Söndag 16 Maj
Stockholm

Nu brakar Bråvalla igång

Macklemore and Ryan Lewis förgyller Bråvalla ikväll.
Macklemore and Ryan Lewis förgyller Bråvalla ikväll. Foto: Ap

I dag drar Bråvalla igång i med Sveriges i särklass tyngsta lineup den här festivalsommaren. Festival24 är såklart på plats. Här är fyra artister vi ser särskilt fram emot.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gaslight Anthem på torsdagen

The Gaslight Anthem blandar punk med influenser från New Jersey-grannen Bruce Springsteen. I fjol kom senaste skivan Handwritten som till stor del handlar om baksidan med den amerikanska drömmen. Det kan bli hur bra stämning som helst.  

Bästa låt: 45


Macklemore and Ryan Lewis på torsdagen

Trift Shop har sålt fem gånger platina i USA. Macklemore & Ryan Lewis, den heta hip hop-duon har även tagit Sverige med storm. Nu kan ingen få Cant Hold Us feat. Ray Dalton ur hjärnan. 

Bästa låt: Ovanstående

Frank Ocean på fredagen

Detta blir Frank Oceans första spelning någonsin på svensk mark. R&B-visionären som för övrigt är det första stora manliga namnet inom den amerikanska hiphopscenen att komma ut som öppet bisexuell, kommer förgylla Bråvalla med sina sköna beats från tokhyllade debutalbumet ”Orange”. 

Bästa låt: Lost

Avicii på lördagen

Svenske Tim Bergling som ju är en av våra största musikexporter någonsin har dragit ner på antalet spelningar i år för att lägga fokus på musiken och studiotid. Med anledning av det spelar han bara en gång i varje land. Det här blir den svenska spelningen och den kommer blir grym. 

Bästa låt: Wake me up 


Kommentera
Kopiera länk
Dela