Havana, oh na-na…

https://www.instagram.com/p/BpwkNPVHs4Y/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bp1zLriHCGS/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bp4vRQGnPSb/?utm_source=ig_web_copy_link

Stordalarna är på Cuba – Havana närmare bestämt – och det är någonting med framförallt Gunhilds Instagramkonto som jag verkligen gillar.
Jag kan inte sätta fingret på vad det är men de två verkar ha en så härlig dynamik av det som läggs upp på Instagram. Jag blir glad av det och det är väl hela poängen med kontona man följer för nöjes skull?
Eller hur?

Vilka konton blir ni gladast av?
Ett annat av mina absoluta favoriter är ”animalsdoingthings”.
Hundar i lövhögar – I can’t get enough! 🙂

https://www.instagram.com/p/Bp9o3BbnEc6/?utm_source=ig_web_copy_link

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Celeste Barber är en favorit. Humoristiskt jordnära!

    Jag gillar spetsen på hennes topp. Instagram tycker jag om de som gör fantastiskt vackra fotografier t.ex. naturfotografen ”JustinHofman”.

      Isf vill jag tipsa om @nomadlad, @dansmoe och @outdoorswe. Magiska konton med djur och natur!

      Fattar inte hur han kan ha en så snygg fru?

        Han är rik. Många rika, oattraktiva män har häpnadsväckande vackra modellfruar. Nu har ju just denna kvinna intelligens och en egen karriär också, men att pengar gör en man väldigt attraktiv är ju inget nytt.

          Det kanske finns andra saker än pengar och utséende som gör en person attraktiv? Tänkt på det?

        Wow. Är utseendet allt? Vilken pangkorkad kommentar. Det är dessutom två i ett förhållande så att han ”fått” en snygg fru kan duju fundera en extra gång på

    Katter ???

    är det bara jag som känner att Gunhilds inlägg är väl dolda pikar åt annat håll? Tänker på väskan.
    Tog Bella tillbaka Hampus när/för att Stordalen dissade henne? För visst gick hon ut med att hon och Hampus inte längre var ett par i samma veva som det spekulerades i huruvida hon blev flugen i privatplan till Stordalens hotell, eller jag kanske har missat något på vägen?

      ???
      Väskan? Vaddå att Bella blev dissad, raggade hon på Stordalen fast han var upptagen?

      Va? Hur får du till att skämtet om väskan skulle vara en pik till Bella ? ??

      Nja tror inte Gunhild pikar Bella men däremot är det nog dolda pikar av CamCam haha.

        Varför då?

          Varför då? Haha ? Ja du tror att förhoppningen och syftet med detta inlägg var kommentarer som den X skrev. Typ.?

            Stordalen har tjejfrisyr och tjejkläder på sig !!! Har vi en ”Bruce Jenner” i garderob?

              Det är väl oftast tvärtom. Är man trygg och säker i sin sexualitet kan man bära en handväska eller blingiga kläder utan att vara rädd för att picken ska ramla av.

              Vad är en tjejfrisyr? Jösses, ta och inse att det är 2018 och lämna tillbaka dina förlegade normer till 50 talet.

              Vad är en tjejfrisyr? Välkommen till 2018, lämna tillbaka dina förlegade ”normer” till 50-talet tack.

        Påiimm

      Lite väl långsökt av dig kan jag tycka☺

      Det var det konstigaste jag läst på länge, Gunhild är en vuxen människa och håller troligen inte på med fjortisdrama.

    Är jag satt i modd? Varför i sådana fall?

      Vi är ganska många som hamnar i modd ibland. Vet att Camcams mamma gjorde det.

    Hur mycket flyger Stordalens? Tänker angående debatten om att bojkotta Löwengrips produkter eftersom hon flyger så mycket? Jag tycker Isabella flyger galet mycket jämfört med mig, men det kanske i princip alla höjdare gör?

      Tror ju knappast att Gunhild går mellan Costa Rica och Kuba, men det uppmärksammas ju föga. Just saying.

