Isabellas barn ska tydligen ta över hennes ”imperium”!

Min lilla dotter. 3,5 år och en miniversion av mig själv. Om jag får gissa vad barnen kommer att jobba med i framtiden (har garanterat fel med tanke på sannolikheten att pricka rätt) så tror jag att Sally tar över Löwengrip, generation två. Hon är redan indoktrinerad i skönhetsvärlden.
[…] Gillis är mer en typisk ingenjörstyp. Jag ser honom i många av Nordic Tech house-kollegorna.//Isabella

Med tanke på hur ”track record-et” för Isabellas företag ser ut så är jag inte helt säker på att det kommer finnas några företag för barnen att ta över när de når myndighetsålder.
Men det är gulligt att mamma-drömma…

Jag säger som Joeys agent ”Estelle”:
 – No harm, no faul! 

Däremot tycker jag det är smaklöst ifall det stämmer som Bella säger – att Sally redan kan skönhetsbranschen.
Hon borde på sin höjd veta att man inte ska rita i ansiktet med en permanent marker, inte vilka krämer som ger bäst glow.
HON ÄR TRE!!!!!!

Bara för att Bella gått från helgtofs och plastikoperation-vägran till heltidsanställd MUA och utseendefixering så behöver hon väl inte hjärntvätta sin treåring till att bry sig om sådant?
Det är skillnad på att leka i mammas sminklåda och råka äta upp ett läppstift till det Isabella beskriver här.
Usch!

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Småttingar är alltid intresserade av vad mamman gör i den åldern. Min lillskit svarade välkommen till expressen varje gång telefonen ringde. Hon ville platta håret och gå med sina finskor hela tiden då. Nu ränner hon omkring i sneakers och säger sitt namn när det ringer. Det blev människa av henne också. Folk borde tagga ner lite. Om Sally gillar det, ska Bella säga nej då? Då lär hon få skit för det.

      Håller fullständigt med dig och det du skriver.
      Folk är inte kloka !
      Och denna blogg börjar bli skrämmande

      Känner samma. Jag ville vara som mamman när jag var liten, fina skor, axelpuffar och såna där klämmor på ärmarna för de skulle sitta snyggt längre upp på armen. Men hey, idag är jag så långt en sån där ”tjejig” tjej man kan vara.

      Jag tror inte Sally får klonka omkring i klackisar hela tiden och hon har säkerligen inte finkläder jämt heller. Livet är mer än vad man får se på en bild i en blogg någon gång ibland

      Jag ville inte vara som mamma. Däremot som min moster, hon var ung och cool. Mamma var ung, men inte cool?

      Håller med. Det börjar bli en anledning till att inte gå in här längre. Detta hat mot just en person? Osunt och creepy.

        Hat? Jag tycker det låter rimligt att man uppmärksammar en del bloggar mer än andra pga av de är större. Jag menar har man 900 000 läsare som Bella har enbart i Umeå borde en blogg som hennes skrivas mer om.

          Men jösses, nu har vi alla hört Umeå tjafset 1 miljon gånger! Släpp det! Det är så tröttsamt nu

            Det förtjänas att upprepas just för att detta orimliga påstående kom från Sveriges mest omtalade influencer som dessutom har som mål att bli världens mäktigaste kvinna.
            När någon som utnämnts till Näringslivets mäktigaste kvinna slänger sig med olika overifierade påståenden och upprepar solklara lögner så måste det uppmärksammas även om vissa tycker det blir tröttsamt och tjatigt.

              Nej, det gör det inte. Det är gammalt och nu gör folk narr av henne istället. Det är elakt. Om du säger eller gör fel ska alla i din närhet älta det för evigt?
              Nej, man måste gå vidare.

                Hon säger aldrig fel. Allt är sk strategi

              Skulle någon vara dum och göra narr av det du sagt så skulle jag stå upp för dig. Men sån är jag.. Korkat av mig kanske vad vet jag..

            900 000 ggr!

            Haha det är kul!

