Egoina hånglar upp sina läsare verbalt på bloggen!

Jag älskar den här bilden!

Nä, det gör hon kanske inte riktigt men erkänn att jag lurade in er i min click-bait fälla med den rubriken!

Egoina hade fått en tråkig kommentar om att hon visar noll engagemang på sin blogg, något som hon blev lite ledsen av. 
Då svarade hennes läsare med att visa henne en massa kärlek och det återgäldar hon på sin blogg med dessa ord:

Jag tänker ofta på det, hur trygg jag känner mig för att ni finns. Jag väger mina ord mer noggrant än jag gjorde för några år sedan ska erkännas, men det är så skönt att veta att ni har min rygg. Att ni vill mig väl. Att ni stöttar. Att ni alltid vill förstå och aldrig tänker det värsta. Mina bästa kompisar på nätet. Tack snälla ❤️//Egoina

Mhm, mhm…
Det ska man alltså tro på? Kan det inte vara så att hon egentligen bara försöker kränga på sina följare prylar under Black Friday i egenskap av Bluebox-anställd?
Nä, det tror faktiskt inte jag heller, mer erkänn att ni gick på det – igen? 😉

Egoina är nog den, tillsammans med Sandra Beijer och Foki som har den absolut bästa och mest genuina kontakten med sina följare.
Jag själv försöker bli bästis med The Real Hmm för att en gång för alla få reda på vem FAN som gömmer sig bakom VPN-tunneln med än så länge verkar hon helt immun mot mina charmoffensiver.

198 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Va?

    // Trög Moa

    Felix och Pagge ? Ni måste lyssna på Alex och Sigges senaste, haha.

      Lyssnade efter att flera skrivit här. Rätt underhållande faktiskt. ..och de HAR ju startat det där kontot och taggat Gabrielle Löwengrip… Mycket underhållande. 🙂

    Haha, du har bara inte hittat rätt merchandääääse än. Men skam den som ger sig. ???

      Haha, jag är inte samma person som skrev i förra inlägget. Fick bara idén att lyssna av henne/honom och ville föra det vidare. Felix och Pagge ?

    En av mina favoritdesigner! Som jag gjort alltså hehehehe.

    Två andra favoriter:

    http://pubes.blogg.se

    http://www.kattakvack.se/?p=15568 (Gaymasen)

      Jag saknar tiden när headers var så där lekfulla och härliga 🙂

      Åh gaymasen <3

    Jag har en teori om TRH, eller åtminstone om henoms jobb. Men det stannar hos mig.

      Hennes*

        why hennes, fastslaget?

          Ja det är fastslaget. ?

            Kön, då är det bara ålder, nationalitet, yrke, namn, bostadsort kvar då.

            Hittills vet vi spinkig kvinna som eventuellt ammade själv eller blev ammad upp till femton års ålder :DDDD

              Just det iphone-användare plus en hejare på alla emoticons och hur och när de kan användas.

                ????

              Yrke: Expert

                Jag kallas för expert i mitt yrke. Mitt mål är att bli specialist (snäppet högre), så jag tror TRH är specialist snarare.

      Har oxå en teori, men berättar inget , tihihihi

      Hon har försagt sig någon gång om vad hon jobbar med? Tror också att hon råkade ge ut lite mer än vad hon tänkte kring var hon bor också.

      Har ni förresten hittat någon ni känner här inne baserat på vad de sagt? Jag vet att min kompis skrev på öppet spår en gång (öppnade sig med ett problem som hon berättat om för mig tidigare), men jag har inte sagt till henne att jag vet att hon är här.

        Hehehe, tror du. 😉

          Min teori: du är M. J. Du har tipsat Isabella om en bok du skrivit om kosthållning. Am I close? 😉

            Michael Jackson?

            Martina Johansson?

        Haha, japp ”hittade” min svägerska här! Misstänkte det på sättet hon skriver, sen skrev hon kommentarer i ÖS som bara var för uppenbara. Hon vet inte om att jag vet.

      Jag det är fastslaget. ☺️?

      Jag är helt övertygad om vem trh är. Det har hänt minst två gånger att en i min närhet har tagit upp diskussioner som trh varit väldigt engagerad i här inne (samma dag eller dagen efter det diskuterats här) med exakt samma argument, samma hänvisningar till samma studier, teorier, dokumentärer etc som trh tidigare skrivit här. Nästan för ordagrant för att vara slump. Men jag har inga mer bevis än min egen övertygelse.

        Kan det vara du som är TRH, och lär dig av din bekant och rapar upp det här?

        skämt åsido, ngn som läser bloggen eller trh själv? woha.

        ?️‍♀️?

        Magdalena Ribbing hade en blogg och där kommenterade ofta nån som hade ett dubbelnamn, typ Eva-Lena, Anna-Lisa eller Marja-Leena. Ibland har jag tänkt att det var TrH…

          Haha, nej Marja-Leena liknar snarare den där Ewa som härjat på bla Elaines och Annika Leones blogg. Äldre dam med tydliga SD-åsikter.

        Samma här!

        Med tanke på hur mycket fritid TRH har då borde hon vara singel, inte jobba och utan barn alternativt vuxna barn.

        Dessutom glöm inte att personen i fråga anser sig ha bättre koll på avancerade områden men gärna har fel och inte bemöter frågor som det inte går att googla sig till förklaringar/svar på utan förkunskaper.

          Tja. Du å din sida skulle behöva ett helt jullov för att gooola fram en enke sak och sedan lägga upp det på en blogg. Något som för de flesta skulle ta fem minuter att göra.

          Har du förresten läst länken än och insett dina fel i ditt påstående? Jag gissar på nej på bägge punkter. Den sista för att du helt enklet inte förstår vad jag säger.

          Sedan är jag glad att du läser naturvetenskap för vad som får människor att ticka är inte din grej. Du borde snöa in dig på teoretisk fysik eller något. Fast det är inte så lätt att få forskningspengar dit och inte så många post doc att välja på….

          Alternativt så lider du själv av ett stort behov av att bli bekräftad och ses som duktig så du tror att andra vill samma sak.

          Jag har noll behov av att bevisa mig för dig. Lika lite att bli din vänn eller vinna din respekt.

          Faktum är att min självrespekt går ut på att inte låta mig dompteras av dig och dina gelikar. Så när någon inte ber mig snällt eller av orsaker som är i min välvilja ja då kommer jag sätta mig på tvären.

          Nu har du för andra gången fått den här förklaringen. Jag gissar på att jag slösade min tid även nu med tanke på hur många gånger du envisats med att säga något jag inte sagt trotts att både en anonym och jag gett dig rätt länk vid upprepade tillfällen.

          Hoppas dina studier går bättre in i hjärnbarken, för vad du visar upp här verkar inte lovande.

            All kärlek till dig TRH, förlåt om jag råkade trampa på en öm tå. Jag hoppas att du hittar glädje och gemenskap i real life istället för i bloggars kommenteringsforum.