      Dubbelmoralen här är ju inte direkt liten och sällan förekommande haha. Gunhild verkar flyga minst lika mycket som Bella och hon är väl någon slags miljöambassadör eller liknande? ??‍

        Verkar som Gunhild flyger mycket i sitt arbete men verkar vara på samma ställe en längre tid. Sen är hon inte jätteofta på semester.
        Men visst, rädda världen samtidigt som man själv lever lyxliv med resor och exotisk mat. Inte alltid det känns helt logiskt.
        Men hon har en väldigt varm ton i sitt instagramflöde, det uppskattar jag!

          Hon har en varm ton i sitt instagramflöde och det har Bella också tycker jag, hennes instagram och story är trevlig och ganska mysig att följa tycker jag. Sorry vet att man ej får tycka så och skriva det här men jag är bara ärlig och det är min åsikt. De verkar flyga lika mycket och vara på semestrar i samma utsträckning ungefär, lägger ingen värdering i det.

            Håller med. Att bella har otrevlig ton eller liknande kan man väl inte direkt säga!?

        Hon reser ffa för EAT, svårt att ta tåg till USA etc. Hon har dessutom inte många år kvar att leva så det är bråttom att nå ut med budskapet till så många som möjligt och även att göra det mesta ut av den korta tiden hon har kvar. Ett tips är att läsa hennes bok. Det är löjligt att öht jämföra henne med flamsande bimbobella som flyger där tåget tar en halvtimme extra, flyger på semester i 2-3 dagar på varje ställe, skickar folk jorden runt för att shoppa för henne och inte bidrar med något positivt för någon annan i världen än sig själv.

          Va, några år kvar? Men hon är väl frisk nu? Är hon inte friskförklarad, är det tillbaka? Det är löjligt av dig att smutskasta Bella och att kalla henne för bimbo. London är knappast jorden runt för övrigt, tåg tar längre tid än en halvtimme extra… varför överdriva så, är det bara när det gäller Bella eller överdriver du alltid? Hon har ju bidragit med underhållning iaf och sett till att flera personer har en anställning och lön. Din ton säger en del…

            Hon kan aldrig bli frisk men hon kan vara utanför ett skov och hoppas på att det förblir så.

            (Nej hon har inte och har aldrig haft cancer)

          Inte många år kvar att leva? Är hon inte friskförklarad, är det tillbaka? Det är löjligt av dig att kalla Bella för bimbo. London är inte jorden runt och tåg tar längre tid än en halvtimme extra än flyg.. varför överdriver du så, gör du alltid det eller bara om Bella? Hon har ju bidragit med underhållning iaf och skapat arbeten till personer iaf. Din ton säger en del…

          Men snälla nån, varför får man inte kommentera nu? För att man skriver positivt eller ickenegativt om Bella. Säger en del.. hoppas du släpper fram det jag skrev.

          VA, inte många år kvar..? Löjligt av dig att kalla Bella för bimbo. Varför en sådan ton och varför överdriva så, gör du alltid det eller bara om Bella? – London är inte jorden runt och tåg tar längre tid.. Hon har ju bidragit till underhållning iaf och skapat arbetstillfällen iaf.

        Alltså jag tycker iaf att Gunhild verkar vara ödmjukheten själv. Har länge tyckt hon verkar så trevlig och är så otroligt vacker men hon tog mig med storm efter intevjun i Skavlan. Wow vilken kvinna!

          Ja Gunhild är vacker och verkar trevlig. Och Isabella verkar trevlig och var så härlig i Skavlan, hon gick genom rutan och bjöd på sig själv. Vilka kvinnor, wow!

            Såg faktiskt inte Bellas avsn. Kan ej uttala mig om det.

      Petter flyger väl härs och tvärs och badar i lyx, men ingen snackar om att bojkotta hans hotell för det. Tror folk är extra upprörda på Isabellas flygresor för att de stör dig på henne överhuvudtaget, då ligger ribban bra mycket lägre.