            Ja om hon rättat sig själv. Men det har hon inte gjort. Istället har hon gång på gång lurat annonsörer och läsare i antal följare och läsare. Så nej, så länge hon inte rättar sig själv och erkänner sina lögner och bara fortsätter så finns det inget att släppa. Du däremot Maria in släppa att komma in hit och störa dig.

              Väx upp

      Maria håller med. En del behöver tagga ner.

      Jag älskade klackskor och klänningar när jag var i Sallys ålder. Min mamma har aldrig smink, fotriktiga skor och jeans, men trots det älskade jag att klä upp mig. Så dra inte slutsatsen att det är Bella som har uppmuntrat. Däremot blir jag väldigt ledsen att hon ser en ingenjör, typiskt ”pojkigt” i Gillis och att Sally ska jobba med smink och skönhet, typiskt ”flickigt” ?

        Men det är ju så det ser ut oavsett vad vi tycker & tänker. Världen är inte tillräckligt öppen för att barn får vara den dom vill.
        Hade en kille på dagis som älskade klänningar men direkt så blev han retad för det av barnen vars föräldrar inte tyckte att killar skulle ha klänning. Så tragiskt så jag inte ens finner ord för det ? Det är vuxna som måste lära sig att alla barn är olika och att det är helt ok! Sen märker man ganska så tydligt vad barn intresserar sig för och det får man inte heller trycka bort

    Att göra sin lilla dotter till en slag kopia av sig själv måste ju vara ett fint sätt att verkligen forma sitt barn utifrån sitt ego.
    Framtiden ser ljus ut?

    ”Indoktrinerad i skönhetsvärlden” låter ju inte särskilt positivt. Känns som att Bella typ vet vad det betyder, men inte riktigt, men använder det ändå för att låta smart. Tycker f.ö det låter helt sjukt att man vid tre års ålder ska ”indoktrineras” i skönhetsvärlden alls. Hon brukade ju säga att Gillis och Sally skulle kunna kolla på henne och se att man inte behövde oroa sig för hur man ser ut, om man gått upp några kilo eller om man har acne, för hon skulle inte göra någon grej av det. Låter ju lite motsatt nu.

    Jag älskar smink, men tycker inte barn borde ha det alls, förutom vid tex halloween eller maskerad.

      Bella kanske inte säger ”indoktrinerad i skönhetsvärlden” på största allvar, hon skämtar om det.

      Camcam; har varit i moderering i flera månader pga 2-3 kommentarer med konstruktiv kritik till dig. Är aldrig otrevlig, är det verkligen rimligt?

        Vad menar du med ”moderering”? Att vissa inlägg inte publiceras på en gång? Det händer alla här, mig också massa gånger. Det är en bugg.

          Näe, ingen av mina kommentarer publiceras förrän Camcam godkänt dem. Och att jag varit modererad i flera månader är inte tillräckligt, eftersom jag trots ovanstående kommentar fortfarande är det.

            Jag kommer inte och sitta och leta upp individuella ip-nummer i en lång lista. De försvinner nästa gång jag tömmer den.

      Jag tror att Bella egentligen menade ”hon är redan introducerad i skönhetsvärlden” men råkade blanda ihop begreppen.

    Då hoppas jag på att hon uppmuntrar sin dotter till att bli ingenjör istället länge fram. Behövs fler kvinnor inom detta område!

    OT men har en fråga till dig Camilla! Du har ju slutat dricka alkohol och jag känner att jag också hade velat bli nykterist. Skulle inte du kunna ge lite peppa till mig genom att skriva vilka positiva effekter du fått av att avstå alkohol? Kanske har du blivit piggare, fått bättre hy, eller gått ner i vikt? Hur hanterar du alla påtryckningar av vänner som tycker man är en torris som inte vill dricka?

