Triss i smygreklam

https://www.instagram.com/p/BqKfeoHnbdI/?utm_source=ig_web_copy_link

Felicia Books agent har skakat fram ett samarbete till henne, men tydligen har hon missat att upplysa sin protegé om vilka lagar och regler som gäller och som man måste förhålla sig till när man gör samarbeten.
Gör om, gör rätt!

https://www.instagram.com/p/BqJk5qkiMlS/?utm_source=ig_web_copy_link

På bloggen har Johanna Toftby reklam-markerat enligt konstens alla regler men man ska inte behöva klicka sig in där för att förstå att det man precis såg på Instagram också är reklam.
Och även om inte Instagram är ”inkluderat” i avtalet så är det ändå reklam.
Det är reklam för reklamen. Sekundär-reklam.

Gårdagens skörd av smygreklam från Isabella Löwengrip på Instastory.

KLICKA HÄR!

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Konstigt att IL inte tycker att hon behöver reklammarkera, när hon tidigare sagt att hon ska satsa på långsiktiga ambassadörskap med företag. Då borde ju t.ex. Uber eats ha betalat henne en viss summa för att hon kontinuerligt ska lägga ut bild på dem och länkar till deras konton? Är det så är det ett solklart brott mot marknadsföringslagen att inte reklammarkera.

        Det där verkar ha förlorat sin aktualitet nu när United Influencers och Bella inte längre jobbar ihop.
        Även ”Media for Equity” (alltså ”investering” i utbyte mot uppmärksamhet i sociala medier) verkar ha tagit en liten paus nu när det gäller Löwengrip Invest. NaturalCycles var rentav den senaste.
        Senaste ”investering” var väl Nordic Tech Houses deal med Nextcell Pharma/Cellaviva. Den gällde just ”Media for Equity” därav Bellas reklam för dessa stamceller. Vi lär få se mer av den reklamen.
        Även Stylein och Fitness Collection har gett Nordic Tech House ägarandelar mot reklam.
        Hur Nordic Tech House fått sin ägarandel i H Hold Fashion AB vet jag inte dvs om det är mot kontanter eller reklam.
        Bella sa i någon av intervjuerna på senare tid (omöjligt att veta vilken utan att lyssna igenom alla) att hon upplever att hon nu har svårt att ta på sig ytterligare tunga samarbeten i utbyte mot ägarandelar. Hon menar nog helt enkelt att hon känner att läsare och följare börjar bli väldigt trötta på all reklam i hennes sociala medier (och i alla andra influencers kanaler också för den delen).
        Börjar vi nu skönja slutet på denna hype för influencers?

          HOPPAS DET! Kändisar har frontat kampanjer och gjort samarbeten i decennier typ men influencers kom och sket ner hela den verksamheten genom att överdriva / bli pengakåta. Rabatt-koder för skönhetsingrepp liksom ??!! det har gått för långt! Eller kanske det är företagen som sabbat det, snacka om noll selektivitet eller trovärdighet. Bra tycker jag, folk börjar se igenom och vägrar konsumera, eller är det bara jag?

          Vad blir nästa steg, hur kommer det att urarta sig med fenomenet influencers och samarbeten på instagram/bloggar tror ni?

            Ja, det har både gått för långt och framför allt, för lätt!
            Att influencers tjänar miljoner under ett år på att fronta mer eller mindre nödvändiga produkter och tjänster stör i alla fall min känsla för vad som är ett hederligt jobb.
            Sen kan man alltid säga att influencers bara utnyttjar de möjligheter som finns genom att företag vill ha alternativa reklamkanaler för att nå köpstarka grupper som varken tittar på tv eller läser traditionella tidningar och tidskrifter.
            På senare tid tycker jag Zlatan verkligen håller på att flippa ur.
            Är han så intresserad av att tjäna extrapengar trots alla miljoner han redan har eller håller han bara på och larvar sig?

    bianca ingrosso gör också smygreklam hela tiden.. här för 3 företag dessutom https://www.instagram.com/p/BqDjVckjQFT/

    Hur går det för Flattered egentligen?

    Inte ofta man ser annonser om de längre.

      De kanske klarar sig utan annonser?

      Vad betyder det när det står så här på merinfo:
      Företaget har minst ett av följande:

      Ansökan hos KFM

      Kontrollerat 2018-11-15

        Att de är på väg mot konkurs.

