/p/BpZD1Q6BRjQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Mens – det mest naturliga i världen, precis som amning. Saker våra kroppar gör för att fungera och för att kunna ge liv.
Mens alltså – no big deal, och ändå var det många som reagerade när Bianca helt naturligt påpekade att hon fick mens i Wahlgrens värld.
Jag antar att dessa personer menar att mens ska vara äckligt?
Jag tycker inte mens är det minsta äckligt men jag skulle ändå inte vilja smörja in mig i det, men så skulle jag inte vilja smörja in mig i något blod.

Jag reagerar mest på att hon verkar ha fått fatt i en väldigt stor mängd mensblod.
Det ser i alla fall så ut…
Har hon vridit ur sin tampong eller väntat till menskoppen var full till bredden? DET är vad jag funderar över när jag ser den här bilden och läser texten.
Hon måste vara en strålande kandidat för en sån där ”Vampyrbehandling” där man injicerar patientens egna blodplasma vars blodplättar innehåller olika tillväxtfaktorer för att förbättra läkningsprocessen av skadad och åldrad hud.
Hon kan behandla hela kroppen med en enda menskopp!

Skål!

Tack för tips!

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nä, bara nä. Att kissa är inte heller konstigt men inte 17 vill jag dricka urin eller hälla det över mig.

      Varför inte? Man kanske ska testa bajs, kräk och snor när man ändå är igång… #carpediem #livetsliv

      Ingen fara! Urin är helt bakteriefritt om det är färskt, precis som mensblod. Det är helt naturligt och ingenting att äcklas av. Känner att det är onödigt tabubelagt och borde definitivt normaliseras mer, genom att vi till exempel börjar med pisskonst.

        Bakteriefritt i urinblåsan kanske. Direkt vid urinöppningen kryllar det av bakterier..

          Ja, men du hinner ju inte få mycket bakterier på dig om du till exempel smetar in dig i urin direkt när det lämnar kroppen. Bara om du sparar urinet så börjar dessa bakterier föröka sig och det blir ofräscht. Det samma gäller också mens. Vid kontakt med bakterier utanför slidan så blir ju blodet ”kontaminerat” också, men så länge du inte låter det stå så är det inte farligt. Blod är ju ett fantastiskt sekret för bakterier att växa på, och rätt snart börjar blodiga tamponger i en stängd soptunna stinka så in i helvete just pga dessa bakterier.

            Talade med en överläkare och vän om detta. Han sa att kvinnligt urin inte är sterlit pga kvinnans korta urinrör som gör att bakterier lätt tar sig upp i urinröret. Detta är också anledningen till att kvinnor har betydligt högre risk att drabbas av uvi. Manligt urin kan däremot vara sterlit eftersom urinvägarna är längre hos män. Det är dock inte säkert, men större chans än hos en kvinna.

        känner en tjej som blev lurad till att dricka urin (manligt sådant) i fyllan, inte bra! fick världens infektion och var inte allt för långt ifrån att dö. så nej, drick inte urin!

          Hur fick hon en infektion? Urin är ju tämligen riskfritt att dricka och om man får i sig något som kroppen inte tål försöker den ju i första hand göra sig av med det genom kräkningar och diarré. Eller hamnade urinen i något öppet sår?

          säkert alkoholen som förgiftade henne ? hur många ödelagda människor har inte druckit urin liksom!

          Hmm man blir inte sjuk av att dricka urin? Tror också att det mer berodde på alkoholen.

        Fast vaddå bakteriefritt? Vad beror uvi på då menar du?

        Nja, bakteriefritt vette tusan, ESBL kan man ha i urinen..

    tycker inte mens är äckligt eller så, men det kan väl inte vara hygieniskt att hälla mensblod över sig själv, speciellt ansiktet. undrar också varför man i huvud taget får lust att göra något sånt här. men men, blir hon lycklig av att kleta blod på sig själv så får hon väl göra det lol.

      Ens egna mensblod är knappast superohygieniskt. Det består ju av blod, sekret och slemhinna.

      Jag tänker att det nog är mer ohygieniskt att rulla runt naken i gräset. Jag blir faktiskt inte ens lite provocerad av mensblod. Varför i trosor eller o någons ansikte. Så länge personen har smort in sig frivilligt, liksom.

