Läsarna hotar med bojkott av Löwengrip

Isabella verkar tycka att det är något att skryta med – att flyga fram och tillbaka mellan olika länder på en och samma vecka och endast spendera 20 timmar i Sverige innan det bär av igen, men hennes läsare verkar inte riktigt lika imponerade.
Efter att under ganska lång tid duckat för och vägrat svara på frågor kring sitt miljötänk – eller brist på snarare – så har kommentarerna gått från kritik till hot om bojkott. Vissa skriver att de redan valt bort hennes produkter eftersom de inte anser det försvarbart för ett företag och ansiktet utåt för detta att resa så som hon gör.

Lite extra intressant är det att Löwengrip profilerar sig som ett miljömedvetet företag på sin hemsida och sedan har en frontfigur som verkar göra sitt bästa för att förse atmosfären med så mycket flygrelaterat koldioxid som möjligt.
Vad hjälper det att produkterna tillverkas i Sverige när Isabella flyger mer per månad än det skulle krävas för att flyga hit utlandstillverkade produkter?

Jag tror det har med status att göra.
Framgångsrika människor reser och flyger hit och dit och då ska hon också göra det.
Varför annars resa till ett hotell i Marbella för att koppla av, när hon samtidigt medger att hon inte ens gillar Marbella som stad. Nog måste det finnas ett likvärdigt spahotell på närmare håll än så att slappa på och spara lite på moder jord?

Är du beredd att bojkotta ett företag av den här anledningen?

Tack för tips, Elena!

268 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra!

      Jag är ganska säker på att det är Pingis som skrivit de kommentarerna ?

    Äntligen används konumentmakten även här! Jag läser inte IB:s blogg men är med i Economistagruppen på Fb och märker hur folk helt okritiskt hyllar henne. Och visst har hon nått framgång, men att göra det utan att bry sig om miljön för fem öre – hon borde skämmas!! Det enda sättet att nå fram till en sådan människa är nog att prata pengar, dvs förklara att hennes företag missgynnas av resandet.

      Pingis la upp ett reklaminlägg i Economists-gruppen på fb, det är tydligen singles day och då ska man shoppa loss på löwengrip och köpa 5 för 3 produkter! Medlemmarna uppskattar det inte då det är emot reglerna, men är man admin så är man…

        Jag tänkte också på att det kunde vara material för ett i inlägg, i synnerhet när den typ av inlägg verkar poppa upp regelbundet från Pingis, däremot inget övrigt engagemang i gruppen. Och inga försök att ens lite ytligt försöka koppla det till sparande.

        Jag tycker det skulle vara intressant med lite mer granskning av BB som ekonomisk expert överlag. Kanske kunde CC skaffa en ekonom, utöver sin jurist?

      Har aldrig sett henne nämnas där på de knappa år jag varit med.

    Bra att så många av läsarna reagerat. Precis som du så tror jag mest det handlar om status. Allt hon gör. Hon vill leka viktig med sin ”stab”. Enligt uppgift har inte ens hertiginnorna Meghan och Kate egna sminköser med sig på resor och uppdrag. Men Bella, ack Bella…det är ändå skillnad. 😉

    Helt absurt att hon inte är mer mån om sina barns och framtida barnbarns framtid. Tycker det är tråkigt överlag att influensers inte använder sin makt till mer samhällsnytttiga sakfrågor.

    Jag tänker att man måste bojkotta rättså mycket om man ska se till resande. Tex så går det ju knappt att kolla på sport, med tanke på hur alla utövande på elitnivå reser runt i världen. Eller ha ett bankkort. Osv..

      Det där har jag oxå tänkt på … alla sportstjärnor som åker kors och tvärs i världen, men det är aldrig ngn som nämner det i miljödebatterna… och hur många höjdare och andra är det som inte flyger jättemycket i tjänsten?

        Och artister på turné flyger med X antal flygplan för att ta med allt över land och rike?

          Jag har jobbat som jurist till en känd svensk artist. Han har haft så många resdagar vissa år att Isabella bleknar i jämförelse. Har dock inte sett att någon överhuvudtaget tog upp detta som ett issue. Lustigt det där.

            Skillnad på jobb och jobb

            Din klient kanske inte marknadsför sig själv och sina produkter som miljövänliga?

              Men produkterna kan ju vara miljövänliga fastän en som jobbar med företaget flyger på sin fritid.
              Hon har väl marknadsfört produkterna som miljövänliga, inte sig själv.

                Jodå, hon har många gånger hänvisat till sin”plantbaserade” kost som miljövänlig. Och hur VIKTIGT det är för henne att Löwengrips produkter är miljövänliga.

                  Och? Vad bra, för det är väl bra?! Jättebra ju ?

            Det ingår i artisters jobb att åka runt och vara tillgängliga för publiken (istället för att förvänta sig att publik från alla världens hörn ska åka till artistens hemland), men det ingår inte i Bellas jobb att a) skryta om allt eller b) flänga runt som en dåre mellan olika resmål för mini-semestrar och hitte på- jobbresor.

              Fast.. det är ju din uppfattning och åsikt att Bella ”skryter om allt och flänger runt som en dåre” Kan ju ha att göra med att du ogillar Bella, är det någon du gillar så kanske du inte upplever att den skryter eller flänger som en dåre. Jobb som jobb, miljöpåverkan som miljöpåverkan…

                Sant, men jag verkar inte helt ensam om att tycka att hon skryter eller dårflänger. Finns några fler som delar min åsikt…

                  Jag delar din åsikt! 🙂

                  Ja men å andra sidan så är det ju fel på Allt Bella gör enligt dig och andra här, så verkar inte enbart handla om miljötänk egentligen.

                  Visst är hon fånig etc. men nu handlade det lite om varför vissa får jättemycket skit för hur de flänger och andra inte!

              Nu jämförde jag inte med Bella. Utan det var något jag tänkte på här om dagen när jag läste att det tog 3 flygplan för att få med sig hela turnén och matoerialet till en artist. Förresten reser visst extremt många fans för att lyssna. 🙂 men som sagt, det var inte en jämförelse med Bella. Bara en grej som man inte ofta tänker på.

        tycker ändå många är förmögna att problematisera sitt resande och drar ner på det i den mån det är möjligt. Bella framstår som totalt ovetandes kring vad som händer i omvärlden och flyger bara mer och mer och mer. Oftast också helt onödiga resor (klänningsköp, weekends osv)

          Vilka idrottare och artister vet du som har dragit ner sitt resande?

            Malena Ernman

              Du känner inte till någon med karriär?

                Hahaha!
                Jag kommer inte på någon heller. Björn Ferry, men han är inte aktiv idrottare. Han ville i alla fall inte åka till OS i Sydkorea för att han jobbar med miljön, eller hur det var, det var ju ett tag sen så har glömt.

                Det känns ju som att det är helt omöjligt att vara idrottare på världsnivå och samtidigt vara extremt miljömedveten, i alla fall såpass att man slutar flyga. De har ju hektiska scheman liksom, när en tävling är klar bär det av till nästa.

        Ja och att man flyger hästar kors o tvärs över jorden för o hoppa en bana på två minuter typ.

          Ja och ryttarna flyger alltid med annat plan än med hästarna.

          Är det sant?! Stackars hästar!!

          Eirin Losvik brukar väl köra så mycket det går i stället för att flyga.. Så alla flyger ju inte sina hästar kors och tvärs.

    Okej, men har ni sett videon för Dyson prylen?
    Herregud, CRINGE!!!!

    Hon är orangebrun i ansiktet, pratar flytande svengelska och nämner minst 5 gånger att hon faktiskt ska lära sig ”make my own hair”, som om hon vore handikappad och inte kan slänga in lite av sina egna fantastiska kladdprodukter och föna håret själv.
    Som en ”powerkvinna” på snart 30 år hade jag ändå förväntat mig att hon i alla fall kan hantera en fön och en fönborste själv.
    Jag förstår att man kan ha egen stylist som fixar ens hår men det innebär inte att du frias från allt eget ansvar när det kommer tills ens egna personhygien.

    I mitt yrkesliv är det också viktigt att jag ser bra ut och har vårdat hår, även om jag hade haft en egen stylist dagligen hade jag gett mig fan på att i alla fall kunna vakna en helgmorgon och få håret att se någorlunda bra ut på egen hand.
    Vilken kvinna med något intresse för skönhet kan INTE hantera en locktång/fönborste?

    Herregud. Otroligt jobbig video och se på, stängde av efter halva.
    Och bojkotta hennes produkter har jag redan gjort, det gjorde jag direkt när de gick över till annan förpackning/högre priser för mindre volym. Den enda produkten jag faktiskt gillade var ansiktsscruben men den kan jag leva utan, det finns gott om andra varumärken till samma/mindre pris som jag mer än gärna stöttar.

      så roligt om man jämför bellas hyllningsvideo med therese lindgrens, där hon köpt den själv och halvdissade den pga otymplig och inte så jättebra ?

        Ja jag såg Therese Lindgrens innan och den var faktiskt bra och genuin, jag är en typisk styling-torsk så jag köper alla nya prylar på marknaden men någon Dyson blir det inte, ska jag betala 5000 kr ska den fan vara felfri och inte det minsta krånglig….

