Isabella Löwengrips stalker har fått kontaktförbud

Han har fått ett kontaktsförbud nu som gäller var jag än befinner mig i sex månader. Men polisen ringde mig också nyss och sa att han blev släppt, han var frihetsberövad i ett dygn. Polisen sa att dom tror att han har förstått men att det inte finns mycket mer att göra nu. Skulle han kontakta mig ändå så kommer han bli häktad. Jag känner att Polisen har gjort det dom kunnat och att jag har fått ett bra bemötande.//Isabella

Efter att ha dykt upp hemma hos Isabella igen, blivit omhändertagen av polisen och – tyvärr – släppts igen så har Isabellas stalker nu belagts med kontaktförbud.
Det är ingenting som rent fysiskt kommer förhindra honom från att söka upp henne igen, men konsekvenserna OM han gör det blir desto hårdare.
Kontaktförbudet gäller för närvarande i 6 månader.

Så här står det på polisens hemsida om kontaktförbud:

Kontaktförbud innebär att någon som hotar eller trakasserar dig förbjuds att besöka och kontakta dig. Det finns fyra olika typer av kontaktförbud.

Syftet med kontaktförbudet är att undvika situationer som kan bli farliga.

  • Att överträda ett kontaktförbud är brottsligt och kan leda till böter eller fängelse upp till ett år.
  • Kontaktförbudet är tidsbegränsat.

Det finns fyra typer av kontaktförbud.

Kontaktförbud – Den person förbudet gäller får inte besöka, kontakta eller följa efter den skyddade personen.

Utvidgat kontaktförbud – Den person förbudet gäller får inte besöka eller vara i närheten av den skyddade personens bostad, arbetsplats eller andra ställen där hon eller han brukar vara.

Särskilt utvidgat kontaktförbud – Den person förbudet gäller får inte vistas i ett större område runt den skyddade personens bostad, arbetsplats eller andra ställen där hon eller han brukar vara.Denna typ av kontaktförbud förutsätter att den som ansöker sedan tidigare har ett utvidgat kontaktförbud som överträtts genom fysisk överträdelse.Normalt ska ett särskilt utvidgat kontaktförbud förenas med elektronisk övervakning, vilket innebär att förbudspersonen får bära en elektronisk fotboja som larmar om han eller hon överträder förbudsområdet eller inte sköter sin utrustning.

Kontaktförbud i gemensam bostad – Den person förbudet gäller får inte vara i en bostad som är gemensam med den skyddade personen.

Vissa av Isabellas läsare tycker att hon borde bygga ett högt, elektriskt stängsel runt sin bostad så att hon kan sitta där inne som i Fort Knox.
Ja, det kommer hon kanske behöva men det är för jävligt att det ska behövas bara för att en man tar sig friheter på det här sättet!
Och OM han nu kommer tillbaka så kommer han förmodligen häcka utanför det istället och vem blir sugen på att leka på tomten med sina barn då?
Inte jag…
Säkerhetsrisken kanske minskar men inte inskränkningen på hennes liv.

Jag tycker HAN borde få en fotboja istället som ger honom en rejäl stöt så fort han kommer närmare än kontaktförbudet tillåter.
Som ett sånt där hemskt skällhalsband för hundar fast för stalkers. 

Tillägg:
Fan, det FINNS ju redan!
Inte med stötar visserligen, men icke mindre en kontaktförbudisk fotboja.

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men lol så överdrivet detta nog är från hennes sida. Pluttinutti stackars Bella då<333 gmn kan inte sätta sig i bilen själv

      Din kommentar är elak och oempatisk.

        nä för jag tror fortfarande detta är lite överdrivet. Ni vet att man inte ska ropa på hjälp, vargen-historien.. då när det väl gäller är det svårt att känna empati eller att det ens är verkligt.

          Så de andra kvinnorna som också anmält honom överdriver lika mycket? Nöt.

          Vad är det som är överdrivet?? Hur har hon ropat varg? Det är ju konstaterat att han varit där, det vet vi ju oavsett om du har svårt att förstå verkligheten.

            Hon har ju haft låtsas-dödshot etc innan? Som hon själv med assistent Simon kokat ihop?:))

              Jasså? Dödshot? Ta fram bevis för det ? För det är inte hur jag minns det

              Var finns några bevis för det påståendet?