        Sant! Bra poäng och skarp analys, jag tror ungefär detsamma, hon har fått en stämpel här liksom och folk stör sig, nästan lite som om det är ”coolt” och en trend att ”hata” Bella.

          Snälla. Hon har ju provocerat sedan hon började blogga. Inte så lätt då bli folkkär bara sådär då.

            Men suck. Provocerar Kissie, Bianca, Camcam, Kenza, Jockiboi? Får de skit kastade efter sig för precis ALLT de gör och säger? Nej just det, vadå provocerat. Jag blir inte särskilt provocerad, blir mer provocerad av denna blogg och av vissa beteenden härinne.

              Lugn och fin. Jag läser inte Bellas blogg för den får inte mig att må bra. Tycker inte du ska läsa (och framförallt inte kommentera) denna blogg om den inte får dig må bra. Ett tips i all välmening!

        Fast de som bor på Stordalens Nordic Choice är kanske inte så känsliga för någon som också reser med flyg. Vore känsligare om Stordalen sålde andra saker än hotellrum.

          Haha, sant! Lär ju vara en stor del av hotellgästerna som flugit dit

          Fast det handlar inte om vad någon säljer eller om miljötänket – det handlar om att Bella har blivit en hackkyckling som ska hånas här, och att folk vill krossa henne för att hon har pengar och lever gott. Det är ju så att framgångsrika ska hatas och sänkas – till viss del avundsjuka, och folk vill få ut sin bitterhet och få spy galla. Många har blivit påverkade av vad CamCam skrivit och vinklat om Bella och kör på samma och känner sig tuffa och roliga. Osäkerhet, bitterhet och avundsjuka handlar det om, sen kan man ju skylla på miljötänk och leta fel och få allt till fel. Allt är ju fel med Bella – om hon gör samarbeten gällande barngrejer och tjänar pengar på att hon har barn så anses det vedervärdigt medans andra som t ex Ida Varg kan göra det och Jocke o Jonna m.fl då är det inte mycket opponeringar och skit angående det. Skulle Bella visa sina barns ansikten så är hon sååå hemsk, egoistisk och fullkomligt vidrig och girig medans andra kan visa sina barn i tid och otid ända från födseln och det är helt okej…. Bella får absolut inte ändra sig men det gör andra och då är det inte fel, och det är fullkomligt normalt att ändra sig. Några exempel om du fattar min poäng, det tror jag.

            Jag tror du har helt rätt.

            Marguax är ju en annan som t ex tjänat pengar på att ha barn, finns flera. Nu retar sig ju många på Bella för att hon reser mycket och har mua och anställda och anses skrytig – men skryt behöver det inte vara att visa upp hotell, hus eller klockor – men visst kan Bella vara lite fjompig med gapflabb och slängande med hår men att klaga på henne för precis allt, allt, allt är så fel. Hennes styrkor, ärlighet och viss intelligens tas aldrig upp, aldrig något som är positivt. Att håna henne hela hela tiden, att leta fel och skapa fel när det verkligen inte finns några.. DET är bara så sjukt och fel. Denna hetsjakt och drevet här att håna Bella och påstå att hon ljuger om än det ena än det andra, om stalkern t ex. och att uppmana folk att bojkotta henne och hennes företags produkter pga miljötänk…att låtsas att det handlar om det.. Nej jag finner inga ord.

        Man stör sig på hennes lögner och överdrifter.

    Just nu eftersom jag inte mår så bra så är det gulliga djur och asmr-videos på folk som karvar i tvålar som gäller.

      Vad är grejen med att titta på folk som förstör tvålar?

        Det är ju inte att dom förstör tvålar som är grejen, det är sättet dom karvar i det som är hyptoniserande typ. Man blir lugn

          För min på-gränsen-till-utmattningshjärna är det jätteskönt. Jag har svårt att varva ner. Hjärnan går på högvarv. Men dessa videos är helt underbart avkopplande och perfekta för mig.