          Vaaa? Kostar den 5000kr?!?!

            Ja. 5000 för nya Dyson.

            Har som mest lagt 2200 på ett stylingverktyg men det var det verkligen värt (GHD Gold styler), men då är det ändå ett bra steg ifrån 5000!
            Att döma från alla influencers videos så verkar den inte toppen bra och inte värd pengarna.
            Ska bli kul och se om vi kommer få se mer av Dyson i Bellas vardag, nu när hon tagit på sig det stora steget att försöka fixa sitt egna hår ibland!
            Sluta med kött, sluta med alkohol, och nu styla sitt egna hår ibland.. Hej å Hå!

          5 lax? Jag har något liknande från en Britney Spearskollektion jag köpte på Lindex för en hundring eller två. Den ger ungefär samma resultat haha

          De flesta som inte är sponsrade av Dyson är inte super imponerade.

      Älskar att hennes nya hus har ”no insight”

        hahhaha du skojar, har hon sagt så

          finns på hennes instastory ?

          men hela huset har väl stooora glasrutor? tänker om hon inte har insyn har hon ju ingen utsikt heller – vad tråkigt att köpa hus för ”30” milj och inte kunna se ut.

            Finns väl glasrutor man kan se ut igenom men som inte går att se in igenom 🙂 så nje, det ena behöver inte utesluta det andra.

              Du menar spionglas? Fungerar dagtid men på kvällen blir det tvärtom enbart insyn 🙂

            Men jösses.. Insyn betyder att det ligger hus nära som kan se in typ, hon har ju ingen insyn för att hon har stora fönster. Stora fönster betyder ju inte insyn i den bemärkelsen men självklart går det att se in genom fönstren, såvida hon inte skaffat glasrutor som man bara kan se ut genom. Alltså ???‍ folk här till att leta fel som det går att klaga på, vinkla och göra hån av ?

              Alltså, så mkt som bara flög över ert huvud här. *suck*

              Det roliga var ju att insight betyder insikt, inte att hon inte har insyn…

              Men jösses, Bella pratar inte om fönsterrutor överhuvudtaget utan om att huset saknar kunskap och förståelse, vilket ju låter som en match made in heaven. Sådan ägare, sådant hus som man brukar säga.

        So the house needs therapy?

        Då är dom två

      Ja hur kunde videon gå igenom filmning, redigering och publicering med den ansiktsfärgen? Ingen på vägen som reagerade?

        Reagerade mest på att hon är orange upp till sista halvcentimetern innan hårfästet, sista biten är osminkad så hon har en vit rand högst upp…

        Dom på dyson kliar sig i huvudet. Vad hände? Skulle hon vara orange huvudet? Bestämde vi verkligen det?

          Hahahaha bästa!

          Hahaha! ..och skulle hon använda en stylist för att demonstrera hur enkelt det är att använda deras produkt själv?

            HAHAHA!!! dör, hon är en sån pajas i allt hon gör verkligen.

      Haha…nästan i klass med barnvagns-reklamen. Mäktig den där Bella! 😉

      Ja och varför säger hon att hon är så glad att hon kan göra sitt eget hår när hon inte gör det i reklamen??? Det är ju någon annan som fixar det? Förvirrad…

        Verkligen genomtänkt.

      Hade hon inte en sån föngrej innan för att ”forma topparna” som hon hanterade helt själv? Fattar inte varför det blev så komplicerat nu?

      Och jag älskar att hon i videon är så glad för nu kan hon fixa sitt hår själv men i videon före ser man att det är någon som fönar hennes hår. Så hon klarade inte av att fixa håret själv ens…

      Kollade precis videon, jisses! Hon sålde ju inte in prylen direkt utan den kändes SÅ oförberedd och oproffsigt gjord. Riktigt dålig och inte trovärdig för fem öre.

        En stor klumpig hårmanick med en stor låda till, och den säger hon att hon ska ta med på resor. Resegrejer brukar vara mindre än de vanliga ju.

          Lättare att packa än en personlig stylist. Problemet är bara att den personliga stylisten gjorde frisyren här i klippet, när Bella skulle avisera hur lätt det nu är att fixa håret själv. 🙂

            Lite jobbigt att behöva packa både den personliga stylisten och den klumpiga manicken. Nej, det blir nog inget köp tror jag. ?

      Jag måste också se bra ut i jobbet (och vill även privat) och har skönhetsintresse, gör fillers och plastikopererat mig osv osv. Men jag kan INTE hantera en locktång. Det går bara inte. Blir asfult. Min frisör har hållt ”kurs” typ för att lära mig. Men jag är lock-efterbliven antar jag. Kan verkligen inte lära mig. Har försökt lära mig av och till sen jag var 18 dvs typ tio år utan framgång haha ??

        Locktänger är helt onödiga. Plattång är det enda som behövs i tång-väg.

          Jag har försökt locka med plattång i flera år, kollar på YT, läst beskrivningar och testat. Men jag får likförbannat inte till några lockar! Sitter du på något supertips?

            Samma här. Har nu gett upp och använder enbart locktång. Hittat en taktik som gör att det går ganska fort att få hela håret lockat!

              Hur gör du? ?

            Samma här. Får verkligen inte till några som helst lockar med plattång.

            Vet inte… Roterar du tången tillräckligt? Snurrar man inte på den blir det ju inga lockar.

          Nej tack föredrar locktång alla dagar i veckan!

        Du och Bella kanske är lika duktiga på styling så köp en Dyson, för tusan… !!! Hon säljer ju in den så himla bra!

          *för fem tusan!

      Men OMG vilken hemsk video Bella lagt upp!! Ser hur krångligt ut som helst, tar lång tid och blev inte ens snyggt resultat?! Hon kommer knappast använda den där på sina resor så länge det finns frisör att hyra upp på rummet, haha!!

        ”So bouncy and perfect. Yeah :)”

      Tyckte det var ganska komiskt hur hon gång på gång berättade hur enkel den är att använda och hur hon nu kan fixa sitt eget hår, ändå är det någon annan som stylar henne i videon?

        Hahaha tänkte också på det! Trodde hon skulle styla det.

      Fast det roligaste med hela filmen är att det inte är hon som fixar håret ändå?!?!? Det är ju någon annan som står där och lockar det???????

      Nej men nej, snälla någon. Det är sällan jag behöver ta fram skämskudden, men det här, åh jag hade behövt flera stycken. Tänkte när jag läste era kommentarer att det kan inte vara så illa. Men det var det?

        Ja alltså det är helt sjukt!
        Jag ser bara två möjligheter: 1) antingen så leker hon bara bort annonsörens pengar och drar samtidigt ner produktens trovärdighet för att skapa provokation och intresse för sin persona.
        Eller 2) så är detta helt seriöst menat och att detta faktiskt ÄR det bästa hon kan åstadkomma.

        Jag vet inte vad som är värst faktiskt. Jag har ändå velat tro att hon inte på riktigt är fullt så där korkad och verklighetsfrånvänd som hon av någon anledning vill framstå, men när hon i ett betalt samarbete gör en reklamfilm som är värre än vad den mest elaka parodi skulle kunna lyckas med? Nej jag fattar verkligen ingenting. ?

      Inte alls någon vidare bra reklamvideo. Framförallt eftersom någon annan stylar hennes hår?! ”Tada, I’m able to do my own hair …” ?!?

      Så att föna håret snyggt är personlig hygien ? Flytande svengelska ? ? Hur kommer det sig att du kallar det kladdprodukter, som Camcam? Varför är det kladd, kallar du andra märken med krämer, oljor, schampoo också för kladd?? Det finns många faktiskt som är dåliga på att fixa sitt hår snygg och som inte är så bra på att sminka sig själva, och Bella är väl inte så bra på det så vill gärna ha hjälp för bästa resultat. Du skriver så likt Camcam med bojkotta och det finns andra produkter osv ?
      Jag tycker Löwengrips produkter är superbra flera av dem, bl a torrschampot.

        Jag antar att din kommentar är riktad mot mig och mitt tidigare inlägg.
        Jag kallar det kladdprodukter för att jag tycker det är ett toppenbra namn på skitprodukter. Fler frågor på det?
        Jag kallar dåliga produkter för kladdprodukter, oavsett märke. Det gäller inte bara Bellas skit.

        Träning ger färdighet, jag tycker att om det är så himla viktigt att ha stylat hår varje dag så kan man i alla fall lära sig hur man gör det ”okej” på sig själv istället för att sitta där som en handikappad säl å ba ”i cant do maaaj own haaair, i need a staaajliiist”.

        Att jag enligt dig, skriver likt CamCam är för att jag och CamCam delar en sak – det svenska språket.
        Där ingår bland annat ordet ”bojkotta” (som förövrigt är ett väldigt vanligt ord så vad är ditt problem?)
        och att det finns andra produkter på marknaden är väl ändå en fakta som är VÄLDIGT relevant i denna diskussion?

        Jag tycker Bellas produkter är skit, bortsett från Ansiktsscruben, men den köper jag inte mer pga höjt pris och mindre volym, och för att det finns andra produkter 😉

        Tycker det är jättebra att du stöttar Bella i hennes resa mot Luftslottet, det är tack varje dig och hennes andra 2 miljoner läsare som hon nu kan förpesta vår planet och flyga iväg på semester en gång i veckan,efter som det är så tufft att bygga bolag.