      Jag är nykterist nu för tiden, inte för att jag varit alkolist utan bara pga att jag inte gillar känslan i kroppen som blir av alkohol. Man slipper slösa tid på att vara bakfull, slipper onödiga kalorier (alkohol gör en fet) mat tillför ju näring vilket alkohol inte gör, jag har jämnare sömn vilket är bra, skadar inte mina organ tex levern, gör aldrig bort mig i fyllan/tar tokiga beslut…bara fördelar!

      Många gnäller när man inte dricker, jag umgås inte med dom i festsamanhang eftersom dom inte visar mig respekt = trista personer. Har mest nyktra vänner/vänner som låter mig vara nykter utan att gnälla på det. Kolkrgor klagar ibland och ibland bara ignorerar jag dom och svarar inget, ibland blir jag arg, ibland säger jag att jag inte kan dricka pga sjukdom (vilket är sant) ibland säger jag ”varför dricker du” eller ”måste alla andra dricka för att du dricker, stå för ditt val så gör jag mina val”

      Lycka till!!!

        Tack för peppen! Jag måste lära mig att bli bättre på att säga nej till tjat och påtryckningarna, de får väl tycka att man är en tråkmåns eller tro att man är gravid bäst de vill, ska inte vara så rädd att förlora de vänner som ändå bara vill umgås om man dricker med dom.

      Nu är inte jag Camilla men jag kanske kan bidra med någon input åtminstone.

      Jag är 31 år och har inte druckit sedan jag var 19 år och det var enda gången jag någonsin har varit full. Jag slutade dricka efter den gången för jag gillade det inte och jag gillade inte hur jag förändrades och hur människorna runt omkring mig förändrades.

      Jag har även en väldigt känslig mage och hud så tack vare att jag inte dricker har jag en lugnare hy och en lugnare mage. Jag har även inte det suget som många andra har att jag behöver gå ut och dricka när helgen kommer. Jag förstår att du kan känna dig lite utanför om din vänskapskrets dricker men inte du – men det ska du inte göra.

      Tänk snarare på vilken grym person du är som kan ha en fantastisk utekväll utan alkohol!

        Jag vill inte vara den som är den, men om du druckit en enda gång, hur vet du att du har en ”lugnare hy och lugnare mage” pga att du inte dricker?

        Ifrågasätter självklart inte ditt val att inte dricka alkohol, det är super! Men reagerade bara på just den meningen och var tvungen att fråga! ?

          För jag vet hur min mage och hy blir om jag ger den sådant den inte klarar av – alkohol eller skräpmat eller vad det än kan vara. En fel sak under en dag leder ofta till besök på akuten och det är inget jag vill utsätta mig för i onödan. Samtidigt som jag är allergisk mot kyla och alkohol är kall när man dricker den.

      Du kan väl läsa inne hos Bella bara?

      Ett tips om du vill gå ut, är att hitta roliga vuxenalternativ att dricka istället för alkohol. Jag brukar be om Ginger Beer med citron och is, smakar som Moscow Mule och känns festligt och party. Eller alkoholfri öl eller någon fancy alkoholfri cocktail. Då brukar folk inte reagera på vad jag dricker (mina vänner vet att jag dricker väldigt, väldigt sällan och bryr sig inte, men med bekanta, kollegor och främlingar vill jag inte prata om mina dryckesvanor).

        Ja och dom flesta ställen kan göra sjukt fina och riktiga drinkar bara att det är utan alkohol. Då ser inte folk att man dricker alkoholfritt = slipper tjat

          En bekant till mig särskilt brukar alltid kommentera min dryck om jag köper något alkoholfritt, som att ”den där ölen är god” vilket hon inte alltid gör om jag köper något med alkohol. Som att hon måste uppmärksamma att jag dricker alkoholfritt. Stör mig sjukt mycket!

      Jag har inte börjat dricka igen sen jag var gravid. Alltså wow vad jag mår bra! Märkte inte ens hur mycket ångest jag fick dagen efter jag drack. Inte för jag gjort något dumt eller så men det sätt liksom i kroppen. Vaknar pigg och fräsch varje morgon och hinner med så mycket mer på helgen. Kan absolut gå ut och ta en drink och umgås med mina vänner men väljer då något alkoholfritt. Önskar att jag insett detta innan. Har spenderat så sjukt mycket tid med att vara bakfull, det eller ha den där smygande huvudvärken man kan få dagen efter något glas vin. Lycka till!

