Kenza är tillbaka på toaletten!

Kommer ni ihåg när Kenza slog två flugor i en smäll inne på Grand Hotels toalett? 
Både JP Gaultier och Richard Juhlin betades av i en och samma blomsterklänning – effektivitet är A och O!

Nu är hon tillbaka inne på toaletten och den här gången är det YSL som plåtas. 
Tror ni man bokar toaletten? Eller glider man bara in med fotograf och balklänning och fejkar ett magknip?

https://www.instagram.com/p/BqK_mWVAJvY/?utm_source=ig_web_copy_link

Kenza öppnar förresten upp en rejäl konservburk med mask inne på sin blogg:

PS. SPOIL ALERT. Kan vi prata om slutet av Making a murderer säsong 2?!?! Vad tror ni? Alltså jag känner mig typ säker på att de är oskyldiga men det är ju helt otroligt och sjukt att de gång på gång får staten emot sig trots att det finns så mycket bevis som tyder på annat. Fyfan, först sitter han inne 18 år för ett brott han inte begått och så sedan får han livstid för ett annat brott han (vad jag tror) inte har begått. Hur orkar man leva..//Kenza

Jag tror också att han är oskyldig, vad tror ni? *hehe*

Tack för tips!

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oskyldig!

    Säsong 2 var så jävla bra. Är mäkta imponerad av Zellner och även de två för Brendan. Väldigt spännande att se alla tester osv. Efter säsong 2 tror jag också båda två är skyldiga. Som Zellner sa ”hur många bevistekniska anomalier kan det finnas i ett fall?”. Men det är ju verkligen helt SJUKT i så fall vad staten gjort. Och fortsätter göra ac stolthet förmodligen. Sen väcks ju frågan vem som dödat Theresa i så fall? Hon lägger fram några intressanta Dennys

      Och tänk hur många som blir dömda till döden på det här sättet. För jag lovar att det här inte är det enda fallet som gått lurt till.

    Så trött på alla dessa samarbeten

      Annamatkovich [Instagram] har en tävling där hon tävlar ut någon kalender från sinful med erotiska tillbehör men frågan är om själva tävlingen är korrekt enligt instagrams och lotteriregler? Avgör själva.

    Toalett och toalett, det är ett klassiskt ”Damrum” med gott om plats för diverse kreationer.

    BTW var det där jag bestämde mig för att aldrig, aldrig göra några skönhetsingrepp. Stötte på en kvinna med bröst som en tonåring, genomskinlig blus som inte dolde något. Blonderat hårsvall, ansikte utan skrynklor, inga ansiktsuttryck öht. Kroppen och händerna tillhörde en 80-åring. Så ofantligt sorgligt på något sätt. Sminket var väl tilltaget med kolsvarta ögonbryn och lösögonfransar.

    Jag vet att det viktiga är att hon kände sig fin. Jag blev bara så berörd över hur långt vi kvinnor är beredda att gå för vårt yttre. Svårt att känna att ”det är det inre som räknas” och vad ger vi för budskap till våra döttrar?

    Alltså, ” Making a murderer”. Jag tror det är en komplott som gått över styr. Jag tror de är oskyldiga men aldrig kommer att få upprättelse, tyvärr.

    aoM//

    Brendan är oskyldig ofc, men Steven Avery är jag osäker på. Det har inte gått till såsom åklagarna lagt fram det iaf.

      Jag har vissa förbehållanden med honom för man ska alltid vara kritiskt. Men så väldigt mycket har framkommit som gör att jag nu tror på hans oskuld. Blodet, testerna, de andra eventuellt misstänkta som det har undanhållits bevis om, deras lögner etc. weird.

        Jag tror polisen var övertygade över att det var han och därför ”hjälpte till” med säkra en fällande dom gm att plantera bevis i enlighet med deras teori, det är det som biter dem i röven nu. Men det betyder inte att det inte var han som gjorde det, bara att det inte gick till på det sättet. Men, man ska bara inte kunna bli dömd på det här ”bevisen”, det är helt absurt. Brendan ska vi inte prata om, för då blir jag så sjukt förbannad ?