    Jag tänker att mensen är vår naturliga rensning av kroppen en gång i månaden. Så attee… känns som man kan bli sjuk typ? Haha

      Haha nej! Tips om man kommer på att man faktiskt inte vet någonting om sin egen menscykel (det gjorde inte jag för typ tio år sedan) är att gå in och läsa en liten kortare text på typ 1177 om vad som egentligen händer i kroppen under cykeln. 🙂

      Men har du inte bättre koll på vad som orsakar sjukdomar?
      Jag kräver inte att alla ska kunna lika mycket som jag som är syrra. Men ändå. Det hör väl till Allmänbildningen att veta att mensblod och blod förövrigt är riskfritt så länge donatorn har en blodsjukdom

    Ser det framför mig: Bengt, 80 bast, går förbi sin nya grannes trädgård. En ung tjej som verkar lite skönt bohemisk. Synen han möter kommer för evigt vara printad på Bengts näthinna. I gräset ligger grannen, naken, gråtandes och täckt av blod. Insinktivt fumlar Bengt efter mobilen, han måste tillkalla hjälp. Kvinnan gråter nu och han undrar hur skadad hon är. ”Hur är det fatt?” Försöker han. Inget svar. Plötsligt tystnar gråten. Kvinnan stelnar till. Bengt håller andan. Kvinnan har slutat gråta men nu kommer ett nytt läte. Ett hysteriskt skratt som växer, högre och högre. Bengt snubblar när han backar undan, såhär rädd har han aldrig varit förut.

      Hahahahaha

      Bengt! <3

      Hahaha 😀 Bengt har aldrig varit så förundrad och förvånad i hela sitt åttioåriga liv 😀

      Detta var det roligaste jag lst på länge”?tck för en härlig historia ?

      Sen när Bengt vill berätta om sin upplevelse så tror folk att demens drabbat honom. Eventuella barn vill nog att pappa byter boende.

      Haha exakt! Min sambo tänkte samma. Tänk om detta varit Sverige? Polis och psyke hade nog tillkallats. Säger inte att något är mer rätt men lite kul.

      Underbar scen till en creepypasta!

    det är inte äckligt att ha mens men det är f*n äckligt att smeta det på sig själv. ska vi börja smeta in oss i bajs också bara för att det är naturligt eller?!

    har märkt att mens förknippas väldigt mycket inom bland annat new-age och andra ”hippie”-grejer. en väninna till mig blev gravid och ville göra abort, men hon sa att hon inte behövde västerländsk sjukvård till det utan hon kunde meditera och tänka att fostret skulle fästas loss från sin livmoder och således framkalla ett missfall åt sig själv. hon höll på i flera veckor tills hon insåg att det inte skulle fungera och lyckades få en medicinsk abort i sista stund. hon har bland annat denna maxinne som förebild >_<

      ??‍♀️

      Men vilken urbotligt korkad tanke (den din väninna hade alltså) ?

      Hahaha! Kom att tänka på det här klippet. 😀

      https://www.youtube.com/watch?v=uUmDpDicuqs

      menar du att maxinnes skriver att man kan meditera bort sitt foster ??

    Asså förlåt men usch vad vidrigt. Mens är väl lika naturligt som avföring men ingen sitter väl o smörjer in sig med bajs och posar på instagram ??? Förutom jockiboi en gång i tiden då men det här är ju precis lika äckligt i min åsikt.

    Ugh hur kan man vilja ha sitt mensblod insmort i ansiktet, förstår verkligen inte

      Nja, avföring är en sak, mens en helt annan. Avföring innehåller mängder med bakterier, det gör inte mensblod. Skulle inte vilja att min make stack ner sin p*nis i min avföring, men lite blod på p*nisen vid period sex har aldrig skadat någon.

        Det är ju en helt annan sak att det råkar komma lite mens under samlag på en, och att gå bananas och spara sitt mensblod för att smörja in sig själv i det, och lägga upp det på instagram och posera lite sexigt för sina följare..

        Jag tycker inte mens i sig är äckligt, tycker det är äckligt att spara något som kroppen gör sig av med och måla tavlor, använda som ansiktsmask och nu allt vad folk har för sig….?

      Självklart finns det folk som har smetat in sig i avföring ?

        Jadå absolut , men hur många har posat med en sexig blick med det på sociala medier? ?

          jockiboi

            Ja.. det var ju det jag skrev i mitt första inlägg? ?

    Oh herre… hon slutar aldrig att förvåna.

