Stockholm

Antonija i drama med Olivers ex-flickvän Denise: “Nu stänger jag av”

Antonija Mandir och Denise Desmond
Antonija om dramat med Olivers ex-flickvän Denise: “Nu stänger jag av”. Foto: Bildkälla: Instagram

Influencern Antonija Mandir är tillsammans med Oliver Hunt som sedan tidigare har barn med ex-flickvännen Denise Desmond. Nu har ett triangeldrama brytit ut där profilerna öppnar upp sig på Instagramstory. Detta här har hänt!


Läs mer

Antonija Mandir, 25, är tillsammans med Oliver Hunt, 26, som först visade sig i tv-rutan 2017 när han var med i programmet Temptation Island. Det var under inspelningen av programmet som han mötte ex-flickvännen Denise Desmond, 31. Oliver och Denise fick sedan en dotter tillsammans men valde att gå skilda vägar. 

Det var förra året som Antonija och Olivers relation blev offentlig. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Denise då blev upprörd över romansen eftersom hon trodde att hon och Antonija var vänner. 

Denise frågestund

Denise hade en frågestund på Instagram där hon fick många frågor om Antonija Bildkälla: Instagram

Allt blossade upp igen när Denise under helgen hade en frågestund där hon svarade på följarnas frågor. Många undrade hur Denise känner angående att Antonija lägger upp bilder och videos på hennes dotter på sociala medier, en fråga som hon tidigare blivit upprörd över.

Denise förklarar då att hon har kontaktat både Oliver och Antonija och bett paret att inte lägga upp bilder eller videos på dottern på Antonijas sociala medie kanaler. Nyheter24 har tidigare skrivit om den aktuella diskussionen huruvida barn bör exponeras på sociala medier eller inte. 

Antonijas svar

Antonija och Denise är oense på Instagram. Bildkälla: Instagram

Bara några få timmar senare skriver Antonija ett svar på sin Instagram story. Hon menar att hon inte har uttalat sig om situationen under de 4 gångna månaderna då hon tycker att samtalsämnet borde tas privat mellan vuxna och inte diskuteras på sociala medier: 

.. “eller i en “frågestund” för man inte får som man vill eller det svar man vill och endast för man vill kasta skit på någon annan? Jag är INTE HÄR för att förstöra”.. 

Antonija skriver även att hon inte är intresserad av internetdrama och nu stänger av. Hon stöttas av pojkvännen Oliver som försvarar Antonija på sin egen Instagram.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.