        Dricker definitivt mycket mindre nu när jag har barn. Hemma är det alkoholfri öl eller lättcider oftast. Slippa bli bakfull är en stor fördel verkligen, man är ju redan trött när man har småbarn. Blir lättare bakfull med åldern.

      Kolla in Annie och hennes ”This Naked Mind”; https://thisnakedmind.com/blog/ Finns som bok, podcast, på FB (med stödgrupp) mm. Massor av bra videos på YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC4KpBxerD_BIksjUfUT4hVw/videos

      Boken är också översatt till svenska och heter ”Tänka klart”. Hon är GRYM och du lär dig mer om alla aspekter av alkohol, varför vi dricker och mer kring det som uppstår kring alkohol om du vill antingen minska eller sluta. Hon startade ”This naked mind” när hon ville dra ner på alkoholen men inte kände att AA och liknande passade in. Rekommenderar verkligen! (Jag har alkoholproblem i släkten så är väldigt vaksam för att inte hamna där själv, gillar Annies inställning att bli mer medveten om vårt drickande oavsett om du vill sluta helt eller bara dra ner lite).

      Jag säger ”heja” till att avstå alkohol!
      En väninna jag trodde jag kände visade sig vara grov alkoholist och det är ett rent helvete.
      Min man har inte druckit på snart 12 år sedan han hotade sin chef med stryk och kallade honom för ”j-a f-tta” på firmans julfest.
      Hellre ett glas för lite än ett glas för mycket!
      Alkoholfri öl smakar lika bra som vanlig öl och vitt bubbel motsvarar alkoholvarianter.

    Hur orkar du kritisera Isabella hela tiden? Tröttnar inte du på själv någon gång? Känns som att du vill bidra till att trycka ner henne oavsett vad hon gör/säger. Du verkar vara helt besatt av henne. Känns som att du är avundsjuk på henne med tanke på att det är just henne du hela tiden kritiserar. Kanske byta namn på din blogg till ”Mobba Isabella”.

    Usch på dig Camilla!

      Eller kanske döpa om till Bellabevakning… ???

      Håller med! Det är en uppenbar hangup vad gäller BB. Inga andra stora bloggare kritiseras på daglig basis som hon.

        Andra kanske andas minimal ödmjukhet någon gång. På den tiden Bella besvarade inlägg var det bättre, hon tigger om denna kritik med sina provokationer.

      AMEN! Förut var det Tyra, nu är det Bella.. Tröttsamt och faktiskt rätt osunt.

        Hitta någonting positivt i Bellas blogg så lovar jag att lyfta det! 🙂

          Det ligger väl i betraktarens ögon? Dvs du som läser! Letar man efter skit så hittar man ALLTID skit!

            Exakt, man måste vara delusional deluxe för att kunna betrakta någon av hennes lögner och provokationer som något positivt. Tur att majoriteten här inte faller för sådant.

          Det enda positiva i Bellas blogg är att hon avslöjar sig själv hela tiden och det beror inte bara på den diagnos hon fick för några år sedan.
          Tvivlar starkt på att så värst mycket av hennes sk imperium kommer att finnas kvar när hennes båda barn blir myndiga.
          Inte särskilt smart att som entreprenör avslöja att man brukar ägna sig åt att muta folk både till höger och vänster.

      Bella har ju Sveriges största blogg. 900 000 av hennes läsare finns ju i Umeå har Bella själv sagt. Då är det ju inte mer ön rimligt att större bloggar skrivs om mer här.

      Ta ur pinnen ur röven. Med tanke på hur Bella ljuger och håller på så är det fan inte mer än rätt

      Men löwengrip är ett varumärke och en av strategierna för att tjäna pengar är att provocera på bloggen. Jag är mer förvånad att inte fler kritiskt granskar sociala medierförsäljningsbranschen

        Eller hur!