        Nått mer du ville?

          Oh jävlar vilken ilska…. du låter charmig och snäll, inte alls bitter eller…dig vill man inte möta i en mörk gränd, hellre Bella som är trevlig och glad, orange eller inte, handikappad säl eller inte. Hoppas du mår bra och inte får för högt blodtryck eller hjärtinfarkt då du brusar upp och blir så upprörd. Hoppas du inte har barn som har svårt att lära sig vissa saker… alla är inte bra på allt, och i filmen ville hon ju lära sig. Du och Camcam verkar dela flera saker och du ”Mia” alla med lite förstånd och välfungerande hjärna kan se direkt att du är Camcam, bara så du vet. Men du vilket är värst nu då – det faktum att Bella inte kan föna sitt hår snyggt (inte sköta sin hygien enligt dig) eller att hon förpestar vår planet? För det kan väl inte vara så att det är Bella som irriterar dig vad hon än gör? Och därför blir det skitprodukter och allt är skit. Avundsjuka? Det tror jag, och jag tycker att du borde skämmas lite och hoppas du mår bättre snart. Töntiga tjatet om luftslott också känns igen…? ? ?

            Haha jag tycker du är söt! Om du tror att det där är att brusa upp och visa ilska så visar du bara exakt hur fel ute du är med dina tankar om mig, det där är ingenting ;).
            Det varken ilska eller att brusa upp, tur det, för jag får betalt för att hålla människor som dig levande, så om jag får betalt för att behålla lugnet och ha enormt högt ansvar, tycker jag det borde tala lite om vad det är för människa du skriver till 🙂

            Sen får du tänka på att vi är 2-3 Mia i kommentarfälten, jag är den som kommenterar minst.

            Finns inget töntigare än människor som hör kritik och avfärdar det som ”avundsjuka”, det råkar faktiskt vara så att alla har olika åsikter och bara för att någon inte tycker som dig, så betyder det inte att det är avundsjuka.

            Fattar inte, är jag CamCam? Haha vad kul! Jag har en skvallerblogg! När kommer alla inbjudningarna till eventen?
            Nä, Bella irriterar mig inte med allt hon gör, jag gillade genuina Bella, den försvann någonstans i samband med skilsmässan.

            Puss på dig /Hon som inte hade haft ett jobb om hon hade haft högt blodtryck eller hjärtproblem.

      Oj det var det sämsta reklamsamarbetet jag sett på länge. Inget manus, otroligt dålig makeup och hon kan ju helt uppenbart inte fixa håret själv med den svindyra prylen. Dessutom syns det tydligt hur slitet hennes hår är….

      Dessutom ser man nån annan göra Bellas hår i videon!! Så hon gör det ju inte själv? Fattar inte

    Hon kompenserar det genom att äta vegetariskt ?

      Ja. ”Vegetariskt”.

        ni menar väl PLANTBASERAT??? herregud! någon måtta får det väl vara!

      Och det gör hon ju bara för sin egen skull, har absolut 0 med miljö eller djur när det kommer från henne. Hon pratar ju bara om hur braaaa hon mår av det, hur fräsch hon blivit och bla bla. Som med alkoholen. Sure…

    Bra! Även fast jag inte fattar hur folk kan köpa hennes kassa produkter alls oavsett flygande eller ej, har ni inga krävs alls?

      Krav*

      Kassa? Varför tror du dem är kassa, har du verkligen testat dem? Nej inte va, vill bara sänka och kasta skit. Det är riktigt bra produkter, superbra flera av dem! Så det så. De flesta av er som skriver skit är garanterat vänstermobbare som inte bryr sig så mycket om det yttre, och inte har särskilt stor kunskap eller stora krav. Eller krävs ??‍

        Ja och du framstår som supersmart! Heja dig – hjärntrusten!!

        Vänstermobbare? Nej jag respekterar vänsterpartister även om jag är borgerlig haha. Och nej, använder inte Bellas kladd utan föredrar Dermalogica och Sensai istället. Helt ologiskt hur det ses som att man inte bryr sig om det yttre bara för att man inte använder Bellas klet – love it ?

        Hej hajen!

    Dyker upp massa Löwengrip-reklam hos mig på fejjan och instagram (följer vare sig dom eller bella o bor i asien dvs inte deras marknad). Asså Bella är så vacker men när jag ser schamporeklam och hennes hår tänker jag bara att visst snyggt men torrt och fönat och superstylat. Alla får snyggt hår med en profsig blow dry men man vill väl slippa sånt? Man vill väl vakna upp med glatt mjukt glänsande hår som inte behöver ngt extra? Min plan just nu som boendes i svettigt o fuktigt klimat är att göra en QOD-behandling inom snar framtid. Ngn som testat?

      Sant få som har ett vackert svall utan plattång och massa grejer i håret…

        Jag har.

          Jag med!

            Lyllo oss 🙂

              Men var bor ni? Mitt hår var också perfekt tills jag flyttade till världens torraste klimat men hårdast vatten och sedan till 70% luftfuktighet ????. Enda som tröstar mig är att många asiater själva kör med brazilian blow out och proteinbehandlingar för att få hår glatt som kvicksilver.

              Min poäng var man vill väl köpa bra produkter för att slippa krångla med fön och tänger på morgonen? Bella behöver proffsföning varje dag det är hon ju väldigt öppen med. En sak om hon promotade produkter som skyddar håret innan värmebehandling men jag får upp reklam för schampo och bild på henne och jag vet att hennes hår (skittrist föning sån där tantföning) är resultat av prossblås inte schampo så totalt irrelevant för mig.

                Ps köper ej LCC pga hudvårdsnörd och baserar mina inköp på hur fokuserade företagen verkar vara på vetenskapen bakom. Jag krosscheckar mina inköp via makeupalley, paulas choice review-sida samt olika beauty-grupper jag är med i. Hade IL fokuserat mer på hennes produkters funktion hade jag varit mer intresserad men jag kan typ noll om dem och ändå följer jag IL ad hoc via den här bloggen och är jätteintresserad av hudvård. Känns verkligen som ett lost opportunity med en sådan stor plattform men det enda jag kan om dem är att ngn luktar kolagott och massa pseudovetenskap om hur man bygger bolag och att COOn har ett osunt förhållande till sång dans och sin chef plus använder morgonrock.

    Hennes hår slutet ut i videon, antar att Löwengrip shampoo, balsam & inpackning inte är så bra? (Eller så använder hon ej sina egna produkter).

      *ser slitet ut*

    OT. Men har någon av er också lagt märke till att hennes rubriker på bloggen blivit mycket längre senaste tiden? De är numera hela meningar ”spa, sol, yoga, och en massa skratt” ”200 kg som mål och en soultrip till Marbella” etc. etc. Känns inte som en slump direkt!

    Är inte så insatt i digital marknadsföring men kan det vara strategiskt att börja skriva längre rubriker för att få fler läsare? Gillar Google det bättre tro?

      Tror absolut det är en strategi bakom det också, lockar nog fler till att faktiskt läsa igenom alla inlägg kanske. Sådana marknadsförings strategier hade varit kul att få ta del av 🙂 Tror bloggarna börjar följa Youtube lite i hur de skriver deras titlar, clickbait osv.

      Nu kom det upp ett till inlägg med lång rubrik så det är väl nån tanke med det?

      ”FARS DAG, INPACKAD MED ALGER OCH INFLYTTNING”

    Förresten gällande resor här finns vettigare saker att lägga sin energi på särskilt som de t är slöseri med skattemedel https://www.aljazeera.com/news/2017/05/travel-costs-outstrips-disease-budget-170522101226365.html

    Jag kommer aldrig köpa LCC igen, men det beslutet är fattat pga
    1) att Isabella är en psykopat, och jag vill inte bidra med syre till luftslotts-elden.
    2) sedan rebrandingen har priserna höjts, men det är samma skärp i. Finns MYCKET bättre märken för samma peng.
    3) stöttar hellre influencers som bryr sig om sina produkter genuint. Att Isabella sniffar doftprover på koladofter en gång i veckan är nog så långt hennes intresse sträcker sig. Hon är ingen hudvårdsnörd.

      +1!!!!!

      Jag har heller aldrigt köpt något från Löwengrip och kommer inte göra det. Hon verkar mer inttesserad av att bygga bolag än att skapa bra hudvård, så varför ska man lägga dyra pengar på hennes produkter.

      Hennes vansinnesflygande gör bara det hela ännu mindre trovärdigt. ”Key ethics” inom miljö? Hah!

        Skulle tom säga att hon är intresserad av sig själv. Hennes liv, barndom, lycka och problem, barn och män, image och utseende, plånbok och upplevelser, inflytande och hon ses utåt etc. Och allt annat kommer på andra plats. Hon kan uppnå sina mål med olika medel. Idag tror hon att bolag och H ger henne det hon behöver. Innan var det Odd. Det kommer att ändras igen.

      Precis, sedan tror jag att deras rebranding kommer kosta dem DYRT, kanske rentutav att de tvingas lägga ner. Tror att det är därför de panik-startar upp en billigare variant redan nu. Tror Bella hellre hade sålt det fort som fan än att lägga ner skiten. Blir intressant att se hur detta slutar, för slutar – det kommer det göra förr eller senare. Hon har, precis som du säger, noll koll på hudvård egentligen, de valdes ungefär likadant som hårbanden. Pengar i åtanke först, produkt sist.