          Antingen det, vilket GIVETVIS är ett massivt felaktigt agerande. Det kan även vara så att de såg sin möjlighet när hon hittades död i närheten av Stevens bostad för då kunde de sätta dit honom och försöka bli av med det skadestånd han skulle stämma dem på. En del av de korrupta poliserna rättfärdigade säkert sitt beteende med att de var övertygade om hans skuld. Spelar dock ingen roll såklart. Att undanhålla bevis och plantera bevis går inte att rättfärdiga. Hoppas de korrupta poliserna och åklagarna och alla som varit iblandade och medvetna får repressalier i sinom tid.
          Tror iofs Steven är oskyldig pga allt som framkommit och pga Dennys.

      Håller med, Brendan var inte inblandad öht. Steven Avery.. jag menar man har ju läst att han varit våldsam, aggressiv och hotat ex. flickvänner. Men tror inte på hela den där berättelsen som Ken Kratz så sadistiskt målade upp på presskonferensen (men han vill ju bara att Teresas familj ska ha det bra! Såklart! Men lyssna nu hur hon blev våldtagen, knivskuren, skjuten, bränd och förflyttad. Liksom vem är psykopaten här?). Så är lite kluven gällande Avery men rättegången och hela polisarbetet är ju shady som bara den.

        Kan tillägga att Ken Kratz har skrivit böcker om fallet Avery och verkligen MJÖLKAR hela situationen, och själv är ett ärkeäckel som trakasserat tjejer han haft som klienter. Riktigt charmtroll..

          Alltså gud håller verkligen med! Tror definitivt att Steven kan vara skyldig, även efter säsong två. Det har definitivt inte skett så som åklagaren menar, men han kan säkert ha gjort det. Och Ken Kratz är ju en sadist! Han är så jävla äcklig som tjänar pengar på en sån här sak, som han inte har med att göra längre.

    Har inte sett de sista avsnitten av Making A Murderer 2 så vet inte än! Är det någon annan som tyckte första säsongen var bättre? Det var svårt för mig att komma in i andra säsongen av någon anledning ?

      Åh förta säsongen var ju mycket bättre! Jag försökte verkligen gilla tvåan också, men den kändes så otroligt amerikansk och vinklad att jag inte stod ut…

        Jag trodde de skulle ta till sig lite av kritiken de fick för första säsongen om hur vinklad den var. Det verkar inte som att de gjorde det? Baserat på vad jag sett hittills så tror jag att de är oskyldiga, men det är svårt eftersom det känns som att man mest sett en sida. Sen tycker jag att Stevens nya advokat är lite jobbig 🙁

          Verkade som att de försökte få in en annan vinkel när man ser helsidan av folk som inte ville ställa upp på intervju (=typ alla som var på andra sidan av Steven och brendan). Känner man som inblandad att serien är sjukt vinklad borde man ju ställa upp tänker jag, men ingen av dom har väl tillräckligt med kött på benen (Theresas familj är undantag).
          Att låta äcklet till fd advokat få mer tv-tid dock….. ?

      Tyckte båda var väldigt bra. Säsong 2 var för mig en riktig nagelbitare dock så jag såg nog klart på 3 dagar typ. Jag älskar också krim och utredningar så mig tilltalar den på alla plan.

        Jag är också en kriminologi och utredningsnörd (The Staircase är min absoluta favoritdokumentärserie) men det här tilltalade inte mig antar jag 🙁 Synd för jag längtade så länge efter säsong 2!

          The Jinx är också jäkligt bra om du missat den!

            Älskar den historian också! Sista avsnittet är så himla galet. Mina tips är Team Foxcatcher och Evil Genius. Båda finns på Netflix ?

              Åh, tack för tips!! Sista avsnittet satt jag med hakan i golvet. Can’t make that shit up.

          Men staircase var ju hur vinklad som helst också?

