Det händer sannerligen(!!) på Instagram

https://www.instagram.com/p/BpocGRTgsKR/?utm_source=ig_web_copy_link

Så. Många. Frågor.
Hur fick de på ringen om pekfingrarna är hopväxta och VAD har hänt med den nedre handens ringfinger? Har det fått ett eget liv och är på väg till Dubai på sponsrad solsemester?

Och VAD är det här för företag och vilka är deras målgrupp?
Hand upp – alla som blir shoppingsugna av att se den här bilden!
Om det rycker till lite i shoppingtarmen, upp med dem.

Tack för tips!

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Halloween? 😀

    Det där ringfingret kommer hemsöka mina drömmar! Hurrrrrrr!!

    Smyckena blir en förlängning av en själv är min spontana tanke.

      Skulle vilja ha längre ben. Undra om det finns något från företaget som fixar det?

        Kanske ngn typ av vristlänk eller tåring??

    Måste allt ha en djup bakomliggande tanke och förklaring?

      Just reklam har nog oftast det skulle jag tro. Reklam och hur den utformas för att vi ska reagera rätt är en hel vetenskap i sig.

        Welcome to the Matrix : https://www.mindshareworld.com/

    Uppenbarligen lyckades reklamen, i och med att ni skriver om den. Tycker inte den är konstig alls. Hellre se den bilden än att kasta in typ bianca eller någon av tjejerna i hennes entourage. Det får snarare mig att aldrig mer köpa av det märket.

      Den är ju verkligen annorlunda. Får en att haja till och tänka. Och kanske visa för andra. Lite som när de har någon reklam upp och ner, spegelvänd, ett knasigt stavfel.. Allt för att vi ska stanna upp, kanske fundera lite och lägga det på minnet. Smart

      Jag kan inte ta reklamen seriöst, skulle aldrig köpa någon från ett företag som använder en sån här bild ? då köper jag mycket hellre från företag som använder Bianca som modell

        Något* inte någon ? menade jag såklart

    Tänk vad livet kan hitta på. Följer onni en Kakadua på youtube. Den säger nananana. Gud vad rolig den är. Aldrig tråkigt med en sådan kompis i hemmet.

      Jag hade aldrig pallat ha en sån i mitt hem ?

        Jo dom är underbara. Lekfulla och så keliga. Tyvärr är det den fågel som blir mest illa behandlad i usa. Den glöms bort i någons källare. Hemskt. För den har så mycket att ge. Snälla glöm ej köpa fågelmat till våra vänner fåglarna utomhus. Puss.

          Okej men jag hade ändå aldrig orkat med en sån fågel ? men lovar att inte skaffa någon.

    Hur ska man torka sig?

      Med den tredje handen såklart!

      Ååh nu kom jag och tänka på den där filmen där en snubbe blir fryst och vaknar i framtiden. Där ligger det snäckor på dass och han fattar aldrig varför ? (glömmer alltid namnet på filmer, människor, saker, djur… Allt)

      Ursäkta blev exalterad ???

        Demolition man ? Klassiker!!

    Får mig att tänka på Salvador Dali.
    Tänk vad den mannen hade kunnat göra med Photoshop. 🙂

      Åh! Jag hade velat se det!

      Kolla in hayatininevreni på Instagram, älskar det! Måste upplevas! 🙂

      Alltså vet att Photoshop och liknande har mkt funktioner, men vad skulle han kunna göra mer där?

        Oj

        Jag tror den som kommenterat försöker på de fantastiska möjligheter som finns i att erbjuda ytterligare ett skapande medium till en begåvad konstnär.
        Lite på samma sätt som att det vore fantastiskt att kunna erbjuda Leonardo Da Vinci dagens datorer för hans beräkningar så att han skulle kunna utvecklas och uppfinna eller förverkliga sina uppfinningar. Eller nått åt det hållet.

    Det ser ut som det brukar göra när jag sitter och jobbar hemma och min 12-åring kapar datorn och piffar till ett jobb! ???

    KONST. luuuv it

    OT: Vad tycker ni om att Isabella försökte muta in Sally på åkattraktionerna (eftersom Sally var för kort) och blev förvånad och irriterad när det inte gick?
    Tanken har aldrig ens slagit mig att man skulle kunna muta karusellvakten. Brukar folk göra så alltså? Är det nån här dom har gjort det?

      Tänker att det finns en längdgräns av en anledning, jag skulle alltså aldrig göra det. Har heller aldrig hört att någon gjort så men då är inte jag en som besöker nöjesparker så ofta

      Längdkrav (och ibland viktkrav) finns av en viktig anledning: för barnets säkerhet. Att försöka rucka på dessa säkerhetsbegränsningar är inte bara oansvarigt utan rent idiotiskt.

        Lärt dig av Stephan Rössner?

      Om nu historien stämmer och det inte är bellakryddat så saknades det alltså 5 millimeter på ungen. Hade hon haft en tjockare sula på skon så hade hon ju fått åka. Det är klart att gränserna finns av en anledning men det finns nog marginal så 0,5 centimeter hade ibte utgjort fara för någons liv. Att hon däremot inte kan ta ett nej utan har inställning att man ska muta och övertala för att få sin vilja igenom tycker jag låter sjukt världsfrånvänt.

        Problemet med att omge sig med ja-sägare; man kan inte hantera att bli nekad. Skulle aldrig komma på tanken att muta någon, så omoraliskt?

        Accepterar man 0,5 cm så måste man kanske acceptera 1 cm. Och när 1 cm under är okej så är ju hoppet till 5 cm inte heller så långt. Eller 10 cm. Eller småttingar yngre än 1 år.

