Dags att tömma modereringslistan.

Eftersom jag tror på alla människors rätt till andra och även tredje chanser så brukar jag tömma min modereringslista lite då och då på ip-nummer och mailadresser.
Det är alltså fritt fram för alla att kommentera igen, och vill du behålla den möjligheten så rekommenderar jag att du håller dig på mattan.
Du kan lika snabbt hamna tillbaka på den som jag tog bort dig nu.

Sitter du däremot på den svarta listan så får du maila mig ditt ip-nummer om du vill kunna kommentera igen.
Att du sitter där märker du enklast genom att dina kommenterar fortfarande inte syns efter att det här inlägget publicerats.

Frihet under ansvar!
You are welcome! 🙂

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hej hopp hoj

      Äntligen får jag kommentera.

    Att olika influencers som är tydliga med att de står för jämlikhet och feminism ändå åker till Dubai, t.ex Felicia Aveklew. Är inte det lite ”dubbla budskap” att stötta ett sådant ställe?

      Jag har tänkt SÅ mycket på detta senaste dygnet. Blir irriterade på dessa influencers som dagligen predikar om det en och det andra, men så fort de blir erbjudna en gratisresa/gratissaker så spelar det ingen roll längre. Lite jävla ansvar får man väl ändå ta om man ska ge sken av att vara någon som bryr sig.

        Dubbelmoralen är den moral som många influensers tyr sig till. Vi väljer själva om vi ska lika eller förkasta deras sätt att leva. Det där med att leva som man lär är svårt men tycks inte vara något större problem när det är gratis?

      Jag känner samma som dig och har känt länge att jag var den enda som känner så med… finns så många ställen i världen att åka till men ändå envisas det om att åka till Dubai, trots dera sjuka lagar. Men de ser ju inte hur kvinnorna behandlas när de bara hänger på lyxhotell och shopping malls där alla andra turister hänger med.

    Hur hamnar folk på svarta listan? 🙂 Jag önskar alltså inte att hamna där 😉

      Ifrågasätt inte CamCam, reta inte upp henne, ge inte för mycket kritik 😉 Och skriv inte vissa ord antar jag.

        Jag gav Camilla kritik i totalt ca 3-4 kommentarer utan att vara otrevlig och har pga det varit på konstant moderering av varje kommentar i mer än 3 månader ?. Nu hoppas jag på att slippa det framöver ?. Det jag blev lite frustrerad över var att en del kommentarer är riktigt elaka mot bla Magdalena Graaf och de får stå kvar, medan min ”rumsrena” kritik av Camilla straffades jättehårt. Där blir det fel, tycker jag.

    Ge ett exempel på vad någon som sitter där har kommenterat? 🙂

      Den där jobbiga tex som sabbade alla inlägg om politik innan valet? Hon som skrev rasist efter varje kommentar om SD

      Skulle också vilja se exempel. Men vissa som gett Camcam kritik och ifrågasatt henne och det hon skriver, ifrågasatt hennes metoder och syften har blivit svartlistade en del, såg att hon själv skrev till en att du blir svartlistad, jag svartlistar. Hon vill ej ha viss kritik, avslöjanden och ifrågasättanden.

        Akta så du inte blir svartlistad nu hehehe

        Ja det gällde vissa som ifrågasatte hur det drevas och vinklas om Isabella, och försvar av Isabella.

        Men jag förstår inte, vad är skillnad på modererad och svartlistad?

          Kommentarer som är från startlistade Ipnummer hamnar direkt i papperskorgen och camcam ser dem (om hon inte aktivt tittar där).

          Kommentarer som hamnar i modering ligger på en lista som camcam går igenom och klickar i om de ska synas. Här hamnar kommentarer pga vissa ord och ibland buggar som gör att systemet tex tror du sysslar med spam

      Jag blev det efter jag återigen kommenterat om Nemo och hur lätt hans intervjuer och självbiografi kommer undan ”granskning”. Nu ska jag påt igen!!

    Är ju aslätt att fixa ny ip-adress annars ✌? bara ladda ner app ?

      Men varför kan man inte istället hålla sig på mattan och sköta sig i ett kommentarsfält?
      Hålla på att jävlas bara för att liksom.

        Ja varför begå brott överhuvudtaget. Hade människor haft självbehärskning nog hade det inte funnits krig heller.

        Oj här läser man om en massa saker som inte alls skrev. Bara konstaterade att det var enkelt att fixa ny ip-adress…!

        Hoppas det inte börjar nu med massa elaka kommentarer. Det förstör allt.

    Jag har lagt märke till att kommentarer om Jewels & Issy försvinner, för några minuter sedan fanns det en kommentar här där någon undrade varför men den är också borta nu.. Hmm det är något lurt på gång ?

      Jag är en av de som kommenterat om dem. Vet dock inte om kommentaren finns kvar. Gissar att det beror på att de är så små, att flickan är minderårig och att de är så trasiga. Hemskt är vad det är, stackars tös.

        Ja, det lilla jag sett ger en ändå känslan av en klump i magen.

          Håller med 🙁

          Känns fel att bara sitta och kolla på när det så uppenbart går neråt, men var går gränsen för när det är okej att lägga sig i endast av det man ser på sociala medier? Vad är civilkurage och vad är det inte? Gäller ju i sak inte dottern utan att hon blir den drabbade, att få hjälp när den behövs är ju liksom inget fel men samtidigt pratar de ju om hur soc och skola är inblandade? Märks ju så tydligt från betraktarens ögon hur mammans dåliga mående påverkar dottern. Hon verksr ju iaf få bra stöttning i nya skolan men bara det att de är överens om att gymnasieutbildning inte krävs bara för att mamman inte har det? Vill bara skaka om för tänker på hur mkt kämpigare min egen väg tillbaka hade varit utan slutbetyg från gymnasiet.