      Nej plus att hennes trovärdighet är noll. Jag har aldrig trott att hon på riktigt 1. Brinner för hudvård eller 2. Överhuvudtaget använder produkterna själv.

        Har man själv haft dålig hy/problemhy som Bella har så kan jag lova dig att man brinner för hudvård!

          Det är skillnad på att brinna och vara passionerad för hudvård – och att ha en problemhy som man själv vill bli kvitt. I Bellas fall är det ju det sistnämnda som gäller, och det gör inte henne till intresserad per automatik.
          För money talks, hennes acne har bara varit karaktärsbyggande för LCC i hopp om någon form av trovärdighet.

          Fråga Isabella vad BHA är, så kan jag lova dig att hon tror att det är någon ny spännande kryptovaluta.

            Alltså Camcam, hur orkar du ”Dolly” ? Sök vård!

      Dolly = Mia = CamCam

      Så. Jävla. Sjukt. Hur fan orkar du!? Hur mår du!? ?

    Jag tycker att det är förjävligt med hennes flygande. Själv flyger jag ungefär en gång per år, och kan känna viss ångest för detta. Egentligen borde jag kanske sluta flyga helt och tågluffa istället. Och så ser man Bella som skryter med att mer eller mindre bo i luften och på Arlanda VIP… Fy. Hennes produkter har jag aldrig köpt. Jag köper beprövade kvalitetsprodukter, och vill inte sponsra Bella med en endaste krona.

    Hade hon varit ödmjuk och sympatisk hade det gått bättre för henne. Hon är precis som Jimmy Åkesson ska hela tiden provocera. Han sa också imorgon flyger jag till Malmö, när andra säger imorgon ska jag tala i Malmö.

    Hur mycket återhämtning behöver en 27-åring. Hon är mest och vilar och återhämtar. Skulle vilja att hon jobbar åtta veckor 9-5 och tar hand om sina barn och skulle hon då få åka på en liten minisemester hade det varit OK. På helgerna skulle hon få ägna sig åt barnen och allt vi vanliga gör. De flesta pappor gör betydligt mer i hemmet än Bella så argumentet att hon bara uppför sig som en man håller inte.

      Åkesson är ju som bekant också känd för sin provocerande och ytliga livsstil. Har du sett hans reklam för spraytan? Han har öppnat salong i Sölvesborg och t o m Annie Lööf ska FLYGA ner för att få sig en orange, glowig bränna.

        Eh?

      Hon måste åka och ”återhämta” sig i Marbella för att kunna få in sina mååååånga resdagar (*host*) varje år i kalendern. Låter bra när hon sedan nämner det i intervjuer, även om det eg handlar om lyx snarare än jobb.

        Vi andra skiljer på resdagar i jobbet och resdagar privat. Jobbresor betalas av arbetsgivaren och privata betalar man själv. Undrar hur Bella gör. Mina privata resdagar räknar jag inte ens som resdagar, utan bara som semester.

        Fast det var nog inte att hon ”MÅSTE” åka och ”återhämta sig.. det var nog mest att de passade på att ta en liten resa och tid ihop när hon var ”bostadslös” några dagar, och Ida (hennes kompis som inreder) ville tydligen att Bella inte skulle vara där vid inflytt utan bli överraskad. Hon har ju inte påstått att just den resan var jobb. Faktum är att de som reser mycket får ett visst antal fria resor att utnyttja och ja det kan vara tidsbundet. Visst har hon del lyxigt och klart att det kan sticka i ögonen på vissa bittra.

          På stora företag får man inte använda jobbintjänad bonus privat. Så bara det är ett tecken på Isabellas företag inte är så stort. Finns ingenting som hindrar att man utnyttjar intjänad bonus från tjänsteresor till nya tjänsteresor. Skattemässigt undrar jag mycket om företagen Isabella driver, om det är sant som det skrivs i bloggen borde det finnas en hel del förmånsbeskattning för de anställda.

      Du vet väl att man kan bli utbränd av att ”bara gå hemma” arbetslös också? Det som stressar dig kanske inte stressar mig, och tvärtom.

      Men oj vad provocerande att säga imorgon flyger jag till Malmö, klart man säger imorgon talar jag i Malmö ? eller..? Låter som du är lite avundsjuk Mia och också vill åka iväg några dagar, låter som att du behöver vila upp dig. Men säg inte att du flyger, säg att du ska tala eller vad som helst.. ?

        Inte ett dugg avundsjuk, har mellan fem och åtta resdagar i tjänsten i månaden. Dessutom gillar jag att komma bort på långhelger ett antal gånger om året. De flesta gånger så blir det flyg och jag tycker det är bekvämt. Men jag talar inte om för min omgivning att nu FLYGER jag till …. utan det är mer att vi är borta i helgen, närmare vänner vet givetvis var vi är.

    Skulle aldrig sponsra mut-Bellan öht eftersom hon visat hundratal gånger vad hon går för och det är inte vackert..

    Hennes flygande är verkligen helt oförsvarbart. Att hon dessutom sagt på sina föreläsningar att hon tycker det är kul att provocera gällande det, visar vilken låg nivå hon ligger på som medmänniska.

      För mig är det enkelt, Bella verkar inte sympatisk, hennes produkter håller inte måttet och hon är helt världsfrånvänd.
      Jag väljer andra märken.

        Jepp precis så. När det var som otrevligast stämning på hennes blogg (typ innan skilsmässan) gjorde hon allt för att hålla det så med sina onödiga upplysningar och provokationer, då fattade jag verkligen vad hon går för.
        Plus all smygreklam hon körde , trots att hon visste hur det ska göras.

    Visst, folk kan börja bojkotta hennes produkter men då borde man väl göra likadant med allt man köper? Det är inte så att VDn till stora företag som man köper ifrån tågluffar precis. ??‍♀️

      Det är väl bättre att börja någonstans än inte alls? Många bäckar små…

      Jag förstår inte logiken i ”bojkotta allt annat också om ni nu ska bojkotta det”. Alla måste börja någonstans.

      Jag kan inte komma på någon annan företagsledare med samma narcissistiska driv eller behov att ständigt skryta och visa upp onödig lyx. Känns som att de flesta försöker hålla en låg profil och fokuserar på att måla upp sig själva som empatiska och samhällsnyttiga personer.

        Tänk så olika vi människornkan uppfatta skriven text, jag tycker inte att hon skryter alls faktiskt. Mer redogör för vad hon gör och tycker. Men det är ju så att ens personliga antipatier och preferensern färgar av sig på det man läser.

          Exakt. Håller helt med.

      Tänker att det är skillnad eftersom andra företagsledare oftast inte är ansiktet utåt för sina produkter. Löwengrip är så ihopkopplat med hennes personliga varumärke.

    Jag tycker att det är ungefär lika löjligt att säga ”nu kommer jag bojkotta dina produkter” som det är att skriva ”nu tappade du en läsare, tack för mig”. För så länge inte siffrorna ändras så ger det noll och ingen effekt. Det är dessutom väldigt svårt att följa upp om ”hoten” efterlevs.

      Känns ju inte precis som att hon vinner kunder på det här sättet iaf. Men det kanske räcker för henne att få leka Oprahbella
      en stund till, vi får väl se.

      Ja vad löjligt att säga det så att fler hör det och får upp ögonen. Man borde vara tyst om allt och låta alla skaffa egna åsikter. Eller inte.

        Nej det är inte löjligt att framföra sina åsikter så att andra hör det. Men just det där tycker jag är ett skitlöjligt sätt föra fram sina åsikter på.

        Det är alltså effektiviteten i tillvägagångssättet jag angriper. Inte själva ifrågasättandet som sak. Är du med på skillnaden?

    Funderar lite på hur miljövänligt det blir att producera i Sverige och sedan sälja till Australien och USA tex? Att det kan anses miljövänligt att producera i Sverige och även sälja i Sverige köper jag, men att frakta produkterna över halva jorden känns lite sådär…. Tänker att Australien och USA (som exempel) redan har ett överflöd av hår- och hudvårdsprodukter som produceras miljövänligt inom deras landsgränser. Löwengrip skriver även att deras märke är innovativt. Men vad jag kan se har de inget dokumenterat nytänk på innehållet i deras flaskor å tuber..? Så vad det är för innovation de syftar på känns väl såhär långt rätt så luddig.

      Men precis. Lyckas de inte sälja tillräckligt bra i Sverige, är det ursprunget till alla satsningar utomlands?

      Hur gör alla andra företag, har de produktion i alla länder där de säljer? Nej de fraktar nog en hel del – vi får bojkotta alla företag, detta går inte för sig för miljöns skull.

    Bojkottar också Löwengrip, men mest för att de få grejer jag har testat har varit dåliga. Förutom handkrämen, men den var allt för dyr… försöker välja ekologisk hudvård så långt som möjligt. Estelle&thild kan jag rekommendera, fantastiska grejer.

      Älskar tyvärr handcremen ?

    Det är verkligen dags för Löwengrip att tänka om. Deras rykte är ju snart i botten, Pingis reade ut produkter på Facebook idag och bara genom det lyckades irritera en himla massa människor.