              Haha, var det det bästa du kom på? Min första replik till dig. ?

          Ganska säker på att TRH är en man vad han än försöker påstå. Jag kan också skriva att jag är en groda, betyder inte att jag är det irl.

      Jag tror att trh går igång på att vi spekulerar kring vem hon är. Tror att det är höjden av njutning för hennes ego.

        Jag tror din elak insida njuter av att slänga ur dig skit åt henne. Har jag rätt? Rycker det i röv-nerven?

          Nja njuter och njuter. Det är vad jag tror. Jag tror att hon gillar att vi spekulerar kring vem hon är. Sett till hennes långa kommentar till LD i slutet av amningsdiskussionen så är det väl rätt tydligt hur stort ego hon har. Jag tror att hon vill vara lite mystisk och att vi ska be om att få ledtrådar om vem hon kan vara. Men det är bara vad jag tror.

          Rövnerven rycker inte nej.

            Den långa kommentaren handlar nog snarare om besvikelse gällande hur hon blev bemött av LD.

            Jag tror hon tycker det är kul, hon kanske blir lite nervös, men tycker det är kul. Jag tycker också det är roligt, vi har samtalat en del men hon är så hemlig. det blir lite extra spännande.

            Din kommentar var elak fö.

              Okej, men då är vi överens om att vi båda tror att hon tycker att det är kul att vi spekulerar kring vem hon är i alla fall.

              Ja, det var anledningen.

              Sedan vet ni förmodligen inte heller vilket språk LD använde till mig för några år sedan och ifall hon inte redan skrivit nästa exakt samma saker till mig.

                TRH

                Jag är absolut inget fan av LD, men jag läste ammningsdiskussionen och du visade på stor okunskap och byggde orimliga halmgubbar.
                Där var det oxå en del copypaste som visade på stor okunskap.

                Dina kommentarer på hennes blogg var som jag ser det rätt obehagliga mot bakgrund av detta. Du verkade bara rasande över att hon inte accepterade din obestridliga kunskap, och sa rätt märkliga border-on-stalkiga saker.
                Som att du minsann kunde plocka fram saker hon skrivit (Jag vet vad du syftade på, och det var irrelevant för diskussionen) som om du satt på nåt hemligt. (När vem som helst kan googla fram det)

                Och fällde kommentarer om att du minsann hade försvarat henne.

                1. Som hon sa följer hon ju inte dig på samma sätt som du följer henne, vilket du inte verkar förstå?

                2. Du pratar som att hon måste hålla sig väl med dig annars… Det här jag sett dig göra på flera ställen. Som om du tror att du är viktig för de bloggare du följer. Har sett samma beteende när du skall ”ingripa” när du inte håller med, och hur lack du blir när det visar sig att de inte ser dig som en måttstock.

                3. Det handlade BARA om att du hade fel och ville ja rätt, alla de där aggressiva och gränslösa kommentarerna .

                4. Att du har försvarat henne är väl irrelevant? Eller menar du att det förändrar något, eller att hon är skyldig dig något? Vad isf? Att backa när hon har rätt?

                  L – tack för uppsummering.
                  I vanliga fall är ju Trh lite småunderhållande pinsamt patetisk i sin självgoda mediokritet och sitt paradoxala vevande, och man undrar ju generellt över hens kognitiva kapacitet och mentala hälsa, men i amningsdiskussionen var hen ju obehaglig på en ny nivå.

                  Förstår inte varför folk är så nyfikna, det är en högst medelmåttig person, det enda speciella är att hen tillbringar extremt mycket tid på nätet med att googla och skriva kommentarer, samt haft samma, speciella nick länge så att all aktivitet blir väldigt tydlig för folk.

                  Hen har dessutom outat sig mer än hen själv förstår.

                  2 Nej det är inte vad jag skrev. Det är hur hon valde att tolka

                  Om du nu läst hos henne så såg du också min förklaring.

                  I övrigt så är allt ovan halmgubbar …

                  Them rel Hal

                  Mycket ensam man som av olika anledningar har fastnat för feminismen med en -vad jag tror- ursprungligen god agenda. Detta tills kvinnor inte håller med om _hans_ manliga perspektiv. En eller flera påbörjade universitetsutbildningar, ingen rbs i närheten av slutförd. Misslyckas i arbetsliv och relationer. Får inte ihop denna verklighet med bilden av sig själv.
                  Grandios självbild, svår(a) identitetskris(er).

                  Men shit.. hmm beter sig ju helt j*vla rabiat inne hos LD!?!? Vad håller hon på med och vem f*n tror hon att hon är?? Och jag trodde att inlägget hon skrev HÄR till LD var sjukt. Det var ju ingenting jämfört med hennes svammel inne hos LD. Beter sig som en kaxig 13årig kille som inte kan ta att någon säger emot.

                  L – Som sagt, obehagligt på en helt ny nivå. Sjukt.
                  Och så himla stött när LD uttalar sig inte ha intresse för trh som person, à propos diskussionen ovan om hur trh går igång på folks spekulationer och intresse för hens person. Megaloman.

                  Som sagt. Halmgubbar.

                  Ha en trevlig helg!

                Them rel Ham

                ”Projicering” har fått en synonym i TRH

                ”Hmm

                Du vi säger nog så du och jag. Anklaga du mig för att googla min kunskap när det är typ det du själv har gjort hela ditt liv och du som dessutom som ofasts inte vet eller förstår hur man ska tolka en vetenskaplig rapport. 

                Du som har komplex ang din bildning ska nog ge fan i att ge dig på min för jag kan lova dig att du i förhållande inte bara ligger i lä, du ligger djupt under. Typ en kilometer under marken. ”

                Det hela är så sorgligt att jag inte hade hjärta att vara mer ingående i min analys av hans person.

                  Jag läste i länken till LDs blogg och har faktiskt gått från att störa mig på trh, till att tycka synd om. Känns som någon som på riktigt inte mår bra.

                  Du kunde ju ta med resten också om du nu hade för avsikt att vara ärlig. ?

                  Min text hos LD….

                  ”Jag tillskillnad från dig påstår INTE att jag vet allt i något ämne vare sig det gäller kost, vikt eller barn och deras utveckling. Det är bara idioter som skulle få för sig att göra något så svagsint.

                  Det finns bara en som gör det. DU!

                  Och det skulle jag drifta mig till att säga gäller i hela världen ink alla professorer i diverse discipliner och allt.

                  Det finns som sagt bara en som påstår att den vet allt. DU!

                  Om något så brukar ökad kunskap öka ödmjukheten för att ju mer man vet desto mer inser man hur lite man vet.

                  Jag hade dessutom den goda smaken att inte ge mig in i dina påstånden ang att du inte blandar ihop sex och amning på en blogg som hade hudflängt dig. Och vi vet ju bägge hur det ligger till på den punkten….

