Generöst av Daisy Grace!

Uj, uj. uj!
Hela 5% extra rabatt!!! Generöst!

Och icke att förglömma!
Du får ditt kvitto HELT UTAN EXTRA KOSTNAD!!!!!!!!!!

(Jag undrar hur mycket rabatt man kan få på ett par leopardfärgade gycklar-skor? Tå-bjällra på köpet?)

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ??

    Förstår inte ?

      5% rabatt, så mycket rabatt alltså (Y)

      Hört talas om ironi?;)

      10% tycker jag är värdelöst, men 5%??? Fan det värsta jag hört hahahahha

      Det är 5% ytterligare rabatt på rabatten står det. Men vill man hitta fel …?.

    Men plaggen var redan nedsatta och så får man ytterligare 5% eller?

    Här brukar jag inte tycka att det är rea om det är under 50 % nedsättning. 5 % är ju som att en förhandlar rabatt bidde en tummetott, lite sött liksom ?

      ”En förhandlad rabatt” menar jag såklart…

    Haha… 5%… inte särskilt generöst, nej. 😛

    /V

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

    Det här med att käka kollagen för att bli av med rynkor är stort i bloggvärlden. Senast ut är Bella som känner sig som 38 men som nu käkar norskt kollagen för att bli av med de rynkor som inte kört och kladd kan få på… Jag har försökt få reda på hur det utvinns, men hittar ingen information. Det bör vara en animalisk produkt, men jag lyckas som sagt inte hitta en innehållsförteckning som kan bringa klarhet. Vet någon? Försökte fråga på bellabloggen men släpptes inte igenom. ?

      Beställde faktiskt. Får hoppas de e bra ??

      Det är från fisk

      FAQ från Oslo skin lab:s svenska hemsida (osloskinlab.se)
      Ӏr kollagenpulvret animaliskt?
      Ja, det hydrolyserade kollagenpulvret har utvunnits från boskap, nötkreatur, i samband med matproduktion.”

        ? enligt Bella så ska man alltså äta plantbaserat för att må bra och sedan käka animaliskt kosttillskott för att förbli ung och slät, wtf?

        Tack!

        Slaktavfall

          ?

      Verkar vara kris att landa bra samarbeten för Bella nu för tiden.
      Collagen från Oslo Skin Lab är ett riktigt crappy B-samarbete.
      Dessutom inte trovärdigt i och med att Bella tjatat om veganskt och plantbaserat i ett par år nu.
      Märkligt att Nordens största influencer inte kan få bättre och mer prestigefyllda samarbeten.
      Eller märkligt är det väl egentligen inte.
      Trots att Bella pratar om sin fenomenala ”conversion rate” dvs möjlighet att påverka sina läsare till köp tror jag faktiskt det är precis tvärtom. Många drar sig för att köpa det hon gör reklam för eftersom det är så uppenbart oärligt och inte alls trovärdigt.
      Precis som Bella själv.

        Bella har fått många negativa kommentarer på bloggen om sitt samarbete med Oslo Skin Lab.
        Naturligtvis kastar hon snabbt in ett inlägg om Gillis 5-årskalas!
        Detta mönster av hur hon mixar inlägg är så uppenbart nu för tiden.
        Mycket negativt och kritiskt måste genast motverkas med något personligt, mänskligt och ”gulligt”.
        Bella får nog ta och fundera över hur hennes närvaro på sociala medier ska kunna utvecklas framöver.
        Att ha varit med sen begynnelsen är ingen garanti för att man blir kvar i evigheter.

          Haha hade du förväntat dig att Bella INTE skulle få negativa kommentarer på sin blogg? ? Det brukar liksom vara så hehe. Är det fel på att mixa nu också, annars blir det väl lite trevligare med en mix och inte bara reklam-inlägg?! Alltså haha ni vet inte vad ni ska hitta för fel och vad ni ska klaga på ? ? helt jävla stört? ? ? Som Camcam då, hon brukar också snabbt kasta in nytt inlägg om hon fått mycket kritik.