      Haha jaså?

      Haja VA blir folk irriterade om de rear ut produkter okej hahaha alltså.. Och varför är deras rykte i botten VAAAD beror det på? CamCam och hennes skitskriverier och denna blogg och sektmedlemmarna här, eller vad tror du I? Bra jobbat heja heja! Heja Bella och Löwengrip!!! Ska handla så mycket jag kan, härligt med reor!

    En gång i tiden såg jag upp till Bella för att hon verkade vara en superkvinna, drivande, mogen och visste vart hon ville i livet. Hon var en förebild men nu känner jag att hon har spårat rejält, som att hon vill övertyga Sverige om att hon är rik, har alla pengar i världen och allt handlar om hennes ytliga liv. En superkvinna bör kunna ta hand om sitt egna hår egentligen, en superkvinna ska inte anställa alla möjliga människor för allt möjligt. Nä en superkvinna i mina ögon nu är mer kanske en ensamstående mamma som klarar av alla dagens hinder utan att ta hjälp av folk, dem borde lyftas mer. Bella har tappat fotfästet på marken och svävar i skyarna, vad gick snett och när gick det snett? Jag minns inte ens det själv :/

      Personligen såg jag mer upp till Bella 20 år än Bella 27 år. Eller hur gammal hon nu är numera.

      Hon skapar arbetstillfällen iaf ju, hon ger personer jobb och lön eftersom hon har en som fixar hår och makeup och andra.. så det är ju positivt. Hon verkar fortfarande veta vart hon vill i livet. Man behöver ju inte sänka andra för att lyfta andra, så verkar iaf inte Bella jobba.

    Ska bli spännande att se hur nya huset blivit sedan Ida & Co iordningställt det.
    Om det inte ska vara någon insyn förmodar man att det är gardiner för alla fönster.
    Spelar förstås ingen roll när det ändå är becksvart större delen av dygnet nu för tiden 🙁
    Dessutom skulle det tydligen vara säkerhetsarrangemang för Bellas trygghet.
    Undrar vad dessa består i? Kanske elstängsel och lösgående vakthundar?
    Vill minnas hon sa någon stans att hon frågat efter priset på pansarglas till huset.
    De skulle kosta ”som en årslön för en vanlig människa”.
    Vad kan det vara då? Kanske trehundratusen eller mer?
    Men pansarglas? Vad väntar hon sig för form av attack egentligen?
    Och vem tror Bella att hon är nu för tiden?

      Bella ska ju bli världens mäktigaste kvinna och då gäller det att ligga steget före. ?

    To be honest så tror jag inte att hon bryr sig ett jävla skit om miljön hon är så obildad att hon tror att flyga VIP är status och att allt i livet måste vara så glamouröst. Hon skulle inte handla (eller just det…eh beställa mat) efter säsong och vad gäller hennes enorma konsumtion så blir man ju lätt illamående. Och nej, jag tror inte ens hon ÄR världsförälder utan bara gick till galan gör att visa upp BF. Så pinsamt går knappt se den här intervjun (!!!!). Hon har lixom fullt upp själv. Med all återhämtning, SPA och hår som ska fönas 😉

    https://youtu.be/fJFMRt_9Qu0

    Skulle vilka lägga in alla hennes flygresor i OneTonne, hon måste ha sjuka mängder i utsläpp.

    Nej, jag är inte beredd att bojkotta ett företag av den anledningen. Jag anser att många kommentarsfält etc har blivit helt oläsbara pga detta ständiga tjatande om flygresor. Ja, det är bedrövligt ur miljösynpunkt. Vi vet.
    Vad exakt kommer bli annorlunda av att ytterligare en godhetsapostel skriver att Isabella (t ex) är världens sämsta människa för att hon flyger? På vilket sätt är det konstruktivt? Eller är det snarare så att känslan av att känna sig duktig själv är baserad på att någon annan (Isabella) behöver tryckas till? Framhäva sig själv på bekostnad av någon annan? Gör gott, föregå med gott exempel, var schysst och lyft andra så kommer människor vilja göra som dig.
    Och då har jag inte ens gått in på att flygresor är ca 2% av den totala miljöförstöringen, detta pga att det är så få människor som flyger globalt sett (ja, flygresor är värdelöst, men väldigt få har råd med lyxen att ens göra detta). Är det då rimligt att det ska vara just den frågan som får absolut mest kommentarer?
    Och… Löwengrip är ju fan i mig i knatteklassen när det gäller företag, använd all denna vrede till att sätta press på de riktiga giganterna. Hur tror ni resandet ser ut egentligen i internationella företag?

      Men om kunder börjar efterfråga produkter och producenter som tänker på miljön så kommer förändring att ske. Jag jobbar med små industrier och de har sällan prioriterat energieffektivisering förrän kunderna började efterfråga ”gröna” produkter. Då blev det en intressant fråga för dem och energifrågan blev prioriterad. Det handlar om konkurrens och de är i allra högsta grad intresserade av att vara det företag som kunden väljer. Det gäller mest troligt löwengrip också. En bojkott (av vilken anledning som helst) är inget ett företag vill.

        Absolut, men då krävs det ju att det är människor som faktiskt handlar produkterna som bojkottar dem. I just det här specifika fallet så är min känsla att alla dessa negativa kommentarer föga påverkar den faktiska försäljningen. Och, det är ju det som är så fantastiskt med konsumentmakt – köp inte det du inte vill ha. Enkelt och väldigt effektivt.

          Tja, schampo handlar väl de flesta. Om majoriteten väljer vilket annat märke som helst så är det dåligt för löwengrip då det innebär att de inte är en konkurrent i branschen.

        (Och den relativt största potentialen finns hos de små företagen, inte hos de stora.)

      Jag tycker också det är tråkigt med en hetsig debatt men själva ifrågasättande ser jag inget problem med. Tex. Elsa Billgren nämnde i sin podd att tack vare alla läsares kommentarer har hon börjat se över sitt flygande mycket mera. Nu när hon ska till Köpenhamn på jobbresa så bad hon att de skulle anpassa schemat så att hon kunde ta tåget istället för att flyga. Så att sätta press kan få människor att se över sitt eget handlande. Men då krävs det ju att man bryr sig o har ett visst miljöengagemang vilket jag inte tror IL har..

        Fast hon kräver ju typ inte ”SJ VIP” heller…

      ??? till A

      Men den här bloggen handlar om bloggare och influänsers, inte stora företag.

    Tycker det är helt rätt att om man kan så ska man unna sig semester – men det hon gör är fullständigt vrickat. Om hon nu ABSOLUT måste flyga hit och dit för jobbet – mellanlanda inte i Stockholm i 10 h mellan varje destination. Och hennes små semestrar i 48 h till olika ställen, skärpning för i helvete. Lite ansvar får alla ta, men blondinbella verkar stå helt utanför.

    Vilken fabrik i Sverige tillverkar produkterna? Alla?

    Så, de som är involverade i de företag som hon är delägare i, borde förbjuda henne att skriva om dem. Hon är ju faktiskt ingen vidare på att visa upp Flattered, för hon bär ju bara Chanel och liknande på bilderna. Samt, vad hände med den där klädaffären som hon nästlade in sig i?

    Jag anser att hon kan vara delägare här och där, men någon annan än IB borde göra reklam för dem. Gör en ”Daniel Wellington” eller liknande. Inrikta sig på medelstora influencers över världen. Men visst drömmen är ju att ”Löwengrips” ska bli stora internationellt, så de skiter nog i vad vi dödliga i lilla Sverige anser.

    Och till alla er som jämt skriver ”vadåå flygen går ju ändå” kan jag upplysa om att jag häromdagen läste att flygresorna minskat och flighter ställs in! Visst hade det med bla varm sommar och flygskatt att göra, men det stod även i artikeln att folk börjat tänka mer på miljön. Så alla kan göra nåt!

    Bella flyger f-n en gång i veckan, hon borde bara skämmas över sitt förbannade ego.

      Självklart går det inte flyg om inte folk flyger. Det är inte ett bestämt antal flygplan som måste lyfta varje dag, det anpassas av efterfrågan. De som tror annat spelar bara dumma för att rättfärdiga sitt eget flygande.

    Jag blir inte nänmvärt provocerad av hennes resande. De flesta jag känner flyger minst 4-5 gånger per år, många gör många fler resor än så. Vi strävar efter en allt mer globaliserad värld, men blir samtidigt upprörda när människor och varor fraktas med flyg?! Man kan lugnt säga att det blir något av en paradox.

    Men hur som helst, det som lyckas förvåna mig är Bellas totala oförstånd och all avsaknad av smidighet i ämnet. Att hon i sin enfald tror att hon inspirerar och imponerar på sina läsare, med sitt illa dolda skryt och sina välregisserade uppvisningsshower på instastories. Allt tjat om att buda klänningar eller personer, att hon inte kan packa eller bära en väska själv osv. Folk provoceras och det borde påverka hennes bolag negativt.