          Inte säkert. Ansökan till Kronofogden är inte ansökan om konkurs.
          Räcker att man missar att betala in moms, prel skatt och arbetsgivaravgift för en period.
          Kan tyda på att företaget har dåligt med pengar eller helt enkelt slapp administration.
          Men det ser inte bra ut och kan vara en varning till leverantörer om inte annat.

            De hade en skuld på sitt skattekonto på en halv miljon innan Spiltan gick in med pengar. Är säkert därför…

      Och hur gick det med den där stora flytten av alla hennes bolag till ny lokal? Eller det kanske ligger mycket längre fram i tiden ?

        Huset är inte färdigbyggt ännu. Inte konstigare än så.

        Om du följt med så är det februari 2019 som gäller.
        Det är en stor ombyggnad av Gallerian som ska till innan några lokaler är klara för inflyttning.

    Varför bleker inte book hos sin arbetsgivare? Eller vad hände med det?

    Tidigare diskuterade du kring hur Bella duckar för flygfrågan. Hur länge ska du undvika att ta upp frågan kring huruvida du går för långt i kritik om folks utseende?
    I inlägget ”Men vafan, Zlatan” påpekade många kommentarer hur det du sysslar med är mobbning och vissa kommentarer backades upp av flera hundra likes. Det är alltså många personer som tycker du eskalerar i ditt hat.
    Du var väldigt noga i att backa Linda Marie när hon fick kommentarer om hennes kropp och klädval. Men du kan själv påpeka på andras val av smink, kläder och rent utav utseende som man inte alls rår för osv.
    Räknas bara åsikter om
    utseende som mobbing om du gillar personen i fråga? Men resten som är på din ”det här tycker jag är fult eller inte förstår” lista, dessa är det fritt fram att kommentera negativt om och låta andra haka på?
    Jag har tyvärr väldigt svårt att se skillnaden i detta och hur du tycker dina inlägg är försvarbara. Du ger Bella mycket kritik för att inte bemöta sina läsares kommentarer, när ska du egentligen leva som du lär och svara på dina?

      Väl formulerat! Tycker som du, att bitterheten tar lite överhand. Camilla försöker få inläggen roliga men istället bli de bara hatiska och går på människors val av utseende. Skäms!

      Men ta nu och lugna dig lite; att kritisera smink och kläder är inte samma som att kritisera någons _kropp_ . Jävligt stor skillnad på att ifrågasätta någons sminkning och någons exempelvis bröst eller näsa.

        Till A:
        Maja skrev ”Du var väldigt noga i att backa Linda Marie när hon fick kommentarer om hennes kropp och klädval”. Snälla förklara också varför det är okej att kritisera någons val av smink och kläder? Vem ger dig rätten att bestämma över hur någon har valt att se ut? Dessutom att göra det offentligt.

        Varför är det skillnad?
        Jag sminkat mig typ bara med mascara, men däremot har jag två piercingar. Anser du att du har rätt att kritisera, ifrågasätta eller göra dig rolig över dem?
        Isf kan du gå och dra nåt gammalt över dig.

          Ja, varför skulle jag inte kunna kritisera dina piercingar? Jag vet inte vad för lull-lull värld ni lever i men man inte begära att folk ska tycka att ens smink, piercingar, tatueringar med mera är snyggt. däremot är det lågt att kritisera någons näsa, ögon, öron, etc …dvs ens KROPP. Om du valt att ha något tingeltangel i läppen eller örat så kan jag VISST tycka att det är fult och opassande.

            Nej man måste inte tycka att allas sminkning, tatueringar, kläder osv är snygga. Men varför skulle man tala om det för människan?

              Det gör jag inte heller, men jag skulle hellre aldrig säga att det ser bra ut ifall någon frågar mig.

                Ja men då har de frågat efter din åsikt. Det är en annan sak.

                Det är inte för mycket begärt att man behandlar andra med respekt och uttrycker sig trevligt mot dem. Det innebär inte att man lever i en lull-lull värld 😉

            Du får självklart tycka vad du vill om piercingar. Men ifall du börjar berätta för människor hur ful och opassande deras piercing är så gör det dig till en elak och otrevligt person helt enkelt. Förstår du inte skillnaden mellan att ha en personlig åsikt och att uttrycka öppet om hur fult och opassande du tycker en del människor utseenden är så tycker jag synd om dina medmänniskor.

