Triss i Instagram

https://www.instagram.com/p/BpznIWunEnt/?utm_source=ig_web_copy_link

Stort, stort grattis till Lovisa ”Lojsan” Wallin som blev mamma till en liten son igår!
Baby boomen på sociala medier verkar inte vara i närheten av att avta!

https://www.instagram.com/p/BpyO2OKgXpN/?utm_source=ig_web_copy_link

Mycket tack vare Jessica Lagergren och hennes livmoder.
Men NÄÄÄÄJ! Inte HUR!!!!!! Vi vill inte veta hur…
Det vill vi inte, trots att Jessica hållit oss på tok för uppdaterade på sin Instagram om när det ska till att humlas!

https://www.instagram.com/p/Bpzw1v7idPn/?utm_source=ig_web_copy_link

Kidz, kidz!!
Hade ni kunnat hantera en klassisk rullskive-telefon? Paniken som uppstod om man slog fel siffra halvvägs igenom…
Om man ska tro tågspårsfantasten Melin så kan man inte ringa till mobiler på den. Kan det stämma verkligen? Men Heta Linjen är intakt eller?
Och Fröken Ur.
Jag kan fortfarande numret dit. 90510.
Helt sjukt – men min sambos telefonnummer har jag ännu att memorera för det kan jag inte.

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fröken ur är kvar.?

      Kan man fortfarande ringa till fröken ur? Hade för mig att hon endast finns på webben nu mera

    Gunhild Stordalen har prick samma Balmain klänning som IL använde på första Balmain event. Det verkar nästan som att klänningen var menat åt henne och hon hoppade endast som Peters +1 ist för Gunhild. Klänningen verkar passa henne bättre.

      Passade Gunhild bättre än IL.

        Vadå IL? Skriv ut orden för böveln

          Varför? Alla vet ju vem man menar.

            Jag vet inte ven IL är.

              Grattis! Så härligt för dig!

              Isabella Löwengrip

      Var har du sett Gunhild i klänningen?

        På hennes stories finns bilden. 🙂

          Ah, tack!
          Letade bland hennes vanliga insta-inlägg. Det skojiga är att jag hade sett igenom stories igår, utan att reflektera över att det var samma klänning. Sååååå mycket mer klass på Gunhild (och i rätt storlek) att det kändes som en helt annan klänning!

            Oj! Vilken skillnad mellan de två!

            VEM BAR DEN BÄST?

              Fattar inte varför man måste jämföra två kvinnor sådär. Även om det är likadana klänningar så är det väl självklart att man ser olika ut i den

      Herregud vad ni ska hacka på IL. Nödvändigt att jämföra deras utseende i en klänning. Lägg er energi på något annat än att klanka ner på en människa.

    Grattis Lofsan!

      Hennes instastory

    Du har ju gjort ett par inlägg ang. hur illa Marcelo betett sig i årets ph, kan du inte göra ett ang. hans flickväns beteende under gårdagen? Enligt mig värre.

      Har inte följt PH. Vad gjorde Nina?

      Tycker nästan synd om Nina. Sällan skådat osäkrare fegis som inte bara behandlar sig själv som skit utan tydligen andra också. Nej Nina, gå och gråt någonstans.

      Nina beter sig som ett jävla grundskolebarn. Avundsjuk så det bara skriker om det.. jag tycker självklart det är synd att hon utsattes för marcelos skit MEN KOM IGEN, hon är så irriterad över det Rebecka och Marcelo pysslade bakom hennes rygg och istället för att gå till Marcelo så attackerar hon Jennifer och Rebecka. Jag hejade på Nina men nu ser jag hur vidrigt hon beter sig. Inte undra på att ingen umgås med henne idag, inte ens Bettina! Jävla övetsittare. Hon kanske ska kolla på programmet så hon ser att Marcelo hade minst lika mycket med skiten att göra.

      Kul att se de komma in med förtroende men åka ut lika snabbt! Hahahaaaaaa

        Lol översittare*

    Min pappa har den typen av telefon som hemtelefon! Han är 54 år men väldigt gammeldags i vissa avseenden haha. Han letade aktivt efter en sådan telefon och köpte den på en secondhand. Inte för att han tycker det är retro/coolt eller så utan för att han hatar att försöka hantera nyare teknik.

    Det går att ringa till mobiltelefoner med den, aldrig varit några problem för mig. ? Tar heller inte så lång tid som många föreställer sig, när man är van går det snabbt att ”snurra runt” även ett långt nummer. ?

      Funkar väl inte när man ska göra olika knappval ex VC , Försäkringskassan etc?

        Nej, men oftast brukar alternativet finnas att dröja kvar i luren för att kunna lämna ett röstmeddelande istället ??

    Det är anonnemanget som styr om man kan ringa mobiler/utomlands mm. Inte telefonsorten.

    aoM//

    Min mamma har fortfarande en snurrtelefon. Minns att farfar fick låna den när han låg på hospice, han klarade aldrig knapptelefoner och var överlycklig över att få låna snurrtelefonen 🙂

    Numret till heta linjen var väl 08-242580? Vi gick i åk 6 och busringde i början av 90-talet, låtsades att vi var ”stooora” (dvs 16år ?) och drev med snuskgubbarna.

      Det gjorde vi också alltid i mellanstadiet. Sen blev man utkastad för att man verkade för ung. Ganska sunt ändå såhär i efterhand att männen anmälde oss som minderåriga, när man läser om alla internetpedofiler och folk som tycker att trettonåringar är ett bra byte känns det inte helt självklart.