      Jag skulle tro att de som blir provocerade faktiskt är dem som inte flyger 4-5 gånger per år eller tycker det är försvarbart. Tro det eller ej så existerar sådana människor och dessutom är det fler och fler som börjar förstå allvaret och sin egen påverkan. Fint med reflektion tycker jag! Fint att det inte lika uppenbart ses som ”status” att flyga runt och ha sig. Fint att vi problematiserar vår livsstil lite – för det är ju faktiskt den som är ohållbar. Det är ju västvärldens samhällen som bidrar allra mest till planetens förstörelse. Inte bara plantenen som ekosystem utan även människor i andra länder och i våra egna. Astmaanfall, minskade skördar, extremväder etc etc. Globaliseringen har haft sina fördelar men den kanske inte är hållbar? Då får den också problematiseras. ”jag-måste-resa-för-varenda-jobbrelaterat-möte-med-flyg” eller ”nu-tar-jag-en-weekend-nån-annanstans” eller ”nu-ska-jag-resa-igen-och-njuta” – alltså icke-nödvändiga resor egentligen. Kapitalismen är kanske inte heller hållbar för den bygger på tillväxt och ständig vinst. Bara för att man lever i ett visst system måste man inte tro på det eller vara för det. Och ibland kopplar man inte ihop 1 + 1.
      Långt utlägg här om egentligen ingenting haha. Nåväl! Jag är glad att fler ser ner på en ohållbar livsstil och dessutom kan kritisera sitt eget resande och överflöd som levs på bekostnad av andra människor och planeten. Jag ser själv framemot att fortsätta utforska mitt nya hållbara liv!

    Haha ingen som ser likheten i många kommentarer? Eller reagerar på det märkliga att så många plötsligt burkar köpa Löwengrip men just på samma dag ska sluta köpa Löwengrip pga dåligt miljötänk. Och flera som skriver så likt och påpekar att de minsann är hennes målgrupp den köpstarka målgruppen kvinna 30+ med bra ekonomi. Haha så genomskinligt, och flera som skriver pga av, på grund av av.. ? Uppenbart att det är samma personer som skriver flera kommentarer där för att få folk att bojkotta Löwengrips produkter och få folk att inte köpa. Tror Camcam ligger bakom ett antal av kommentarerna, hon kämpar med att sänka Bella. Men det är ett tips från Elena ?

      Elena?

      Foliehatten är på!

      Det är synd att Isabellas beteende har normaliserats till den grad att så många personer fortfarande stöttar henne. Tror det är lite av en läxa att sluta kritisera de mer oviktiga dumma sakerna Isabella gör, och fokusera på de större sakerna. Som t ex när hon ljög om följarsiffrorna, det var ett konkret exempel på hennes lögner. När alla härinne kritiserar de mindre grejerna (Isabellas engelska uttal och fel, utseende, etc.) så tar hennes supportrar all kritik om henne mindre seriöst verkar det som.

    Då lär man få bojkotta så många företag så mitt svar är nej.

      Precis, finns mycket värre miljöbovar än enskildas flygresor, nya elektronikprylar tex, som tillverkas i Asien och fraktas hit, och som alla, verkligen alla som kommenterar här konsumerar. Eller maten vi konsumerar som fraktas runt halva jorden för att komma hit, billiga kläder som tillverkas av barn, mm mm. Ni silar verkligen mygg och sväljer kameler.

    Har aldrig köpt hennes produkter och kommer aldrig göra det. Anledningen har sedan dag ett varit pga att jag inte anser henne som en snäll människa, varken mot miljön eller som person i överlag. Skrytsam, dryg, nonchalant och ser ner på sina medmänniskor. Jag vägrar helt enkelt att stötta en sån person. Att hon är en powerwoman och en smart entreprenör ändrar inte på något.
    Jag är också det man kallar för framgångsrik och började från noll, men skulle aldrig få för mig att tappa fotfästet som BB gjort.

      Fast.. ”dryg och nonchalant som ser ner på sina medmänniskor”? Bella är ju verkligen inte dryg och nonchalant, hon är alltid glad och trevlig mot alla, verkar inte heller se ner på folk. Allt löjligt skit och alla hån hon får och att folk verkligen kämpar med att sänka henne får mig att vilja försvara henne och faktiskt vilja köpa produkterna också. Men jag köper å andra sidan produkter för att jag vill ha dem eller för att de är bra inte pga att någon är trevlig eller dryg, brukar ej kolla upp det när jag handlar ?

        Har verkligen hört det rakt motsatta än trevlig, från folk som jobbar i serviceyrken

          Bella hör till den kategori av människor som är trevlig mot alla som hon är beroende av och som hon vill utnyttja. Därför kan hon säkert vara dryg och osympatisk mot tjänsteandar och servicemänniskor.

          Självklart har du det ??‍ team Camcam/Bellasekten

        Hej Team Löwengrip

          Hej team CamCam/Bellaholist. Jaa jag är anställd av Bella att skriva kommentarer här, och jag är anställd av Calle Schulman också.. Jag tjänar miljooooner på att kommentera här. Lättförtjänta pengar det ni, men jag har inte flygit på flera år… heja mig, jag är en rik miljöhjälte ??

        Jag har träffat henne och jo visst är hon dryg. Fast det kanske va undantag och gällde just dom gångerna..(knappast).

          Vem som uppfattas som dryg eller inte ligger i betraktarens ögon. Många anser att hon är väldigt trevlig i alla fall. Punkt.

    Märkligt att Camcam, precis som en som skriver hos Bella, ifrågasätter varför hon åker till Marbella när hon inte ens gillar Marbella som stad? Men hon kan väl gilla en del av Marbella som hotellet, villan, gården, stranden och miljön runt hotellet vilket hon uppenbarligen gör – måste man älska hela Storstockholm för att man gillar en del av det? Men visst borde hon kunna koppla av på närmre ort men nu ville de väl kanske just dit hon och hennes kompis, de ville väl kanske ha värmen som inte finns på nära håll. Hon borde väl absolut tänka mer på att dra in på flygningar kanske men faktum är att många inte förstår det och tänker att det påverkar miljön så mycket. Nu tror jag inte alla som kommenterar att de inte ska köpa Löwengrip endast tänker på miljön utan för att de retar sig på Bella och kanske en viss avundsjuka – värsta var väl den som kallar henne barnmisshandlare som inte tänker på sina barn öh.. Eller ska vi bojkotta t.ex Aco också som har plastförpackningar och betalar en massa influencers för en massa (oärlig) reklam. Ska Biancas smink bojkottas för att det flygs in från Italien och levereras säkert i plastförpackningar, och hon äter kött och flyger mycket. Ska vi bojkotta denna blogg som har mycket reklam som leder till spelmissbruk och konsumtionshets, även vissa elakheter/mobbing förekommer. Bör vi bojkotta?

      Ja

    Isabellas lek med publiken är unik, frågan är om det i långa loppet kommer ge positiv avkastning eller bita henne i svansen.
    (Unik på så vis att ingen annan, vad jag vet, lyckas provocera och engagera på samma vis så att hela världens klimat hamnar på hens axlar)

    Bella är fortfarande gift med Odd. Isn’t that odd?

      Om de fullföljer denna gång kan äktenskapsskillnad bli ett faktum i början av nästa år. Det blev ny betänketid på sex månader.

      Har det också med miljön att göra? Är Bella en skam och dålig för både miljön och annat för att hon fortfarande är gift? Nej det är inte så himla odd, det går till så att skilsmässa tar tid, och det handlar om att skriva på papper i tid osv.. missar man vissa datum så kan det ta längre tid. Det tog tid för Linus och Jessica Wahlgren också exempelvis.

        Lär dig att inte sätta ord i munnen på folk, så slipper du skriva romaner till svar.

        Tar endast 6 mån om man gör rätt men ägnar man dagarna åt att flyga hit o dit är det klart att man kan missa.

          Och om man har en advokat som verkar ha noll koll

        Wow, vilken klockren halmgubbe! You must be a pro!

    Fattar inte hur folk kan tycka att det är coolt att flyga mkt. Jag resta jättemycket i mitt förra jobb. Flög flera gånger i veckan och va alltid på väg. I början va det spännande men ganska snabbt blev det vardag. Jag hade tillgång till lounger och första klass. Men det spelade liksom ingen roll. Man blir som ert boskap som slussas fram på flygplatser. Säkerhetskontroller, köer, folk, förseningar, missade förbindelser etc etc. Att flyga i tjänsten är verkligen allt annat än lyxigt.

    AIK! Det satt långt inne ??

      Det är fult att svära!

    Hon tjatar ju hela tiden om att hon har så många (180?) Resdagar per år pga jobb men hälften av dom måste väl minst vara för privat och inte pga. Jobb? Det ska framstå så jäkla märkvärdigt. Om hon nu måste flyga i jobbet så trappa ner lite privat. Slå dig till ro lite kvinna!

      Bella jobbar väl jämt. Räcker att hon kollar mailen eller uppdaterar Instastories så räknar hon det som en arbetsdag ?

        Precis om exempelvis Bianca då, och flera andra sk influencers ?

    För mig är det så mycket sammantaget som gör att jag bara blir så anti Bella och allt som förknippas med henne. Förlåt men när man talar med folk om IL så brukar det (tyvärr?) oftast handla om att alla är så less på henne och inte förstår hur hon fortfarande kan köra på.

    Är Therese Lindgren rikare än Bella?