              Vad vet du om det? HUR vet du det? NEJ! Nej det är INTE sant bara för att någon skrivit och påstått det här! Eller var har du fått det ifrån? Lägg ner!!

                CAM hade ju också bevis fär det via anställda, att lappen på bilen var falsk. Herregud vad ni är på hennes sida helt plötsligt så patetiskt

                  Innehöll lappen DÖDShot? Nej. Och Cam är ingen säker källa gällande Bella

                  NEJ SNÄLLA!! Cam hade inga bevis, inte visat bevis… och den lappen du menar som skulle ha varit på bilen var definitivt inget dödshot !

                  Det är DU 15:16 som är patetisk som sitter här och hittar på för att du vill skamma Bella, oerhört patetiskt av dig att sitta här och ljuga!

                  Och jag har bevis för att tomten är palmemördaren. Kan inte visa upp bevisen bara. Men så är det för det finns bevis.

        Må så vara att den saknar empati. Men som någon skrev på Bellas sida att det bästa är att ignorera och inte nämna det hela tiden. Men Bella skriver om detta hela tiden för att få fortsatt följare, hon vänder kappan efter Mammons vindar. Nu utnyttjat hon stalkern eftersom hon får många läsare och klicks på det viset.

      Men fy! Vad är ditt problem?

      Låter som du sitter på insider information…

        Nej nej…

        Så finns det dem som lurar folk på pengar.

      Hade du varit utsatt själv, hade du nog inte varit så kaxig.

    Jag undrar vad som ska till för att hon ska lära sig att inte berätta precis ALLT? T ex när hon var nere vid båtplatsen häromdagen beskrevs utförligt vägen upp till hennes hus. Jääävligt onödigt om man har en stolle efter sig.

      Beskrev utförligt vägen? Eh, va? Var?! Nej nu överdriver du väl lite, inte helt ärligt. Hur vet man hur länge man har en stolle efter sig? Hon kunde inte veta att han skulle komma tillbaka eller slutat.

      Är du den enda som sett en utförlig beskrivning av någon väg till hennes hus, jag har inte ett det iaf. ??‍ Du Sofia är nog den enda också som kan sia och veta hur länge någon tänker stalka eller komma tillbaka. ??

      Klassisk victim blaming

      Sofia lägg ner!! Sluta ljug!! NEJ Bella har INTE beskrivit någon väg till hennes hus utförligt! Ni som gillar Sofias kommentar, ta reda på fakta kanske och inse att det ni gillar inte är helt sant! Suck…

        Oj. Ta en näve chill pills och njut av helgen lilla du. ? Förresten heter det ”… SITT hus”. Som du skriver kan man fråga sig vems hus? Grannens?

          Jag kopierar din kommentar rakt av. Behöver exempel på härskartekniker till mina elever nästa vecka. Tack.

            Varsågod!

              ..och ändå skrev du själv HENNES hus Sofia 😉 Ta du några chillpill och försök ha lite kul och njut av helgen. Synd att Bella verkar irritera dig så mycket och förstöra dina dagar. Styrkekram❤️

                Den här *Styrkekramen* börjar bli väldigt uttjatad. Kom med nått bättre

                  Handhjärta?

                Precis, eftersom det är korrekt i min mening. Lär ni er inte svensk grammatik i skolan längre??

                  Har du inte lärt dig vett och etikett Sofia, och att man inte ska ljuga, vinkla och förvrida andras ord. Och att man inte skamma brottsoffer.

      Sofia hur vet du om hon berättar precis ALLT? Jag kunde inte se någon utförlig vägbeskrivning, och hon skrev ett väldigt kort inlägg om händelsen, berättade ju inte allt. Du Sofia verkar ha koll på Bella (nåja), kanske är du irriterad för att hon inte uppdaterat blogg och insta idag, du kanske har abstinens.

        Vill bara säga att det finns fler som heter Sofia här inne…

          Jo, det förstår vi 🙂

    Jag hoppas att hon förbereder sig på att ta lagen i egna händer men håller det borta från bloggen.

    Jag vet inte ens om jag får skriva så men förihelvete vad samhället misslyckas med att skydda kvinnor.

