Isabella Löwegrips senaste 24 timmar

Ingen rast, ingen ro!
Det senaste dygnet har varit minst sagt omvälvande för Isabella.
Igår kväll vann hon och Pingis pris som EYs kvinnliga stjärnskott i Stockholmsregionen – en prisutdelning som gick av stapeln på Elite Hotel Marina Tower i Nacka.
Idag var det så återigen dags för henne igen att ringa polisen när hennes stalker dök upp utanför hennes nya hus i Elfvik.
Både polis och hennes livvakt Magnus kom hem till henne, livvakten före polisen. Magnus var den som fångade in mannen som omhändertogs av polisen och enligt Bella är han nu gripen.
Tyvärr kommer han förmodligen vara ute på gatan igen så vida inte polisen kan få honom häktad eller kvarhållen av annan anledning.

En läsare skriver att Isabella borde ansöka om besöksförbud mot mannen men jag är tyvärr tveksam till om det skulle göra någon som helst skillnad. Vad ska hon göra nästa gång han dyker upp? Kasta pappret på honom? Flera polisingripanden OCH faktiska gripanden verkar ju inte ha avskräckt honom alls så det känns ju som att det enda sättet Isabella kan vara garanterat stalkerfri är om mannen frihetsberövas av polis eller medicinsk personal.

Jag tycker att det är för jävligt att en människa – vem det än är – ska behöva få sitt privatliv kränkt och inskränkt på grund av en annan människa. Det är extra upprörande att det är en kvinna som förföljs av en man när maktbalansen är skev redan från början där.
Ja, man kanske kan tycka att Isabella inte borde flyttat till ett hus med fönster från golv till tak när hon har en stalker efter sig, men det är STALKERN det är fel på och som som är problemet – inte den som är offret!

216 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bella och pingis ser ju precis likadana ut i ansiktet och över bysten. Grupprabatt?

      Precis likadana? Inte på den där bilden i alla fall

        Nä, håller med. Bella är fortfarande mer orange en resten av sin omgivning.

          Björn Ranelid ???

      ?

      Var det vad du reagerade på i det här inlägget?

        Ja deras munnar och minspel är ju identiskt

        Var det inte Camcam som skrev ett inlägg för ett tag sedan där hon inte trodde på att Bella ringt polisen? Att Bella påstod det för uppmärksamhet? Som till och med ringde till polisen för att fråga om de hade gjort en utryckning till Bellas adress.

        Tycker att du Camcam bör ha mer på fötterna innan du skriver sånt. Samma sak idag där du utan underlag drog slutsatsen att Bella uppger falska siffror när hon ingår avtal om samarbete med företag.

        Din blogg startar rykten och många läser inte så noga och tror på allt du skriver. Ibland blir du irriterad när du inte tas seriöst, och sedan skriver du subjektiva inlägg med påståenden du inte har fog för. Det går inte ihop.

          Isabella uppger falska siffror utan bevisunderlag när Löwengrip Invest försöker sälja samarbeten. Kan absolut bekräfta det, av egen erfarenhet.

            Kan du berätta mer?

            Jag kan bekräfta motsatsen. Hon är väldigt noga med att siffrorna ska vara korrekta.

            Mvh /
            Tidigare anställd

              Fast faktum är att siffrorna inte ÄR korrekta så så noga kan Isabella/hennes säljchef inte vara?

              Varför kommer man då gång på gång med ”bevis” på att Bella ljuger om sina siffror? Jag menar. Om du nu kan bevisa motsatsen

                Jag kan absolut berätta mer men precis som CamCam ofta försöker förklara så är det svårt för en att berätta vad man vet utan att det blir glasklart vem man är.

                Men min fråga till min tidigare kollega här i kommentarsfältet är då: när har du själv fått se underlag på ”1,5 miljoner unika kvinnor mellan 30-40 år som oftast har barn och bor i hus”? När har du sett detta fastställt och inte bara i en energisk muntlig dragning från det närmsta medarbetarna eller Isabella själv? Svårt att se att du har det eftersom informationen är falsk och underlag som stärker detta saknas. Det är också det som ligger till grund för att Löwengrips försäljningsframgångar inte är mer för världen än vad det är. För det är inte någon enormt sociala medier-imperium som bär det varumärket framåt.
                Isabellas blogg besöks knappt av en tiondel av de siffrorna hon pratar om. Och av den andelen som faktiskt klickar sig in är knappt hälften positiva eller fans.

                  Men har folk svårt att läsa? Ingen ifrågasätter att hon ljuger om sina siffror när hon pratar om sina kanaler. Frågan är ju vad hon uppger vid samarbeten. Jag tror inte en sekund på att du har jobbat hos henne btw

                  Hahaha alltså bristen/avsaknaden på källkritik i detta kommentarsfält! Sväljer allt utan att ens blinka så fort någon anonym i kommentarsfältet nämner att den är ”tidigare anställd”, bara för att det passar in i alla Bella-kritiska personers världsbild.

                  Komik på hög nivå! ?

        Kan någon svara på om denne man har gjort något fysiskt mot Isabella, jag förstår att hon tycker hans närhet är påfrestande och jobbig, men vad exakt har han gjort henne. Han har varit på hennes tomt och ringt på dörren, men det gör andra också. Har han tagit på henne, blottat sig, hotat henne med våld? Jag tolkar det mest som en psykisk störd man som behöver hjälp.

        Tyvärr är det väl så att om man exponerar sig som Bella får man räkna med en och annan mindre frisk hjärna som vill komma närmare.

          Säger du likadant till våldtagna också, ” du var ju ute sent, var full, hade fel kläder” Det
          är ALDRIG den utsattas fel, utan den som utsätter.

            Låser du din bil, ditt hem? Ja jag tycker inte man ska fundera på om ens uppförande kan trigga andra till dumheter. Det rättfärdigar inte felaktigt beteende men man kan skydda sig ibland.

              Så du menar att alla offentliga personer (inkl influencers) ska ansöka om skyddad identitet/adress för att minska risken för att ev stalkers och andra idioter lätt ska kunna ta reda på var de bor? ?

                Skyddad identitet är något helt annat. Läs på gör om gör rätt!
                Vad har Bella blivit utsatt för rent objektivt. En man som förmodligen har en störning som vilja kontakt med henne. I hennes(betraktaren) ögon är det ett påhopp och kriminellt. Men vad säger lagen.

