Söndag 3 Jul
Stockholm

Ebba Von Sydow

Ebba Mary Matilda Kleberg Von Sydow är en svensk journalist, författare, bloggare, poddare och programledare. Hon föddes i Göteborg den 18 februari år 1981.  

Von Sydow har tidigare arbetat som musikredaktör för SR P3, varit krönikör och modeansvarig hos Expressen. Mellan 2005-2007 var hon chefredaktör för tidningen Vecko Revyn. Därefter hon inom digitala satsningar för Bonnier Tidskrifter. 


År 2010 började hon arbeta åt SVT. Hon jobbade både som redaktör och programledare för flera produktioner, däribland dokumentärserien Det kungliga bröllopet, Go'kväll, Nobel, och OS-invigningen i London. 


Hon arbetar som programledare för Nyhetsmorgon. 


Tillsammans med modeskribenten och artisten Emilia de Poret har hon skrivit boken Säker stil, som riktar sig till kvinnor med modeintresse. De har även Säker stil-podden ihop. Under hösten 2017 släpper de boken "Säker Stil 101 Stiltips" som de skrivit tillsammans.Ebba Von Sydow är sedan 2011 gift med Johan Kleberg, VD för internetbokhandeln Adlibris Aktiebolag. De bor tillsammans i Stockholm med sina tre barn. 

Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.