                  Du å din sida verkar tagit den nya peppen till dig att du ska stå på dig och attackera i alla väder. Ja du. Mina silkesvantar är i alla fall av och mina tidigare tillfällen när jag hejdat mig från att rätta dig trots att du har fel för att jag vet att du kommer mötas med omotiverat hat är av. För du har gjort det tydligt att någon ömsesidig respekt finns här inte. ”

                  Fast alla utom du ser att det att citera mer från dina egna kommentarer inte direkt hjälper till att framställa dig i någon bättre dager.

                  Håller dock med om en sak du skriver:
                  ”Om något så brukar ökad kunskap öka ödmjukheten för att ju mer man vet desto mer inser man hur lite man vet.”

                  Men, även om denna mening är något förklarande så talar inte heller den direkt till din fördel, både ödmjukhet och kunskap är bristvaror hos dig.

                  TRH

                  Jag länkade kommentaren ovan? Hur kan du få det till att jag är oärlig? Just det stycket jag citerade var relevant för mitt påstående om projektion.

                  L: Därför att alla inte följer länken.

                  @ den som smickar mitt ego genom att härmas ?: Fullt möjligt.
                  Men om man följt allt vad hon sade först (och genom åren) så har man en bättre bild om vad som uteplats sig och det stämmer långtifrån till vad ni vill få det till.
                  Men även det ”glömde” ni att ta upp.

                  Ok, men alla som har kommenterat ditt beteende i den ďel av tråden jag postade länken i, har ju enligt egen utsago läst länken?
                  Övriga som kommenterar ditt meltdown hos LD hänvisar ju också till hennes blogg?

                  Halmstrån.

                  L Va? You have totally stoped making sense.

                1
                Ok, då får jag förtydliga.
                Du sa att jag var oärlig son inte klistrade in hela din kommentar.

                Jag svarade att jag hade länkat till det i sin helhet.

                Du sa att inte alla läser länken.

                Jag svarade att alla som kommenterar ditt beteende här enligt egen utsago har läst det jag länkade till.

                Bättre? Om det fortfarande är oklart föreslår jag att du loggar ut en stund. Nu har jag aldrig upplevt det själv, men jag har såpass mycket kunskap och empati att jag ändå kan förstå hur jobbigt det är att när tankarna rusar . I fasen du är i nu. ❤❤❤❤

                  L: Jag har förstått och din horisont är väldigt begränsad men jag har hopp om dig så jag föreslår att du tänker efter i vilket perspektiv du glömt att se saken från.

                  Strykekram!

                  Herregud…. :/

                  Alltså jag har verkligen ingen aning om vilket perspektiv jag ”har glömt se saken från”?
                  Att maniska perioder inte alltid är av ondo om man väljer att prata om dem i termer som ’flourishing’? Eller?
                  Isf: förlåt om du upplevde mig som nedlåtande när jag utgick ifrån att du mådde dåligt. Hej då

                  L: Nej jag vet att du inte har det. Det har varit uppenbart hela tråden att du har svårt med helikopterseende.

                  I övrigt är din ursäkt onödig, men jag förstår att inte ens det inser du. ??

                  ?????

                  *swoosch*

              Jag tror inte att någon som är på väg att bli specialist inom sitt område skulle tro att TRH är det inom _något_ område. För mycket spridning på ”specialist” kunskaperna, alldeles för mycket Google copypaste som han helt enkelt inte förstår, och därför för fram som stöd för sina argument.

              Det blir extra tydligt när han diskuterar med människor som sitter på den aktuella kompetensen och kunskapen, men ändå vägrar ge sig; att han inte förstår vad han just klistrade in. Hans objective är att få ”rätt”, spelar ingen roll hur långsökta och löjliga krumbukterna för att få det är. De flesta av hans resonemang och hur han för dem vittnar snarare om att han INTE har någon expertis i någon vetenskaplig gren.

              Tror snarare att Burschki är TRH från en annan VPN-tunnel eller vad det heter 😉

                Jag måste hålla med om att TRH är mer av en generalist iofs.

                Jag tillhör dom som är övertygad om att TRH har mer på fötterna än vad folk vill tro här men eftersom hon inte vill avslöja sitt yrke eller privatliv o hur hon fått kumskapen så blir hon övertrumfad ofta.

                Det hade varit häftigt att vara TRH. Men har vi inte väldigt olika skriftspråk? Sen kan jag ingenting om VPN väldigt lätt att blocka mig därför jag försvinner direkt poff.

                ?????

                  Burgschki

                  Vet inte om jag håller med om att man behöver outa sig själv eller sitt yrke för att inte bli övertrumfad i en diskussion i ett ämne där man har expertis 😉

                  Jag vet inte ens vad VPN är, så jag relaterar hårt ??

                  L: ??

                  Trh är varken ’specialist’ eller ’generalist’ utan helt tydligt haverist.

                Ja, jag tror att trh och burschki antingen är samma person eller nära vänner. Enda gången jag har sett Trh så mycket som antyda att någon kan något är just burschki, varpå Trh också GARANTERADE att B satt på den kunskapen henne gjorde. Något som Trh i nästa mening sa att hon inte kunde garantera för någon annan.

                  ☝??????

                  Men det beror ju enbart på att TRH känner igen välbegrundad kunskap.

                  Men det är ju JAG som är TRH enligt konspirationsteoretikerna på den här bloggen. Betyder det att Burschki är M då?

                  Så burschki, menar du att du och Trh är de enda av alla som kommenterar här som sitter på välgrundad kunskap?

                  Kan tala om att jag nyligen disputerade i ett rätt så ovanligt ämne som vi hamnade i att diskutera här. Var roande att se hur trh antydde att hennes googlingar hade mer styrka än den fakta jag kom med. Hon hade inte mycket kunskap om det ämnet men en hel del självförtroende. Men vad vet jag, hon kanske hade klarat av att vikariera för mig när jag försvarade min avhandling i ämnet.

                  Tja.

                  Anonym 11.16 nej det var ett skämt.

                  Vad är det för ämne Du disputerat i? Och grattis till doktorsgraden!

                  Tack. Vilket ämne det är mer specifikt håller jag för mig själv men det är relaterat till miljö och klimat.

                  Oki.

                  För att vara allvarlig hejar jag ofta på TRH hon riktar gärna in sig på hur folk resonerar snarare än vad folk säger men det missförstås. Jag tycker även hon får omåttligt mycket skit.

                  Jag är övertygad om att TRH är en bra människa. Precis som jag tror att Camcam har hjärtat på rätt ställe även om jag inte alltid håller med henne. Vilket även gäller LD.

                  Det är bra att det diskuteras dynamiskt. Och att människor som vill åt samma håll driver den framåt även om det tjafsas hit och dit. Det är synd när det blir bråk på riktigt men så blir det kanske när hjärtat brinner gör ngt?