            Ja håller med, avkopplande med sjöbrus, vågskalp, fågelkvitter och vindbrus också. Men en utmattningshjärna ska inte läsa bloggar som denna, det mår inte hjärnan bättre av, tvärtom.

          Oooh älskar sånt, även dykare tex jiggin whith jordan, är jätte behagligt att kolla på

      ”Asmr” Autonomous sensory meridian response, ASMR, är en neologism för ett fenomen som kännetecknas av en distinkt, angenämt kittlande känsla i huvudet, hårbotten, ryggen eller andra delar av kroppen som en reaktion på visuell, audiell, taktil, luktmässig eller kognitiv stimulans.

      … what

        Kolla ASMR sektionen på Twitch, det för hur stort som helst. Finns även visual ASMR.

          Vad är twitch? Googlade och det verkar vara som youtube? Men man måste ha en app att titta i? Vad är skillnaden från youtube?

            Twitch är en sida där folk livestreamar när de spelar olika datorspel och tv spel. Flera som tjänar pengar på sina livestreams. Sidan har säkert utvecklats till att vara mycket mer än detta nu.

      Ett tips, kolla den här kanalen på YT: https://www.youtube.com/channel/UCoC47do520os_4DBMEFGg4A
      En kinesisk kvinna som stilla och tyst gör olika traditionella kinesiska maträtter, möbler, saker etc. Allt i tystnad med bara lite lugn musik. Otroligt rofyllt och avslappnande.

        Men GUD VAD MYSIGA videos, tack for tipset! <3

    Atpworldtour, det blir jag glad av?

    Camcam, du som själv har Devon Rex, har du tittat på ”bertilsson_och_brorsan” ? Fina bilder och underbara texter!

      Hon har Cornish Rex, men jag håller med om Bertilsson och Brorsan (och Krut!), underbart konto!

        Instagram CamCam, Instagram. Bertilsson, Brorsan och lillbrorsan Krut är det allra bästa just nu. Älskar’t.

        I beskrivningen står det Devon Rex, så jag skrev det eftersom jag inte vet tillräckligt om kattraser för att avgöra det själv.
        … Eller menar du att Camcam har Cornish Rex? Så kan det ju vara!

          Jo jag menade att CamCam har Cornish Rex, det var otydligt skrivet, my bad! 🙂 och raserna är ganska lika så det är vanligt att man tar fel på dem! ❤️ Jag har en av varje, helt underbara djur.

      Är det @vilkensara s katter? Hennes konto blir man ju glad i själen av!

    Jäklar vad vacker hon är den kvinnan, Gunhild Stordalen.

    Haha ska detta vara någon slags pik mot Bella, och ett försök och förhoppning om mer hånfullt och elakt skvaller om Bella. Så genomskinligt.

    Men hur kan de resa så, tänker de inte på miljön?! Vad tänker de om miljön, om klimathotet?! Är det verkligen okej att resa så mycket som de gör?! Skandal ju. Varför flyga ända till Cuba det finns väl andra ställen närmre som de kan njuta av och vårda förhållandet?! Är det skryt?! Nej nej inte okej för fem öre detta.

    Blir glad av Calle Schulmans instagram och av David Hellenius men också konton som visar härliga vackra miljöer, barn, hemmamys och heminredning. Denna blogg gör mig ofta upprörd, trött, nedstämd och på dåligt humör tyvärr.

      Varför är du här och läser isf? Rekommenderar att inte läsa bloggar som får dig att må så, känns rätt destruktivt…

        Ja det är väl destruktivt, tror inte många mår särskilt bra av denna blogg. Många som inte mår särskilt bra som hänger här tror jag. Tragiskt.

          Bara kolla på öppet spår så ser man hur många här inne mår. Det är ångest och dåliga relationer och inga vänner och diagnoser och uppbrott med föräldrar och…….