      Hajen får ikläda sig sin Batmandräkt och patrullera tomten.

      Absolut. Skulle skita i lagar om nån går för långt.

        Vad innebär det då? Skjuta mot personen? Går personen till angrepp får du ju ta i med våld i självförsvar och således bryter du ej mot några lagar. Vad är det ni skulle göra som bryter lagarna, om nån gick för långt? Skulle ni idka våld innan den närmat er fysiskt, typ eller nåt sånt?

          Vad skulle du själv gjort om ngn gång på gång dök upp på din property och skrämde livet ur dig o dina barn?

            Jag som frågade vad bryta lagar skulle innebära? Ja, jag som varit med om det tidigare skulle göra nu som då och kontakta polisen. Men min fråga kvarstår, är nyfiken på vad man gör istället enligt de ovan, slåss? Undrar bara, ursäkta då.

              Förlåt det kom fram drygt inte min mening. Ta till våld eller hot var det jag syftade till är det som kvarstår när samhället inte räcker till.

            Jag har skrivit något på hennes blogg där jag uppmanar henne att undersöka både ett och annat. Vet inte om jag får skriva som jag gjorde heller men gjorde ändå. ?

    Efter allt fulspel och allt hon berättat om hur uppmärksamhet är no1 för henne, sitter det väldigt långt inne att känna sympati

    Hon ju att detta leder till fler artiklar och klick, vilket är det hon söker konstant. Dessutom ska allt ut på sociala medier ca 2 sek efter det inträffat… plus detaljer om livet som hade gynnat henne att bara hålla tyst om.
    Näe, känner jag bara

      Det var exakt så jag menade med min kommentar ovan men då kom ju hennes bitches och börja gråta FY VAD ELAK SÅ OEMÄATISK!!!!11111

        För att du framstår exakt så. Oavsett om man gillar Bella eller inte. Ingen charmig egenskap, så förstår inte ditt skryt om att det var du som skrev det

        Hennes ”bitches”? Wow, du skulle inte kunna låta mer barnslig om du försökte.

        ”Hennes bitches”?
        Jag är inte förtjust i IL, men jag lider med henne att hon måste hantera en sådan situation. Det ena har inte med det andra att göra. Själv önskar jag innerligt att jag aldrig behöver hamna i den situationen. Det måste vara fruktansvärt att ha en stalker. Tänk att ha en trevlig kväll hemma, så dyker en okänd man upp utanför ens fönster? Jag skulle må hemskt dåligt av det. Om du ser det från den synvinkeln kanske du kan förstå varför vi är en del som inte höll med dina första inlägg?
        Vad än IL har för sig för lurendrejeri, för det tycker jag att hon har, så förtjänar hon inte detta.

      Skit i alla andra kvinnor han har ofredat alltså?

        Vilka är de då?
        Svårt att bry sig om dem om man inte vet att de finns.

          Väldigt djärvt av henne att hänga ut en oskyldig person med bild om det är som du antyder.

    Förstår inte varför kontaktförbud är begränsat till sex månader, men bra att det är fixat iaf, hoppas det skrämmer honom och att han håller sig borta. Det där med fotboja var ett bra förslag, borde ju införas till de med kontaktförbud.

      Går antagligen att förlänga

        Yes, det går att förlänga. Ett kontaktförbud ska ses som något som inte tas till lättvindigt, eftersom det kan vara väldigt begränsande för gärningspersonens rörlighet, därav ska det prövas regelbundet om behovet finns.

        Med det sagt vill jag säga att jag personligen tycker att kontaktförbud är bra, och att fotboja borde användas då överträdelse skett

    Äntligen. Sätt den där stalken på plats. Fy fan att han inte respekterar en kvinnans nej. Vilket liv det blev hos toftby ang att en mamma ammade sitt barn framför henne. Men jag hade tyckt det var ok.

      Ok, vad bra då.

    Nu vet jag inte hur inlägget såg ut före uppdateringen, men detta står i ett av styckena du citerat från polisens hemsida …

    ”Normalt ska ett särskilt utvidgat kontaktförbud förenas med elektronisk övervakning, vilket innebär att förbudspersonen får bära en elektronisk fotboja som larmar om han eller hon överträder förbudsområdet eller inte sköter sin utrustning.”