                  Stalking är olagligt om du missat det.

              Exakt! Det är ju till och med olagligt att förenkla att vissa brott sker. Exempelvis är det olagligt att lämna bilnycklarna i bilen eftersom det underlättar för tjuven. Försäkringsbolag ersätter inte stölder om du varit oaktsamhet etc. Självklart är det inte Blondinbellas fel eller skuld på något sätt att mannen är sjuk. Men hon verkar inte ha något konsekvestänk i sättet hon väljer att exponera sitt liv.

                Vad är det för brottsrubricering på att lämna nycklarna i sin bil, menad du?

                Det är inte olagligt att lämna nycklar i bilen. Det är slarvigt men inte olagligt.

                  Klart att det är olagligt att lämna nycklar i bilen!

                  [K3]50 § När ett fordon stannats eller parkerats, skall föraren vidta åtgärder för att hindra att fordonet kommer i rörelse av sig självt.
                  (Källa: lagboken)

                  Du kan dömas till böter om du lämnar kvar nycklarna i bilen. Undantaget är rökutveckling i biltunnel, -då ska du lämna nycklarna i tändningen så att räddningstjänsten kan flytta på din bil efter att du har utrymt tunneln.

                  En parentes men jo, det är faktiskt olagligt att lämna nycklarna i, i en olåst bil.
                  Lärde, eller borde man lärt sig, på körkortsteorin… https://lawline.se/answers/det-ar-olagligt-att-lamna-sin-bil-sa-att-obehoriga-kan-kora-den

            Frågan ovan var väl mer om vilken brottslig handling som begåtts? Olaga förföljelse lär det inte vara fråga om än. Att ringa på eller stå utanför är inte ett brott men självklart kan det upplevas obehagligt.

              Stalking?

          P3 Dokumentär – Örebromannen. Lyssna på den. Skrämde skiten ur mig. Killen stalkade kvinnor i flera år innan det eskalerade till överfall och våldtäkt.

          Tycker du att det är nåt hon/alla ska finna sig i för att han är sjuk? Så FAN heller!!

            Örebro mannen är ju ute nu dessutom. Han är väl ansett ”frisk” av dessa ”psykologer” som tror sig kunna göra ”hjälpa dessa stackars män”. Bevis att behandling hjälper är bristfällig i bästa fall. Värsta fall, läs om Södermannen. Största skandalen någonsin om du frågar mig. Haga mannen är också ute! Vilket skämt Sverige är.

          Åhh vad tröttsamt, om jag hör en enda till säga ”psykiskt störd man som behöver hjälp” så kommer jag skrika. Finns inga bevis på att dessa människor kan bli hjälpta. Han behöver bort från gatan innan det eskalerar. Hon är ensam med barn. Finns ingen ”oskyldigt” med stalkers.

      Det har du rätt i! Bägge ser pigga, glada och fräscha ut. Härligt! 🙂

        Nej bara nej för mycket kladd och illasittande kläder!

          Men låt maju tycka att de ser fräscha och pigga ut? 🙂 jag tycker också de såg fina ut.

          Varför lägger du inte ut bilder på dig själv mitt hjärta?

      Sant de påminner väldigt mycket om varandra. Sminkningen är lika och de har säkert fått fillers/botox av samma läkare.
      Nä vet inte om Bella gjort några injektionsbehandlingar men däremot ser jag att pingis fyllt ansiktet med fillers och fått likadana kinder som Bella har. Snygga är de iallafall

    Överträdelse av kontaktförbud (hette tidigare besöksförbud) är ett brott. Dyker han upp flera gånger kommer han med all säkerhet att bli anhållen och häktad. Om han sedan döms och han befinns ha en allvarlig psykisk störning så kan han dömas till rättspsykiatrisk vård och då kanske Bella slipper honom för gott. Så kontaktförbud har ett stort värde.

      resurserna är få och överträdelser kan ske hur många gånger som helst utan påföljd.

      Förlåt mig men du framstår som otroligt naiv om du tror att det ens finns en chans att hon ska kunna ”slippa honom för gott” med hjälp av rättsväsendet. Kvinnor som är mordhotade av sina sjuka ex och som har dokumentation på allvarlig fysisk misshandel kan inte ens få igenom det så dröm vidare, den här stollen kommer inte att stoppas så enkelt…

        Till Lurchan: Det är dåligt att ge en sådan felaktig bild av rättsväsendet eftersom det leder till att kvinnor drar sig för att söka hjälp. Sanningen är att det är ganska lätt att få kontaktförbud, och att överträdelser av kontaktförbud alltid leder till konsekvenser för förövaren.

        Förmodligen enklast att bjuda på fika eller ett dopp sen i nya poolen. Eller kanske inte ha sociala medier o sälja sitt liv på nätet? Nej men gud så tänkt… Silly me

      Haha slipper honom för gott?? Han har ju inte direkt mördat någon…

        Hamnar man på rättspsyk så kan man faktiskt bli kvar där, bedöms du inte som frisk skrivs du inte ut. Du behöver inte begått ett grovt brott ens.

      Tyvärr måste jag göra dog besviken. Men i Sverige blir man inte häktad om man bryter mot kontaktförbud. Sorgligt men sant.

        Inte häktad men det kan leda till fängelse om det är ett av flera brott vilket är sannolikt att denna man begått

        Eftersom jag sysslar med just sådant så kan jag berätta för dig att det är förhållandevis vanligt med häktning för upprepade fall av överträdelse av kontaktförbud. Kontaktförbud är verkligen inte tandlöst.

          Så du menar att tex tv-programmet Stalker (m Ashberg) gav helt fel bild av hur samhället och rättsväsendet funkar?

            Så du menar att du hellre tror på ett tv- program än en person som faktiskt jobbar med detta och kommer med fakta från verkligheten? Jeez.

      Håller med Lina, överträdelse av kontaktförbud gynnar knappast gärningspersonen och jag hoppas Isabella ansöker om kontaktförbud. Med tanke på historiken finns det goda skäl till att ansökan beviljas.

