Modette utser de bästa produkterna du måste ha vintern 2018/19

En inzoomad bild på en jacka med bambimotiv i fuskpäls med Modettes kvalitetstämpel "#modetteloves"
Modette har listat vinterns bästa och trendigaste kläder och produkter som du bara måste ha under vintersäsongen 2018/19. - Foto: #Modetteloves
Dela på Pinterest
Inför vintern så har Modettes redaktion utsett de bästa produkterna som är ett måste denna säsong. Se våra absoluta favoriter som fått utmärkelsen #Modetteloves.

Inför varje säsong, vintern, våren, hösten och sommaren, kommer Modettes redaktion välja ut sina absoluta favoriter som vi inte kommer klara oss utan. Produkterna som vi älskar allra mest kommer märkas med #Modetteloves och nu är vinterns lista äntligen här.

1. Bambi-jacka i fuskpäls 

En fuskpäls med animalprint är helrätt i höst. Men få jackor sätter den mitt i krysset som denna rådjursinspirerade drömmen från "Jakke". Den kommer definitivt förgylla många kalla vinterdagar denna säsong.

Tammy Bambi, Jakke ca 2 500 kronor.

2. Läppmask från Clinique

Att hålla sina läppar mjuka och återfuktade under hela vintern är inga problem med Cliniques Pep-start Pout Restoring Mask. Den ger inte bara mjuka, glansiga läppar utan även en ljus ton och ett extra plut. Använd den över natten som en nattmask för läpparna eller dagligen som läppbalsam, torra läppar sa vi hejdå till 2017.

Läppmask, Clinique ca 190 kronor.

3. Brun utan sol från SKIR

Lite färg på kinderna och huden gör genast att man ser lite piggare och fräschare ut. Denna brun utan sol från SKIR använder Modettes chefredaktör Lisa Billinger året om och den är verkligen ett måste under vinterhalvåret för en naturlig bronze-ton och det ultimata glowet.

Brun utan sol, SKIR ca 90 kronor.

4. Byxor i fejkskinn

Fejkskinn är en av de största trenderna 2018 och då är skinnbyxan ett måste. Dessa byxor från Zara är verkligen magiska och redaktionens stora favoriter. De passar både till vardag och till fest och kommer användas flitigt under denna vinter. Se fler bilder på byxorna här!

Skinnbyxor, Zara ca 400 kronor.

5. Återfuktande ansiktsmask från Origins

Den här ansiktsmasken hjälper mot alla typer av torr hy. Torr, fnasig och trött vinterhy som såväl flagnande, bränd och uttorkad hy efter för mycket sol. Dessutom så kan du använda den var som helst på kroppen där du är torr. Den är dessutom otroligt dryg och räcker länge. Ett måste i allas badrumsskåp helt enkelt.

Ansiktsmask, Origins ca 250 kronor.

6. Lackade klackar

Lack-trenden håller i sig även denna säsong men nu satsar vi gärna på accessoarer i materialet. Dessa klackar från Nelly.com var ren kärlek vid första ögonkastet. De piffar upp vilken outfit som helst och går att matcha med allt i princip. LOVE IT!

Klackar, NLY Shoes ca 400 kronor.

7. Hårspännen med strass

Hårspännen och klämmor är en av de hetaste håraccessoarerna just nu, och det är en trend som kommer hålla i sig länge. Dessa hårspännen är även en snabb och enkel genväg till att alltid se stylad ut. De kan piffa upp en tråkig vardagsoutfit eller få ditt hår att glänsa extra mycket på festen.

Hårspännen, Zara ca 169 kronor.

8. Stickad polotröja från &otherstories

En stickad polo är ett måste i höst. Vi på Modette har blivit kära i denna havrefärgade dröm från &Otherstories som kommer hålla oss både varma och trendiga i vinter. Då den är croppad passar den perfekt till byxor med hög midja. Så himla snygg!

Stickad polotröja, &Otherstories ca 800 kronor.

9. Runda örhängen

I vinter kommer dessa tjocka ringar vara de enda örhängena du behöver. Vi älskar att bära dem till både vardags och till fest. Dessutom kostar de inte skjortan. Tänk att du kan fynda vinterns trendigaste smycke för hundralappen på Mango!

Örhänge, Mango ca 99 kronor.

10. Palett från Benefit

"Pretty in the U.S.A-paletten" från Benefit innehåller allt du behöver för att få en make up on point. Den innehåller redaktionens absoluta favorit highlighter "Dandelion Twinkle Highlighter", den populära bronzern "Hoola bronzer" och rougen "Rockateur". Dessutom får man med ögonbrynspennan Goof proof. Med andra ord så får du allt och lite till med denna palett. Hur kan man göra annat än att älska den?

Pretty in the U.S.A, Benefit ca 380 kronor.

11. Leopardmönstrad kjol

Den leopardmönstrade kjolen som är lite längre är perfekt till vintern. Du kan matcha den med strumpbyxor, höga boots eller bära den över ett par jeans. Dessutom piggar det verkligen upp med lite färg under de mörka och kalla vinterdagarna.

Kjol, NLY Trend ca 300 kronor.

Vill du läsa mer om vad #Modetteloves är? Spana in all information här!

Vilka produkter är dina älsklingar? Dela med dig och tipsa oss på [email protected]!