    Är det här ens sant undrar jag, tvivlar faktiskt på det. En del gör och säger vad som helst för uppmärksamhet.

      Ja det är sant, folk vet vem han är och det finns bevis som lagts fram.

      Det är sant – men den påstådda rädslan är kraftigt överdriven. Utan att på något sätt vilja förringa obehaget för en ensamstående mamma att bli förföljd av någon alls – så förtjänar det att nämnas i sammanhanget att den aktuella stalkaren är en fullständigt harmlös person med ett lättare förståndshandikapp. Isabella har både pratat, och aggressivt konfronterat honom, men lite mer öppenhet om detta faktum driver inte trafik till hennes blogg. Viktigare då att genom panic room-storytelling skapa försäljning av generiskt kladd och kräm från Svenska Krämfabriken AB i Falun (med etiketter som det står Löwengrip på, då förstås).

        ”Ingrid”… Hur vet Du huruvida en rädsla är överdriven?! Ge dig! Varken du eller någon annan kan veta om stalkern är harmlös även o han verkat det hittils… men han hade ju ofredat någon annan och då plockats in av polis. Isabella har berättat att hon konfronterat honom för övrigt och då skrevs det skit om det, då var det fel. Hon säljer tyvärr knappast mer ”kladd och kräm” som du vill kalla det -och därmed visar din fientliga inställning- för att hon har ett panic-room och eventuellt är rädd. Löjligt.

        ”Utan att förringa obehaget..”? Det är ju det enda du gör med din kommentar.

        Men Ingrid?

        HUR vet du att den påstådda rädslan är kraftigt överdriven? HUR vet du att den aktuella stalkaren är fullständigt harrmlös? Är du både ILs & stalkarens psykolog? Isf kanske du skulle ta ett snack med dina patienter i stället för att diagnosticera dem på BB..

      Förra gången han togs av polisen var inte pga av Blondinbella och flera kvällstidningar skrev om det. Så det verkar vara sant till viss del.

        Har du några länkar till tidningsartiklar?

    Fel av mig måhända men jag är skeptisk vad anbelangar sanningshalten.
    Stalking är verkligen fruktansvärt ,ingen ska behöva utsättas.

    Men varför ska man exploatera allt för pengar och utsätta sina barn för detta..om det nu är sant.

    Blir kluven till denna bloggens hållning också.
    Är det Blondas ihärdiga försvars harem som skapat detta inlägg?

    Sorgligt.

      Ja vore han så hemsk skulle man ju inte utsätta barnen för detta nej

      Men sluta för fan!!.. vadå utsätta sina barn för detta?? Vad menas, hur utsätter hon sina barn för detta?? Du är sorglig Lisa.

        Jag förutsätter att man menar att hon inte borde exploatera händelsen och sina barn på bloggen, att det gör det hela värre…?

          Hur skulle det gör det värre, han bör veta sedan innan att hon har barn – barn som hon inte visar ansikten på utan blurrar för på bilder för övrigt så hur exploaterar hon? Kommer han för barnens skull? Skulle han hålla sig borta om hon inte berättar att han varit där? Men kommer tillbaka för att hon skrivit om det? Njaa har svårt att förstå det resonemanget.

          Hurdå? Vad exakt är det med Isabellas blogg som gör stalkaren ”värre” och hur är hennes barn inblandade?

        Lisa är inte alls sorglig! Läs på!

        Om det var verklig fara tror jag inte Odd skulle låta barnen vara kvar i huset.

    Jag tror att IL har en stalker. Men jag tror ändå att hon har skarvat liiiite på sanningen (svårt att ta en människa 100% som har farit med mycket osanningar för att ge klick och inkomst).
    Hade hotet varit stort, hade hon inte fått säga något offentligt. Eftersom hon har barn borde hon hålla tyst!
    Undrar så hur det känns för Odd?

    Jag tror inte hon bor länge i huset (hon ser inte ens lycklig ut i det). Säljer (med förlust) och skyller på stalkern.
    Jag trodde inte hon skulle vara gift med Odd länge, fick Bella-fansen mot mig den gången. Antagligen denna gång också.