            A, Du får tycka vad du vill absolut, det gör jag med. Men inte så att personen i fråga kan läsa det och kunna ta illa upp. Så mycket respekt har jag för andra att veta att mina personliga åsikter om människors utseende är inget som ska skrikas ut bara för att jag tycker det. Tänk ett steg längre gärna. Du vet aldrig vad en person går igenom eller hur personens självkänsla ser ut och hur det påverkar den eller andra som kan läsa. Vill du prata skit om andra? Fine kör- men isf hemma eller privat.

              Ok, visst. Kan hålla med i det, men jag ser inte det stora problemet med CamCams inlägg här så….

                Problemet är att man inte har rätt att öppet kritisera hur andra ser ut, varesig det är självvalt eller ej..

            Tycka är en sak, säga set högt en helt annan. Vad ger dig rätt att kritisera någon annans val så länge det inte påverkar dig personligen?

        ”Någons” bröst och näsa brukar ju diskuteras flitigt här, kanske mest i kommentarerna dock men ändå.

        A, du kanske kunde läsa min kommentar innan du slänger ur dig massa otrevliga ord, jag skrev ”linda maries kropp och klädval”. Nej jag tycker inte det är skillnad på att kritisera någons smink jämfört med kropp. Att diskutera någon annan människas utseende på en offentlig plattform är ganska respektlöst. Läs igenom min frågeställning i kommentaren igen och kom gärna med ett relevant svar.

    Alla dom där hårapparaterna…. Varför ska man stå med den där som krullar upp håret i en halv evighet när man bara kan vira en hårtes runt en hederlig locktång (min är typ 7 år gammal och kommer från Ica home, kostade kanske 299?) för att få en perfekt lock/våg/hur man nu vill ha den? Samma med Bellas JÄTTEapparat för 5000 hon gjorde reklam för. Varför göra det så himla komplicerat?!

      Det är väl lite beroende på hår och stil. Jag kan inte bara veva runt lite med en vanlig locktång utan det tar en timma för mig/30 min för frisören pga tjockt hår. Kanske en sån där skulle funka bättre på min hårtyp, men jag är inte nämnvärt intresserad… ?

        Jag har jättetjockt /frissigt/självlockigt hår, man får ju ta lite i taget 🙂 Sen vill jag personligen inte krulla hela håret utan bara fixa till längst ner, ungefär så som de flesta gör 🙂 Hur som haver så känns de iaf inte som produkter man behöver i sitt liv.

          Alla är inte som du! Olika hår olika verktyg!

            Jaja, visst. Finns säkert dom som behöver 7 olika meterlånga stavar för att få till en lock. Målgruppenmåste vara oändligt stor.

              Vad bitter du låter!

              Jag har en liknande borste tror jag (roterande fönborste typ) och ääälskar den och kan inte förstå varför folk använder locktång. Varför gör du det? Det är ju metall som bränner ditt stackars hår till att hålla formen medans denna använder värmande luft för att forma det = inte bränner. Fjantigt att du tror att din metod är den enda riktiga…

      Kanske lockarna känner av att det är ett dyrt märke och krullar ihop sig lite mera??

    OT Men kan du (Camilla) inte skriva om Sandra Beijers senaste (lååånga) inlägg om astrologi. Kommentarerna under det är ordentligt kritiska (med all rätt!), eftersom det inte är helt oproblematiskt minst sagt att hon sprider pseudovetenskaplig bulls*** på en av Sveriges största bloggar.

      Fast om hon nu tror på sådant så har hon väl all rätt i världen att sprida info om det? Har själv inte läst inlägget, men om hon inte säger att det är absolut sanning så kan det väl knappast göra något? Hon tror på det och sprider det vidare. Folk får väl bilda sin egen uppfattning?

        Håller med Maria, folk har väl även ett egen ansvar eller får man bara skriva om vetenskapligt bevisade saker? Hejdå religon mm

          Precis så! Allt måste inte vara vetenskapligt bevisat.

            Som t ex att allt är kemikalier och jordgubbe är inte ett grundämne?

        Du kanske ska läsa inlägget och kommentarerna innan du uttalar dig.