      Precis. Hon bör verkligen söka ett sådant (om hon inte redan gjort det). Bryter någon mot ett kontaktförbud så är det ett brott, vilket gör det lättare för polisen att vidta fler åtgärder. Det är något av det första polisen informerar om när man är utsatt för nåt sådant, så det är verkligen inte tandlöst.

    Jag lider med henne och barnen. Tyvärr har vi ett samhälle där jag tror det blir svårt för rättsväsendet att göra något åt det. När vi har brottslingar av betydligt svårare grad som går fria utan en tillstymmelse till straff förutom en åthutning så vet jag inte hur man ska få stopp på stalkers. Vi har misslyckats med att hålla medborgarna och särskilt kvinnor och barn säkra.

    Besöksförbudspappret är nog heller inte ens lönt att ansöka om (förutom om straffet att bryta mot det kan hjälpa till att låsa in honom)

    Ursäkta för OT men behöver goda råd inför morgon kväll: vad anser ni om peep toe med mörka strumpor innanför? Jag ska på fin fest och skorna är snygga höga röda pumps men som sagt två mellantår sticker fram och jag kan inte ha ljusa strumpor med resten av utstyrseln. Är det ett big no-no?

      Big no-no!

        Jag tror absolut det går att ha men det är fler saker som spelar roll på om det matchar. Vilken typ av klänning du ska ha, vilka tights och hur skorna ser ut (är de eleganta, chunky, tunga eller lätta?).

        Regler inom mode är till för att brytas och hur kul är det att slaviskt följa Do and don’ts från Veckorevyn? Nej, tråkigt!

        Googla eller kolla på pinterest så hittar du massa inspo! Typ såg massa bilder på glittriga (grön samt guld) som var skitsnyggt till peeptoes.

        Ha en kul kväll och kör på!

      Jag säger nej

      Aldrig strumpbyxor eller strumpor när man har öppen tå!

        Joho det kan man visst ha. Alla passar i olika. Kör på det om du vill.

          ”alla passar i olika”. Ingen passar i fula grejer? Öppen tå är för sommaren, man har ju inte sandaler så här års.

        Äh, regler är till för att brytas! Om det är något sammanhang där det stämmer så är det klädsel och utseende, man ska inte ta det på för stort allvar. Gör det ordentligt så det syns att du är medveten om vad du gör, som ett fuck you till alla fegisar out there!!

      Så du ska ha mörka strumpor med röda pumps? Det är väl det som är problemet, inte att skorna har peeptoe?

      Med peep-toe skall man aldrig ha strumpor, och ska man vara ännu petigare så har man inte peep-toe så här års.

      Varför inte skippa strumpbyxorna helt och hållet så är problemet löst?

        Skippa öppen tå, alltid, så är problemet löst. 😉

      Klart du kan ha det! Varför inte röda, gula eller turkos strumpbyxor? Låter skitsnyggt! Älskar skor med öppen tå och har det gärna året om. So what om någon tant tycker att man bryter mot några påhittade klädkoder! Livet är till för att levas!

        MEN vad många som reagerat med att dissa mina strumptår, tänkte idag att jag inte vågar. Sen tänkte jag om, tack ni som peppat, jag ska rocka dom!!!

          Yes!
          Mycket snyggare och coolare med ett medvetet strumpval, än det tråkiga, vanliga tånagelflashandet!

    Men VARFÖR är så öppen med exakt var hon bor och hur huset ser ut och bryggan och planlösning och avskilt läge etc etc?! Mannen är ju sjuk så för sina barn skull, varför är hon inte mer försiktig?!

      Så folk ska gömma sig för att få vara ifred. Så rutten kommentar.

        Inte gömma sig men heller inte filma prick ALLT!

        Det finns en anledning varför the Kardashians inte filmar deras serie i sina egna hem. Du hade kanske inte jämfört dem med Bella, men det hade Bella gjort så hon får ju fan tänka till lite, om än för hennes barns skull.

          Jo men visst filmar de hemma? Sett bilder på tex kourtneys hus och det verkar stämma. Eller??

            De filmar hemma men bilderna utifrån på husets fasad är andra hus ?

          Men Jenna för fan! Bella har filmat INVÄNDIGT och INTE visat husets framsida. Sluta dra in hennes barn, så jävla lågt!

            OJ haha, lugna ner dig. Och jo, det har hon, och jo hon borde ta hand om hennes barns säkerhet. Punkt.

              NEJ, man såg inte mycket på den bilden och bör ha varit från en sida av huset. Hon TAR hand om sina barns säkerhet. PUNKT! Hon ska kunna leva fritt och kunna göra vad hon vill, ska inte behöva bli utsatt av idiotiska stalkers eller bittra idioter som letar fel och bara vill kasta skit och spy galla. Stackare, skäms!

                ”Hon ska kunna leva fritt” bla bla bla, ja, vi vet. Men nu kan hon ju inte det, så ska hon offra sin egen och barnens säkerhet på någon principens altare, eller ska hon, åtminstone för nu, anpassa sig? Vad gynnar henne mest? Det är inte Isabellas roll att axla ett ansvar för hur man ”ska kunna leva”, när man de facto inte kan det. Förändring måste starta i andra änden – ett starkare, effektivare och tryggare rättssamhälle – och inte hos enskilda individer på bekostnad av deras säkerhet.

                  Forandringen i det här fallet burde prinsipielt var st den sjukt mannen blir tatt hånd om, inte att Isabella måste «anpassa sig».

            Hon visade visst framsidan, när hon visade upp bilder som de flyttansvariga tagit.

              Men det var inte mycket man såg på den bilden, var nog inte framsida för övrigt. Sen vet ni nog att även om man inte visar hus eller säger på vilken ö det ligger så kan alla veta det ändå, det kan man lätt få veta. Offentligt tyvärr. Så bara lägg ner!

            På hennes Instagram ligger JUST NU ett långt filmklipp med Blondinbella strosande framför det nya huset. Så Jo, hon visar utsidan av huset (och ironin i att filmen är ett reklamjobb för Länsförsäkringars hemförsäkring som gör att hon känner sig så trygg hemma…).