            Men lite syftet med öppet spår är väl att få lufta sina funderingar? Själv mår jag bra och skriver eller läser inte på öppet spår.

              Det motsäger väl inte det jag skrev heller?

                Alla som läser denna blogg sitter inte gråter över trasiga relationer på öppet spår. Och det är inte fel ventilera sina funderingar. Lägg ner det där med att folk som läser här skulle må dåligt. Ful härskarteknik.

                  Du läste in väldigt mycket i det jag skrev. Läs om läs rätt. Resten får stå för dig.

                  Anonym, eller så skriver du om, på ett begripligt sätt. Hur du uttrycker dig här gör att du enkelt sållar in i gruppen av arga och bittra människor som kastar skit omkring sig. Leva som man lär?

                  /L

            Många bittra som hänger här, det är tydligt. Klimatet, hånen, elakheter som flödar. Bloggen är väl inte alltid direkt upplyftande.

            Tänkt på det här också! Folk älskar att klaga, vara negativa, trycka ned folk (tex Blondinbella eller Anna book) på den här bloggens kommentarsfält. Och jag tycker framförallt bitterheten bland kommentatorerna får sin förklaring i alla gnäll-inlägg i öppet spår..

      Varför läser du den här bloggen isf? Känns jättedestruktivt att både läsa och kommentera en blogg som får dig att må så…

        Ja det är väl destruktivt men svårt att låta bli. Men även lite sunt att bli nedstämd av klimatet och hånen här, tragiskt annars.

          Nyfikenhet. Och för att jag är hemma sjukskriven. Ibland kommer det riktigt bra inlägg, men en del skippar jag att läsa eller att öppna kommentarsfältet. Jag blir glad när någon vågar länka till sin blogg eller sitt instagram. Jag hittade en jättebra blogg som passade som handen i handsken till min väninna! (som är klok nog att inte hänga här 😉

      Förvånande att så få nämner något om miljöförstöring och klimathotet här trots personer som reser mycket. Det säger en del.. skillnad på folk och folk och visar att vissa bara vill håna, skälla och klaga på vissa personer, med ett syfte att kränka, sänka och förstöra. Det är så tydligt.

      Katrin och Bingos instagram blir jag ofta glad av, och även Yayanaomi, Amanda S och Calle S, Pernilla W är rolig också och Mia S. Gillar konton med goa härliga barn och humor, också mat, inredning, resor och fina bilder.

        Skönt iaf att se att inte dessa personer inte blivit hånade över utseende eller för att de har annan färg på ansikten än kropp, och sluppit skäll trots resor.

    Varför har han något slags amningslinne på sig på första bilden

      Hahahahaha!!!!

      om det är ett amnings linne måste ju tuttarna sitta under nyckelbenet xD
      tror att det är någon ”mode” grej men att knapparna råkat gå upp

        Alltså ”E” hahahaha……

      Haha, tänkte precis på samma sak… 😉

      Tack för dagens gapskratt, lägg också till att han påminner om en trött mamma där han ligger med boken… Haha!

    @hilarious.ted ❤️ Älskar roliga bilder och videos på djur.

    Kanske inte gladaste över, men ett konto som jag ibland går in på för att påminnas om hur skört livet är är Jessica Skarphagen. Hon finns inte mer ,men hon lärde en viktig sak att ta vara på varje stund av livet och att krama sina ungar lite extra(även dagar när man kan bli tokig på dem) . Bara för att jag kan.??

      Förlåt, Skarpsvärd ska det vara.

    Fokis instagram gör mig alltid glad. Dels för hennes bebis är så galet söt men också för hon är så positiv, det smittar av sig!

    Finns ett intressant reportage om Wellingtonklockor på Expressens ”Dina pengar”.

      Ja det var intressant! Han köper riktigt billigt kraft från Asien och sätter på tygarmband och säljer för en tiodubbling av priset. Och så en charmig, antagligen påhittad, bakgrundshistoria om hur klockan blev till. Han måste antingen haft enorm tur med timingen, eller vara ett marknadsföringsgeni.