        Oj, hände ALDRIG att mina kompisar blev anmälda. De ringde typ varje dag och träffade äldre män som hade köpt det som mina kompisar ville ha (godis i början, som blev cigg, som blev sprit). Sen sprang visserligen mina kompisar därifrån så fort de fått grejerna (tätt åt de jävla äckelmännen) men det var aldrig någon som anmälde eller ifrågasatte.

    jag kommer ihåg när de trådlösa hem-telefonerna kom….det var liksom WOW. Det var ju bara folk på tv som hade dom… jag var stunned!

      Och min mamma köpte en extra lång sladd till vår telefon så att man kunde gå mellan hallen och köket när man pratade. Woooow. Så mycket frihet!

      Mina föräldrar har fortfarande sladdtelefon ?

      Ja eller hur!? Som på TV! Drömmen var en vit med antenn som man drog ut – en sån hade dom på Dallas. Sue Ellen hade en sån när hon låg vid poolen. Coolt.

        Sue Ellen!

      Min klasskompis föräldrar skaffade en SLADDLÖS telefon där man kunde spara nummer I TELEFONEN. Vi alla var så imponerade. När man skulle ringa hem kunde man bläddra fram sitt eget namn. Wow.

        Min pappa skaffade mobil. Sååå coolt. Fast det var en sån mobiltelefon som man hade med sladd i bilen. Men ändå coolt att kunna ringa mamma medan man satt i bilen. Men jag fick bara använda den ibland och hålla det kort, det kostade skjortan att använda den. Kändes så högtidligt de gånger pappa lät mig använda den?

    Mina barn är helt förvirrade angående fasttelefon: ’men, VARFÖR hade ni en telefon som satt fast i väggen? Hur gjorde ni om ni skulle fotografera ute då?’

    Gillar att jag fortfarande kommer ihåg hemtelefonnumret till alla mina kompisar från lågstadiet, men inte kan mina barns och min mans telefonnummer som de har nu.

      Samma.

      Jag kommer ännu ihåg första telefonnumret hem till oss. Det hade vi från jag föddes till dess att jag var 4 år.

      Fast är ju inte konstigt att man kommer ihåg alla nummer man slog så många gånger själv.Nu klickar man ju bara på ett namn när man ska ringa och ser ju inte ens numret ?

    kids react to old phones: https://www.youtube.com/watch?v=XkuirEweZvM 🙂

    Nej men inte fick man panik, det var ju liksom 5 siffror som en behövde snurra fram. Paniken uppstod sen när en faktiskt behövde slå mobilnr som var dubbelt så långa!

      Vi hade 8 siffror utan riktnummer inräknat.

    jag kan fortfarande några av mina barndomsvänners hemtelefonnummer, från 20 år sen. konstigt, men dom sitter kvar där i huvudet.

    Vi hade en sån telefon för ca 13-14 årsen( när jag var ca 14-15) Jag och mina systrar pratade för mycket i telefon så mamma och pappa satte telefonen i köket och vi kunde bara prata där. Kostnaderna gick ner om man säger så ?
    Och alla vännerna fick panik när dom skulle ringa hem, vi fick slå numret åt dom ?

      Det hände flera gånger när jag var i värst ”prata-länge-med-kompisen-i-telefon-åldern” att personer som försökte ringa mina föräldrar tröttnade på att höra upptagettonen och ringde Telia som gick in i samtalet och meddelade att någon försökte nå fram på numret.

        Woah kunde de göra så?! Aldrig hört talas om!

    Någon som vet varför Lojsan fick planerar snitt? Obs ej momshaming, genuint nyfiken. Trodde inte man kunde få det innan vecka 40 (utan medicinsk motivering). Är en sådan som inte vågar skaffa barn här i storstaden pga rädd att det inte finns plats på BB, ännu mindre för planerat snitt så ”tidigt”? Tacksam för svar!

      Barnet kunde inte vändas och kunde inte födas naturligt.

        Åh vad jobbigt. Tur att allt gick bra 🙂

      Jag har fött 2 barn, var fullt på BB båda gångerna. Så fick åka hem. Med första fick vi sova i ett rum på förlossningen eftersom han föddes vid midnatt dock. Kände mig jävligt snuvad på konfekten, eftersom jag packat BB-väskan och haft massa (onödiga) grejer med mig. Men det gick bra ändå!

      Jag fick planerat snitt ca två veckor före BF (det var då det fanns tid) pga att bebisen låg på fel håll och inte kunde vändas. I min stad får man inte föda vaginalt om de ligger i säte.

      Det finns många BB i storstaden no worries

      Hej! Nu svarar jag inte på din fråga om Lojsan, utan vill delge min upplevelse.
      Har två planerade snitt i bagaget i v 38 och 39. BB Stockholm. Tiderna för kejsarsnitten bokades in i god tid. Jag kunde verkligen inte under några omständigheter tänka mig att föda vaginalt (andra får tycka vad de vill, jag var livrädd för förlossningsskador). Båda snitten beviljades utan större besvär än att jag fick prata med en läkare om mina farhågor. Min erfarenhet (vänner och kollegors upplevelser) är att planerat snitt är relativt enkelt att få beviljat i Stockholm.

    Jessica Lagergren är ju rolig… hon delar med som ATT dom ska försöka få barn, NÄR dom försöker – visar ägglossningstest och redogör noggrant vad hennes vaginala ultraljud visade. Och graviditetstestet såg hennes följare typ före hennes familj. Men nu är hon sur att folk undrar kring hur långt gången hon är? ”Det är det här som gör mig osäker att dela med mig såhär tidigt” HALLÅ DET BORDE DU TÄNKT PÅ TIDIGARE

      Tror hon syftar på att svaga streck kan innebära att något kan gå fel men samtidigt vet hon ju inte när hon hade ägglossning så den kan ju varit sen tex
      Men kanske onödigt att folk ska hålla på å påpeka det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.