      Och säsong 1 kändes för mig alldeles för stel. Säsong 2 påverkade mig något enormt – speciellt Stevens föräldrar som är gamla nu. Det gör så ont inombords när jag tänker på hur de kämpar och knappt har pengar som räcker till.

        Ja herregud. Alltså jag typ gråter varje gång jag ser hans mamma. Så himla söt. Och att Steven verkligen vill vara där och ta hand dem

    De är oskyldiga. Brendans bror var den som körde efter Teresa när hon lämnade Steven Averys tomt. Han har kommit överens med Brendas pojkvän om att de ska sätta dit både Steven och Brendan för de gillar ingen av dem – så de planerar att mörda henne och sedermera placera bevisen på Stevens tomt.

      Brendans bror kan dessutom ha vetat om att Steven blödde på fingret. Plus att hans sökhistoria ger honom motiv, vilken äcklig människa ?

      Kommit överens med Brendans pojkvän? Missade helt att han hade det?

    Känns som att en stor majoritet av inläggen nu för tiden handlar om vilka samarbeten olika influensers gör och vilka företag/produkter de marknadsför. Ibland hade det varit kul att läsa om annat än denna konsumenthets det faktiskt bidrar till. ? Kanske har missuppfattat syftet med denhär bloggen haha.

    Så Isabellas gamla slav Emmas sambo Joseph fotar hemma hos IL.

    Nu har jag inte sett mam (några avsnitt s1 men fastnade aldrig) men med tanke på Aileen Wuornos så är jag skeptiskt till hur rättegångar går till i USA. Nu var ju hon dock väldigt skyldig men det faktum att hennes partner Ty och polisen sålde filmrättigheterna så fort dom hade gripit henne. Klart rättegångarna vinklades till fördel åt en smaskig story då. Jag försvarar dock inte hennes brott men det är ju inte så konstigt att hon blev paranoid och crazy as fuck i fängelset sen, hon var ju en uppenbar produkt av ett samhälle som aldrig trott på henne och som bestämt hur allting hänt utan att bry sig om hennes sida av myntet.

    Hur kommer det sig att du inte nämner att Kenzas inlägg är smygreklam för YSL?

      För att det är Kenza.

      För att Kenza använt sig av instas reklammarkering med text högst upp (men av någon märklig anledning syns den inte här)

      För att det inte är smygreklam. Hon har använt instagrams egna samarbetesfunktion men det syns inte när det bäddas in på bloggen.

        Nej hon la till texten i efterhand. Jag såg när hon publicerade i lägger på insta och det var inte reklammärkt någonstans.

    Sorry för OT men Maggans kommentarsfält…?? Hon raderar nog snart ?

      Vad skrivs det om där?

      Fylle-inlägg, Lite för mycket glögg för Maggan igår ? hon har redan börjat radera.

    Vad är poängen med att skriva kommentarer när det tar typ 1 timme innan de syns?

    OT: vill tipsa om Sandra B:s astrologiinlägg och kommentarerna till det. Ska en bloggare få skriva om ovetenskapliga teorier, är det ansvarslöst? Eller är astrologi harmlöst? Tillspetsade frågor, men undrar vad folk tycker 🙂

      Klart en bloggare får skriva om sånt som inte grundar sig i vetenskap. Eller ska de sluta skriva om åsikter, dagens outfit, tips på god frukost mm? Det är inte en vetenskaplig tidsskrift vi läser utan bloggar.

      Men snälla, ska du nu bestämma vad andra får skriva? Förbjuda folk att skriva om saker de tror/ej tror på, religion, spöken, rymden… alltså nått bättre måste du ha för dig ?

      Du, man kanske ska skilja på Illustrerad Vetenskap och en BLOGG som oftast handlar om känslor, killbilder, smink, och tonårsböcker? Kan man inte det bör man se över sin intelligens. Jösses. Snacka om att göra en höna av en fjäder.