                  Burgschki:
                  Men det där är ett så fruktansvärt gymnasiesnubbigt beteende, att tro att man står över folk genom påstå att man ’riktar in sig på hur folk resonerar snarare än vad folk säger’ och dessutom inte sant när det gäller trh. Trh påstår sig ofta besitta sanningen (också när det är uppenbart för alla att hen har fel), ställer sig över regler hen själv satt upp för andra samt beter sig rent ut sagt ofint. Håller inte med om att hen skulle vara utsatt för oproportionerligt mycket kritik, jämfört med hur hen själv beter sig.

                  Sillo: jag uppfattar det inte så.

                  sillo: Du har helt missuppfattat mig.

                  Det är tvärtom. Jag riktar in mig på dem som påstår att de sitter på hela sanning och är allvetande experter vare sig de irl är proffesorer eller what not ?

                  Tips. Pröva att inte möta det jag säger med dryg ton och inte bli irriterad om jag ifrågasätter de ni sagt. ?

                  Det finns inget att missuppfatta. Jag läser det du skriver.

                  Inklusive din totala härdsmälta hos LD som länkats ovan. Finns inget som kan försvara eller förklara det, utom ev. diagnoser som jag inte är i position att ställa.

                  TRH

                  Du har aldrig fel, alla andra bara ”missuppfattar” det du skriver pga att de inte besitter den otroliga kunskap du besitter. Eller så behöver de öva på läsförståelsen. Eller så tolkar de fel.
                  Got it.

                  När du använder de här illa förtäckta härskarteknikerna generellt; säger den mer om dig än om den det riktas till. När du använder dem mot folk som doktorerar i ämnet som diskuteras gör du bort dig.

                  Detsamma gäller dina ”tips”, som alla går ut på hur man skall förstå att du har rätt.

                  L: Ta inte min tystnad för att du har rätt.

                  Sedan är prylen med hur du skriver och vad du skriver och tillskriver mig tillsamman med dina ord om projicering synnerligen on piont, men inte med rätt huvudperson in mind. 😉

                  TRH

                  1. Alltså jag skulle aldrig ta andras ”tystnad”(?) som ett bevis på att jag har rätt, nu projicerar du igen.

                  2. ”Ok”

                  3. ”Camcam brukar folk fråga dig om privat info om mig?” /Trh
                  ????

                  L: Så du hade tyckt det varit märkligt om tex LD hade gjort det i dagarna? Du vet att CamCam och hon har kontrakt ibland va??

                  Ja jag vet att Camcam och LD har kontakt. Att DU skulle vara något som behandlas i deras samtal har jag svårt att tro.

                  Att DU tror det; är en av anledningarna till att jag inte har hjärta att gå djupare in på min analys och sammanfattning av din person och ditt beteende.

                  L Så synd. Du har berövat mig några småfnissande med det.

                  Oh well!

          Rövnerven ?

    Bella uppmanar läsare att spara barnbidraget. Vad tycker ni? Människor som har råd att spara barnbidraget, behöver de ens barnbidrag då?

      Folk gör väl vad de vill med sina pengar. Vill folk spara så låt dom.

        Fast barnbidraget är skattebetalarnas pengar. Hur kul är det för en låginkomsttagare utan barn att betala för att rika familjer ska spara barnbidraget till när barnen blir äldre?

          Så ser det ut här, det är inte alltid kul att vara medborgare men man kan alltid flytta 🙂

            Rimligt att flytta för det.

              Om det är så pass irriterande så ja, absolut! You are not a tree.

                Är faktiskt inte irriterad alls över det, ville mest höra vad ni på bloggen tänker om det. Vad jag kan se vill folk inte ens ta i den diskussionen, utan berättar för mig om att det är så det är å har alltid varit. Och det är okej. Är inte irriterad, har inte antytt att jag varit det och flytta vill jag inte göra.

                  Okej, det lät irriterat under ”hur kul är det att…” men då missuppfattade jag väl det.

                  Tur att du inte vill flytta, Sverige är ett fantastiskt land på många sätt – om än inte perfekt. Diskussioner är alltid bra att föra, kan bara tycka att vissa diskussioner (som just barnbidraget) baseras på missunnsamhet och fokuserar på att shame de ”rika” snarare än att någon kommer med konkreta lösningar eller idéer som skulle gynna alla klasser och då har jag lite svårt att se en mening med diskussionen.

                  (OBS menar inte på att din kommentar i grunden var missunnsam, ville bara förklara varför jag personligen inte ville ta i diskussionen)

                  Men vad är det vi ska diskutera? Vill du att staten ska öronmärka barnbidraget till kläder och välling? Om föräldrar hellre vill spara pengarna så att barnet kan använda dessa när hen ska flytta hemifrån, varför ska de inte få göra det?

                  Det är inte så att folk inte vågar ta i frågan, det är väl mer lite oklart vad frågan ens är. Det är upp till varje förälder att avgöra vad barnbidraget ska gå till. Tråkigt om du inte håller med.

          Det är väl mycket som inte är kul att betala. Hur kul är det att betala studiebidrag till höginkomstagares ungar för att de ska kunna plugga på handels med lite mindre lån? Sånt är livet. Vi betalar skatt och det är inte alltid kul. Men om de köper en regnoverall till ungen eller investerar i en sparfond till barnet, vad spelar det för roll?

          Barnbidraget är inte behovsbaserat utan utgår per barn. Höginkomsttagare har dessutom skattat mer än låginkomsttagare. Verkar konstigt att någon enbart skulle betala för andras barn utan att få något tillbaka. Om vi nu överhuvudtaget ska ha ett barnbidrag.

          Hur kul tror du det är för skattebetalande barnlösa att behöva betala för andras barn förresten?

            Med den logiken, ska alla höginkomsttagare också ha bostadsbidrag och socialbidrag också?

              Bostadsbidrag hade jag principiellt kunnat diskutera också för höginkomsttagare- socialbidrag givetvis inte.

                Varför gör du skillnad?

                  Jag skulle kunna se utformandet av schablonartade bostadsbidrag så att det inte kopplas till existensminimum (jag är ingen förespråkare av transferingar öht) och att det möjligtvis skulle kunna få positiva effekter på sektorer som bygg osv men jag kan inte se att socialbidrag bör ges till någon som inte riskerar utslagning. Jag är för transfereringar som socialbidrag till de som har behov av det och det kopplar jag mest till inkomst men mer skeptisk till bostadsbidrag (generellt).

                Och ska alla då också ha pensionärsrabatter, billigare tandvård etc, ja listan kan göras lång.

          Nej! Det är barnets pengar.

            Jag har hört det ofta. Hur motiverar man den ståndpunkten?

