Jag ska starta världens första influencer-museum!!!! :-)

Det fanns också ett roligt cirkusmuseum som var grundat 1948. Det är det första museet som dokumenterar cirkushistorian. Museet har en samling av handbills, affischer och konsttryck, cirkuspapper, företagsrekord, garderob, rekvisita, cirkusutrustning och paravagnar. Väldigt roligt faktiskt och där hade vi mycket att titta på mina vänner. Dom har världens största miniatyrcirkus där, och den måste ha innehållet över flera miljoner små miniatyrer. Sjukt häftigt, men svårt att fånga på bild.//Kissie

Jag fullkomligt ÄLSKAR att gå på museum! 
Att ha hittat en sambo som också gillar det tror jag kan ha varit avgörande för vår relation. Tänk om han hade hatat det. Vad hade vi då gjort i exempelvis Paris?
Jag går på museum medan han pillar sig i naveln på hotellrummet?

Det här cirkusmuseet Kissie besökt verkar jätteroligt! Ovanligt och roligt!
Jag gillar att besöka lite konstiga utställningar och museum lika mycket som exempelvis Louvren.
Jag såg den märkligaste saken när jag var på Leksaksmuseet här i Stockholm – en liten tortyrkammare för barnen att leka med.

Det är inte ofta man hör om influencers som går på museer under alla sina resor men jag skulle gärna göra samarbeten med världens alla utställningar om jag fick gå före i kön. 🙂
Jag kan inte fatta att folk INTE vill gå på museum men det kanske jag bara får acceptera? Jag fattar ju heller inte varför folk vill kyla sin cola zero. 🙂

Ett annat favoritmuseum är Psychiatry: An Industry of Death-museet i Hollywood – trots att det är grundat av Scientologerna.
Hannalicious – du som är i LA! Gå dit!

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ot- men jag älskar att Anna Book följt en lunch i ett och ett halvt års tid.

    Källa: Instagram

    Mina föräldrar var noga med att tidigt introducera kultur och konst i våra liv så jag har tappat räkningen på antal museum och liknande vi fick traska runt på under uppväxtåren. Några var väl okej, men jag minns de allra flesta som JÄTTETRÅKIGA. Kändes som ett straff att behöva tillbringa en halv dag inne på ett murrigt museum i Tyskland istället för att få sola, bada och ha kul som andra barn. Varje resa lyckades de sniffa rätt på varenda museibyggnad i den staden.

      Lät aptrist ?

    Titta på Kenzas senaste foto för IvyRevel på hennes blogg. Angelica Blicks läpp fyllmedel och ansikts fyllmedel är utom kontroll! Jag erkände inte ens henne. Hon har haft så mycket plastikkirurgi och ligger fortfarande och nekar och berättar för alla att hon är naturlig. Vänligen fortsätt exponera dessa skumma lögnare! Kärlek!

      Sorgligt som fan, men gissar folk blir som med BUS och blir helt blinda!

        Hon brukade vara så söt och nere på jorden när hon började. Nu är hon bara törstig, full av fyllmedel, och lägger bara in hennes röv som böjer sig över i en thong. Ingen av de andra bloggarna, inte ens Fanny Lyckman gör det! TÖRSTIG/THIRSTY

          Törstig? ?

            Hon lägger väl in ”sin röv”. Annars blir den meningen helt obegriplig. Vems röv annars?

              Ja ledsen jag använder google translate Jag lär mig fortfarande svenska 🙂

                Haha, ok! Då förstår jag, kämpa på. Mycket som är klurigt i svenska. Mycket som inte ens infödda reder ut. Vilket språk översätter du från?

                  Engelsk! Men jag är mycket inelegant och har fortfarande så mycket att förstå och lära mig. Vänligen förlåta min fruktansvärda svenska / Swinglish. Jag har funnit att svenskar är ganska ödmjuka och söta om sina egna engelska färdigheter men de flesta pratar mycket elegant och vackert på ett annat språk och jag hoppas att bli lika bra en dag.

                  Lycka till!! ?

          Använder du google translate för att skriva eller nånting? Det funkar…sådär.

            Alla är nybörjare i början?

            /Har idag försökt förklara varför kvarstår inte betyder att man står kvar, att framstår inne är att stå framför, hur stor och står uttalas och förstått att heter/äter är svårt att skilja på. Svenskan är inte så jävla lätt så varför dryga sig mot dem som faktiskt försöker?

            Ja, jag använder google translate, förlåta min dåliga svenska. Jag har mycket att lära mig. 🙂

      Eller så får alla se ut precis som de vill utan att det ska påpekas och gällas över – vad gör hennes val av div. ingrepp DIG? Låt henne leva. Herregud. Så tröttsamt att allas utseenden måste påpekas utefter betraktarens personliga smak – det är upp till var och en hur man vill se ut och vad man bäst tycket att man passar i.

        Det är rättvist, Matilda och jag är vanligtvis överens. Det är bara den lögn som är dålig för en förebild. Plus hon är inte snäll i det verkliga livet.