      Du vet att det är religionsfrihet som råder i Sverige? Och du vet att studier har visat att personer med en andlig/religiös tro i regel mår snäppet bättre än så kallade ateister? Lägg ner bloggläsandet och gå till bibblans naturvetenskapliga hörna istället, Nea.

        Amen! Blir så nedslagen av den intolerans som råder i Sverige.

      Det är klart att hon ska få skriva om vad hon vill även om det inte är vetenskapligt. Hur mycket är egentligen vetenskapligt förankrat i bloggar?

      Hahah, detta var visst en öm punkt! xD Är alla tarot-anhängare här idag?

        Inte jag, men håller ändå med de som kommenterar att man får väl blogga om vad man vill? Tänk om Sandra hade varit lite kristen och gått i kyrkan en söndag och skrivit det, hade folk då kommenterat ”Men du kan ju inte blogga om att du går i kyrkan, det är ju inte vetenskapligt bevisat att den kristna guden finns, Sandra!”? 😛 Blir lite komiskt då. Jag är bara glad att hon skriver om något annat än fester och skrivkramp och Skam (tv-serien). Blir lite variation i alla fall.

    Idag åkte jag och min hund tvärbanan. Det var så packat att vi inte fick plats på hund vagnen så jag tog den vanliga. Så trpngt, varmt och ingen flyttade på sig och trampade nästan på hans svans. Sen kom en medelålders man fram till mig och pekade på hund skylten. Är så trött idag att jag började gråta. Jätte fjantigt men det hände. Känner att denna dag kommer bli dålig

      Jag blir galen på folk som åker med djur i andra vagnar än djurvagnen. Vänta på nästa tåg om ni inte får plats. Sorry not sorry.

        Jag blir galen på folk som åker med barn i andra vagnar än barnvagnen. Vänta på nästa tåg om ni inte får plats. Sorry not sorry.

          Finns speciella barnvagnar på tåg? Vore ju en dröm ändå. Hatar de som åker med skrikande barn i tysta vagnen!! Vill ha pengarna tillbaka för min biljett när jag lyckats få plats där och nån väljer att åka där med sina skrikisar.

            ”Skrikisar” HAHAHAH ???

          Kan en vara allergisk för barn? Nej. Livrädd för barn? Nej, inte på det sättet som många är för hundar. Vad fan jämför inte hundar med barn!

          P.s. jag älskar hundar D.s

        Och jag blir galen på folk som sitter i djurvagnen trots att de inte behöver, när det finns andra platser i tåget.

        Nästa gång tycker jag att du ska stå på dig TS, be en person utan djur att flytta sig, you can do it!

          Transportmedlen finns dock för människor att förflytta sig, inte för djur. Ska jag vandra genom hela tåget för att inte ”ta” en plats från en hund? Nej, självklart inte. Hundägaren får anpassa sig, inte jag som människa som använder ett transportmedel för människan.
          Har ni bråttom till hunddagiset/jobbet? Trist, ni skulle ha tagit ett tidigare tåg. Som sagt, vi har inte kollektivtrafik för hundar, utan för människor, så ni med hund får gott vänta, om det är så att det är fullt. Det är viktigare för samhället att människor kommer fram, än att människor med hundar gör det, eftersom ni inte är i majoritet och era hundar quite frankly inte har ett skit i kollektivtrafiken att göra sett ur ett samhällsperspektiv.
          ”Men jag måste ta min hund till dagmatte”, hävdar någon, och ja, trist för dig, men vi övriga måste ta oss till jobbet. Du valde att skaffa hund, då får du anpassa dig.

            Typsikt majoriteten att trycka ner oss minoritetsgrupper. Ska andra minoriteter också anpassa sig? Du kan ta ett tidigare tåg.

      Älskar hundar, men att åka med djur i en annan vagn än där de får vara är faktiskt inte okej.

      Du har inte funderar kring att det finns djurfria vagnar av en anledning? Nästa gång väntar du på nästa tåg!