    Men wtf? Alltså… Mållös

    ”Like a crazy person”.

    Närå, så crazy är det väl inte, fast rätt crazy ändå??‍♀️?

    Jahaja där ser man. Alla har vi våra hobbys. Finns snart på en ABF kurs nära dig.

    tramsigt! vad blir det härnäst? ”Åh jag älskar mina tarmar att de sköter matsmältningen så jag hyllar bajset o smetar in en härlig ansiktsmask så jag får lite glow i fängan” De där infuenserna är desperata!

      Varför inte en härlig, gelé-ig lite gulgrön snormask? ? funkar nog bäst efter en långvarig bihåleinflammation!

      Kunskapen finns där på hennes konto om ni vill lära er mer. Mens är något heligt inom den tantriska läran, vilket Maxinne lever inom och har gjort i flera år. Varför skulle hon smörja in sig i avföring och snor när det inte finns något syfte för det enligt hennes trosuppfattning?

    Jaha.
    Där försvann all aptit.

    Tack så här en fredag med mys i soffan och bordet dukat med godsaker ?

      Samma här… pastan med tomatsås miste sin charm.

        Hahaha skrattade högt åt tomatsåsen.

        Mahahaha förlåt, men jag med!

      Samma här, den här posten borde föregås av någon slags varning, haha.

        det är väl fan att man ska vara så känslig ??

    ”Jag vet, för att normalisera något gör vi något som är fullkomligt galet och långt ifrån normalt” Vilken skön logik.

      Ja, eller hur! Ska det där och liknande ”mensjippon” skapa normalisering för mens i samhället? Vad är det för reaktioner man är ute efter?
      ”Det är väl inte så tokigt det här med mens, inser jag nu!”

      Eller?

        Menar det. De som ev tyckt att mens är äckligt kommer förmodligen tycka att det är ännu äckligare efter det här. Så nej detta hjälper inte ett dyft.

          Eftersom jag som inte tycker att mens är äckligt annars tycker att det här är äckligt så troligen.

        Om man vet att en person smetat mensblod i ansiktet kanske en mensfläck i trosan känns lite mindre dramatiskt. Man blir helt enkelt avtrubbad.

    Hon är duktigt udda, men nu drar du i helt orimliga växlar.

    Mensblod har historiskt använts till ockulta practices, inom satanismen och till Black Magic. Man undrar ju vad all den här sexuella frigörelsen rgentligen handlar om ?
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Black_Mass

      Jag håller med dig. Det låter eller snarare att det lutar sig mot satanism i hennes ”sexorgier”.
      Varför använder hon inte av sig av sperma?
      Som en del påstår är föryngrande av huden.
      Men, det kanske kommer snart på hennes instagram.

    Hon borde nog träffa en psykolog.. Friska människor gör inte sånt.

      Om kriteriet för att söka psyksik hjälp är att du som person anser dem ”ofriska” så kan jag tänka att det blir många som får söka hjälp. Sån tur att inte du bestämmer.

        …psyksik-:)

          Psyko sikar är vanligt i djupare vatten

      Sluta smutskasta psykist sjuka! Hon vill bara ha uppmärksamhet! ?

        Helt ärligt är de ju hon själv som smutskastar psykiskt sjuka isåfall! ”Crazy person” har hon skrivit.
        Eller? Hon bidrar ju isåfall till att folk börjar dra kopplingar när hon smörjer in sig i mensblod och kallar sig själv crazy person.
        Punkt.

      Hon borde träffa en läkare. Alla blöder olika mycket men blöder man sådär mycket under en dag mår man definitivt inte bra.

      Vilket betyder att hon sparat ihop eller fått hjälp av någon kompis att få ihop en lagom mängd? Not so fräscht.

        jo, det är en normal mängd. en menskopp som blir full under en dag på den dagen med mest riklig menstruation är i den mängd hon kunnat använda. ser mycket ut just pga sin färg, röd.

        Jag skulle nog vilja påstå att jag blöder så mycket under en dag när jag har mens. Typ Niagarafallen. Får äta extra mycket järn under dessa dagar för att jag förlorar för mycket järn via blodet.
        Och ja, jag längtar efter att bli 50+ och slippa helvetet.

        Alltså nej det där är ingenting. Jag blöder hysteriska mängder under mens, trodde jag. Tills jag förlorade 2 liter blod under förlossning och insåg hur mkt det faktiskt är och att min mens inte var någonting i jämförelse.

