Outfits att bära på Alla hjärtans dag – 15 plagg som gör den perfekta romantiska looken

Drömmiga plagg för den perfekta romantiska looken.
Drömmiga plagg för den perfekta romantiska looken. - Foto: Produktbilder.
Dela på Pinterest
Alla hjärtans dag är precis runt hörnet. Vet du fortfarande inte vad du ska ha på dig denna kärleksfulla dag? Se hit! Vi har samlat 15 drömmiga plagg för den perfekta romantiska looken.

Artikeln innehåller köplänkar.

Årets mest kärleksfulla dag är precis runt hörnet, kanske har du en het dejt planerad men vet inte vad du ska ha på dig? Eller kanske har du inte kunnat bestämma dig för den perfekta dejt-outfiten? Ingen fara, vi hjälper dig! Vi har listat 15 drömmiga plagg som passar perfekt för alla hjärtans dag-dejten, spana in dem här nedan!

15 drömmiga outfits att bära på alla hjärtans dag:

1. Rosa flowy klänning

Den här drömmiga rosa omlottklänningen från Bubbleroom har en flowy silhuett med en diskret knytning på sidan som funkar både för alla hjärtans dag-dejten och vårens alla festligheter. Spana in denna glimmande klänning. Du hittar den här. Pris: 649 kr. Du hittar den här.

2. Röd klänning med volang

En underbar omlottklänning med fin volang och lyster från Object Collectors item. Den absolut perfekta röda satinklänningen för en romantisk alla hjärtans dag-dejt. Pris: 699 kr. Du hittar den här.

3. Glittrande rosa klänning

Om du vill sticka ut på din alla hjärtans dag-dejt ska du definitivt köra på den här glittrande rosa paljettklänningen från & Other Stories. Klänningen har kaxiga axelvaddar som skapar en riktigt cool känsla, styla med ett par knä långa boots för en supertuff touch. 

Pris: 1450 kr. Du hittar den här.

4. Röd klänning med tredimensionell ros

En av säsongens allra hetaste trend är tredimensionella blommor som syntes överallt på catwalken, bland annat hos modehuset Loewe. Den här röda miniklänning med en tredimensioenll ros från NA-KD  är ett super trendigt val för alla hjärtans dag-outfiten. 

Pris: 599 kr. Du hittar den här. 

5. Den lilla svarta

Den här svarta miniklänningen i satin från Bubbleroom har ett superfint lyster och går att matcha med det mesta. Klänningen är riktigt snyggt tillsammans med ett par klackskor och glittrande silvriga eller guldiga accessoarer. 

Pris: 599 kr. Du hittar den här.

6. Klassisk kostymbyxa i satin

 

En klassisk svart kostymbyxa i satin från Bubbleroom har ett superfint lyster och är superenkla att styla. Funkar med vilken topp som helst men vi bara älskar en satin outfit från topp till tå, väldigt chic och elegant. 

Pris: 529 kr. Du hittar dem här.

7. Feminin puderrosa midikjol

En tidlös puderrosa midikjol i satin från Y.A.S. som ger en feminin silhuett och är en perfekt kombination av välklätt och festligt. 

Pris: 449 kr. Du hittar den här.

8. Fin i spets

Något som vi har sett mycket av i alla olika former denna säsongen är spets och vi kommer antagligen att se mer av det framöver. Spets förutspås vara en av årets hetaste trender och denna midikjol är är super cool för alla hjärtans dag-dejten. Styla med en matchande tröja för den ultimata spets-looken.

Pris: 379 kr. Du hittar den här. 

9. Trendig i cargobyxor

Alla fashionistas har minst ett par cargpbyxor i sin garderob och dessa rosa i satin från NA-KD är bara ett måste. Kombinera med en tank top eller en enkel t-shirt för en mer vardaglig alla hjärtans dag-look. 

Pris: 499 kr. Du hittar dem här. 

10. Tidlös rosa kostymbyxa

De här ljusrosa kostymbyxorna från NA-KD har en klassisk skräddarsydd passform med högmidja och raka ben. En superfin och tidlös design som är enkla att styla. 

Pris: 449 kr. Du hittar dem här. 

11. Fin i klarrött

Den här klarröda skjortan från & Other Stories har en knytning på sidan och rynkdetaljer. Den är gjord i ett organza liknande material och har ett fint lyster. 

Pris: 690 kr. Du hittar den här. 

12. Krämvit 80-tals blus 

Vi bara älskar denna tredimensionella trenden. Denna superfina krämvita blusen från & Other Stories tar inspiration från 20-talet och 80-talet med dess axelvaddar och jugendstil, den perfekta romantiska blusen. 

Pris: 1300 kr. Du hittar den här.

13. Rosa off-shoulder topp

Den här färgen är to die for. En figurnära off-shoulder topp med rynkningar längs ärmar och sidor från & Other Stories lyfter vilken outfit som helst med dess otroliga rosa färg. 

Pris: 490 kr. Du hittar den här.

14. Glittrig svart festtopp

Toppen har ett stretchigt paljettmaterial och hög båtringning med lätta axelvaddar vilket tillsammans med den superfina vattenfallsdetaljen skapar en snygg glittrande effekt, den snyggaste fest toppen för en rolig alla hjärtans dag-dejt ute på stan. 

Pris: 349 kr. Du hittar den här. 

15. Krämvit oversized kavaj

Den här krämvita kavajen i satin från NA-KD har en oversized passform och enkel knäppning och är den absolut drömmigaste satin kavajen för en romantisk alla hjärtans dag-dejt. Funkar för sig självt men tillsammans med ett par klackskor och skimrande örhängen gör den perfekta alla hjärtans dag-outfiten.

Pris: 649 kr. Du hittar den här.