      Kommentarerna är ju dock inte kritiska mot Sandra i sig utan mot astrologen som skriver att det är en feministisk handling att betrakta astrologi som något mer än pseudovetenskap, och den kritiken är definitivt med rätta! Dessutom väldigt saklig och utan personangrepp så vitt jag har kunnat se

      Åh, det är inget att ta på allvar, det är säkert bara en massa folk födda i oktober som känner att de måste ifrågasätt, du vet hur vågen är.

        Hahaha!

      Hon som har skrivit om Sandras stjärntecken känns inte riktigt seriös. Jag vet inte men det är något lurt.

    Extra tydligt blir det ju eftersom Uber Eats inte ens levererar till Lidingö annars.. Så det är solklart att hon inte beställer som ”vanlis”.

      Nej, det är klart de gör ett undantag när det gäller en välkänd influencer och stor kund.
      Säkert ett samarbete också.

    Så detta är smygreklam som ska anmälas men du kan lägga upp reklam och då är det inga uppmaningar om att anmäla och ingen röd knapp. Alltså…

      Hur menar du nu? Har du fortfarande inte förstått vad smygreklam innebär?

        När det ser ut som en annons så anser jag att det är reklam oavsett. Sen vad är skillnad på tips och tips? T.ex Isabella får nog inte betalt för att hålla en flaska löwengrip eller att visa en bild där hon har flattered-skor. Johanna tipsar om en tävling och tipsar hur man använder en värmeborste kanske, och kanske bara fått betalt för blogginlägg. Felicia har väl förmodligen fått tandblekningen eller betalt eftersom hon ger ut en kod, då tycker jag iofs inte det är direkt ”smyg” utan då förstår de flesta att det är reklam.

          Camilla får inte betalt för sina tips – Behöver en reklammarkeras då det endast behöver markeras när det är ett betalt samarbete, alltså om Camilla hade fått pengar eller produkt.

          Bella som delägare i Löwngrip och Flattered får ju indirekt betalt iom att hon som delägare, genom att göra reklam, tjänar pengar på det. För övrigt måste alltid egna produkter reklammarkeras.

          Johanna får betalt för att ha en tävling/visa produkt och genom att göra reklam för något hon tjänar pengar på behöver hon *trumvirvel* reklammarkera. För hon får betalt för att ha tävling och tipsa.

          Vad du anser dig kunna förstå av Felicias inlägg spelar egentligen ingen roll, en person som aldrig rört sig på sociala medier och inte vet att kod oftast innebär samarbete ska kunna förstå att det rör sig om reklam som Felicia fått betalt för att säga. Därför måste man informera om detta i början så läsaren ska kunna välja om denne vill utsätta sig för reklam.

          Det här är ju inget random folk typ Camilla tycker utan det är enligt marknadsföringslagen för att vi läsare ska veta att det ligger pengar bakom åsikten.

          Förstår inte hur det här kan va så svårt att förstå?

            Alla som är här inne mår inte så bra. Och de är inte som ”alla andra”.

            Det märks på många vis och hur vissa har svårare än andra att reda ut vad det är de ser och läser.

            Att försöka förklara logiskt i de fallen är futile. ?

            En replik väntar i modd. ?

            Men Prisonbeauty hur kan du veta att inte Camilla fått betalt för sina tips? Kan upplysa dig om att Camilla skrev när hon bytte portal från NG till Ny24 att hon troligtvis kommer att börja göra samarbeten – och sedan dessa har det visats en del böcker med länkar och pris, tavla, smycken och sminkpalett. Just saying.. Skulle det vara så otroligt och konstigt om någon som släpper låt, smink eller bok ber Camilla skriva om det på sin stora blogg? – Nej inte va.

              Jag har planer på att göra ett sponsrat inlägg eller två men än så länge har jag inte haft några. Alla de recensionsexemplar av böcker jag fått har jag själv fått skicka efter från förlagen.

                Detta var du snabb att svara på 😉 inte lika snabb med att svara på annat.. och blockfingret går varmt.

                  Japp, orkar inte med ditt tjafsande.

          Vad du ANSER och vad lagen stipulerar är två helt olika saker tydligen, så förlåt mig om jag högaktningsfullt struntar i vad du tycker, känner och anser och hellre följer lagen.

          Om du är så immun mot fakta som du framstå som här i kommentarsfältet (i ALLA dina kommentarer) så får du väl bara acceptera att du inte förstår skillnaden på reklam och ”tips/information-inlägg” eftersom ett flertal personer pedagogiskt försökt utbilda dig i ämnet utan resultat.