        Min bästa vän skulle äntligen få åka en karusell på Liseberg. Hon var kort och väldigt tunn. Hon hade tagit på sig ett par skor för att nå längdgränsen. Nåväl, hon kliver på. Drar ner säkerhetsanordningen. Ni vet en sån som man trär över huvudet, den sitter mot axlarna, och sen spänner man fast i grenen. Det här var en sån där karusell som snurrar runt i luften. Stod bredvid Flumride förr. Hur som. När vakten signalerar att de kan starta karusellen kommer en medelåldersman springandes och skriker. Han viftar med armarna, hoppar över staketet, kommer fram till min vän och drar upp henne genom säkerhetsanordningen.

        Hon försökte inte fuska något mer efter det. Ingen annan av våra vänner heller, för den delen.

          Men vem var gubben? Jobbade han på Liseberg som nån slags undercover kortis-spanare? Eller var han bara en Vän av ordning? Eller ranson galning?
          Och vad hände sen, skällde han ut henne för att hon hade tjocka skor? Eller förklarade faran? Eller skällde på vakten?
          Så många frågor!

            Haha, jag gillar dina frågor! Han jobbade på Liseberg. Var någon föreståndare av något slag. Han skällde inte ut henne, men däremot den anställda och sa att man måste se på helheten av barnet. Eftersom hon dessutom var så tunn hade hon troligen ramlat ur.

            Men ska fortsättningsvis tänka att han var en undercover kortis-spanare. En mycket roligare historia så!

      Helt åt helvete dumt.

      Så fräscht och tjusigt att Bella tycker att mutor är ett bra sätt att få som hon vill. Då funderar man ju på hur det går till när hennes företag försöker etablera sig utomlands. För att inte tala om att nonchalera säkerhetsgränser för barn.

        Ja, Ellet hur job uppfostrar sina barn. Dels genom att de ser henne göra så och dels genom att hon gör så mot dem. Mutar tills de gör som hon vill bra recept för bortskämda barn. (Inte någon enstaka muta, menar om man alltid gör det vid minsta lilla problem.)

      Fast detta är Bella. Kvinnan som låter sina ungar åka bil utan bilbälte också färden delen.
      Allt i livet för henne stavas: PENGAR.

      Tänker att hon skriver det för att provocera så att fler skriver till/om henne. Bara att ignorera dessa låtsas-utspel. Hon skulle aldrig muta egtersom hon vägrar betala för det mesta i livet.

        Garanterat en provokation.

    Får E.T-vibbar av detta, jag gillar det!

      Stranger Things för mig ??

    Isabella köper likes! Hon har fått flera kommentarer om.det på sina bilder! ?

      Och mutar folk ?

      Och varför skulle hon köpa likes? Var får du det ifrån, varför tror du det? NEJ hon har knappast onormalt många likes i förhållande till antal följare, snarare nästan tvärtom så NEJ hon ser inte ut att köpa likes. Sorry to say.

        Men har hon inte väldigt få kommentarer i förhållande till likes och även antal följare?
        Köpa likes går lätt men att köpa kommentarer är inte så enkelt. Kommentarerna ger en bild av hur aktiva och verkliga följarna är.
        Bara en fundering.

    Catten har börjat blogga. Igen.

      Catten av tälje? Det var värst, hon har ju slutat flera gånger på kort tid.

    Bb skriver:

    ”Idag bestämde vi oss för att skippa och bada och ta oss till Legoland istället! Vi lekte i timmar och jag rekommenderar verkligen parken. Det enda var att de var så hårda på regler, Sally saknade 0,5 cm (!) för att kunna åka 105 cm-attraktionerna och jag brukar kunna övertala eller muta till mig min vilja igenom (ni ska bara veta vad långt man kommer med några sedlar i sin hand) men här tog det fullständigt stopp. Jag blev lite irriterad men släppte det sen.”

    Jag undrar verkligen hur ofta och var har hon mutat folk. Låter inget vidare att årets affärskvinna som dessutom vill vara med i forbes brukar muta…

      Sjukt att hon dessutom låter så himla stolt över att bruka muta folk. Jag har pengar så regler gäller inte för mig, typ.. Varför tänkte hon inte andra sidan av det istället? Så bra att de inte tummar på säkerhetsregler gällande längd. De har säkert bra säkerhet i hela parken då.

      Jag skulle aldrig åka på en attraktion där jag ser någon kunna muta sig förbi längdkontrollen. Det betyder ju att de inte bryr sig om säkerheten över huvudtaget.

        Eller hur! Skulle jag se henne i forbes skulle jag t o m tro att hon mutat sig fram. Kanske i skavlan också? Många frågor…

      Aldrig läst hennes blogg, men vilket uselt språk!
      *skippa ATT bada
      *HUR långt man kan komma
      etc

      Förutom att innehållet är helt märkligt…

        Såg att hon lagt upp en bild där de stavat fel på hennes namn där hon skrev ”always”. Har väldigt svårt att tro att folk/Starbucks ”alltid” stavar sååå fel på Isabella (med undantag för ett/två l eller a/e på slutet). Det är ju ett rätt vanligt namn i ganska många länder.

      Jag skulle säga solklar provokation men jag är inte säker. Blondinbella verkar ofta ha svårt för att känna av vad som är socialt accepterat och inte.

      Katrin Z har skrivit ett liknande inlägg där hon blev arg för att Ringo inte fick testa en surfsimulator p g a att han är för kort. Dock är jag inte förvånad.

    Jag förstår inte? Det är en bild på en gråtande lagergren?

      Var något tillfälligt, när jag uppdaterade kom rätt bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.