Torsdag 26 Maj
Stockholm

Hugh Grant - Nyheter, artiklar, reportage och video

Hugh Grant föddes den 9 september 1960 i London. Han är en skådespelare samt filmproducent. Hugh Grant slog igenom internationellt första gången år 1994 med sin medverkan i filmen Fyra bröllop och en begravning. Andra stora filmroller som Hugh Grant medverkar i är bland annat i filmer som Bridget Jones dagbok (2001), Om en pojke (2002), Love Actually (2003) och American Dreamz (2006).
 


Arresterad för sexköpHugh Grant blev 1995 arresterad av polisen för att han köpt sex av en prostituerad kvinna. Hugh Grants dömdes till böter och tillsyn samt beordrades att delta och slutföra ett utbildningsprogram för AIDS.

Hugh Grant har 5 barn med två olika kvinnor. Efter många år som ungkarl gifte han sig tillslut med den svenska tv-producenten Anna Eberstein. Tillsammans har paret tre barn, John Mungo, Tabitha och Felix. Familjen bor i London. 
Det många inte vet är att Hugh Grant spelar piano. Han lärde sig spela för sin roll i filmen Music and Lyrics (2007). Hugh Grant är 188 centimeter lång och har en beräknade net worth på 150 miljoner dollar.

Visa resten ↓