            Nej, det är inte min ettårings pengar. Pengarna går till att hen ska ha torra blöjor och mat på bordet bland annat 🙂

      En alltid lika märklig diskussion.
      1. Låt oss säga att jag sparar ca 1200 kr i månaden. Vad är det som säger att det är just barnbidraget och inte vilka 1200 kr som helst ur den samlande månatliga inkomstpotten?!
      2. Alla människor bör uppmanas att spara. Det bör man alltid göra om något oförutsett händer.
      3. De med högst inkomst är också de som bidragit mest när pengarna sedan återbetalas genom barnbidrag till folket.

        HELT rätt!

        1. Hon sa specifikt spara barnbidraget
        2. Ja, men barnbidraget är ett bidrag.
        3. Om bidraget blir behovsprövat så ksk skatten kan sänkas för alla inkl de rika. De hade de rika säkert uppskattat

          Ett bidrag som Just Nu alla har rätt till, rika som medel som fattig. Det är Just Nu inte behovsbeprövat och vi behöver därför inte bry oss ett jota om vad de ”rika” skulle tycka om saken om det blev så – Blir det så, så får man tycka och tänka vad man vill, det är som det är precis som nu.

          Det läggs så mycket onödig energi på att ojja sig över något som inte är aktuellt Just Nu. Spara bidraget om du vill eller strössla det över ett gäng tuggummin (man kan ju hoppas att det går till barnen men upp till var och en)! Det är DITT bidrag.

          Oj, du missförstår mig och punkt 1.
          Det är nämligen omöjligt att säga om det är specifikt barnbidraget som sparas eller ej. Det är fortfarande en familjs samlade intäkter som möjliggör sparandet.

          Jag kanske sparar 1200 kr/mån under en tid men sedan får jag löneökning med 1000 kr…
          Är mitt sparande på 1200 kr då fortfarande barnbidraget eller är det bara 200 som kan påstås komma från barnbidraget? Det går inte att avgöra! Och jag vet många som inte haft några pengar att spara under föräldraledigheten men när de sedan är tillbaka i rullorna igen så börjar de spara pengar. Omöjligt att säga om det är barnbidraget eller lönen som hamnar på sparkontot.

      Barnbidraget är än så länge inte behovsbaserat så varför inte?

      Behöver den som har slut på pengar den 20:e men som röker/snusar/går på krogen osv osv barnbidrag?

      Sverige är trots allt ett otroligt bra land när det kommer till just barnomsorg ekonomiskt, vi har lång föräldrarledighet och får relativt bra betalt om man jämför med många andra länder (Jag bor i England, får ut ca 5k i månaden och det är under 8 månader efter förlossning, sen får man inte en spänn om man inte söker flera olika bidrag för att kunna vara hemma längre).

      Nu är ju inte heller barnbidraget på 10 tusentals kronor, även om man lever som medelklass så har man kanske råd att spara just barnbidraget till sina barns framtid och då är det ett fantatiskt bra sparande och rejäl start ut i bostadslivet/körkort/studera utomlands osv.

      Tycker att det oftast är en rätt missunnsam diskussion, det blir lite ”Jag har det dåligt, då ska fasen ingen annan ha det bättre” (not saying att det är vad du menade, men dessa diskussioner brukar många gånger eldas av sådant tänk)

      Man kan inte låta bli att få barnbidrag. Tror att det systemet är valt för att det är enklare och rättvisare att betala ut till alla barn istället för att ha en massa regler och debatt om vilka barn som har rätt till bidrag. Vi behöver inte bidraget för att klara oss och har därför valt att sätta in allt på barnens sparkonton. Då går inte pengarna till vår lyxkonsumtion utan förhoppningsvis blir det ett bidrag till framtida boende för våra barn.

      Tänker du likadant kring all skattesubvention? Ska ”bidrag” till skola, vård, läkemedel, äldreomsorg osv också vara behovsprövat? Rika människor borde rimligtvis kunna betala även för sina barns vård och skolgång. Eller gäller det bara barnbidrag och i så fall varför?

        Mycket klok fundering. Ska höginkomsttagare verkligen vara berättigade till högkostnadsskydd för läkarbesök och tandvård? Ska deras barn verkligen få studiebidrag för gymnasiestudier? Ska man få barnbidrag men inte studiebidrag från 16? Ska dessa barn få kostnadsfria elevresor/skolskjuts? Ska de verkligen få äta i skolan?

        Kan bli svårt att hitta gränsövergångarna.

          Kan också bli svårt hitta skattebetalande höginskomsttagare som ställer upp på gränsdragningarna utan att flytta till valfritt EU land 🙂

          5% av Sveriges befolkning tjänar mer än 50 000 kr i månaden. Det är inte många i antalet. Menade genererar mycket skatt som många andra får nytta av. Var tacksamma istället. De får knappt behålla halva sin lön.

        Jag tror poängen är att ”alla” tycker att ”nån annan” helst ska stå för ens egna och allmänna kostnader. Sen vill man inte ta in att höginkomsttagare betalar mer i skatt utan får på nåt sätt för sig att man själv alltid har rätt till mer, så länge det är på nån annans bekostnad. Och blir lite missunsam om nån annan har mer i plånboken- det är ju pengar som kunnat transfereras till en själv.

      Hon skrev även att hon nu tänkte sätta igång och spara för Sally och Gillis. Jag kommenterade trevligt och frågade om hon inte redan hade sparat ett sjusiffrigt belopp åt dem, men kommentaren godkändes inte…

    TRH är en man. Inte så svårt att lista ut när man har varit med om hans framfart på -främst två- bloggar sen starten.

    Dessutom har han försagt sig, här inne och på andra ställen.

    Killgissarnas konung. Jag har seriöst aldrig träffat på en man som påstår sig ha auktoritet och kunskap i så många ämnen; som på riktigt tror att hans trovärdighet är intakt.
    Jo, Jordan Peterson förresten.

    (Vad detta beteende beror på har jag mina teorier om, men det är bara kvalificerade gissningar. Så dem håller jag för mig själv)

      Fast TRH är ju så omtänksam, frågar ofta om ngns sjukdom långt efter att man sagt man är sjuk. Så omanligt. Plus när hon blir arg är det en kvinnas raseri tamigfan.

      Men eftersom genderspektrat är ett spektra och inte linje så är jag öppen för idén.

        Burhschki

        Det finns det ju män som är, eller ger sken av att vara. Jag tror att det här spelet han kör, körs för att hans åsikter inte skall diskvalificeras pga att han är man. De bloggar han har varit särskilt aktiv på genom åren nästan kräver det.

        Kan hända att hen identifierar sig som kvinna också, så håller med i sista stycket. (Skriver hen istället för han i den meningen,, av respekt för om det skulle vara så)

          Spännande!!!

        Är det omanligt att vara omtänksam och fråga om någons sjukdom? Så upplever jag det nämligen inte alls.
        Men om man nu ska tillskriva någon kollektiva s.k. könsegenskaper så tycker jag att ett patologiskt besserwissrigt drag känns som ett typiskt manligt drag.

        Ber på förhand om ursäkt till alla kvinnliga universalgenier som kan och vet allt.