          Lagen är ganska detaljerad i den här frågan, så vad du anser eller känner är mer än irrelevant och helt ärligt tror jag vi är många som börjar tröttna på dig och dina ignoranta kommentarer som bara tjafsar.

      Du kan använda den röda knappen ovan och anmäla CamCam också, varsågod för tips.

      När har camcam lagt ut reklam/samarbeten??

        Svårt att veta men det har sett ut och verkat vara reklam för vissa låtar, böcker, tavlor, smycke, smink, klädföretag och ofta för samma pers och ftg också. Jag tror vad jag tror.

          Gör det, tro vad du vill men jag tycker bara det är trist att höra om och om och om igen här. Du ÄR ju inte ens intresserad av att ta till dig fakta utan verkar bara vilja tjafsa. Och det klarar vi nog oss alla här i kommentarsfältet utan – aka de hamnar i skräpkorgen.

            Blocka personen!

              Redan gjort. Svartlistat.
              När jag svartlistar betyder att de inte ens hamnar i modd utan kommentaren slängs.

              Tror man att jag gör smygreklam så kan man anmäla det istället för att hålla på att tjafsa här utan att ge sig.

    Har alltid tänkt att Felicia och Vanessa Book är samma person?! Att mamma Book har EN dotter!

    Min värld gungade just till ?

      De har olika pappor och ser väldigt olika ut. 😉

    Och Maggan G gör reklam för kreditkort på bloggen
    ?????

      Nu verkar det vara borttaget?

        Inte borta. Läste det just precis.

      Engla också… Mkt kritiska kommentarer.

      Kreditkort med 15-17% ränta om man inte betalar allt på en gång 🙁
      Oetiskt att göra reklam för den typen av dyra kreditkort nu inför Black Friday och julhandeln.
      Säkert ingen tillfällighet att reklamen kommer nu.
      Och faktiskt är det Swedbank som står bakom just det där kreditkortet. Men bankerna är giriga som vi vet.

    Jag kanske är korkad men alla influensor verkar ju göra smygreklam i princip hela tiden. Varför är det då bara Alexandra”Kissie” som blivit åtalad och fått betala böter?
    Hade jag varit hon hade jag känt mig så jävla bitter eftersom alla andra kommer undan med det.

      Alexandra/Kissie blev inte åtalad och hon har inte betalat några böter.
      Åtal och böter gäller brott och det har det inte varit fråga om här.

        Det var väl rättegång och böter på en halv mille? Var det inte så?

          Nej. Det var vite som utdömdes Kissie och begår hon inte samma handling igen så faller det ej ut. Böter betalas dirr däremot men det var det ej fråga om här.

          Ja men det var i patent och marknadsdomstolen. Så det var ju inte en sån rättegång som personer som begått brott får vara med om.

          Nej.
          Alexandra/Kissie fälldes i två av tre fall för bristande reklammärkning (smygreklam).
          Hon fick ett vitesföreläggande på 100 tkr mot sig om hon skulle fortsättningsvis inte respektera Marknadsföringslagens regler om reklammärkning.
          Dessutom blev Kissie tvungen att betala sina egna rättegångskostnader som kan ha varit höga.
          Domen är överklagad av KO till Patent- och marknadsöverdomstolen när det gäller Tourn Medias ansvar.

          Rättegång (eller huvudförhandling som det heter) hålls inte bara i brottmål. Kissie fick inte böter (precis som skrevs ovan) utan förbud och hot om vite om hon bryter mot förbudet.

    Till och med Zlatan gör ju reklam för tanblekning numera, som vilken ex on the beach deltagare som helst ?

      Enbart för att visa upp sig, pengar har han så det räcker och blir över med den absurda lön han får när han spelar.. Zlatan och hans ego alltså

        Zlatan tjänar lite i jämförelse med andra fotbollsspelare nu när han spelar i LA Galaxy, lönetak i den ligan. Med det sagt så tror jag inte att det går någon nöd på honom oavsett

    OT: Att BB och Pingis inte visste om innan att de skulle få EYs utmärkelse igår är ju en lågoddsare men Pingis klänning från Stylein?? Ska den sitta så (illa) konstigt ovanför bysten? Och precis som en klänning BB haft tidigare så är den längre bak än fram. Plus att ett strykjärn hade inte varit fel att använda på kjolen.