    Never go full retard…

      Tropic Thunder? ?

      ”You just went full retard, never go full retard” haha åh!

    Nej bara nej! ?

    Smetar faktiskt hellre in mig själv i mens än att kalla någon för äcklig och psyk anonymt på en skvallerblogg .

    Det centrala ordet i hennes inlägg är ”crazy person”. ??‍♀️

    Jag undrar bara vad felet på sånna här människor är. Gör vad du vill med din kropp och din mens om det nu är din grej, men VARFÖR lägga ut det på sociala medier? År 2000: Ge absolut inte ut ditt namn på internet. År 2018: Lägg ut bild på dig själv under ditt namn, efter att du har rullat runt i din egen mens.

      Hahaha sant!

      Eller hur, det är ju det som är det sjuka. Hon har smörjt in sig i mensblod (som det btw snabbt blir snuskiga bakterier i) och tagit en selfie med syftet att dela bilden på Instagram. Det handlar inte om någon new age gudinnaritual, bara om att hon är en desperat exhibitionist som gör vad som helst för att få uppmärksamhet. Nakenhet och sex räcker inte så nu provar hon med mensblod i ansiktet.

        Sidospår: tunt lager blod – borde torka snabbt och således inga bakterier borde hinna växa där? Eller? Asking for a friend.

    Vore kul att vara en fluga på väggen vid det samtalet. Någon ringer 112 för det ligger en ung tjej naken nersmätad i blod på trädgården. Polisen kommer dit: Vad har hänt? Hon: Det är mens. Polisen: ?

    Var är alla brittiska språkpoliser här för språket flyter ju inte alls lika harmoniskt som mensblodet hennes.

    Samt att hon ju ändå i sitt urkraftsliknande tillstånd lyckades smeta ut blodet på ett vis som framhävde hennes drag. Eller så är hon helt utomjordisk vacker.

    Hur som helst glow.

    Modd modd.

    Psyksjuka dementa och även en del psyksjuka på rättspsyk har ju en historia av att faktiskt smeta in både sig själva och väggar i bajs osv. Lär ju knappast vara okänt.
    Så det är ju inte en helt orimlig koppling. Sen vad man själv drar för kopplingar får stå för en själv

    The sad and crazy part isn’t that she did it. It’s that she had to show and tell she did it.

    Kan ju undra hur ”in the moment” hon var om hon först tar bild och poserar 😉

    Mycket ska man få se innan den grå starren slår till………

    Mens är ju i get äckligt eller konstigt. Men idag hajade jag till lite i ömklädningsrummet då tjejen bredvid lyfter upp foten på bänken under omklädningskåpen och för in en tampong. Samtidigt som jag sitter och knyter mina träningskor. Jag kanske bara inte är van…

      Eeeeh…what?!
      Nä men okej. Är det där ribban ligger idag? Ska vi ta ut blodiga tamponger också utanför toaletten?

        Hade hon dragit ut en blodig en där med typ bara 40cm från mitt ansikte hade jag sagt till henne, med råge.

      Getmens är inte äcklig eller konstigt

    Varför?!

    Kollade precis en video på Jocke och Jonna, herregud, hur skall det gå? Barnet är inte ute och de mår redan så här dåligt båda två?! Känns inte så bra för någon av de inblandade det här. Och alla 8-9 åringar som kollar på detta på deras kanal! Är så glad att min dotter inte hittat dem än men killarna i hennes klass pratar om Jocke och deras bebis hela tiden ?

      Hon kommer behöva sjukt mkt hjälp efter förlossningen antar jag. Verkar skör

    Marcelo och smörja in sig i mensblod, inget av det är bra för min magsjuka! ?

      Marcelo var värst va?

        Ja absolut! ?

    Fy sjutton vad äckligt! Och i vilket syfte??? Kanske bättre att dricka det ifall man är vampyr, eller smeta in sig i avföring

      Mens är heligt inom den tantriska läran/trosuppfattningen. Mens har förekommit i diverse ritualer i tusentals år och gör fortfarande. Hon dricker det i viss mån också. All kunskap finns inom räckhåll på hennes konto, om du bara tar dig tiden att läsa. Varför skulle hon smeta in sig i avföring? Det ger ingen vinning och fyller inget syfte för henne i hennes tro.

    Vill absolut inte bidra till mer skam kring mens men det här är bara… för mycket.