    Jag får en bra känsla i själen av att följa Underbara Clara. Både bloggen och Insta. Särskilt nu, när hon visar sin dröminredning efter att ha lagt ut bilder från Astrid Lindgrens jular i Bullerbyn, Madicken, Emil och Lotta på Bråkmakargatan.
    Är ofattbart trött på ”Stockholmsklanen”. De som bara umgås med varandra och fotar mat och kränger kläder och prylar hela tiden. Jag har slutat att läsa deras bloggar och följa på Insta. De är aptråkiga och ständigt upprepande. Och så blir de sååå trötta av tjejluncher och nagelfix.

    Jag önskar en blogg med upplyftande och roliga texter. Bilderna behöver inte vara proffesionella.

      Jag känner precis som du!! Förstår verkligen vad du menar. 🙂 Så därför startade jag en egen blogg!! 😀 Som är helt i stil med vad jag själv saknar i bloggvärlden. Gör det du också! Eller kolla in min! ;-D Kan vara intressant för

      /Z

      http://fondofhome.blogg.se – en annorlunda livsstil-/lantlivsblogg

      Håller med! Jag kan tycka Englas blogg är lite mysig på grund av den anledningen, vardagsmyset liksom, även om hon överdriver en aning med det ytliga. Men det känns som att hon kommit till en punkt där hon slutat försöka vara den där typiska influencer-tjejen (precis som de stockholmare du nämner) och då blev hennes blogg genast mysigare, så som den var precis när hon började.

      Först av alla med att inspirera med träning, kläder, smooties, och den där highlighter glowen i ansiktet, osv, det ska hon ha respekt för faktiskt.

    Triplet_dad_of_four är så gullig!

    Finns underbara instagram med marsvin ?
    Bästa för att bli på gott humör!

    Vilket liv det har blivit på Johanna Toftbys blogg om att hon inte har förlovningsringen på sig längre..

      Liv haha men såg det var några kommentarer jisses folk är roliga alltså kollar in fingrar och ringar och får för sig.. tror inte jag sett henne med förlovningsring mer än när de förlovade sig och det är väl flera år sedan, men har inte kollat händerna och ringarna så noga förstås å andra sidan. Men vet att många inte alltid har förlovningsringar eller vigselringar på sig, betyder inte alltid slut, och hon skrev att de inte brutit och de äter söndagsmiddag ihop idag verkar det som. Såg nånstans att man kan hyra förlovningsring hur cringe är inte det haha.

    Carolas instagram får mig glad, hon är härlig. Hellenius så rolig, ååh vad jag önskar att han postade inlägg oftare, han blir man glad av haha för skön.

    Filippa Rådin ger mig energi. Hon är uppfriskande ärlig utan att vara effektsökande. Me like ??

      Jag i min tur pallar inte det ständiga brag och humle brag.

        Håller med, tyckte dessutom att hon rätt så ofta har en negativitet man inte orkar med och för småsaker… hon känns faktiskt rätt så naiv.

          Japp. När hon skriver att ”när det värsta händer” och syftar på sonens magsjuka, vill man bara skrika rakt ut. Om man har det så bra i livet att det är det värsta, är det konstigt att man måste vara så negativ hela tiden.

    Innan jag gick in här ikväll tänkte jag att jag får energi av den här bloggen och kommentarsfältet.
    Kommentarerna börjar påminna om NG-tiden igen. Det gör mig glad.
    Det var en som klagade på Öppet Spår. För mig känns det bra att det finns, även om jag inte är så aktiv. När jag har en ensam helgkväll tycker jag om tanken på att det går att chatta med er.
    Tack till ni som är trevliga och stöttande samt tack CamCam för den här bloggen!

      Hej CamCam!

        Hej Haldol!