      Hon har inte påstått att det varit något hot heller! Men det är väl klart att det är obehagligt, jobbigt och besvärande att ha någon som kommer så. Varför skulle hon hålla tyst, han vet väl ändå om att hon har barn. Att hålla tyst då vet ju inte andra vad som pågår och kan varna om de ser han. Varför skulle det vara tryggare att hålla tyst? Nej hon är säkert inte lycklig om hon känner sig otrygg så det är ju synd. Först skrev folk här att stalkern var påhitt för att hon skulle ”slippa att flytta till det stora dyra huset”, att stalkern var en ”anledning att kunna välja att inte flytta in i huset och att hon bara ville låtsas att hon köpt ett stort dyrt hus” och att hon bara ”gjorde reklam för huset och mäklarbyrån” – men det var uppenbarligen fel. Suck! Nej inte konstigt om hon säljer om hon inte får vara ifred där och känner sig otrygg och folk skriver uppskrämmande till henne. Suck!

        Vilket försvarstal! Wow.

        Givetvis ska hon inte vara tyst om vad som pågår för sina vänner, grannar (om hon har några), arbetskamrater och familj.
        Men jag ifrågasätter starkt om alla från Ystad i söder till Kiruna i norr och Umeås alla läsare behöver veta vad som pågår?

          Wow.. och vad ska man säga om all shaming, blaming, allt vinklande och leta fel… snyft, gaah, sjukt! Behöver nej, men varför inte, vad gör det för skada.. egentligen? Kan ju vara bra också, då han blev identifierad pga det… Eller retar det vissa att hon får uppmärksamhet?.. MEN isf varför ge henne uppmärksamhet här då?? ??

      Äktenskapets varande har väl inget med detta att göra. Med det sagt, så är hon tillåten att säga precis vad hon vill offentligt. Detta enligt svensk lag. Min tanke däremot, om förövaren begått våldsbrott tidigare hade han troligen blivit häktad för stalkingen vid ett tidigare skede. Jag har själv erfarenhet av detta.

      Vad menar du med ”hade hotet varit stort hade hon inte fått säga nåt offentligt”? Vem skulle ha belagt henne med yppandeförbud? Klart hon får säga det offentligt till vem som helst som vill lyssna.

    Hon borde bli med privat.

      Hon blir privat dagen hon dör… Allt annat verkar otänkbart i hennes värld (och nej, jag menar inte att stalkern mördar henne utan att hon aldrig kommer att kunna leva utan att vara ”kändis”. Hon kommer mjölka kändisskapet ända in på ålderdomshemmet).

      Inte lätt att bli helt privat om man bloggar och det är ens inkomst, vem vill läsa enbart om reklam liksom. Tänk på alla besatta som skulle få kli om hon blev privat och inte bloggade så flitigt, folk skulle få krupp.. de stackars Bellaholisterna hur skulle de må och få bränsle ifrån. Tror de flesta som skriver och klagar på att hon har för lite integritet, visar för mycket av sitt hus osv är de som följer varje steg och varje ord och vinklar och förfaras.. de är nog ändå tacksamma egentligen att hon bloggar och visar..

      Tror inte stalkern slutar för att hon blir mer privat, eller stalkar mer för att hon inte är det. Men förhoppningsvis slutar han nu för att han åkte fast och fått besöksförbud.

        Privat till viss gräns!

          Fast du vet inte vad hon är privat med, vad hon håller privat. Hon är nog privat till en viss gräns t.ex visar inte sina barns ansikten, skriver inte vad hon gör i sängen sexuellt, skriver inte exakt vad hon gör alla dagar och alla klockslag osv med mera.

            Förvisso.
            Men även denna händelse borde falla inom den sfären, tycker jag.

              Vadå är en stalker något privat? Tror att det som är polisärenden är offentliga uppgifter, likaså adresser.

              Varför då? Och vad ger dig kompetens att avgränsa privata sfärer utöver din egen?

            Alltså, vi pratar om tjejen som bloggade detaljerat om sin brazilian wax…

              Att göra en vaxning är inte särskilt privat eller speciellt för många…

                Nej, men de flesta bloggar inte om det inte för hundratusentals läsare oavsett hur icke-privat men tycker det är. Skulle du diskutera din brazilian wax med en äldre manlig chef? Eller din pappa? Gympaläraren? Busschauffören? Kassören på ICA?