    Det är ju så fake! Folk är så sjukt desperata efter likes på Instagram.

    Bara sjukt äckligt. Så trött på dessa new age människor som ska hålla på med sånt här skit. Ska man smeta in sig men snor, spya o skit också?! Kräks.

      Det är inte alls samma sak. Naturligt? Ja, men det har inte med saken att göra.
      Mensen är en väldigt central del för spirituella människor, testa att läs på vetja vad det betyder för dem och gjort för vissa kvinnor i hundratals år ☺️

    Men nej! Det är sånt här som sätter käppar i hjulet på de viktiga konversationerna. Det är VIKTIGT att normalisera mens, men genom att lägga ut en bild på dig själv med mensblod i ansiktet så gör hon det bara, bara värre. Jag blir sjukt provocerad.

      Jag blir också sjukt chockad över alla positiva kommentarer på hennes bild. Hundratals verkar det som, alla om hur stark, och vacker, och powerful och inspiring, natural, raw, fearless etc. etc.

      Tycker folk verkligen att detta är så inspirerade? Är detta den nya normen? Att smeta mesblod i ansiktet och lägga ut på sociala medier och bli kallad inspiring och powerful?

        För att hon är i kretsar och omger sig av folk som inte dömer andra.

        Hon är ju stark som lägger upp något som förmodligen inte många andra skulle göra, det är ju fullkomligt ”raw & natural” och på ett sätt inspirerande trots att man själv inte vill eller komma göra något liknande och trots att man känner någon slags motbjudande tanke är det trots allt något vackert för vissa.

        Förstår dock inte varför du tror detta skulle vara ”normen”, långt ifrån. Därför ”inspirerande” för vissa då Maxinne bryter mot normen, ofta.

        Absolut att det känns helt galet att göra liknande grejer som hon gör, men vem är vi att döma? Hon verkar ju verkligen leva på riktig och vara lycklig över det.

          Vilka är vi att döma? Jadu, är det några som dömer mkt så är det folk i kommentarsfältet här inne. Isabella kan göra minsta lilla grej och får hur mkt skit som helst, men tycker man det är
          Äckligt att smeta blod från sitt underliv i ansiktet och lägga ut på insta… då är man dömande. Absurt.

            Det rättfärdigar inte ens handlande att döma bara för ”alla andra gör det” här inne.
            För HENNE är ju uppenbarligen detta naturligt, fint, inspirerande etc så varför ska vi döma henne då hon verkar må helt fantastiskt utav sin livsstil? Det är ALLTID ett hackande och ifrågasättande på hennes liv, trotts att hon verkligen verkar leva livet för fullo på bästa möjliga sätt för sin egna del?

            Jag höjer ögonbrynen till mycket folk gör, kanske tycker det är lite märkligt och något jag själv inte skulle göra men det rättfärdigar inte min rätt att skriva liknande som vissa här gör.

          Bra skrivet <3

    Sen så fixade hon till sig och tog ett foto,

    Hon är insmord i mens och sparat ur hår. Tycker den gär feminismen eller vad det är går för långt?

      Ja USCH att spara ut ens naturliga hår! Fyfan va ekligt!! Nu har det gått för långt! Tönt

    Blir mest ”konfundersam” som min veterinär sade idag när jag var där med hunden, man vet att något är fel men inte exakt vad eller var. Hunden är satt på smärtlindring en vecka innan de ska röntga…. tassen alltså .. Vet inte hur man ska diagnostisera en person som rullar sig i mensblod, och dessutom är det omöjligt att ha så mycket mens, så allt är ju fejk för fler klick

    Denna Maxinne känns sjukt skum överhuvudtaget. Hon verkar vara en vilsen sökare.

    Hon verkar vara en vilsen själ och sökare denna tjej.

    Jag har inge problem med mens, det är naturligt precis som kiss, bajs, sperma, snor, saliv, mm. Dock undrar jag mest VARFÖR hon hade det på huden? är det någon ny hälso-påhitt för att få finare hud? eller något komma-närmare-din-kropp-påhitt? varför liksom?

      Om du läser hennes instagraminlägg får du svar på dina frågor. Mens är något heligt inom den tantriska läran/”trosuppfattningen”.

    Fy helvete så jävla äckligt.

    Tycka vad man vill, men en eloge till bruden som tom är ursnygg inkletad i blod. Kan säga att jag hade sett ut som ett troll av samma behandling :’)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.