        Men huuuuur är att nitpicka varenda liten grej som Bella säger eller gör att ”granska branschen”?Många här tycks tro att Bloggbevakning är nått slags Blogg-DN när det i själva verket är Svensk Damtidning.

    Är det en ring på vänster ringfinger jag ser? ?

      Är ju hennes knutring, missat att hon köpt den? Eller ”köpt” den…

        Helt missat ?

    Åh Bella fast i normer och säger att kvinnor kan också men ändå har hon redan placerat sina barn i fack. Tjejer ska syssla med yta och mjuka grejer medan killar kan teknik osv. Mer kvinnor inom teknik, våga ge era döttrar den möjligheten! Vi kvinnor behövs inom tekniken också!

      Jag håller med! Nu jobbar jag inte med någon form av teknik men tack vare min sambo så har jag lärt mig att svetsa, slipa och använda diverse maskinen som jag aldrig gjort innan och det är så kul! 🙂

      Helt rätt! Jag är själv ingenjör och ca 75% av mina klasskompisarna var män, samma när jag är på teknikevent etc.

      Min äldsta son har börjat gymnasiet och läser teknik. De är ca 30 st i hans klass – varav bara fem är tjejer. Så jag tror man måste försöka locka fram intresset redan tidigare.

        Det handlar inte bara om att väcka intresse i tidig ålder. Det går så mycket djupare. Finns många killar och män som inte accepterar att kvinnor finns inom teknik eller andra mansdominerade områden. Normer och strukturer måste brytas och båda föräldrar måste tillåta tjejer som killar att testa på olika grejer utan att säga att det är inte vad man bör göra. Får en tjej höra trots intresset att det ska inte du syssla med från tidig ålder varför skulle de då fortsätta? Dessutom beror också mycket på hur man marknadsför sig som skola. Många saker beror.

      Kan tipsa om kontot http://instagram.com/women_of_blockchain som vill lyfta kvinnor inom blockchain och tech bland annat! 🙂

      Verkligen, det första jag tänkte. Barn ska inte behöva tänka på utseendet, anser jag. Är själv kvinnlig programmerare, superkul, kan verkligen rekommendera det varmt för andra kvinnor. Finns många satsningar inom området och hoppas kunna få se flera kvinnor i branchen!

        Vad läste du då och hur lång tid tog det? Funderar på att ändra bana för att inte bli dum i huvudet och det känns som om IT/programmering/datateknik är den smartaste vägen att gå, men jag vet inte mer specifikt än så och är öppen för det mesta.

          Du kan gå yrkeshögskola inriktning programmering finns gott om de i landet och du får praktik vilket är guld värd, de flesta får jobb där de gjorde sin praktik. Det finns även på distans yh utbildningar men även högskola.

            Tack! Jag tänkte försöka jobba kvar på mitt nuvarande jobb samtidigt så det får bli på distans, och det lutar nog åt någon YH-utbildning. Förhoppningsvis blir det inte för mycket med att både plugga, jobba och pendling 2 h om dan (ibland mer om man har otur, haha), men det borde ju inte vara en omöjlighet.

            Tack! Jag tänkte försöka jobba kvar på mitt nuvarande jobb samtidigt så det får bli på distans, och det lutar nog åt någon YH-utbildning. Förhoppningsvis blir det inte för mycket med att både plugga, jobba och pendling 2 h om dan (ibland mer om man har otur, haha), men det borde ju inte vara en omöjlighet.

    Jag väntar på att Bella startar skönhetstävlingar för barn och mutar domarna om inte hennes Sally vinner!

      Men alltså vad skriver du nu?

        Uppenbarligen är jag lika duktig på att provocera eftersom du gick på det ?