        Jag tror Isabella är för dyr (kan bara ana vad hon kräver för att nå ut till sina ”1,5 miljoner” följare) Företagen får större spridning genom att anlita många mindre Influencers.

          Skulle hon inte satsa på ett mindre antal mer permanenta ”ambassadörskap”? Typ Ellos.
          Istället för att hålla på med massor med mer eller mindre skämmiga köpta inlägg så skulle det bli begränsat antal större samarbeten över längre tid tycker jag mig ha hört eller läst. Alltså som idrottsmäns endorsements som rullar på år efter år.

        Konstigt att Bella inte fått med sig att detta fenomen har stoppat upp i USA eftersom det inte funkade? Hennes samarbeten suger.

        Så roliga ni är med ert Bella-tjat och Bella-shaming – leta fel haha.. nu är det fel på vilken sorts samarbeten hon gör, inte tillräckligt prestigefyllda – SÅ Greta, förklara vilka samarbeten som är prestigefyllda för dig? Vad ska det vara för samarbeten för att det ska duga.. eller vänta.. samarbeten är väl fel överhuvudtaget är det inte så… eller var det för att de inte är reklammärkta? .. Ja så var det innan, fel om det var omärkt men nu… nu är det fel på samarbeten som inte är tillräckligt prestige – när det inte går att klaga på omärkt ? ?

      Det är i princip samma sak som gelatin, dvs det utvinns ur döda djurs skelett, hovar och hud… Det är vidrigt! Men bb är ju bara vegan för att inte bli tjock, hon bryr sig inte ett dugg om djuren eller miljön. Hon bryr sig enbart om sig själv.

        Det låter så klart äckligt men jag är av den uppfattningen att hellre ta om hand hela det döda djuret än kasta bort en del ??‍♀️

        Bella är inte vegan. Vegan är en etisk livsstil med många hårda utmaningar och daglig sorg över hur djur behandlas. Hon är växtbaserad när hon har lust. Fisk äter hon titt som tätt.

        Tycker att de som är intresserade borde söka på sidor om Paleokost + benbuljong. Mer info att hitta och som också går ihop med s k autoimmun (intiinflammatorisk) kost!

      Så hon som dör dagligen över hur bra hennes egna krämer är gör ett samarbete med företag som säljer piller för att huden ska bli bättre?

      Helt ärligt. Har ätit det i 3.5 månad och det syns skillnad. Till och med den tjej jag vanligtvis går på ansiktsbehandlingar hos kommenterade skillnaden.

      Jag märker det givetvis i ansiktet, men också i urringningen, där jag tidigare hade stretchmärken.

      Jag vet inte om det är placebo eller ej och jag skiter i vilket. Jag ser skillnad, jag märker skillnad och jag tänker fortsätta.

      Om någon vill sponsra så kan jag gladerliga hora lite på mitt instragramkonto med 300 följare. ??

      8 veckors forskning på 69 kvinnor. Seriöst? På riktigt så tror jag att det är säkrare att skriva önskelista till tomten än stoppa i sig piller som penningkåta influensers försöker kränga i ett samarbete. Hur lättlurade kan man vara när det kommer till fåfänga?
      ?

      Du får kolla igen på hennes blogg Persikan, det kan ta en liten stund innan de visas. Jag såg liknande kommentarer där iaf nyss.

      Jag började käka hyaluronsyre-preparat pga trasig kropp. Förutom att jag fick betydligt mindre ont så känns huden plumpad och fräsch. Jag har använt hyaluron-serum och gjort såna masker förut. Det behövs inte idag. De fina linjer som fanns är borta.
      Kan verkligen rekommendera det!
      Men det måste ju vara rätt sort. Den jag äter är medicinsk väldigt potent. Den har hög molekylvikt och är gelatinerad för att skydda mot magsyran.