              Hahahahaa!!! pantad as always

              NEJ!! Det är BAKSIDAN!! Vad är det ni inte fattar!?? VARFÖR ska hon inte kunna visa huset? – Han vet ändå var hon bor – DET ÄR OFFENTLIGT FÖR ALLA ATT SE OAVSETT OM HON VISAR HUSET ELLER INTE!! FATTA!! Detta handlar INTE om att hon visar sitt hus, inte så att hon har en stalker för att hon visar sitt hus! Och det vet ni. LÄGG NER IDIOTER!!

                Andas.

        Har du hört talas om något som kallas för integritet?

        Gömma sig? Var skrev jag det? Men visst, vifta du vidare med din käpphäst om att vi ska kunna göra precis vad vi vill hela tiden utan konsekvenser och eget ansvar. Det är en fin tanke men världen ser inte ut så. Ibland måste man vara smart och skydda sig själv och sin familj även om det innebär att man inte får skryta om sin nya dyra lyxvilla.

        Nej, självklart ska folk inte behöva gömma sig eller låta bli att visa upp sitt nya hus som man är stolt och glad över. Men vi lever tyvärr i en verklighet där det finns gränsöverskridande personer, psykiskt labila personer och personer som utför våldsbrott. Man kan inte blunda för det bara för att vi SKA kunna visa upp våra liv utan att hotas/stalkas. Bryr man sig inte om sin egen säkerhet så måste man som fullvuxen förälder bry sig om sina barns säkerhet även om uppvisandet av ett nytt hus genererar bloggtrafik och pengar. Det är ren idioti att göra en big deal av sitt husköp när man förföljs av någon. Nej hon skrev inte ut adressen men det var ju inte svårt att lista ut var huset ligger och media plockade upp det på en gång – vilket självklart var det hon ville. Människan hade kunnat välja att helt sluta visa upp sitt hem och aldrig nämna sitt husköp och leva med det eventuella ekonomiska bortfall det innebär – för sin egen och sina barns säkerhets skull. Har man barn har man ett ansvar att se till att de är trygga även om man måste kompromissa och vika sig för all världens galningar.

          Zzzz … Adress och hus finns offentligt för alla ändå även om man inte ”gör en big deal av ett husköp” – ett husköp som för övrigt gjordes INNAN stalkern dök upp, och hon kunde omöjligt veta att han skulle fortsätta dyka upp eller om han slutat. Hon visar inte sina barns ansikten på bilder, hon har larm, säkerhetsrum, extralås, vakt så nog bryr hon sig om sina barns säkerhet. Vad ska hon göra? – bo i en bunker, ha barnen i koppel, låsa in dem… ? Media plockar upp ALLA kändisars husköp oavsett om det skrivits på sociala medier el ej. Ska alla kändisar som har stalkers och fans låsa in sina barn och inte visa sina hem på bilder i sociala medier? Varför känns det som att ni bara vill slänga skit på Isabella, som att du skriver detta enbart för att det är hon och för att du har något emot henne? Så uppenbart. Tröttsamt.

            Fast visst var det här på bloggen som adressen publicerades i någon kommentar, är den som skrev den medskyldig då?

            Nej, media skriver inte om alla husköp och speciellt inte om man hör av sig och ber dem att inte skriva pga t ex hot. Det finns en anledning till att de aldrig publicerar bilder på hennes barn medan de publicerar bilder på andra kändisars ungar, t ex.

            Man kan också ha skyddade uppgifter så att ens uppgifter inte finns tillgängliga.

            Man måste inte avsky någon för att man är kritisk till hur hen hanterar vissa saker. Det är ett rätt barnsligt synsätt. Livet är inte svart eller vitt.

              Men suck… nej inte om precis alla husköp men om många… Men hon borde ha kontakat press och tidningar och sagt att jag kan komma att få en stalker så visa INTE mitt nya hus i era tidningar så är ni snälla – eeeh… ja det borde hon tänkt på.. ??‍?Så du tror att en stalker kommer till någons hus för att tidningar visat bilder eller att en blogg visat bilder? ÖH. Ja det går att ansöka om skyddad identitet om man känner sig hotad och DÅ finns inte hemadress och boendebilder offentligt att se. Anledningen att media inte publicerar bilder på hennes barn beror på att det inte finns några, hon döljer deras ansikten på foton.

        Nej såklart inte och ingen ska behöva bli våldtagen för att man gick i en mörk park heller men lite konsekvenstänk måste man ju ändå ha?? Hon har ju sagt att det är värt det. Tom att barnen drabbas.

      Tänk om hon skrivit att hon ska flytta men av säkerhetsskäl väljer att INTE beratta vart (ok om någon tidning snappar upp det hela), hon hade vunnit lite respekt av mig speciellt med tanke vilket mega hus det är. Skulle ALDRIG hända dock att hon skulle hålla det för sig själv, inte ens för sina barns säkerhets skull. Tragiska människa! Filmar varenda litet hörn typ och skryter arslet av sig. Jag tror att hon fortfarande tycker det hela är värt, annars hade hon agerat annorlunda sen stalkern kom in i bilden.

        Skärp dig! Det är offentliga uppgifter och ritningarna på huset låg ute innan hon köpte det (och finns kvar för den som vill titta – UTAN Bellas förskyllan!).

          Skärp dig själv, det var inte det som var poängen! Fattar väl vemsomhelst att det GÅR att ta reda på, hon kan ändå avstå från att skriva om det samt visa bilder på huset varenda kvart. Som sagt, integritet?

            Men dubbelskärp dig! Om du fattar att man kan ta reda på uppgifterna så fattar du också att det är klart att hon kommer visa upp huset i bloggen, som är hennes jobb, och det är inte att ”skryta arslet av sig”. Dessutom visar hon INTE bilder varje kvart och hon har INTE visat bilder på hela huset. Hon har garanterat dragit det här med sin säkerhetspersonal som ännu mer garanterat har betydligt större koll än du. Du kan såklart ha en avvikande åsikt, men att skriva ”tragiska människa” och dessutom både överdriva och hitta på bara för att få kasta skit säger väldigt mycket om hur du är som person.

              Men dubbelskärp dig! HAHA, is this what we’re doing now? lol.. Men seriöst, jag ska sluta då så du inte blir mer ledsen, jag ser att kritiska kommentarer här om Blondinbella tar hårt på dig personligen.

                Precis som Bellas existens verkar ta hårt på dig då.