      Haha!! Såna där små barn ser ut som vuxna, små vuxna med alldeles för mycket smink. Sjukt kul! Jaja tävlingen måste ju vara riggad såklart. Annars kanske Sally blir besviken och det är ju det värsta man kan utsätta sitt barn för.

    Ändå lite roligt att det var någon här i kommentarsfältet som skrev häromdagen att dottern redan indoktrinerats in i skönhetsvärlden. Slump?

    Nä tack för idag, dags att läsa något positivt.

    Bella provocerar. Kom igen, hugg inte så lätt på den kroken.

    Lugn o fin, det där är naturligtvis en provokation av Bella. Och folk nappar och tuggar fradga som vanligt…

      Å i så fall är det ju både vuxet och ansvarsfullt att använda sig av barn i eget skitit spel?

        Sjukt att använda sina egna barn som clickbate.

          Bells har ju dessutom sagt att det är värt det. Tycker Camcam kunde ha belyst det istället för att nappa på provokation.

            Det kommer nog snart ett inlägg om det 🙂

            Känns som att Cam är lite ”lat” (förlåt) och slänger fram sådana här inlägg, som nappar på Bellas bete, när hon och vi alla vet att det är provokationer. Varför inte som du säger belysa taktiken istället, för den är helt uppåt väggarna.

              Håller med, mycket intressantare att belysa taktiken!

              För att Cam får sjukt många kommentarer under alla inlägg där det står ”ska du inte skriva om att Bella sagt…!?!?” och om hon inte tar upp det blir folk lack.

          Det är det ju många som gör, yayanaomi tex

    De har varit på restaurang på semestern och ungen fick klä upp sig lite. Du har väl sett massor med bilder på Sally där hon INTE har klackskor på sig. Jag minns när jag fick mina första klackskor, ett par svarta glänsande lackskor med lite klack att ha till ett julbord jag fick följa med på. Jädrar vad jag kände mig stor och fin och vuxen och trampade lite extra hårt med hälen så att klacken skulle låta lite extra. Dagen efter var man ju tillbaka i sockiplasten igen.

      Åh jag kommer också ihåg mina svarta lackskor med klack! ??

      Jag med ???

    Varför är Gillis uppenbart bortklippt? hah..

    Jämt sally sally sally för hela slanten.

    Uppenbart att hon är inne i provokationsfasen. Stackars barn dock

    Hur var det med det där att du skulle ändra ditt sätt att skriva på? Du har fått hur mycket kritik som helst kring ditt sätt att skriva om just Bella men ändå ändrar du dig inte! Bevaka henne hur mycket du än vill, men att öppna upp för hatkommentarer på grund av hur just DU skriver är inte okej!

    Camcam som jag skrev igår, du nappar på precis allt Bells skriver i reaktionssyfte. Jag tror hon och Hajen har skrattat gott denna vecka, Bells mutar, Bells är inte nöjd med hotell och Bells visioner för barnen. Tre av tre möjliga!

      Bella är som en kvällstidning som ska sälja lösnummer. Hon måste ha ett nytt och spännande löp varje dag.
      Inget konstigt att hon matar läsarna med stories som hon vet kommer att ge reaktioner och ofta spinoff i andra medier.
      Allt detta vet man ju och jag skäms inte för att jag gärna kollar vad Bella skriver varje dag. Om jag sen är lurad vet jag inte för jag har läst hennes blogg sedan hon började med den för 13 år sedan eller vad det nu är.

    Oj, hur kan man ut efter den lilla texten i Isabellas blogg utläsa hur hon är som mamma och reagera så starkt?
    Helt otroligt att ni låter er provoceras.

    Indoktrinering är bara en omskrivning av hjärntvätt.

    Ja, ja, provokation deluxe. Couldn’t care less. Synd om barnen dock, då hon använder de till provokationerna.

    Och min 7 månaders verkar bli politiker. Tydliga tecken redan nu. Bah.

    Blä blä blä

    Vad vacker Bella är på den här bilden! Strålar verkligen.

