Wigan - Nyheter, artiklar, reportage och video

18 Apr 2010, 16:38
Arsene Wenger petade Manuel Almunia och lät Lukasz Fabianski vakta målet borta mot Wigan. I efterhand ångrar sig tränaren nog. Fabianski fumlade nämligen in en boll i Arsenals osannolika tapp från 2-0 till 2-3 – på tio minuter.
4 Apr 2010, 18:53
David Elm var återigen tillbaka i Fulhams startelva, men när laget låg under i paus hemma mot Wigan valde tränaren Roy Hogdson att byta ut svensken. Då tog Fulham tag i spelet och vände och vann.
1 Apr 2010, 19:16
Helsingborgs IF värvade i går en ny spelare på lån - Rachid Bouaouzan - som kommer från Wigan. Bouaouzans har avtjänat ett sex månader långt fängelsestraff för en tackling.
29 Mar 2010, 23:13
Carlos Tévez var stor matchjälte mot Wigan med sina tre mål. Manchester City hänger nu med i kampen om den sista Champions League-platsen.
13 Mar 2010, 17:55
Johan Elmander gav Bolton ledningen i ligamötet med Wigan och hemmalaget vann till slut matchen med övertygande 4-0.
8 Mar 2010, 23:00
Liverpool tappade onödiga poäng när man förlorade borta mot Wigan med 1-0.
5 Feb 2010, 14:13
Wigans landslagsmeriterade back Erik Edman är nu definitivt klar för Helsingborgs IF. Han har skrivit på ett femårskontrakt. ”Det känns fantastiskt kul att komma hem”, säger Edman.
31 Dec 2009, 01:52
Krisen är över - mästarna från Manchester är tillbaka.
17 Dec 2009, 11:49