                  Det finns ju uppenbarligen olika tankegångar kring vad som är privat och inte. Ngn (t ex du) tycker att en vaxning är att gå över gränsen. Nån annan har inget emot att livesända sin förlossning eller bröstoperation. Osv. Det bästa är nog att varje person bestämmer vad som är rätt för just den och sen kan alla andra låta bli att döma…

                Du svarade inte på fråga om vilka du är bekväm att diskutera dina varningar med…

                  Busschauffören och kassören på ICA. Absolut ingen annan. (Jag kräver dock inte att IL eller du måste resonera på samma sätt).

              Var det inte så att hon skulle träffa sin pojkväns (minns inte vem?) föräldrar/familj dagen därpå?

        Hon är ju ”Årets affärskvinna” så det ska väl inte vara några problem med att få ruljans på Löwengrips krämer utan Blondinbellas blogg? (Obs, ironi…)

          Möjligt men bloggen ger ju en stor inkomst, precis som denna blogg ger CamCam en inkomst.

            Lisa är inte alls sorglig! Läs på!

            Ja ca 2mill i månaden/ 12 anställde !!

      Inte i hennes värld. Beror väl på vad det ger henne.

    Han kommer inte bli häktad om han överträder kontaktförbudet. Då prövas istället rekvisiten för nästa kontaktförbud på listan.

      Häktad blir han inte. Dessutom anses många av kontaktöverträdelser som ringa och lämnas utan åtgärd, Det är först om de ringa överträdelserna upprepats flera gånger som något åtgärdas. Det måste föreligga grövre brott innan överträdelsen för att en häktning ska komma på fråga. Vilket den här mannen inte har gjort sig skyldig till. Bella kanske blandar ihop begreppen anhållen och häktad.
      /mickandialog

    Helt OT men Monas universums bajssprayer har brunnit inne i fabriken. Känns som hon alltid lyckas ha maximal ”otur” och kan aldrig levererar i tid till sina kunder?

      Nej men va!? Usch ja det var otur. Är du en kund till henne eller?

      Ursäkta, men vad är en bajsspray?

        Något man sprayar i toastolen innan man bajsar så det inte luktar, det tar bort lukten.

        Spraya i toan innan du bajsar och det luktar hallon sägs det?

          Vilket jävla trams!! Köp köp köp!

            Skulle lägga en order just men dem har brunnit sägs det..

      Ja hon har verkligen otur, förra gången var det väl en lastbil som tippade och före det var det också nåt. Ja det händer även de som sägs ha karma?

      Nämen oj va synd! Då kan hon leverera nu heller…
      Och sjalarna i sitt sista inlägg… förskottsbetala?? Neeeeeever

        Haha jisses hur läser du Greta Gris? Det var ju att hon behöver förskottsbetala när hon beställer, inte att kunder ska förskottsbetala haha.

          Ööööö näää jag läser inte fel

          ”Jag kommer bara kunna beställa ett litet antal (för att det inte finns mer att tillgå) varför det är först till kvarn och betalning i förskott som gäller (Swish kommer upp som första alternativ). Observera dock att leverans inte sker förrän i slutet av december.”

          Beställs få .. så först till kvarn o betala i förskott

      Bilden på den ”fabriken” ser inte direkt ut som en fabrik. Hela Mona är ett skämt. Hon ljuger om allt.

        Fast varför skulle hon ljuga om det? Menar ni att hon är lat och inte orkar skicka ut sprejer på ett par veckor eller vad? Nja tror jag inte, det ser ut som sprejer som brunnit på bilden ju.

          Du har inte varit med tillräckligt länge…

            Fast vad skulle hon tjäna på det? Vad finns det för anledning att ljuga om en brand eller leveransförsening? Ibland är nog folk lite paranoida här.