    Gick in på hennes blogg nu och undrar om hon retuscherar sina bilder och ändrar kroppsformen? Har inte ett så tränat öga för sånt men tycker att framförallt bilderna i den svarta baddräkten har hårda kanter?

    Att indoktrinera är ett finare ord för att hjärntvätta. Blondinbella har alltså hjärntvättat sin 3 åring så hon är besatt av skönhetsfix och höga klackar. Underbart. När man trodde att hon inte kunde sjunka lägre så lyckas hon göra det ändå.

      Men chilla!

      13.17, har du tänkt på att det kan vara så att hon skriver detta med glimten i ögat?

    ? no trust fund om inte barnen tar över mamsens kladdimperium

      Bb är ju också kapabel att tvinga och muta, som vi vet, så det blir spännande att se hur hon kommer att ”inspirera” dem till att bevara mors legacy.

        Tvinga och muta??

          Ja, vidrigt eller hur? Hade också svårt att tro i början

    Kan kanske vara intressant för dem som vägrar gå in på Bellas blogg och läsa hela texten om barnen…
    ”Min lilla dotter. 3,5 år och en miniversion av mig själv. Om jag får gissa vad barnen kommer att jobba med i framtiden (har garanterat fel med tanke på sannolikheten att pricka rätt) så tror jag att Sally tar över Löwengrip, generation två. Hon är redan indoktrinerad i skönhetsvärlden. Och jag är så imponerad över hennes nivå av förhandling och driv för att vara 3,5 år. Känner igen mig själv. Jag kunde prata omkull vem som helst som liten. Gillis är mer en typisk ingenjörstyp. Jag ser honom i många av Nordic Tech house-kollegorna. Det är SÅ roligt att se honom programmera på barnnivå och bygga legorobotar som har styr med sin iPad. Allt kommer naturligt för honom. Han är duktig på språk och lär sig snabbt. Frågar jag Gillis vad han ska göra i framtiden så vill han jobba med robotar. Jag tror definitivt att han kommer att bygga saker. Jag ska stötta honom i att inte bara lära sig vanliga språk utan också datorns språk (binär kod för bokstaven A är tex 0100 0001). Det är kul för min egen del också. Gillis lär sig dock snabbare än jag.”

    Förstår faktiskt inte det hemska i hennes text, alla föräldrar sitter väl och drömmer och spekulerar i vad deras barn skall bli och jobba med när de är vuxna?

      Hmm, tror att de flesta föräldrar önskar att deras barn ska få vara friska och hitta en utbildning som de trivs med och att det sedan ska ge ett jobb.

        Jag jobbar på ett gymnasium och du skulle bli överraskad om du visste hur många föräldrar som bestämmer över sina barns utbildningar!

    Det känns som jag tidigare missat denna intervju.
    Eller också beror det på att alla Bellas intervjuer låter likadant.
    Consids VD möter Isabella Löwengrip:
    https://www.youtube.com/watch?v=1cAmgB8AJxQ&t=613s

      ”Starka varumärken är avgörande. Det handlar om att man vill stötta varumärket, man vill köpa med hjärtat. Det handlar om att det ska vara en person som man vill följa.”

      Hur många kunder vill stötta Löwengrip, köpa med hjärtat när det kommer till deras produkter och det varumärket? (Efter hennes enormt osympatiska strategier genom åren)…

      Plus nu är hon nominerad också till ett pris.

      ”Genom techstartupfabriken Nordic Tech House öppnar grundarna Isabella Löwengrip, Linus Kaasik, Patrik Unevik, Viktor Lundqvist och Pingis Hadenius upp en oändlig rad möjligheter för digitala och tech-fokuserade entreprenörer. Genom ett starkt varumärke och att ständigt bryta normer lyfter teamet upp det spännande och eftersträvansvärda i en yrkesbana inom tech och banar genom sina investeringar väg för kvinnor att utveckla sitt intresse för tekniken och det digitala och är på så sätt en förebild när det kommer till att främja en utveckling mot en mer jämställd tech-värld.” https://www.consid.se/newsroom/pressreleaser/de-kan-bli-arets-equalizer–har-ar-de-nominerade-jamstalldhetsforedomena/

      Jag hoppas innerligt att någon annan av de nominerade vinner priset… någon som verkligen kämpar för jämställdhet och för kvinnor inom teknik.