          +10000

          Fast kan vi vara lite rättvisa nu?

          Det är inte jag som påstår att jag är expert på allt. Jag avokerar nämligen för att ju mer man vet desto mer inser man att hur mycket man inte vet. ?

          Sedan håller jag helt med om att det tråkigt nog är väldigt okvinnlig att stå på sig. ?

            Det är inte okvinnligt att stå på sig 2018. Det är dock typiskt manligt att ”stå på sig” trots att man Vet att man är körd.

            _Tror_ jag.

              _anser_ jag*

            Varför kan du inte erkänna när du helt uppenbart har fel då? Det är ju inte bara en gång som du har blivit överbevisad och ändå hävdar att ditt faktafel är rätt. Då börjar du i stället gorma om att du är missförstådd, att den du diskuterar med inte kan läsa, tala i gåtor.. Så gör man inte om man inte påstår att man är expert på allt.

              Vi har olika uppfattningar om hur diskussionen gått och går.

                Du verkar inte minnas vad som faktiskt sagts. Gå tillbaka och läs. Svårt med läsförståelsen?

                Nej, förlåt det är ju dina go-to-repliker när du blir emotsagd. Men sen jag såg din totala urballning inne hos LD har jag insett vad du är för typ av person. Du behöver professionell hjälp för att inse problemet med att hela tiden hävda i sten att man har rätt. Kanske något långt tillbaka i barndomen som behöver komma upp. Jag vet inte.

                Lägg sista ordet här under så lämnar jag diskussionen här. Det är inte ens lite roligt längre.

            Jag tror du är välutbildad och insatt i mycket. Och lite äldre änn vad många tror. Trodde först du var man men sen du tipsat om smink. Nåväl du gillar att diskutera och kan mycket. Jag gillar dej. ??

              ?

            Host, uppmätt kosmiskt helium, host.

    Kl är 11 och när jag kikade in på Bellas blogg fanns ingen uppdatering än för dagen. Nåt har hänt.

      Kan vara någon överrenskommelse med Fundler att det inlägget ska vara senaste inlägget till klockan xx:xx följande dag. För övrigt uppdaterade hon instagram för 2 min sedan, verkar som att Hampus har gjort något för att försätta henne i fara… Sanningshalten kan förstås diskuteras.

      På Instagram har hon skrivit och jag tolkar det som att Hajen har något att göra med mannen som stalkat henne!

    OT:
    Även SVT Nyheter har fått nys om att Bella har en robotklon:
    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nya-trenden-robot-influencers?fbclid=IwAR06phbm95ceX5elclmaIG29LHkKmqA6j0bEmFgcAt8jus3cRD7U8Hu8F2Q
    ”Jag ser en extremt ljus framtid för influencerrobotar. Min spaning är att vi om bara något år inte kommer bry oss om huruvida det verkligen är en riktig människa vi följer”, skriver Isabella Löwengrip.

      Hennes spaningar är oftast något hon snappat upp från trendspanare och affärsutvecklare utomlands. T ex hennes spaning om hur framtidens kunder kommer bli bemöta i butik med att bli frågade ifall de behöver en ny ansiktskräm då expediten kommer kunna se vad kunden handlat tidigare via ett system. Det är något som en affärsutvecklare på det australiensiska varuhuset som Löwengrip ska börja säljas på gå ut med i media i Australien som en framtida strategi. Den snodde hon rakt av som sin tanke. Hon säger i och för sig aldrig att hon har kommit på saker rakt av, hon får det bara att framstå så, vilket är meningen.

      Samma med dessa robotar, inget hon har tänkt ut själv att de kommer ersätta riktiga influencer. Och hur man ska jobba som chef med att inte vara en bromskloss utan låta medarbetarna vara självständiga och agera snabbt har hon också snott rakt av från en företagsledare jag inte kommer ihåg namnet på. Hon är inte någon som är banbrytande och tänker ut nya revolutionerande saker, hon är duktigt på att kopiera och paketera det som om hon precis uppfunnit hjulet.

    Isabella uppdaterade din insta nyss. Skriver att hon inte förstår hur någon hon älskar kan sätta henne i sådan fara.

    Sharky boy has been naughty? Men det låter allvarligt!! Jag tror något pengarelaterat.

      Ja men igår fick hon inte träffa sin pojkvän och det var surt skrev hon.

        Men skrev hon inte att hon inte fick träffa sin BF? Best friend tänkte jag men kanske var boyfriend? Känns bara inte typiskt henne att kalla honom BF? Jag tänkte direkt på typ Sheila!

      Det låter som om hon fått reda på att han har tipsat stalkern om saker och ting och det har nu kommit fram. Han kan ha gjort det i ett led att få Bella att bli mer och mer otrygg och ty sig mer och mer till Hajen och vilja ha honom runt sig ofta istället för ett öppet förhållande där de ses på hennes villkor. Han har manipulerat henne till att behöva honom då han vill ha kontroll och har avskytt hur hon gjort slut med honom till och från, hur hon sagt offentligt att hon vill träffa flera män samtidigt osv. Han kanske fick sårad, manlig stolthet och hämnades lite lätt samtidigt som han fick henne bli beroende av honom för trygghet mot stalkern. Konstigare saker har hänt.

        Forts. Han kanske t o m betalat stalkern för att forstätta och det kom nu fram när hon fick ta del av polisförhören. My mind is racing.

    Hm. Hon skriver loved i förfluten form vilket får mig att tänka på att andra hon älskat utsatt henne för fara. Igår refererade hon ändå till hajen som sin pojkvän fortfarande och ej får träffa honom.

      Alltså jag menar om Hajen är den som utsatt henen för fara och den hon refererar till i senaste instainlägget så vore det konstigt om hon igår refererade till att hon inte får träffa sin pojkvän just nu.

        Jag tror helt enkelt hon skriver BF istället för hans namn av gamla vana, och att han innebär en fara för henne så det är kontaktförbud, så att säga. Och det är situationen i sig som hon upplever jobbig, inte att hon längtar efter sin pojkvän och är hindrad från att slänga sig i hans famn.

    CamCam: Fråga. Finns det dem som frågar dig privat om iof ang mig? (alltså annat än dem här inne på bloggen bland kommentarerna )

      Nä, inte som jag kan dra mig till minnes. Menar du via mail eller andra influencers som undrar?

        Ja 🙂

          Herregud ?????

            Så du tyckte det hade varit märkligt om tex LD hade frågat efter mitt utbrott? ?

              Men LD skrev väl klart och tydligt att hon inte var intresserad av dig som person? :/

              Ja. Speciellt eftersom hon är ganska klar med att hon struntar i dig och vem du är.
              Varför skulle hon fråga?
              Brukar du själv lägga energi på att leta upp privat info om anonyma kommentatorer?