                Nja, nej. Men korkade kommentarer

                  Du skulle säkert få kli på hela kroppen och abstinens om inte Bella visade huset och annat, du följer säkert, kan inte låta bli. Haha ironin att de som snackar om integritet, att hon inte ska visa sitt hus för säkerhets skull, att hon filmar varje vrå är besatta personer som följer varje steg hon tar, varje ord hon skriver och studerar bilder och filmer noggrannt och njuter av det.. och sen vinklar och förvränger. Ni skulle skita arslet av er om hon INTE bloggade och visade upp.. då hade ni gnällt för det och mått dåligt av abstinens. ? ??

              Hon skryter arslet av sig, och lite till.

                Och?

              ”det är klart att hon kommer visa upp huset i bloggen, som är hennes jobb”

              Hennes jobb går alltså före hennes barns säkerhet menar du?

                Varför skulle hen mena det? Varför skulle hennes jobb gå före hennes barns säkerhet? Varför ska hon inte få visa bilder på sitt hus för att hon har en stalker och barn, vad har det ena med det andra att göra – ingenting. Ge er! Bitterfittor, ni vill ju bara kasta skit o sänka Bella. Spelar ju ingen roll vad hon gör, ni hittar fel och vänder allt till fel så ni kan kasta er skit och skamma. Får inte andra heller som har barn visa sina hus på bilder för det kan dyka upp en stalker eller nån psykoidiot? Skärp er!!

                Bilderna på huset finns redan oavsett om Bella visar dem eller inte, förstår du verkligen inte det?!

                Hon har säkerhetsrum, vaktbolag, larm, kamerabevakning, visar inte bilder på barnen, är sällan helt ensam osv. Nog går barnens säkerhet före hennes jobb alltid!

                  Det måste du väl ha märkt att det inte gör

        Nu får ju Bella dubbel uppmärksamhet – först för huset och sen för stalkern. Skulle hon hålla bostaden hemlig så blev det inte lika många klick och sidvisningar. Och pressen kan skriva om två olika saker vilket Bella förstås räknar med.

          Fast hon skulle nog hellre slippa stalkern hur mycket uppmärksamhet det än ger, tror du inte?

            Jag är faktiskt inte så säker på det…

        DU är tragisk 21:31 Bittra människa! Hon har inte filmat varenda litet hörn, för fan får hon inte visa sitt hem och vara glad utan att det är skryt!? Nu tror ju jag att hon är stolt och vill visa hemmet efter att hon fick hån här för sin förra villa. Det är inget som helst fel att hon visar villan invändigt! Att du försöker shamea och tjata om barns säkerhet är så jävla lågt, då hon har övervakningskameror, larm, lås och vakt. Ge dig! För övrigt går det alltid att ta reda på var någon bor så länge inte personen lever under skyddad identitet, adresser är tyvärr offentligt.

        Haha du hadde jo inte visst hur stort hennes hus var om hon inte hadde visat upp det, så den respekten hadde du nok inte haft.

      Men hon har ju inte skrivit ut exakt var hon bor och hon har INTE visat någon planlösning! Hon har ju inte heller filmat eller fotat husets framsida, hon har ju bara filmat insidan och det kan hon väl göra. Jag är tacksam att hon visar, det är kul att se och som sagt hon har ej visat framsidan eller skrivit adress. Hon är säkert försiktig och har larm, säkerhet och vakt att ringa. Sluta skamma! Det är för jävligt att hon inte ska kunna leva som hon vill, röra sig fritt och få vara ifred och känna sig trygg!

        Mår du bra?

          Gör du?

      Och varför inte ta hand om sina uppskrämda barn istället för att blogga?

        Tror du barn behöver uppmärksamhet 100% av tiden?

        För att de kanske somnat. Redan lagt sig, nattats och sov kanske. Suck

    Så läskigt det måste vara med en galning som inte lämnar en ifred. Speciellt om barnen är hemma också, jag skulle vara livrädd.

    Någon mer än jag som reagerade över att hon basunerar ut ”Vi vann!” med stora rubriker både på bloggen och instastory. Vilket blir lite missvisande eftersom hon tidigare bara skrivit om nomineringen till EY Entrepreneur of the year och nu framstår det då som att hon (Pingis lämnar hon utanför, det är jag för hela slanten) vunnit hela tjottablängen! Så trött på hur denna människa vrider på sanningen hela tiden.

      Håller med! Jag verkligen AVSKYR hennes karaktär.

      Nej, det blir inte missvisande eftersom hon skriver vad det är de vunnit. Dessutom skriver hon ”vi” och jag tror inte hon menar sig själv och alla sina personligheter utan inkluderar Pingis i det.

      Däremot reagerar jag på att vissa lyckas hitta något att gnälla över oavsett vad hon gör, till och med när hon är glad över en vinst. Just därför är det ju ganska skönt att hon bara kör på utan att ge blanka fan i vad ni gnällspikar här i skvallerbloggen tycker.

      Hur blir ”Vi vann” jag-form för dig?

      Jösses Sofia haha var det jobbigt att hon vann, bittert? Så VI vann betyder jag? Och hon lämnar Pingis utanför? Haha. Hur var det att vrida på sanningen? Härinne vrids det desto mer på sanningen tycker jag. Du vrider Sofia 😉

    Jag tycker en sak är väldigt märklig med hela denna stalker grejen. Om det nu är så allvarligt hur i hela friden vågar man visa upp hela sitt hus över sociala medier och även där det finns ett ”säkerhetsrum”. Hade jag haft en stalker och varit offentlig hade jag aldrig delat med mig mycket av mitt hem

      Jag tror nog att det hade kommit fram vart hon skulle flytta ändå. Avslöjat av någon här förmodligen. Vill stalkern ta reda på sånt går det nog också ganska lätt. Bara att följa efter henne från jobbet exempelvis.

      Jag tycker hon ska få flytta till vilket hus hon vill oavsett om hon ville bo i ett hus av bara glas. Men JAG skulle inte känna mig säker där. Men det kanske är pansarglas i fönstren? Och inbrottssäkra dörrar? Om det nu finns.

        Men allt här KOMMER ju från Bellas sociala kanaler och hennes ständiga och detaljerade rapporterande av sitt liv, så självklart är det lite märkligt när man flyttat till ett så slående hus typ att visa varje vrå utav det just nu? Han har ju en telefon och följer henne online tänker jag? Han måste ju också tänkt att det är märkligt att hon flyttade direkt efter att han började hänga på Lidingö och utanför henne gamla, vanliga villa.