      Energi? Du har tydligen ingen hjärntrötthet då och är inte empatikänslig. Vad får du energi av? När vissa kränks och hånas för utseende och att folk inte ska köpa vissa produkter, det ger dig energi? Kommentarer börjar påminna om NG-tiden? Hur menar du då, på vilket sätt? – För att du raderar, blockar och svartlistar de som inte tycker som du, de som inte smeker medhårs och som ifrågasätter dig?

        Jag har aldrig sagt att jag är hjärntrött?
        Vad är det här för kommentarer?
        Jag brukar göra mitt bästa för att skriva trevliga saker och så får jag tillbaka detta?!
        Bara för att man säger något snällt behöver man inte attackeras.
        Ni vet att det sitter en människa bakom den här skärmen väl? Brukar ni nere er såhär i verkliga livet?

          Jag får igenom riktigt tunga år. För att orka försöker jag göra mitt bästa för att säga och göra gott i världen. Vad är det för energi ni får av att håna mig?

            Ingen som får energi av att håna dig, bara förundrad av vad som ger dig energi här? Särskilt om du är snäll, vill gott och går igenom tunga år. Men men antar att folk är olika, jag blir iaf illa berörd av elakheterna, allt som vinklas och allt sjukt här, och inte är det nyttigt och helande att sitta på en sådan här blogg. Så nu lämnar jag.

            Undrar förresten också hur det påminner om NG-tiden hehe, låter som något Camcam skulle skriva med tanke på att hon skrivit liknande tidigare, och det efter att hon fått kritik. Men förklara gärna hur det påminner om NG-tiden? 😉

          Om man får energi av att läsa denna blogg så är man inte hjärntrött – betyder inte att du har sagt att du är hjärntrött nej. Aldrig sett dig här innan och tror att din kommentar har ett syfte att ”rädda” blogginnehavaren efter att en del skrivit en del ”kritik” i detta inlägg, ang tonen och hånen, och att de inte mår bra av denna blogg, även i flera av de senaste inläggen tas detta upp och då brukar C ge sig själv en berömmande kommentar i annat namn/nick sen.
          Ja precis det sitter verkliga människor bakom skärmar, bloggar och instakonton som hånas för sitt yttre osv här också. Berätta gärna hur du får energi av denna blogg och av vad?

    OT någon mer som sett Skavlanintervjun med Kim Wallström föräldrar? Skavlan brukar ju vara så hetsig och virrig, men det här måste jag säga var en väldigt fin och balanserad intervju där föräldrarna fick tala till punkt. Förstår deras idé om att lyfta minnet om Kims liv och inte död.

      Han verkade berörd. Någon som hört om tittarsiffrorna när Isabella L medverkade där, var det höga? Hörde att hennes medverkan i Framgångspodden var den mest lyssnade någonsin.

      Väldigt fin intervju. Skönt de fick mycket tid och att Skavlan som vanligtvis är stone face visar känslor.

    ”camcam skriver bara om bella hela tiden! hon måste vara besatt”

    när camcam skriver om något annat än bella, tex stordalen låter det
    ”bella, bella, bella, bella, bla, bla, bla” bland kommentarerna xD

    Kanske camcam skriver så mycket om bella då hennes läsare verkar vara besatta av bella? xD

    Någon som är intresserade av att läsa inrednings-/livsstilsbloggar med fokus på mycket hemmamys? Eller kanske bara saknar en blogg som är lite originell? 😀 Kika in min nya blogg!!

    /V

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

    Jag är nyfiken på att få höra lite skvaller om bloggaren ”Attvaranågonsfru”!!? Kan inte ni skriva om henne? 😀 Hon verkar hur spännande som helst. <3

    /V

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

    Försöker den enkla väen men du lär väl inte svara, Jag är GDPR-ansvarig på mitt företag….nej det är inte mitt – jag är anställd. Vilken information lagrar du om dina läsare? Kan du spåra ,t,ex, mig? I så fall hur och vad vet du om mig utifrån min kommentar här?

      Intressant hoppas det kommer ett svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.