      Att en klänning är längre bak än fram tycker jag bara är fint. Värre om det är tvärtom. ?

        Det håller jag med om. Framför allt om det är meningen att det ska vara så! 🙂

      Hur känns ditt mående efter att du fått skriva att hennes klänning är längre bak än fram och hade behövt strykas? Mår du bättre av att skriva detta? Jag förstår inte er människor i det här kommentarsfältet. Eller i något av inläggen här. Har ni något liv? Sista gången jag klickar mig in på den här bloggen.

      Mobbningen i kommentarsfältet äcklar mig, och personen som driver den här bloggen bedriver ren och skär mobbning själv både mot utseende och hur människor agerar. Skvaller är en sak, att ha ett kommentarsfält där folk får skriva hej vilt vad de känner för är en annan.

        Min kommentar grundar sig i att Pingis och BB är delägare i Stylein genom Nordic Tech House. Av den anledningen hade det väl varit passande att bära en mer välskräddad och välstruken klänning? Denna klänning är i mina ögon ingen bra reklam för märket och det är inte Pingis fel och därmed inget jag ”mobbar” henne för. Ibland är det kanske bättre att klä sig som man själv vill och känner än att lämna över det åt stylister.

        Hur i hela blir det mobbning att kommentera en osmickrande och dessutom ostruken klänning i det här sammanhanget?

        Skönt att du inte klickar dig in hit mer. Men du är säkert tillbaka redan imorgon (läs: ikväll)… 🙁

      Reagerade också på att den satt dåligt vid bysten och att färgvalet inte var det bästa. Håller med om att det är dålig reklam för Stylein!

      Tror den är längre bak pga skärpet där man dragit upp den lite där fram för att få en lite pösigare effekt kring bältet. Håller med om att det inte är den bästa modellen/passformen på klänningen.

      De var ju nominerade i tre kategorier: Årets Kvinnliga stjärnskott, årets internationella tillväxt, samt det stora priset – Entrepreneur of the year, så oddsen att de skulle kamma hem något av dessa i regionfinalen var väl inte så höga. Vad jag förstår var det ”Årets Kvinnliga stjärnskott” de fick förresten.

    Nån kanske borde informera företaget Happysmileteeth samt Bookarna (Böckerna?) att det sedan 2012 ej är tillåtet att bleka på de som är under 18.
    Känns som att ett företag i tandvårdsbranschen borde ha koll på det.
    Så Felicia borde nog stryka den där raden om Vanessa i inlägget.

      Gäller det även om man gör det själv?

    En fråga kring reklam och dumförklara mig inte nu. Men om man gör smygreklam/tipsar om sin egen produkt, vad gäller då? Då har man ju inget direkt samarbete eller får betalt för det.

      Eftersom du indirekt gynnas av ökad försäljning OCH slipper kostnader för marknadsföring så ska detta reklammarkeras.

        Ok. Tack

          Så här skriver konsumentverket:
          Att mot ersättning göra reklam för ett företag eller dess varor och tjänster räknas
          som marknadsföring och omfattas därför av marknadsföringslagens
          bestämmelser.
          Enligt marknadsföringslagen ska all marknadsföring utformas så att det tydligt
          framgår att det rör sig om marknadsföring och vem som står bakom den. För till
          exempel en bloggare är det därför viktigt att skilja på de inlägg som är
          marknadsföring och övriga blogginlägg.
          Den som gör reklam för egna eller andras varor och tjänster är skyldig att känna
          till de regler som gäller. Samma regler gäller oavsett kanal. Om man inte följer
          reglerna bryter man mot marknadsföringslagen.

    Jag tycker Felicia ser animerad ut ? Är det ett foto?!

      Filterdrottning!

      Filter räcker inte långt där. Blev uppriktigt förvånad när jag såg vad man kan göra med en bild via en app.
      Mer markerade kindben, smalare haka, vitare ögonvitor och tänder, större läppar, längre o tätare ögonfransar och en dockslät hy med ett klick!

    Väldigt väldigt stor mängd reklam på JT:s blogg numera. Hennes blogg känns inte längre genuin.

    Hur är det med tävlingarna J.T lägger upp på bloggen, är de ok? Förra veckan var det med en klädbutik och nu hårprylarna. Vad finns det för regler på tävlingar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.