              (Och det är nog bara du som tror att folk tror att du och Camcam är bundisar, så jag tror inte att någon skulle komma på tanken att fråga henne OM de nu ville ha privat info om dig)

                L Intressant svar med tanke på vad du skrivit i övrigt. 🙂

                Och du gör mig inte besviken med att fortsätta applicera åsikter och tankar på mig som jag aldrig sagt eller har samt att inte tänka längre än näsan räcker att det finns iof och info att fråga efter.

                *låter bli att sätta diagnosers på dig eller säga mina övrig tankar om vilken sorts person uppvisar dig som*

                  ”Intressant svar med tanke på vad du skrivit i övrigt” -Va?

                  + ”ok”

                  Ps. Du får gärna ställa diagnoser på mig, jag låter min väns dotter diagnosticera mig ofta. (Hon är 3 år och vill bli doktor) Ungefär samma kvalitet på diagnoserna, det är jag övertygad om. Lägger va lika mycket vikt vid dem oxå Ds.

                  (Du projicerar fö igen, det känns som att du är ett konstprojekt eller ett levande läromedel för psykologi A, så uppenbart är det)

                  Förstår att du är väl bekant med ordet ”projicerar” ?

                  Bra spanat TRH, jag kanske t.om kommer att träffa dig i mitt arbete.

                  🙂

                  L: Har du inte sagt ”hej då”?

                  Och ajajaj. Om jag skulle stöta på dig i en roll där den kunskapen har betydelse så kommer jag garanterat att anmäla dig. För vad får du fundera på. ?

                  PS Det är allmänt kännt att de flesta som blir psykologer blir det för att det är fascinerande av sina egna problem alt söker lösningar för dem. Läka sig själva så att säga. Apropå projicerar. ?

                  Jag behöver inte fundera.
                  Det finns absolut ingenting du skulle kunna anmäla mig för, jag har full koll på den biten. Tro mig. Men alltid lika roligt när du
                  Totalt bortser från att du vet noll och inget, och insinuerar sånt här. Din arrogans försätter sig verkligen i pinsamma situationer du ?

                  Haha, det där får du gärna backa upp med någonting annat än att det ”är allmänt känt”.

                  På a svarar jag det behövs inte
                  På b svarar jag samma.

                  Du förstår (eller det vet jag att du inte gör) det är mycket du inte förstått ang mig. Jag har noll behov av att få din mfl bekräftan på att ni är eniga med mig eller att ni ens tror mig.

                  Jag hade först tänkt skrivs en liten checklista till vad det är du missuppfattat och hur du bättre skulle kunna lyckas att ”komma åt mig” men nu är jag för trött.

                  I övrigt så har uppnått vad jag ville med att leda den här diskussionen hit.
                  Så tack för att du dansade med och infon. ??

                Fy satan vad tragiskt det här är, jag tänker inte fortsätta trigga dig genom att bemöta de felar av dina kommentarer som mest troligt är uttryck för din problematik. Spiralling.

                Men jag är fortfarande intresserad av att se dig backa upp att

                ”Det är allmänt kännt att de flesta som blir psykologer blir det för att det är fascinerande av ”

                Med någonting annat än att det ”är allmänt känt” då.

                (Förstår varför du misslyckades med dina högre studier.
                Dina ”fakta” är generellt inte fakta och du blev väl förbannad när universitetet inte accepterade den som fakta – och ifrågasatte dina källor.)

                Spekulation: Skulle bli väldigt förvånad om du klarade dig så långt som till B-uppsats. Och då är jag snäll och väldigt generös.

                  L: Men nu forsätter du ju igen. Trotts att du sagt hej då flera gånger och i ens stunden har du inte hjärtat att driva med mig eller psykoanalysera mig och i nästa så gör du det ändå.

                  Bara i den här kommentaren så börjar du med att du inte ska mata mig mer och avslutar ändå med att göra det. ?

                  Du är en vandrande paradox. ?

                  Du, du kommer inte lyckas med att få mig arg. Jag blir inte arg på anonyma för mig. Bara dem som jag har någon sorts förväntning på kan göra mig arg och dit tillhör inte du. Gör inte och inte har du gjort heller. Eller? 😉

                  Så du kan lägga ner nu om du känner för det. Du är dessutom inte ens i närheten av att killa på mina ömma punkter så det kommer vara helt fruktlöst för dig. Tänkte att det var snällt att låta dig veta det.

                  PS Jag vet var din kunskaper om mental ohälsa kommer ifrån. Inte tror. Vet ?

                  Tillägg: Sedan måste jag säga att ditt förakt för någon som inte skulle klara av UNI eller ens skriva en högre uppsatts är direkt osmaklig för att inte säga äcklig.

                  Men den passar in i resten av den karraktär du visat upp så jag blev inte förvånad. ?

                  Eftersom att du verkar omåttligt intereserad av allt jag skriver så tänkte jag att du vill veta att ytterligare en kommentar om ditt förakt för dem som har svårt för att studera väntar dig i modd.

                  Mest troligt släpps den imorgon när CamCam vaknat och fått en minut över.

                  Sov så gott, för den som väntar på något gott….

                  Du kan alltså inte backa ditt påstående? Oväntat.
                  Det verkar vara regel snarare än undantag.

                  ” Jag tänker inte bemöta de delar av kommentarerna som uppenbarligen uttryck för din problematik”.
                  Skrev jag.

                  Jag ”psykoanalyserar” dig inte, jag gissade på en möjlig anledning till varför du inte har klarat av högre studier, gissningen är baserad på att du sällan kan backa något du påstår, och kan du backa det – klarar du oftast inte en följdfråga. För att du helt uppenbart googlat dig till informationen, och inte vet vad du pratar om.

                  Iaf: intressant att du ”VET varifrån mina kunskaper om mental hälsa kommer ifrån”

                  Låt höra trh 🙂 Jag tror att jag har hört allt, så det skulle vara intressant om du kunde fylla på listan med någonting nytt.
                  Här är de bästa jag har hört, courtesy of Cluster B:

                  Ett flingpaket.
                  Min pappa köpte legitimationen?.
                  Universitet i Polen(?)
                  Själv väldigt sjuk.

                  Skulle inte förvåna mig om det första du gör när du vaknar är att ”anmäla” någon av dina vårdgivare i tron om att det är jag.

                  Ps. Att du _blir_ arg, säger ingenting om min intention. Lär dig skilja på det så lovar jag att ditt liv blir lättare Ds

                  Det är du som behöver lära dig på att skilja på att vilja något samt att inte låta sig drivas dit för att du tror att du skulle lyckas med det och dina vilda fantasier.

                  Du har visst på något vis fått för dig att du är en puppet master ?

                  Och om du tror att den här sk psykologin (omvänd eller vad skulle du kalla den för? ??) fungerar på mig för att få mig dit du vill så har du sämre analysförmåga än du inbillar dig. ?

                  PS Såg att du visst är ett hängivet fan av LD. Ännu en lögn du kommits på med. ?