      Bella är under 30 år!

      hennes enda bolag gick förra året betydligt mer i vinst än Bellas samtliga. Så ja eventuellt.

        Oj, så det går mycket bättre för Therese? Då är ju Therese en större entreprenör än Bella? Varför reduceras hon ständigt till ”gråt-youtubern” när Isabella hyllas som Sveriges största entreprenör hela tiin

          Bella bygger bolag och Therese har hundar.

            Therese har hundar som hon älskar och tar hand om, som hon inte låter någon annan att ta hand om trots att hon har ett hektiskt liv.

            Therese är en stor plattform, ett företag som har större vinst än Bellas alla bolag, Therese har skrivit flera böcker, haft podcast och blogg, hon har ett skönhetsföretag och dessutom är Therese väldigt omtänksam, har fötterna på jorden, är vegan, har skapat massa insamlingar till goda saker.

          Therese gjorde en vinst i sitt ena bolag på nästan 18 mkr 2017. Bella har knappt kommit upp i 18 mkr omsättningsmässigt de senaste 5 åren i Löwengrip Invest.

          Youtubers tjänar mycket pengar, gissar att både Therese och Bianca är rikare än Bella. Men Isabella vill nog gärna investera, starta bolag och ta risker, och hon är nog involverad i fler bolag än Therese. Håller inte med om att Isabella hyllas mer än Therese oh nej, tvärtom, iaf här. Therese har nog inga som gör allt för att sänka och knäcka henne heller, inte en massa som klagar på allt hon gör, skammar och ständigt skriver ner hennes produkter eller uppmanar till bojkott.

            Isabella kanske hånas i denna bloggen, men det representerar verkligen inte mediavärlden. Alla tidningar hyllar Bella konstant och ingen tar upp eller ifrågasätter hennes påståenden. Therese hyllas inte alls i samma omsträckning av media. Sedan var det många som klagade på Therese under en period på hennes blogg, men det var ju mest bloggen, inte media.

              Therese har fått pris efter pris, i alla galor och hyllas mycket. Men affärsvärlden kanske inte anser att reklampengar som fås via Youtube är stort företagande/entrenprenörskap. Inte vet jag.

                Ah iofs har ju IL 1,5 miljoner läsare å Therese har bara 700k prenumeranter

            Isabella kanske hånas i denna bloggen, men det representerar verkligen inte mediavärlden. Alla tidningar hyllar Bella konstant och ingen tar upp eller ifrågasätter hennes påståenden. Therese hyllas inte alls i samma omsträckning av media. Sedan var det många som klagade på Therese under en period på hennes blogg, men det var ju mest bloggen, inte tidningar eller så. Expressen älskar ju Bella

              Kan ju beror på att Bella omskrivs så mycket här så då skriver Expressen också, och Hänt. Vad ska de ifrågasätta? Ska de ifrågasätta Thereses påståenden också? Therese är med ganska mycket i tidningar, hon har nog prytt minst lika många omslag om inte fler. Fått en massa priser och hyllas för fullt

      Beror väl på, vi vet ju inte hur stor andel Bella har i natural cycles, troligen är hennes andel mer värd än vad Therese Lindgren har tillgångar i sitt bolag. Å andra sidan så gör Therese Betydligt större vinst i själva ”driften” av hennes verksamhet. Enligt Bella själv så är hon värd en halv miljard…

        Jo men det är ju som vanligt avrundat fett uppåt…

    Äschh, Bella kan ju bara ge lite rabatt så kommer alla kasta bort sina principer och handla en massa av hennes produkter trots allt. Som du gjorde för ett tag sen

    Köpte på mig en del schampo o balsam när de var nedatta med 75%. Använt i några månader nu. Min frisör frågade vad tusan hag gjort med håret, klippt mig hos henne i ca 7 år. Hon har aldrig sett mitt hår i så dåligt skick… aldrig mer att ngn av deras produkter kommer innanför nin tröskel igen.

      Märkte du inte det själv? Köp Davines ?

      HAHA smart där bra försök ”Elsa”. Kämpa på med smutskastningen och lögnerna för att knäcka Bella och hennes bolag. Heja!!

        Är du snäll och skriver om din kommentar så den blir begriplig. Tack

          Intelligensen och läsförståelsen här hehe. Elsa heter nog inte Elsa och skriver som hon gör för att smutskasta Bella och hennes produkter, så att försäljningen ska minska. Syftet är att förstöra för Bella. Att någons hår var i dåligt skick kan nog ha berott på annat isåfall, och att en frisör sagt så kan nog vara ett påhitt – för att försäljningen av dessa produkter inte ska gå bra. Hoppas du kan förstå nu. Varsågod. Inget fel på produkterna.

            Smart försök där Team Bella! Produkterna suger, punkt.

              NEJ de suger inte alls! Det säger du för att sänka Bella, du har säkert inte ens använt något inte ens testat. För övrigt så kan jag tycka en kräm är bra som inte du gillar, och du kan gilla en mascara som en annan avskyr. Bara så du vet. Löwengrip är bra produkter. Punkt.

      Haahahhaa. Gud. NEJ! ? Det här var lite tragikomiskt.

      Testar massa av hennes produkter nu när de varit på utförsäljning och det finns ingen jag skulle köpa igen faktist. Vissa saker är rätt ok (handkrämen och body lotion) medans andra knappt är värda utförsälningspris. Tror många köpte hennes produkter i början av nyfikenhet. Nu när nyhetens behag är över finns nya mer spännande märken utforska.

        Tycker många av produkterna är jättebra – torrschampot, hårmasken, deon, handkrämen med mera.

    Hon kan sluta flyga – det kommer knappast spela roll. Vad med allt annat hon står för? Konsumtion i sjuka mängder. Ingeting på den kvinnan bryr sig om miljö eller omvärld. För mig så är det helt crazy att så många ser upp till henne. Det säger mer om människor är Isabella tycker jag.

    Är trött på influencers konsumtion och konsumtionshets överlag. Kommer inte köpa Bellas produkter av den anledningen att jag redan har ett märke som jag älskar (säkerligen är det dåligt för miljön då det produceras i USA). Men många av Bellas resor är ju rena nöjesresor så nog skulle hon kunna skära ner på flygandet rejält. Men hon bryr sig helt enkelt inte, och då får hon ta att läsare som bryr sig faktiskt reagerar. Jag tror anledningen till att hon duckar är för att hon helt enkelt inte har något försvar, hon behöver inte resa så mycktet som hon gör, hon gör det för att hon vill. Men hon skulle inte kunna försvara sig alls om hon skulle ta upp det till diskussion, alltså låtsas hon som att det regnar.

    Nej, jag skulle inte bojkotta henne. Det är mycket enklare än så – jag skulle aldrig komma på idén att köpa skiten. Varför skulle jag? Det räcker med en naturvetenskaplig grundutbildning (och jag har mycket mer än så) för att veta att hudkrämer, schampon, tvålar….skönhetsprodukter i allmänhet skiljer sig mycket lite åt. Jag blir lika ren och lika återfuktad av produkter från apoteket som av snordyra märkesvaror.

    Men jag är fascinerad av hur många som verkar gå på bluffen IL. Hon är en enda sak – ansiktet utåt som ska sälja. Det är vad hon får betalt för. För det är ju så, den som egentligen driver bolagen är förstås den här Pingis. IL är kanalen som får betalt för att vara jus det. Inget fel i det, det är en god egenskap att att veta hur mycket man kan sälja sig själv för. Och hon är mycket duktig på det. Men man ska väl ändå hålla ordning på bollarna, på vad det hela handlar om. Mycket få av IL:s läsare verkar förstå detta?

    Apropå miljömedvetande så är det rätt enkelt: det har redan gått för långt, vi som mänsklighet klarar inte att reda upp det här. För att vi skulle ha ha klarat att överleva åtminstone säg 100-150 år till borde utsläppen redan ha varit nere på noll. Kanske är det så IL ser det? Hon kanske vet mer än ni tror och faktiskt inser att hon kan flyga på bäst hon vill. Vare sig hon eller hennes barn kommer att få bli gamla i en värld som vi känner den nu. Om man till detta lägger att hon har en svår neurobiologisk störning är hennes sätt att agera kanske faktiskt inte så konstigt.

      Svår neurobiologisk störning?

        ADHD

        Men läs på lite om ADHD innan du svänger dig med märkliga hittepå-termer. ?‍♀️

    Lyko har fått så många reklamationer på Lccs förpackningar. Serum som läcker ut, text på förpackning som flagnar. Premiumbrand… Not!

      Tycker nästan hennes budskap i Framgångpodden/bilen var just det att man kan sälja vilken skit som helst nästan bara man marknadsför det rätt. Om det är Bellas filosofi, vilket jag tror, så bryr hon sig knappast om kvalitén på produkterna.

      Nä men ärligt. Om hon hade att välja mellan en av sina egna LCCprodukter och en produkt från Estée Lauder, vilken tror ni hon väljer? ??