          Gah, har så jävla svårt att släppa detta alltså, känns som att följa tictanic efter isberget.

            Ja ni har så rätt.. Känns oerhört obehagligt hela grejen. Dottern verkar också väldigt ”lillgammal”, men samtidigt inte.

              Ja, känns som hon får ta mkt ansvar och vara den vuxna medan tonåringen i henne börjar göra sig tydlig. Håller med om att det skylls mkt på disgnoser, även saker som likagärna kan va vanliga tonårshormoner

            De har fått många anmälningar och utredningar har gjorts. Dottern säger att allt är bra

          Det är ju vanligt att barn står upp för föräldern no matter what, även om hon säger att hon inte far illa vet hon ju heller inget annat än hur deras liv är? Kärleken är såklart villkorslös till modern och om det inte är konkret saker (typ våld eller sexualbrott) är det väl vara svårt för ett barn att se att något är väldigt dysfunktionellt?

            Google fram ljudfilen. Typ deras namn och läckt ljudfil. Där hör du tydligt hur mamman pratar med henne. Psykisk misshandel

    Ändå hamnar många i modd utan anledning, verkar det som. Märks tydligt då man ofta ser i ÖS ”svar väntar i modd”… Dvs, vissa kommentarer släpps igenom och andra går till modd. Och detta handlar om helt okränkande saker så som familjeliv, dejting, jobbekymer, sjukdomar och middagstips.

    Börjat nästan vara lika störigt som ”du kommenterar för snabbt”…

      Jag tror att det blir så om man skriver många kommentarer ibland, för att förhindra spam kanske? Och ibland buggar det nog bara. Har också fått helt alldagliga kommentarer i modd då och då. Och jag står inte på modd-lista.

        om man hamnar i modden har man troligen skrivit ett ord eller liknande, om kommentaren är okej kommer den snart godkännas och synas som vanligt

      Jag har hamnat i mod flera gånger. ?

        Men så är du också lite av en osäkrad handgranat i tant-format. ?

    Omnipollos återkomst?

    Camcam får panik här trots ett par nävar chill pills. Du skrev ”bortsätt” i Toftby-inlägget…

      Haha! Sorry! ?

        Tack. Nu kan jag återgå till söndagsbaket. ?

    Hur får man reda på sitt IP-nummer Då? 🙂

      antingen via kommandoprompten på din dator eller, ännu enklare, gå in på whatismyip. com 🙂

    Syns jag? Finns jag?

      Cogito, ergo sum

      Jag tänker, alltså är jag



      Que?

        Jag tänker, alltså finns jag*

      Du finns även om inte syns?

    Test ?

    Meeeeh hallå? Är jag fortfarande i modd eller har jag blivit svartlistad? ? Varför?

    Kommer tv-Jesus tillbaka nu? ?

      Finns nog säkert dom som är svartlistade för all framtid. 🙂

      Dagens skratt ?

      Just ja ???

    OT jag ser att Isabellas stalker måste sitta och radera kommentarer på sitt instagram. Igår fanns flera kommentarer där folk bad honom söka hjälp och sluta stalka kvinnor, idag är de borta.
    Undrar vad som går igenom hans huvud? Han verkar ju ha en del vänner, många i Nederländerna bla artisten Young Eve, undrar om de har förstått vad som pågår?

      Kanske inte så bra att folk skriver på hans instagram, det kan kanske reta upp honom mer. Och vem vet vad han då kan göra.. Nej tror inte det är bra.

        Jag tror inte han är arg eller uppretad ens från början. Jag tror inte han är arg på Isabella eller de andra kvinnorna han stalkar. Jag tror att han är gravt förvirrad och vill ha sällskap av dessa kvinnor. Kanske har han fått för sig att de är ihop, eller att de kan bli ihop?
        Mina egna spekulationer alltså.

      Vad heter han på insta?

    Hur kommer det sig att du tömmer? Just nu? Finns det en tanke att du gör det, för fler kommentarer? Och i samband med inlägget om amning som verkar uppröra och engagera, så att du ska få många kommentarer? Men blir det inte jobbigt att hålla koll då? Och vad innebär hålla på mattan? Vad är tillåtet och inte?

      Ej tillåtet att ens konstruktivt kritisera Camilla. Denna bloggen är till för att Camilla ska kunna kritisera andra, oftast långt ifrån konstruktivt.
      När det gäller bla Bella och Schulmans är det ofta för hårda ord, elakt helt enkelt. Att leta varje dag efter något att kritisera Bella för och sprida elakheterna här med många minst lika elaka kommentarer som följd, är ju faktiskt mobbing. Vore det bevakning så skulle inte vissa alltid kritiseras och andra alltid hyllas.

        Jag har kritiserat Camilla för hennes sätt att skriva om Bella och aldrig blivit satt på modd.

        Sluta gnäll så, ni gör ju inget annat än att kritisera Camilla på alla olika sätt, ibland jävligt elakt. Så tröttsamt att läsa ert Camilla-gnäll i varenda kommentarsfält. Läs en annan blogg då om ni nu hatar Camilla så mycket. Ta ansvar över era egna liv, gör nåt ni blir glada av.

      Det är andra gången jag gör det.. jag kommer göra det lite då och då eftersom jag inte vill ha ett hårt moddat kommentarsfält och människor då får chansen att behålla mäjligheten att kommentera fritt.

    Test

    Life is Good

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.