      Okej lite OT men blusen/whatever Angelica blick har på sig på en bild där hon äter ett bakverk, typ genomskinlig med blommor.. vaaart finns den? Måste ha:(

    I Expressen idag
    ”Unga, vackra, rika
    -och deprimerade”

    Ett läsvärt fint reportage om influencers och Youtubers som blivit utbrända och deprimerade av sina framgångar.

      Förstår att man kan uppleva en press, men de har valet att dra ner på tempot eller göra ett karriärbyte. Och de har all möjlighet att plocka russinen ur kakan (=arbetssituationen) till skillnad mot en mängd hårt pressade yrkesgrupper som lärare, poliser eller vårdpersonal. Så nej, jag har faktiskt lite svårt att ta problematiken kring lyxförmåner på allvar.

        Madelon jag håller med.

    Håller helt med dig här CamCam; museum is da shit. ÄLSKAR att gå på museum. För mig är de den absoluta höjdpunkten när jag reser någonstans.
    Trevlig fredag/helg till alla. <3

    Älskar museum! Min sambo hatar det och tycker att ”det luktar gammalt”. Tur han har andra bra sidor.

    Museer är kul. I Malaca hade dom ett litet vaxkabinett. På disken stod en riktig uppstoppad katt med klänning på sig. Hua.

      Menade malaga.

    Jag ÄLSKAR att besöka museum. Ångrar djupt att jag inte gick på erotikmuséet i Red Light District när vi besökte Amsterdam, men mitt resesällskap var inte så roade av tanken…

      Jag har varit där men det var inte särskilt bra enligt mig, du missade inte mycket. Anne Frank-museet kan jag tala mig varm om, det var nog det bästa jag var på i Amsterdam. Van gogh-museet skulle jag inte gå tillbaka till ens om jag fick betalt, slakthuskänsla att fösas runt där.

      Jag diggade det, passa på när du är i Adam nästa gång ? Det precis som Sexmuseet på Damrak är roliga avbrott från de mer klassiska museerna.

    Blondinbellas instastory: ”today were in Falund”

    Heter det inte Falun ???

      Oj det blev nog felstavat, men alla förstod ändå.

        Ja fast hon stavade inte utan hon sa det. Men alla kan vi säga fel 🙂

      Var mer fundersam på vem som körde bilen? Kunde för mitt liv inte se att någon av dom höll händerna på en ratt?

    Tortyrmuseeumet i Prag… rekomenderar inte om inte vill må lite illa resten av resan

    Nja jag går ibland ”för att”. För att man ska. Men det brukar sluta upp med att jag och pojkvännen går och fnissar och skämtar istället (tyst såklart, vi stör inte haha) så vi blir aldrig långvariga

    Älskar museum. Speciellt naturhistoriska och de konstmuseum som har antik och renässanskonst. För mig är det också viktigt, tex ska vi resa någonstans måste det finnas ett bra museum på eller i alla fall i närheten av resmålet.

    Penismuseet på Island är ju lite av en dröm.

    Det bästa med februari-loven: att gå på Stockholms olika muséer med morfar. Favoriten var nog ändå naturhistoriska med det gamla valskelettmuséet, samlingarna med fjärilar och skeletten / de uppstoppade kalvarna med två huvuden och sex framben. Och så förstås konditori-besöket efteråt! Bryssel har ett internationellt marionett-docks-museum. (Som ngn klagade på att jag länkade till för ett tag sedan *grin* )

    Mina föräldrar hatar att gå på museer för de vill inte stå i kö, trängas och tycker ibte det är värt. Vi var i Florence två gånger och mot slutet av andra semestern bestämde jag mig för att själv gå utan dem. Först ställde jag mig i kö för att gå upp i kyrktornet men efter 45 min fick jag reda på att man måste köpa biljetter innan. Eftersom jag var själv så kunde ingen hålla min plats så jag gick och köpte biljetter till själva kyrkan istället. Stod där i ytterligare 40 min, gick in och såg att de renoverade typ hälften så det fanns inte så mycket att se, så gick ut efter fem minuter igen. Bestämde mig för att gå till ett museum. Tänkte att de skulle öppna snart så satt där ett tag tills en städare kom ut och informerade att alla museer har stängt på måndagar. Fail.

    Andra gången jag bestämde mig för att gå pp nationalmuseet i London för att se en äkta Monet eftersom jag älskar hans verk. Trängdes och gick igenom alla salar och letade, läste typ alla anslag, hittade ingen Monet. Frågade mamma i slutet och hon bah ”den var ju där? Du stod och kollade på den, jag trodde du fattade att det var en Monet”. Det gjorde jag inte. Fail igen.

    Museer är inte min grej, lol.

    Jag och fästmannen har som mål att försöka besöka minst ett museum och ett galleri (han är konstnär) i varje stad vi besöker. Nu har det iof bara blivit Sthlm då båda bor på olika håll utanför Sthlm. Men kommer besöka museum och gallerier när vi kommer till andra städer med som sagt. Gillar museum.

    Industry of death finns också som resande utställning, har sett den i Sverige. Riktig skitutställning! Fruktansvärt dålig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.