        Det går ju nästan att sälja vad som helst med rätt marknadsföring, det har hon ju rätt i, det är därför som en del använder snyft, tårar för att sälja och smicker om att allt är för er, allt är gjort med själ och hjärta bla bla manipulationer och lism. Men tycker inte att Bella kör med den sortens marknadsföring och försäljningsknep. Uppfattade det inte som att det är Bellas filosofi och att hon inte bryr sig om kvalitén på produkterna. Estée Lauder har bra grejer så det kan nog bero på vilken sorts produkt isf, men det är ju inte så att bara för att någon har företag och tillverkar en grej så använder de enbart det och inget annat. Jag tycker hon verkade smart med bra koll i den podden, hon kändes aningen smartare än Pärleros och hon verkar ha en bra framtidsinsikt.

    Jag tänker inte lägga någon större värdering i hur IL är som människa, men, jag kommer aldrig köpa hennes produkter.
    Helt enkelt för att det är överpriser på jävligt basic grejer. Som hudvårdsintresserad blir det nästan fånigt att läsa in sig på produkterna.
    Hennes advanced-serie till exempel är inte ett dugg advanced. Hon hävdar att många av Löwengrips produkter är för känslig hy, men har i både parfym och potientiellt allergiframkallande ämnen.
    Bara en sån sak som att ta 500 spänn för en ansiktskräm som ska innehålla aktiva ingredienser, och sen klämma in olika syror, retinol och hyaluronsyra i en och samma produkt utan att ange mängd på någon av dem. Ingredienslistan ger inte mer hum än att det verkar vara rätt små mängder. Sannolikheten att alla aktiva ingredienser är i såna proportioner och mängder att de gör nån större skillnad är inte skitstor. Sedan vill jag personligen veta procent på aktiva ingredienser så att jag kan välja om de är för mig och ge mig den effekt jag är ute efter. Det är stor skillnad på 5 och 15% glykolsyra, på 0,1 och 1% retinol och så vidare. Jag köper hellre från märken med tydlig profil och med ännu tydligare produktbeskrivningar samt bra ingredienser i sina respektive prisklasser. Känns som väldigt mycket pengar för enkel vardagshudvård som ska passa cirka alla (få produkter passar alla, just saying.)
    Hennes hår- och kroppsprodukter doftar typ tonåring enligt mig och jag kräks på att företagets enda referensram verkar vara vad Isabella gillar. Det är inte riktigt så man säljer produkter i min värld.

    Märk väl, min åsikt. Ni får gärna tycka annat.

      Word word word! Jag undrar om hon själv kan stå för priset? Säga att jo men den här flaskan för 400 spänn är värd priset? Spontant känns det som de har en stor uppförsbacke just där. Priset vs. innehållet – det matchar liksom inte. När man t.om kan köpa Lumenes produkter billigare, som man förknippar med kvalitet, ja då känns det ju småknepigt. Hon har väl iofs kunnat leva lite på sitt namn men nu verkar ju folk mest bara störa sig på henne.

        Säger bara en sak: THE ORDINARY! Super billigt, och super hög kvalitet, apoteken börjar ta in det märket nu. Löwengrip, lycka till.

        Jag tänker att det finns flera skäl till priserna.
        1. är att de väldigt gärna vill att det ska vara premium. Så genom att säga det kan man ta högre pris och hoppas folk köper snacket.
        2. De tillverkar i Sverige och är inget stort märke. Tror fan det blir dyrt. De måste väl köpa ett minimum-antal av varje produkt för att fabriken ska kunna göra dem, därav de stora lagret av gamla produkter som nu säljs ut överallt. Vilket leder mig till:
        3. Rebranding är dyrt som fan. Och på ett relativt nytt och litet företag så blir det nog inte så kul ekonomiskt.
        4. Tror man glömmer lite att kunder faktiskt har lite koll. Vet inte vilka deras målgrupp är, men knappast hudvårdsnördar med kunskap. Gemene person kan nog köpa det. För att det är en kändis som frontar, för att det ser och låter trevligt ut.

        Deras ansiktsserum är i princip upphottad jojoba-olja med lite algextrakt. Inget fel på jojobaolja, men man kan köpa det för typ 1/4 av priset för serumet på hälsokosten.

        Och ja, the Ordinary har bra grejjer. Dock verkar deras grundare vara mer än lovligt eljest…
        De är väl ett bra exempel på ett företag som slog från ingenstans och som bevisar att bra hudvård går att få för en rimlig peng. Sen är jag själv lyxtorsk som älskar dyra produkter (som är nåt att ha givetvis), men älskar ett budgetkap. Men ja, sånt jag kan köpa från apotekens varumärken för en billig slant lägger jag inga överpriser på.

        Uhuh älskar the Ordinays filosofi men deras produkter kräver förkunskap och ickekänslig hy. Fick perorial dermatit av deras niacinamide urk 10v med doxy och depression som doxy ger….

          Doxy är antibiotika. Visste inte att antibiotika kunde utlösa depression.

            Googla doxy och suicides obs helst ej när du själv måste ta en kur.

    Åkte Mtr express mellan Göteborg och Stockholm och på toaletten i vagn c har det stoppats upp ett klistermärke, som påstår att tvålen är från ingen mindre än Löwengrip. ”Hand Soap – Luxury Voyage Löwengrip care and color” för att vara exakt ?

      Men MTR har faktiskt Löwengrips tvål så det är inget påstående utan fakta. Läs här: http://www.mynewsdesk.com/se/mtr-express/pressreleases/isabella-loewengrip-tar-fram-en-unik-tvaal-foer-mtr-express-1122895

        Åkte Mtr Gbg-sthlm förra helgen och där fanns ingen lcc-tvål. Hade läst om det innan så tittade efter, men icke!

    Det blir roligt att se när de kommer in i Ryssland. Där är det ingen som kommer köpa om produkterna verkligen inte är kanon för priset. Och influencers där säger om de ogillar produkter även om de fått dem gratis. Och folk pratar mycket på olika forum så det blir inte långvarigt om Bb inte ändrar något.

    För min del är jag även så jävla trött på Hugo och Paula också. Flyger, flyger, flyger och bara konsumerar. Jag blir galen! Det är bara jag, jag och jag som gäller för dessa människor. Alla andra ska ”hålla igen” för att de ska resa flera ggr om året just för att ”de kan” som Paula så fint uttrycker det. Hallå, vem fan tycker inte att det är kul att resa..? Kommer aldrig mer läsa de där jäkla skitbloggarna.

      Ja de är inte oskyldiga de heller. På sätt och vis kan man försvara Bellas resande lite mer iaf eftersom hon ju reser ”i jobbet”, dvs. träffar återförsäljare och så (eller vilka det är hon nu möter) Men i Hugo och Paulas fall… Asså de nöjesreser ju bara.

      Vad synd att du slösar din energi på detta

        Javisst är det synd!

    Slutade både läsa bloggen och köpa produkterna ingen ilska över 1. Bristen på miljötänk 2. Arrogansen kring sina följare

    Det kanske är jag som är en liten människa, men hade jag sett Isabella på ett spahotell hade jag inte kunnat låta bli att titta efter henne. Jag kanske hade sjunkit så lågt att jag försökt få till en bild att skicka till min bästa vän.
    Jag minns själv när jag hade en relativt stor blogg för en drös år sedan och fick kommentarer typ ”såg dig på stan men vågade inte hälsa” titt som tätt. Därefter har min sociala fobi växt och bloggen lades ner. Känslan av att vara konstant iakttagen var fruktansvärd!
    Jag gissar att Bella åker utomlands för att få en paus från allas blickar, smygfoton osv för att faktiskt få vara lite mer privat. Just det förstår jag helt och fullt.
    Dessutom säger många forskare att koldioxidhalterna kommer EFTER högre temperatur så att det är temperaturen som gör att mer koldioxid hålls kvar i atmosfären. Hetsen där vi människor tror oss vara gudar som kan rädda planeten är lite hysterisk. Man får göra så bra val man kan, men att tro att flyg kommer minska är naivt, däremot vore det väl bra med flygbiobränsle i större utsträckning?! Oavsett så kommer inte Bella resa till Marbella att få planeten att koka sönder. Vi har större problem än så.

      Catya??? 🙂 inte för att du skriver som henne, plus var hon lite anonym, men vad hette din blogg?

      Så klokt du skriver. Bra och klarsynt kommentar, så rätt.

      Jag rekommenderar dig att läsa på om den klimatforskning som vid det här laget är rörande överens om koldioxidutsläpp, därpå kommande växthuseffekt och tragedierna som följer på det. Ledsen, men en samlad forskarkår är helt överens om tågordningen i detta. Att ”göra så bra val man kan” är sedan länge otillräckligt. Vi måste ha ned utsläppen till noll och vi måste ha det nu.

      Uttala dig inte när du uppenbart inte vet vad du talar om!

      C – Vad du inte förstår är att det inte är jorden som kommer gå under av koldioxidutsläpp utan mänskligheten. Och nej det är inte naivt att tro att flygandet kommer att minska. Det kommer att minska markant och snart då ingen kommer att kunna flyga med gott samvete.

    Om alla slutar att besöka hennes webbsida och instagram så
    bidrar ju det till att de kanske inte får lika mkt köpare på deras produkter, om man nu ändå ska bojkotta tänker jag.

      Vi kan bojkotta denna blogg ist, denna sida som är så full av reklam och elakheter och skit.
      Vill inte sluta besöka Bellas instagram, älskar hennes storys! Hon filmar bra, är alltid glad och positiv, mysig vibe där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.