Fredag 25 Jun
Stockholm

Så många miljoner betalade Pernilla Wahlgren för sin nya tomt på Lidingö

Det är i Wahlgrens värld vi har fått se Pernilla Wahlgren besöka en hustomt som hon snabbt föll pladask för. Det hela slutade med att hon köpte tomten – men vad gick kalaset loss på?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Pernilla Wahlgren, 53, har sålt det gröna, ikoniska huset som vi fått se under flera års tid i Wahlgrens värld. Istället har hon nu köpt en tomt där hon bygger ett helt nytt hus, direkt från scratch. Ägarbytet blev klart i september 2020.

I programmet fick tittarna följa med när Pernilla hittade den nya tomten som ligger i Sticklinge Udde, Lidingö. Ett flertal gånger besökte hon tomten tillsammans med både vänner och med Bianca Ingrosso för att förklara sin exakta plan för hur nya huset ska se ut. 

Pernilla visar upp nya tomten för en skeptisk Bianca. Bildkälla: discovery+

– Det ska vara högt så jag får en fin utsikt. Jag ska ha en stor altan och en bred trappa som går upp till huset. Sen har jag ju massor av vänner som bor här i närheten som man kan träffas och ta ett glas vin med, förklarade hon förväntansfullt i WV. 

Pernilla har anlitat både arkitekter och inredningsarkitekter som ska hjälpa henne att bygga sitt drömhus. Hon har bland annat tagit inspiration från ett hotell på Gotland.

– Till och med mina toaletter ska vara fantastiska. Innan folk börjar kissa ska man höra att de skriker "wow", skrattade Pernilla. 

Huset och inredningen kommer inte att bli någon billig historia. Men om vi då börjar med vad tomten gick loss på. 

Jo nämligen 8,2 miljoner kronor. 

Enligt husbyggarna så kommer Pernilla och familjen Wahlgren att kunna fira jul där 2021.

Där kommer Pernilla Wahlgren att bo.

Läs mer: Charlotte Kalla köper miljonhus i Sundsvall – så mycket kostade det

Så mycket betalade Ida Warg och Alexander Pärleros för sin nya tomt

Kommentera
Kopiera länk
Dela