        Och nu bor hon i ett av Lidingös mest fantastiska och stora hus så han gick väl dit för att kolla läget, på dessa GIGANTISKA fönster som han troligtvis själv såg på hennes blogg för någon dag sen.

        Läskigt, ja. Därför hade en vettig person hållit en lägre profil med sitt privatliv åtminstone när man redan VET att man har stalkers.

          Men sluta nu, hon har inte visat varje vrå och varför skulle hon inte kunna visa insidan av huset ja även säkerhetsrum trots stalker. Hon är väl positiv och hoppades att han skulle sluta för övrigt, dessutom var väl huset redan köpt och visat på bild när stalkern började så att då sluta visa huset gör föga skillnad OCH adresser och bostäder visas tyvärr offentligt på t.ex Hitta ändå. Carola har stalkers och visar sitt hem o hus på soc medier.

          Nei, det kommer också info fra folk som hittar själv.

        Ja eftersom adressen är offentlig.

    ”bevakning”

    Synd på dina två sista paragrafer i inlägget. Om du nu tycker att hon inte har någon skuld i att hon har en stalker efter sig, varför ens ta upp dessa förbehåll överhuvudtaget?

    Exempel på en kommentar som lindar in kritik och väcker tvivel på samma sätt:
    ”Vad hemskt att Lisa blev våldtagen. Ja, man kanske kan tycka att det är hennes eget fel, som vinglade hem stupfull själv i superkort kjol på ett så omdömeslöst vis, men jag vill påpeka att det är främst våldtäktmannen som är problemet.”

    Och att sen tjata om att hon minsann har sagt att det är värt det? Vad tycker du hon ska göra? Låta stalkern vinna och ge upp sin karriär? Tycker du likadant om Linnéa Claesson? Borde hon aldrig börjat med sociala medier och bör nu stänga ner dem för evigt?

      Nej, det har du rätt i.
      Jag tar bort det stycket.

        Vad bra att du tog till dig det! ???

        ”Ja, man kanske kan tycka att Isabella inte borde flyttat till ett hus med fönster från golv till tak när hon har en stalker efter sig, men det är STALKERN det är fel på och som som är problemet – inte den som är offret!”

        Och det där

          Men det ÄR MÅNGA som skrivit det men det spelar ingen roll. Det är STALKERN som är fucked up!

            Så rätt!!

            Ett bättre sätt att formulera det hade varit ”Det är en del som säger att hon inte borde flyttat till ett hus med stora fönster, men det resonemanget är helt fel.”
            När du skriver ”Ja man kan kanske tycka att…” så tolkar iaf jag det som att du ändå delvis håller med.

            Allra bäst hade varit att inte haft med den paragrafen alls.

              Jaha, då uttryckte jag mig otydligt. =(

            Ja, men det enda som syns är att du tar upp det i ditt inlägg utan att visa på vem/vilka som säger så. Det blir precis samma sak som att skriva ”det är alltid nåt” om att hon förmodligen inte skulle tycka det var värt det om hon fick samma fråga idag. Ja, det är stalkern det är fel på, och då kan man avsluta med ”Det är extra upprörande att det är en kvinna som förföljs av en man när maktbalansen är skev redan från början där.”

    Måste ändå vara skönt för de nya ägarna på klotmurkelvägen att stalkern ändå drar vidare! Funderade på hur annars de nya ägarna skulle dras med denna galning

    ”Jag har en känsla av att svaret kanske inte hade varit detsamma om hon fått den frågan idag och dte är ju alltid något…”

    Vad menar du? Att folk med hot efter sig bör tycka att det inte är är värt det och sluta vara offentliga?

      Det undrar jag också. Varför skulle det vara bra om hon nu skulle svara att hon önskar att hon aldrig gjort karriär på sociala medier? Är det bra att bli såpass hotad av en stalker att man känner att det inte var värt det?

      Nej men kanske sluta att medvetet provocera folk för egen vinning. Det var det Bella försvarade för det var värt alla hot mot henne och barnen.

        Det är väl ingen som på riktigt tror att hon fått stalkern på halsen på grund av hennes ”provokationer”? Att stalkern sitter där framför datorn och kokar över hennes många flygresor, överdrivna statistik, eller att hon tar med sjuka barn till jobbet? Han sitter antagligen och dreglar över hennes bilder och tycker hon är en snygg ung kvinna, och så kan han inte skilja sina fantasier från verkligheten. Eller hur?

    Så polisen är gripen…

      Haha, det reagerade jag också på

    Gissar att det blir högt stängsel runt tomten. På det sättet en väldig fördel att bo som hon gör.

    Inför Inflytt så kallade hon ju huset ”fort knox” så verkar som om de ökat säkerheten rejält, hoppas hon känner sig säkrare där! Hjälper ju inte så mkt om hon vill lämna huset och han står där… usch
    Hon skrev även om att det inte var någon insyn (tolkade det som att man ser UT genom fönsterna men inte in).

      Det är insyn. Kolla filmen som hon lagt upp på Instagram.

        Insynen beror ju på hur mycket tomt hon har.

          Hört talas om kikare eller teleobjektiv?

    Skönt ändå att hennes nya hus inte har någon insight!

      Kan se stalkers sitta utanför i en buske med en bunke popcorn och glo på fem gigantiska upplysta biodukar av Bella, glidandes runt i sidenpyjamas, rödvin och papiljotter… Vilken SYN! ?

      skämt åsido, stackars kvinna. Hoppas han tröttnar. Håller med andra om att videos och bilder från huset borde upphöra tills han blivit dömd eller liknande, jag tror sånna inlägg kan trigga hans nyfikenhet. Är all for freedom MEN hon har två barn och deras säkerhet måste väl gå först, iallafall i ett par månader kan man tycka…

    ”Både polis och hennes livvakt Magnus kom hem till henne, livvakten för polisen och var den som fångade in mannen som omhändertogs av polisen som nu är gripen.”

    Eh…va?

      Det gick nog lite snabbt för att inlägget skulle ut så hon hann inte korrläsa, så blev många stav – o skrivfel.