        Collagen är väldigt populärt i Asien. Jag beställer collagen peptides med c-vit från iherb känner att det är bra för leder. Älskar att gnaga på ben och brosk också.

        Huyalurontillskott har jag också tagit tyckte de var toppen för huden. De jag tog hade ingefära i sig.

        Vad heter de och vart kan man beställa?

          Jag snodde av min hunds hyaluronsyra. Nu köper jag en till hunden och en till mig. Den kostar 399 kr + frakt om jag kommer ihåg rätt. Köper dem här: https://www.aussieequine.se/hyaglyde-1/

    Men va?! Svinsnygga skor ju!

      Wt

        Vad är wt med skorna?
        Bara så jag vet hur jag ska matcha mina ofta bara händer i vinterkylan innan jag går in för att dricka ett glas vin ur mina Ittala-glas ?

          Glöm inte att leka på gatan också! =)

            Hur kunde jag glömma!

          Iittala-glas med klistermärket kvar! Mycket viktigt för att få till det rätta wt-uttrycket. Annars förstår inte folk att du har finska designglas nämligen, och det är extra superviktigt att alla vet det och så.

            :):) hihihi

            ENGLA!!

          Hahaha

          Haha det här med vantarna har skadat mig alltså! Har förstått att måååånga BB-läsare bor i Gbg precis som jag, så jag blir otroligt självmedveten om jag skulle gå ut utan vantar! Känns som att det står en läsare i varje hörn och blänger på mina wt-händer då?

    Amanda har blandat ihop procentenheter och procent.. Fem procent på en rabatt på tio procent är ju INGENTING. Fem extra procentenheter däremot, förvandlar de tio procenten till 15 procent.

    Ex; Pris 1000 kr med rabatt 10 %, ger 100 kr rabatt. Fem procent av den rabatten (hundra kronor) är alltså 5 kr.

      Eller så är det 5 % rabatt efter att den första rabatten är dragen. För att använda ditt exempel så dras först 10 % från 1000 kr. Då har du 900 kr att betala. Med ytterligare 5 % rabatt på de 900 kr får du betala 855 kr. Blir en total rabatt på 14,5 %.

        Då är det ju inte procent på rabatten utan på priset efter rabatt.

    Hej, förlåt för ot (jag har googlat men är bara ännu mer förvirrad och snälla kalla mig inte dum), men är Sveriges riksdag det som är ”parlament” i Sverige?

      Japp!

      Ja

      Riksdag, ursprungligen i betydelsen ”riksmöte”, är ett politiskt möte där deltagarna representerar medborgarna i riket i syfte att ta ställning till frågor som gäller rikets inre och yttre angelägenheter. Numera är det den officiella benämningen på parlamenten i Sverige, Finland (finska Eduskunta) och Estland. I vardagligt tal kallas ibland även riksdagshusen för ”riksdagen

      TACK snälla ni!!

    Driver dom fortfarande den där hudvårdssalongen ”The room” (med den där terapeuten Lena som höjdes till skyarna) eller försvann den samtidigt som de andra salongerna?

      Oh nyfiken pa detta jag med!

      Nu blev jag nyfiken för en snabbt googling verkar koppla ihop Lena Cleasson med Daisy Grace. Är det den Lena så är hon dock värd att höjas till skyarna, vet flertal (inklusive mig) som fått helt obetalbar hjälp av henne. Men jag är ändå nyfiken på detta? Mig veterligen är Lena på You Stockholm sen några år.

        Lena är säkert jätteduktig, dock följer det systrarnas mönster att först tokhylla en person (Lex Redgert) för att sedan tiga iskallt ihjäl vederbörande när samarbetet skiter sig…

          Är det konstigt? Nej inte särskilt konstigt.