    Jag vet inte om det funkar olika i olika polisdistrikt/städer etc. Jag fick kontaktförbud direkt (inte jag då, utan karln som utsatte mig för obehagligheter), fick frågan direkt vid anmälan, skillnaden kanske ligger i det att personen gick banans när jag avisade och gick loss med stenkastning på hus och bil, körde vansinnighetsfärd därifrån och lyckades med ett par ”incidenter” till på vägen, men kontaktförbudet kom på någon dag och sen lyckades karln med lite fler grejer som slutade med gallerskakning (även där var infon från Kriminalvård ang hans howabouts ypperlig?).
    Hur som, det var det var ingen snack om saken med kontaktförbud, känns ju märkligt att de är så många som blivit drabbade av denna stalker, då borde ju inte det vara ett issue liksom.

      Jag har också erfarenheter av en man som fått kontaktförbud, sedan utökat kontaktförbud. Tänker mig att det kan vara svårt att få till en början om han inte uttalat något hot eller betett sig hotfullt, eller tidigare begått våldshandlingar. Det enda han verkar göra är ju att vara där. Även om det kan vara sjukt obehangligt och begränsande. Men domaren behöver ju något att gå på för det är ju inte olagligt att tex plinga på dörren hos ngn. Det måste ju ske många gånger och vara dokumenterat osv. Och man måste uttryckt tydligt att man vill att han ska sluta osv… För mig gick det så långt att jag fick personskydd. Det var jättebra!
      Kram

    Stalkar han inte flera kändisar?
    Tror han bara vill ha uppmärksamhet och bli kändis. Vilket han får mest av hos henne.

      Gör han??! Inget jag hört om iaf. Ja han vill nog bara ha uppmärksamhet och bli kändis EH. Nej det handlar nog inte om att han vill bli kändis.. ??‍

        Han la upp på instagram att han skulle börja spela in musik. Då brukar man vilja bli känd…

          Men att bli känd som en idiot som stalkar finns det inget positivt med, inte om man vill jobba med musik. ÖH

      Han stalkar flera andra kvinnor, men om någon av dessa är känd har inte framgått någonstans vad jag vet.

    Robin Johansson har gjort en video om norska bloggaren Sopie Elise där han skyller ifrån sig och förnekar den hämndporren han spridit efter att dom gjort slut ?

    Hade jag varit odd så hade jag inte velat ha mina barn i det ödehuset med en galning i krokarna. Dags att söka ensam vårdnad så tvingas hon ändra sitt liv om hon vill ha barnen hos sig. Man måste inte dela allt man gör och ska göra.

      Ologiskt. Ett BO är inte skyldig till vad en GM (stalker) gör. Kvinnorna har liksom inte ”provocerat” stalkern till att bli en stalker. Det går alltså inte att ”ändra sitt liv” för att GM ska sluta begå brottsliga handlingar. Och ingen domstol i Sverige skulle erkänna ngn ensam vårdnad pga att mamman eller pappan till barnet varit utsatt för ett brott (tack o lov :))

      Tur att du inte är han då.

      Konstigt tänk 17:51 Varför skulle en stalker sluta för att den som som stalkas ändrar sitt liv, har nog ingen betydelse utan beror nog på om stalkern lär sig att förstå bättre, kommer på bättre tankar eller får andra intressen. Nej ingen måste dela att man gör och ska göra och det gör inte Isabella heller men det handlar knappast om det att en man stalkar, det handlar om att han fått ett intresse för henne, inte huruvida hon visar bilder på sitt dressingroom eller ej. Är han ute efter barnen? Ska andra som har barn också ändra sina liv för att det finns galningar? Märkligt. Varför känns det som att du mest bara vill sänka och kränka Isabella.

      Hade inte jag heller men det finns nog inte så mycket han kan göra åt saken.

      Ansöka kan han ju göra, men förhoppningsvis krävs det liite mer för att få det.

      Vad skulle ensam vårdnad göra för skillnad? Umgängesrätten finns kvar oavsett form av vårdnad.

        Inte om det finns risk att barnen far illa. Det ska dock finnas en påtaglig risk och helst tidigare dokumenterat våld, vilket inte finns så vitt jag vet.

    Kan hon inte bara muta honom att försvinna då??
    Som hon själv skrev; vi vanliga dödliga vet ju inte hur långt man kan komma med sedlar i sin hand!

      Precis!