        Som vanligt mao.

      Livvakten förE polisen. Han var den som fångade in…?

        Finns oftast inga polispatruller på Lidingö utan de kommer från stan. Upp till Elfvik från Norrmalm eller Östermalm tar det 10-15 min om de åker på ett larm. OM de åker alltså.

      Den stora frågan är- vem grep polisen?

    Så obehagligt, ledsamt, stackars Isabella det måste vara jobbigt. Fan att han inte kan hålla sig borta, detta har jag befarat. Idiot. Kan de inte spärra in honom han har ju tydligen trakasserat andra också och polisen hade ju anhållit honom nyligen för något ofredande. Bra att du skrev inlägget utan hån och dålig ton Camilla, nog första gången gällande Bella men ändå skrivs det hånfulla kommentarer, trist, men kudos till dig.

    Jo, det spelar visst roll att anmäla. Ju fler anmälningar det finns mot mannen, ju större chans att de tillslut startar en rättegång. Det är dessutom större chans att han får kontaktförbud om det finns en mängd anmälningar..

    Nej men vad hemskt! Fy fan alltså, att såna stollar ska få förstöra livet för andra.

    Sätt fotboja på såna idoter så de som blir drabbade kan slappna av och leva sina liv som vanligt.

    Jag kan väl tycka att allt för många kändisar är lite väl öppna med sina liv. Ibland kan det bästa vara att faktiskt ha en del av sitt liv privat så som ens boende.

      Fast personers -kändisar som vanlisar- boende är offentliga uppgifter, det finns att se både adress och ofta även bild på bostad på Hitta och Eniro. Tyvärr är det ju så, så att de är ”privata” med sitt boende hjälper föga om det finns nyfikna, idioter och stalkers.

    ???

    Jag gick in och kollade på stalkerns instagram (Iamtwintwin) och undrar om han raderar kommentarer? Tänker annars att det skulle vara intressant om en hel Bella-armé skulle peppra alla hans obehagliga underifrån-selfies med frågor om varför han stalkar en massa kvinnor.
    Men kanaler folk inte vågar eftersom man inte kan göra det anonymt?

      Det kontot finns ju inte

        Inget s på slutet dock.

          Flåt, ska det visst vara ?

        Det heter nästan så. Tydligen får man inte skriva ut det, det hamnar i modd eller raderas.

      Jag kan inte luska ut vad han heter 🙁

        Sätt in ett ”the” mellan två av orden, och lägg till ett ”s” i slutet

          Ja in och stalka honom!!

    Fy fan för sådana män. Maggans Drago borde anlitas.

    Kissie är på gratisresa I Florida och inte ett enda inlägg nämner att resan är sponsrat! Är det verkligen lagligt??

      Är det en sponsresa? Hon är ju och hälsar på sin bror.

        Fler bloggare som åkt till Florida och bor på samma hotell, bl.a Martin Hansson.

        Nej hon hälsar inte på sin bror, hon skrev det i någon kommentar

        Knappast, hon har svarat på flera kommentarer om att hon inte alls kommer besöka sin bror. Hittade ett inlägg på Instagram som var märkt som samarbete med Norwegian, men inget av de andra är märkta och på bloggen nämner hon vare sig reklam, spons eller samarbete! Det framstår som hon är på en privat resa hon själv betalar för. Hur korkad får man vara? Hon är redan fälld en gång, tydligen lär hon sig inte av sina misstag.

      Nu får hon säkert betala hundratusen i vite för bristande reklammärkning om KO begär det ?

    Det är klart att stalkern har hittat hennes nya boendet när hon visat både huset och talat om vilket område på alla sina plattformar. Tycker synd om barnen som får uppleva detta, polispådrag och att den pesonal som ska vara deras trygghet också är rädda. 5 och 3 år har svårt att förstå även om hon ofta beskriver dem som kloka.

      Synd om barnen ja därför borde Han förstå bättre, idioten. Visst har hon visat huset men inte från framsidan och även om hon inte hade talat om vilket område så kan man lätt se det på Hitta och Eniro. Känner inte folk till det alltså? – Så han hade nog hittat ändå, oavsett. Carola har stalkers och hon visar både sitt hus och området, barn har hon också.

      Adressen låg uppe här av nyfikna läsare innan det ens var offentligt att hon köpt huset…
      Hennes adress är dessutom offentlig så det hade inte spelat någon roll om hon inte hade nämt flytten med ett ord, det hade garanterat varit ett flertal här inne som glatt hade hjälpt till att sprida uppgifterna

    Ett kontaktförbud är alltid en bra början. Att bryta mot ett kontaktförbud är ett brott i sig och kan leda till frihetsberövande och åtal.

    Jag såg hennes stalker inne på espressohouse Stureplan idag.

      Jag har också sett honom, men på Lidingöbanan en morgon för några veckor sedan. Nån som vet om han bor på Lidingö, dvs nära Bella?

        Nej han bor på Norrmalm.

      Vad ger han för intryck? Verkar han psykisk sjuk på något sätt?

        Jag fick intrycket av att han kände sig utstirrad. Jag stirrade inte, men slängde ett extra öga på honom när jag insåg att det var han. Han satte sig bredvid oss, men gick efter ett tag. Vi pratade affärer, men på engelska, och jag upplevde att han störde sig på att vi satt och pratade.

      Du borde ha sparkat honom i skrevet

        Varför skulle jag ha gjort det?

        Hade du sparkat en dement gammal tant också om hon betedde sig opassande?

    Bra skrivet camcam! inlägg som dessa är så bra!

    Har Pingis tagit del av olika rabattkoder på sista tiden?

      Fråga henne vettja!

    Sorgligt att se somliga kommentarer…oavsett vad man tycker om Isabella som person,bloggerska, företagsledare mm så kan väl ändå alla vara överens om att hon inte på något sätt förtjänar att ha en stalker efter sig? Att man i ett sån läge kanske kan vara medmänsklig nog att bara stötta. Hoppet om mänskligheten hade varit lite större då

      Det är väl ingen vad jag sett som tycker att hon förtjänar att ha en stalker efter sig. Däremot är det många som tycker att hon borde ha mer säkerhetstänk och begränsa sin exponering på sociala medier. Jämför med Linnea Claesson (assholesonline) som är väldigt restriktiv med information om vad som gör att hon i nuläget inte kan sova hemma samt delar minimalt om vad hpn har för sig på dagarna.