        Menar du på riktigt att allergiker endast väljer dessa vagnar? Ledarhund är ju OK och de är lika allergiska mot dessa

          Alltifrån allergi, till hundrädsla. Jag t ex undvek djurvagnar när jag hade barn i barnvagn då jag var med om ett flertal gånger när hunden i stort sett lagt huvudet i mitt barns knä. Vill heller inte ha hår på mina saker då jag är fruktansvärt allergisk mot hundar (trots vaccination). Är det då längre sträckor/trångt svullnar hals och ögon direkt igen. Husse/matte brukar dessutom lukta djur, men det är svårt att komma undan oavsett vagn 🙂

          Precis. Och jätteallergiska får massa symptom om de finns i samma rum med folk som har djur hemma och djuret är inte med.

            Jag får symptom på allergi om jag jobbar en hel dag med en kollega som har hund hemma. Eller om jag sitter bredvid en djurägare på en föreläsning till exempel. Men jag tar oftast allergimedicin när jag vet att jag ska vara bland folk. Den hjälper däremot dåligt om jag ska sitta brevid själva hunden.

          Givetvis väljer jag som allergiker inte djurvagnarna. Ja, jag kan vara allergisk mot ledarhund också, men jag träffar generellt inte så många. Skulle det vara en ledarhund i vagnen får jag byta. Jag tycker dock att det är lite skillnad på att ha med sig sin hund ”för skojs skull”.

          Fast djurfri vagn är inte samma som vanlig vagn. Finns djurtillåtna, djurfria och sen vanliga (där vet jag inte vad som gäller enligt tågbolagen). Djurfria platser ska väl hållas just djurfria oavsett. Nu lät det ju som att ts åkte i en vanlig vagn.

            På tvärbanan (och tunnelbanan) finns det djurfri vagnar och djurvagnar, inga ”vanliga” vagnar. Du pratar nog om andra kommunikationsmedel

              Okej. Ja, jag har aldrig åkt tvärbanan men antog fel då? andra tåg brukar ha så, de jag åker med

          Jag väljer alltid djurfri vagn. Kan inte åka långa resor med hundar i samma vagn (vet inte längden på tvärbanan men jag åker ofta ett par timmar tåg). Har hänt att jag blivit ombokad av sj i sista sekund och då fått plats i djurvagnen. Ofta går det att lösa på plats om man pratar med konduktören. Första klass är sällan uppbokad och är man allergisk brukar de kunna erbjuda plats där om inget annat finns. Ledarhundar har jag aldrig varit med om i djurfria vagnen. Antar att det också går att lösa om det skulle hända. Skulle dock tro att hundägaren skulle få byta plats i det fallet i stället för en hel vagn med eventuella allergiker (+ städ av vagn efteråt)

      Jättetråkigt att någon nästan trampade din hund på svansen! Vill dock påminna om att det finns dom som är väldigt allergiska mot djur och att det är viktigt att ha djuren i avsedda djurvagnar

      Varför inte vända på dina tankar och tänka att det kommer bli en jättebra dag istället. Att tänka positivt påverkar mer än man tror.

      Skaffa väst för värdhund!!

        Är det verkligen rimligt?

        aoM//

          Du skulle ju sluta hänga här. Lyckades du vara borta en enda dag?

      Nej, du nu kan dagen bara bli bättre! Usch förstår hur pressad du måste känt dig. Stor kram!

    Tycker det är lite roligt dock att hon nu gör reklam för ett rött ysl-läppstift när hon för några veckor sedan (tror hon var på ett event med Mac) sa att det röda Mac-läppstiftet hon hade då var det enda röda hon någonsin använder ?

      Mm, sånt är typiskt. Inte så trovärdigt.
      Därför tänker jag inte ”influencer” om bloggare/instagrammare utan ”säljare”.

    Kathleen Zellers twitter för oss som vill fortsätta följa! igår hade hon Q&A och la upp ny info/bevis. SPÄNNANDE!

    https://twitter.com/zellnerlaw

    *Kenza har inte reklammärkt hennes ysl-inlägg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.