Torsdag 28 Mars - dagens horoskop för Lejonet

Lejonet
Lejonet
Dela på Pinterest
Lejonet är ett stjärntecken som sträcker sig mellan datumen 23 juli - 22 augusti. Personer födda under detta tecken sägs vara modiga, självsäkra och passionerade. De är ofta ledare och älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Lejonet är också känd för sin generositet och lojalitet mot sina nära och kära.

Privatliv

Idag kan Månens trine med Saturnus få dig att idealisera en romantisk intresse. Även om det är frestande att bara se det bästa hos någon, är det viktigt att söka sanningen, särskilt om du överväger en djupare relation. Det är bättre att möta verkligheten nu än att bli överraskad senare. Närma dig detta med ett öppet hjärta och sinne.

Yrkesliv

Ditt sinne kanske inte helt kopplar bort från jobbet idag, även om det är din lediga dag. Du är full av idéer, vilket gör det svårt att koppla av. En film eller någon form av eskapism kan ge dig den mentala paus du behöver. Ge dig själv tillåtelse att ta ett steg tillbaka och ladda om; klart tänkande kräver vila.

Hälsa

Den astrala energin idag uppmuntrar dig att eliminera ohälsosamma vanor, särskilt när det gäller din kost. Överväg en juicefasta eller örtrensning för att varsamt rena din kropp. Om fasta inte är möjligt, undersök örttillskott för avgiftning. Din kropp kommer att tacka dig för denna förnyelseperiod.

Känsloliv

Du kanske känner en stark önskan att bara se det positiva i situationer och människor, vilket kan leda till emotionell sårbarhet. Förbli jordnära och sträva efter en balanserad synvinkel för att navigera dina känslor klokt.

Resa

Resplaner kan gå smidigt idag, vilket ger en uppfriskande paus från rutinen. Njut av stabiliteten och utnyttja denna harmoniska period till fullo.

Tur

Din tur idag kan komma från din förmåga att förbli pragmatisk och jordnära, särskilt i personliga och ekonomiska beslut. Lita på stabiliteten i dina val.

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.