    Helt rätt!! Det är inte offret som ska behöva tassa på tå och rätta sitt liv efter förövaren. Så roligt att Bella och pingis vann!! GRATTIS till dem. 🙂

    /V

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

      Du kommenterar även på hennes blogg. ???

    Jag tänker på två saker:
    1) hon borde inte skriva om det i sin blogg. Denna stalker är inte den enda knäppgöken i vårt land. Hennes info kan föda fler knäppgökar…
    2) igår var barnen ensamma hemma med sin au-pair. Hur skulle det kännas om knäppgöken dök upp då? Mitt i gala och galej…

    Tycker det är skit att hon inte får vara i fred. Men jag tycker att hon borde sluta skriva om det.

      Ja knäppgökar finns det gott om det märker vi här och på bellas blogg, läskigt. Tror dock inte det blir fler stalkers i landet för att bella skriver och berättar om det, däremot så verkar det reta upp vissa knäppgökar väldigt. Ilskan flödar bland vissa och det finns inga gränser för att vinkla, leta fel, spy skit och skamma. Skrämmande och tragiskt.

        Intressant att det bara är ni som försvarar Blondinbella som tar till massa förolämpningar. Varför tycker du det är ok att spy elaka ord om personer som har andra åsikter än dig? Det gör att jag i alla fall inte tar dina kommentarer på allvar eftersom som du bara framstår som så elak och den sortens personer ignorerar jag oftast.

          Fast det är ju inte riktigt sant, jag har säklan läst så elaka inlägg som de från dem som inte gillar Bella.

            Folk kritisera Blondinbella, en offentlig person. De kallar inte folk som inte håller med för bitterfittor och knäppgökar…

              Nja fast kritiserar… de letar fel, vinklar, förvränger, klagar på ALLT, hittar på fel, kastar skit och är elaka. Ganska sjukt.

    Vet vi att stalkern finns på riktigt?

      Ja

    Den som behöver livvakt på stan och det allt oftare måste nog vara mer försiktig och diskret med sitt boende och liv över huvud taget.
    Tänk på familjen HM-Persson t ex som lever med ständiga hot och under kidnappningsrisk.
    De är väldigt diskreta med allt från hur och var de bor, vilka bilar de åker i och dessutom har de skyddade personuppgifter.
    Jag förstår att det inte vore optimalt för en influencer men man måste tänka på familjens säkerhet i första hand.
    Vill man bo säkert i ”villa” så är ett penthouse perfekt. Ligger högst upp med direkt ingång från hiss och man har möjlighet att förhindra obehöriga från att ens komma i närheten. Garage i källaren så man kan åka in och ut diskret. Flera av Sveriges rikaste har valt denna lösning.

      Precis. Men detta gäller folk som faktiskt har ett riktigt arbete och inte väljer att sälja ut varenda del av sin integritet för pengar. Tycker dock det som hänt henne är riktigt obehagligt, men tror ändå att man inte behöver fläka ut bilder på vart och hur man bor o hur mycket man betalt. Känns bara så pinsamt.

        Det sjukaste i det hela är ju ändå att Bella tjänar pengar PÅ sin stalker. Andra rika personer ser det nog som ett genuint hot medan Bella ju vet att ju mer hon postar om sina hot och sina stalkerbesök, desto fler klick och annonsintäkter på bloggen. Kan tyvärr inte göra annat än att tvivla på att hon kommer börja hålla tyst om detta.

          Det är så behändigt att ha en stalker så länge som han inte gör något riktigt obehagligt och farligt. Än så länge verkar denne stalker mest stå och glo på Bellas hus. Verkar vara en ganska meningslös aktivitet.
          Vid bloggtorka är det bara att plocka fram honom och lägga upp ett inlägg på bloggen och på övriga kanaler.
          ”Min stalker är tillbaka!”. Alla läser rusar till och kollar vad som händer. Ingen vet om han verkligen kommit tillbaka eller om det är hittepå.

            Fast hon hade knappast bloggtorka, nej ingen bloggtorka nu.. och det finns visst personer som vet om han kommit tillbaka som t.ex livakten Magnus och polisen som hon ju nämner, så det är ju inte hittepå. Sedan skulle jag nog säga att någon som anlitar livakt på stan – som Bella nu gör – är försiktig, men det är det ju också fel på, det är löjligt och överdrivet att hon har livvakt enligt många. Inte lätt att göra rätt enligt alla och pleasa alla. Puh..

      Såg faktiskt Karl-Johan Persson (Hms VD) i somras vara ute och gå med en vän mitt i Stockholms rushen på Kungsgatan och jag blev så förvånad över att han inte verkade ha några livvakter eller liknande med sig. Trodde att han skulle ha en armé av vakter med sig, men nej. Vet dock inte om detta var unikt/vanligt umgås liksom inte med honom haha

        Jag tror att han kan göra en del spontana promenader i det fria.
        Det är inte så sannolikt att någon bara får syn på honom och rusar fram för att kidnappa honom 🙂
        Det är värre med arrangemang då det utannonseras i förväg att han ska vara på viss plats.
        Då tror jag han har eget personskydd. Samma sak med pappa Stefan.
        Jag såg på tv att president Obama gärna stack iväg ibland till något hamburgerställe i Washington helt improviserat.
        Då hade han bara bråkdelen av de Secret Service-agenter och svarta bilar med sig jämfört med ett planerat besök någonstans.
        Man räknade väl helt enkelt med att risken var betydligt mindre när Obama bara dök upp på ett ställe utan förvarning. Besökarna och personalen brukade dock uppskatta besöket när de fick prata med och hälsa på presidenten 🙂

        ”Vännen” var kanske vakten. Sällan de ser ut som i filmer

    Tycker att Bella borde veta att Falun inte heter Falund :/

    Inte lätt att lämna Stockholm…….

    Kolla hennes instastories..

      Och så kör hon bil och filmar sig själv samtidigt.

    Tycker synd om henne och hennes barn. Hon skriver att hennes barn kommer växa upp där.. men hur kommer hon våga låta dom gå ut o leka själva när dom blir större om stalkern beter sig sådär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.