    Fast de är ju Pierre Robert som erbjuder följarna 5% extra rabatt? Inte Daisy Grace.. så det är Pierre Robert som är snåla 🙂

      Man kan ju också tacka nej till det, om man tycker det känns lite….. pinsamt att erbjuda sina läsare/lyssnare 🙂

    Titta Cissi Wallins senaste inlägg ?????

      ? Klockren! Nu blir väl A & H kränkta. Dom tål ju inte när någon skojar eller tycker något annat. Kommer säkert tycka C startar drevmot dem

        Ofeministiskt!

        Cissi som alltid skriver att alla tjejer ska hålla ihop. Iallafall om någon kritiserat henne.

      Hon är ju så töntig, tröttsam…

    Camcam, you are on fire:) Sluta aldrig med det du gör, du är bäst!!

    Sofi Fahrman fick en negativ kommentar angående att hon kallar sitt hår för schizofrent, raderade det snabbt. Vissa vill bara bli lovordade

    annamatkovich (Instagram influencer) hade nyligen en tävling där man kunde vinna en adventskalender från sinful. Vinnaren är hennes frisör som fixar hennes hår med samarbete sen ca 1 år tillbaka en tjej vid namn samebo. Där ser man hur de gör dessa influencers först vill de ha folk som deltar och ju fler som deltar desto större spridning men den som vinner är alltid någon hon känner personligen. Samma tillvägagångssätt hade hon för ett par år sen där hennes fd chef vann en dolce gusto kaffemaskin.

      Inte det namnet igeeeeen, snälla sluta. ?

      ”Jag kliar din rygg om du kliar min…”

    Börjar nästan tycka lite synd om Hanna och Amanda som inte verkar förstå hur fåniga de gör sig med sitt eviga krängande av allt de hittar.

      Följde dem tidigare men tröttnade på att ta emot reklam så fort de öppnade munnen eller lade ut ett inlägg. Ibland går jag tillbaka och kollar Amandas insta, men VARENDA gång är det bara reklam, reklam, reklam. Verkligen hela tiden. ..och på ett löjligt sätt, när hon blir ”chockad”, ”svimmar” osv för att det är sååååå bra pris på deras egna kläder. *suck* Funkar det verkligen? Finns det de som älskar att få reklam i sitt flöde hela, hela tiden?

        Klart att det inte funkar och de har väl börjat inse vad som kan hända: Inga fler lyxrenoveringar, bye bye lyxiga resor i business-class för hela familjen ja typ bye bye hela deras livsstil. Om inte systrarna får vinst i sina företag snart.
        Alex står för en del av inkomsterna numera, men nu har han väl inte fler familjemedlemmar att skriva böcker om och att skriva fiktivt har det ju visat sig att han är tämligen värdelös på.

          Nedräkning till att Alex skriver en bok om föräldraskap.

            Alls inte otänkbart… och lämnar ut sina barn… ”It´s all ’bout the money” ??

    Pierre Robert som erbjuder mer rabatt ju, extra rabatt på rabatten.. det är väl bra för dem som vill handla.

    Men de där guldfärgade 90-talsskorna du har på din bild, finns det någon rabattkod på dem på 5 %, finns de på Butterix? Kan man få något på köpet också kanske, Dracula-tänder kanske.

    Så snygg Amanda är, alltid så snygga kläder och hon är så rolig. Men Camilla, låt bli att försöka vara rolig det blir alltid platt fall, sällan roligt tyvärr blir mest fånigt.. Finns dina superdupersnygga guldiga 90-talspjucks att få till någon rabatt? Var köpte du dem? Buttericks?

      Camcam läs vad det står innan du skriver inlägget. Rabatt på rabatten.

        Agree!

    Victoriasstil älskar Gratis saker kvinnan inreder hela sitt hem med samarbeten nu senast en jättestor matta hela 3×4 meter från Jotex. Dessa influencers gratis snyltare. ????

      Hihihi

    Vem f-an springer benen av sig för 5 %???? Idioter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.