        Fascinerande att så många känner sympati med en kvinna som uttrycker sig på detta sätt och jämt visar hur lite empati och äkthet hon själv besitter.
        Jag skulle inte ens kunna pressa fram en krokodiltår om jag så försökte.

          ?

      Fast NEJ hon skrev INTE vanliga dödliga, varför hitta på det? Varför ljuga kj? Börjar bli riktigt sjukt och tröttsamt. På vilket sätt är ni bättre än henne som sitter här och vinklar, vrider och ljuger?

    Vart är Hampus,
    Vart är barnens far?
    Vad hänt med männen?
    herrejössess

    Tycker så synd om Bella och barnen som har denna idiot efter sig, och irriterad över att polisen inget kan göra för att förebygga så han inte kan skada Bella eller liknande.
    Dock stör jag mig på att Bella beskriver hur rädd hon är men gör INGET för att skydda sig?
    Kan borde bygga högt staket runt tomten så dem kan gå ut i trädgården utan att vara rädda, hon borde sluta uppdatera VAR hon är och istället uppdatera var dem VART tidigare eller bara berätta vad dem gjort utan att berätta vart hon var. Hon måste börja skydda sig själv från denna idiot då tyvärr polisen inget kan göra

      Alltså… hur i h…. förlåt men vad är det för fel på folk här? Polisen har utfärdat besöksförbud för att Bella polisanmält. Hon har vakt, larm, övervakningskameror, säkerhetsrum så vad menar du med att Bella gör INGET för att skydda sig?? Varför yttra dig om saker du inte har koll på, bara onödigt och blir faktiskt pinsamt. Ja hon kanske ser till så att det byggs ett staket också.

        Hon har en ”vakt” som hon måste ringa och be komma ditt när dem är hotade.
        Hon verkar inte lita på sitt larm. Och larm skyddar inte emot brott, det bara varnar att någon brutit sig in.
        Övervaknings kameror skyddar inget, är bara bevis på att brott begåtts och vem som gjort det.
        Säkerhetsrummet, ja det skriver hon öppet exakt vilket rum det är, lägger ut video där man ser låste, mm.

        Så nej, jag tycker hon gör ett dåligt jobb för att skydda sig och barnen.

        En enkel sak är ju att sluta skriva vart hon SKA, och bara skriva vad hon gjort eller vart hon VARIT när hon redan lämnat platsen.

    Vad säger Odd? Vill han verkligen att barnen är hos Bella nu när hon har en galen man efter sig?

    Bella har kontakter, hoppas att terroristsvinet åker på stryk ordentligt
    Eller kanske…. faller ner från bryggan ?

      Ingen skulle sakna honom that’s for sure. Allra minst svenska skattebetalarna

    Spännande att se hur bb skall mjölka denna situation. Kanske blir det besök på Tv4 för att prata om stalkers…

    Jag såg BB med hennes stalker. De stod och pratade, han hade en löwengrip påse i handen.

      JA eller hur, visst gjorde du det. Hon har ju anlitat honom.. Bara lägg ner!! Så löjligt, bara sluta!! Ingen tror dig ändå Planetos men bra försök. ??‍

        Vem säger att du har rätt att bestämma vad jag sett å inte sett?
        Vad ger dig den rätten?

        Så jävla häftigt att se, de är alltid någon som nappar på betet.
        Man kan ju undra vad du är för person som orkar.
        Tack för att du gav mig den så här på förmiddagen.
        Tips till dig: köp en bok istället

    Vad jag inte förstår är varför hon måste ljuga lite om precis allt. Jag tror säkert att han har fått ett kontaktförbud, men…
    1. han kommer inte bli häktad per automatik om han överträder det. Det kan man inte bestämma på förhand och det är totalt omöjligt att en polis har sagt det till henne.
    2. Kontaktförbudet är antingen ett vanligt kontaktförbud eller på sin höjd ett utvidgat, men att det skulle vara ett särskilt utvidgat och därmed gälla oavsett var hon befinner sig är inte sant. Det förutsätter ju att han redan har överträtt ett utvidgat kontaktförbud, vilket han inte har då det inte har funnits något tidigare.
    Fattar inte varför hon tror att alla dessa små lögner kommer att gynna henne… det enda som händer är ju att hon bekräftar att man inte kan lita på något hon säger. Himla märkligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.