    Vilken mundiarré?

    Helt onödigt att insinuera att Bella har prackat på sin dotter en skönhetsfixering. Hon vill ju bara vara som sin mamma, hon har inte blivit tvingad till nåt. Om hon vill göra något helt annat när hon blir vuxen kommer hon såklart att få göra det.

    Jag tycker Sally är värd att lämnas utanför den här bloggen. Diskutera gärna Bella, men att ha långa haranger om vad Sally gillar eller inte hör inte hemma här – hon är som sagt bara tre år! Lämna henne ifred.

    Hon ligger verkligen i när det kommer till provokation. Det får man ju ge henne..

    Ännu en sur, avundsjuk, bitter ”artikel” om Isabella – skriven av en barnlös lögnare som inte förstår hur småbarn fungerar. Bevakning – my a§§.

      Barnlös? Barnfri snarare 😉

      No shit, en glad, smart och godhjärtad Ingrid här. Kul!

    Provocera??! Är det verkligen ett smart drag att göra som företagsledare? Hennes onlinebeteende skapar oundvikligen ett rykte vare sig det hon skriver är sant eller ej.
    Att skryta om mutor, dyra klockor och diverse uppassare säljer inte mer skor och krämer. Tvärtom.

    ALLA SOM KLAGAR OCH KRITISERAR INLÄGGEN PÅ DENNA BLOGG KAN VÄL VÄNLIGEN SLUTA LÄSA DEN! ERA KOMMENTARER SKITAR BARA NER!

    Många verkar tro att Bellas ”provokationer” är rena rama påhitt. Det är väl snarare att hon skriver ut vad hon egentligen tycker. Ser ni inte att texterna speglar den hon är och hennes livsföring? Hur mycket påhitt är det att hennes 3-åring får manikyr och går i klackeskor på hotell och i gallerior?

      Du som klagar och kritiserar kommentarer om denna blogg kan väl vänligen sluta läsa dem. Dina kommentarerar skitar bara ner. ?

      Det finns massor av ämnen att bevaka kring Isabella ”Löwengrip” – som exempelvis det omfattande ljuget om hennes produkter och tillverkning, hur unga tjejer i hennes bolag behandlas svinigt (och lönemässigt mer eller mindre utnyttjas), hyckleriet och smygandet om plastikkirurgi, sättet som hon efter skilsmässan på olika sätt hängde ut sin tidigare man på bloggen (trots en initial offentlig proklamation om att så inte alls skulle ske), de i det närmaste sjukligt överdrivna följarsiffrorna för hennes blogg och kanaler, ett flertal mer eller mindre bedrägliga sätt som hon har för att återkommande driva trafik (besökare) till sin sajt, särskilda samarbeten med företag som inte märks ut enlig lagar eller god sed, det fullständigt skamlöst iscensatta hotbrevet på sin bil – och mycket, mycket annat.

      Men att kalla sådana här medvetet vantolkande ”artiklar” om relationen mellan en mamma och en 3-åring för bevakning – det är nästan värre än det fantasidrivna bedrägeri som Isabella vanemässigt ägnar sig åt. Lustigt nog drivs Bloggbevakning av samma skäl som Isabella: pengar, mindervärdeskomplex och besökssiffror. ?

        Haha, ödmjuka Ingrid igång igen ?

    Jag skrev en liknade kommentar på Bellas inlägg…att jag undrade om företagen skulle överleva så länge med tanke på hur det gått hittills. Den kommentaren godkändes förstås inte.

    Säga vad man vill, men nog kan Bella konsten att skapa drama!

    Tur att barnen har en pappa som inte är så hyp på allt med pengar och kändisskap!

    Genustänk snälla Bella.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.