                  Oj.. Hänvisar till:

                  ” Jag tänker inte bemöta de delar av kommentarerna som uppenbarligen uttryck för din problematik”

                  Nej jag är inget fan av LD, vilket jag ju varit klar med från början. Varför i hela friden skulle jag ljuga om det? Vad är det du har ”kommit på”? Sett någon som oxå använder det ovanliga nicket ’L’?

          Herregud, storhetsvansinne!

            Och paranoid

              Eller nyfiken pga att minst två här ovan är helt säker på att jag är en i deras närhet.

              You choose. Oh wait. don’t bother. I already know. 😀

                Jag är en av dom som skrev ovan och nej jag har inte frågat camcam om info om dig. Varför? För att jag inte är nog brydd. Och hade jag varit det hade jag hellre frågat den jag tror att du är om det stämmer. Bara en rolig slump (?) som fått mig att misstänka att det är du och ju mer jag letar i det du skriver så är det mer som talar för det än emot det. Men som sagt, jag har i alla fall inte tagit kontakt med camcam och har inget intresse av det heller. Mitt liv kretsar inte kring din identitet.

                  Trodde jag inte jag gjorde heller men ändå så pass att när du inte är inne här på bloggen så finns jag i dina tankar. 🙂

                  Tja om jag precis läst dig argumentera i en rätt så livlig diskussion här inne och sen tar någon upp EXAKT samma ämne och de argument och källor du tog upp så är det ju inte så konstigt att diskussionen här inne kommer till mina tankar. Vill du tro att jag går runt med dig i tankarna om dagarna så får du tro det. Känns som att det passar din personlighetstyp att tro det.

                  TRH

                  Möjligtvis var det så att personen nämnde detta för att du nämndes i inlägget ? Har nog inte så mycket att göra med att hens tankar kretsar kring dig.
                  (Men inte oväntat att det är det du vill vända det till. )

                  L: Eeeh, din logik är verkligen inte precis slående.

                  Sedan vore det ju inte så konstigt om utfall jag verkligen blev lite uppblåst då flera av er har lagt minst en dag på att diskutera om min lilla person. ??

                  Det är ju inte direkt några smickrande kommentarer, men jag förstår att du tar vad du kan få.

                  ”Minst en dag”
                  När någon säger så till dig brukar du skriva 5km om att det minsann inte handlar om en dag, med ingående beskrivningar om att du skriver i 3 minuter på tåget, 0.036 minuter när du sitter i telefonkö osv.

                  Jag erkänner dock utan omsvepningar att jag har spenderat rätt mycket tid på detta idag:)

                  L: Uppenbarligen inte bara idag. Men inte tillräckligt 🙂

                  För du gör mig inte besviken att ännu på att lägga om betydelsen och sammanhang som saker yttrats i. 🙂

                  ”Ok”

                  Keep reading! ??

                Nyss var det ju LD pga dina ”utbrott”

                Personerna du pratar om skrev ju varför de trodde det oxå, _inget_ tydde på att de hade eller ville ta reda på information. Speciellt inte via Camcam. Så försök rädda ansiktet med en ny ursäkt ?

                Anonym här ovan gav ett bra svar för övrigt.

                Ge dig nu, hybris och paranoia av den här kalibern är inte underhållande, det är hemskt att bevittna.

                  Trh börjar påminna om Ingrid strax innan hon blev blockad här. Till slut är det bara tragiskt

                  Men vad skönt. Betyder det att jag from nu slipper att ni skriver till mig här inne? ☺️?

                  Det är ju fritt för dig att sluta skriva själv till de du tycker skulle vara skönt att slippa. Feel free!

                  Abolut, men det kommer inte hända och så mycket stör ni mig inte. Faktum är att på en långsam dag har ni verkligen fyllt ert syfte med att underhålla mig.

                  Sedan tänker jag att det säger en del om dem som väljer att skriva till någon som de tycker är tragisk, men det är jag det. Det är uppenbart att vi är väldigt olika. 😉

                  L: ”Ge dig nu, hybris och paranoia av den här kalibern är inte underhållande, det är hemskt att bevittna.”

                  Och ändå matar du mig. Vad säger det om dig? ?

                  L: kl 1620: skrev du ovan…”Att DU tror det; är en av anledningarna till att jag inte har hjärta att gå djupare in på min analys och sammanfattning av din person och ditt beteende.”

                  Men här kl 16:43 så gör du det ändå. ?

                  (Ja jag vet redan din undanflykt om att du inte menar på att den var djuuuuuupgånde)

                  Men för alla normala så har du en gång för alla i samma tråd försagt dig om hur mycket du fibbar. (fast du och jag visste det ju redan;)

                  TRH

                  Nej jag kommer inte att ”ursäkta” något, finns nämligen ingenting att ursäkta.
                  Jag står för att dina kommentarer är fyllda av hybris och paranoia.

                  Det här tänker jag däremot inte kommentera, för det skulle tvinga mig att gå djupare på ett sätt som inte är förenligt med min moral:

                  ”Faktum är att på en långsam dag har ni verkligen *fyllt ert syfte med att underhålla mig*.”

                  Spontant tänker jag att det inte är jättesnällt av mig att fortsätta svara dig, men när jag tänker ett varv till bekommer det mig inte så mycket faktiskt. Av olika anledningar. Det är knappast som att du är inne i en psykos tex.
                  Så som någon skrev ovan:

                  Feel free att sluta svara dem du skulle tycka det vore skönt att slippa.
                  Ganska enkelt.

                  Vad betyder ”fibbar”? Och menar du att jag inte skulle vara ”normal”
                  Awe, bless.

                  Om normal är du på en skala, så är jag glad över att inte vara normal. Obs ej ironi.

                  L :Återigen så var du lätt att förutspå. ?

                  Som sagt, säger mycket om dig som väljer att skriva till och hur du skriver till någon som du anser är i en manisk period samt paranoid och att det inte bekommer dig något.

                  Eller du är kanske inte så insatt i hur en sådan person mår?

                  Ang , fibba. Testa Google. Testa på att förkovra dig i talesätt ang normal när du ändå är igång. ??

                  Ja såklart var jag ”lätt att förutspå ”. Du tickar verkligen i princip varenda box.
                  Helt otroligt.
                  Är faktiskt osäker på om du ÄR sjuk eller om du bara spelar.
                  Spelar du så tar du i lite för mycket.

                  Du får försöka ha det så bra som du kan gubben, tack och hej!

                  Är det hej på riktigt den här gången eller fibbar du precis som förra? ?

            För någon som tror att de är höljda i mystik och t.ex bemödar sig med att ändra skriftspråk eller rakt ut säger att de fr.om nu tänker ”stava fel medvetet ” osv, kan det nog te sig som att dagens kommentarer träffade så otroligt rätt pga att någon har läckt info.

            I själva verket handlar det om att hans beteende och mönster inte är så mystiska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.