Fredag 7 Okt
Stockholm

Pernilla Wahlgren om Oliver Ingrossos hårda ord: “Så himla taskig”

Pernilla Wahlgren reagerar på hur Oliver Ingrosso uttrycker sig om sin lillebror.
Pernilla Wahlgren reagerar på hur Oliver Ingrosso uttrycker sig om sin lillebror. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren har tidigare fått kritik för att curla sina barn. Nu ryter hennes egen son, Oliver Ingrosso, ifrån gällande moderns förhållningssätt till Benjamin Ingrosso.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Pernilla Wahlgren, 54, har inte bara musikaler, shower och framträdanden att syssla med, utan realitystjärnan är även fyrabarnsmamma. 

Med exet Emilio Ingrosso, 56, har Pernilla barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24. Från sitt förhållande med Joachim Lennholm, 49, fick hon även sladdisen Theo Wahlgren, 14.

Medan Bianca Ingrosso arbetar som entreprenör och influenser och Benjamin Ingrosso livnär sig som artist har Pernillas äldsta son Oliver Ingrosso hållit sig lite mer i bakgrunden. Han arbetar som DJ, men har uppgett att han inte vill söka uppmärksamhet och därav exempelvis inte är med i “Wahlgrens värld”

Pernilla Wahlgren anklagad för att curla Benjamin Ingrosso

Det råder ingen tvivel om att Pernilla Wahlgrens vuxna barn har sina likheter, men även olikheter. Men så som det är med syskon, så drar inte heller denna skara alltid jämnt. 

Bianca Ingrosso har tidigare uttryckt att hon anser att Pernilla Wahlgren daltar för mycket med Benjamin Ingrosso. Hon menar att han blir curlad av modern.

Foto: Stella Pictures

Och oavsett hur det ligger till med den saken verkar Benjamin åtminstone ha haft lite svårt att lämna den trygga villan på Lidingö för att stå på egna ben. Trots att artisten skaffade sig en lägenhet att bo i, kändes det inte nog hemtrevligt för Benjamin – vilket i sin tur ledde till att han flyttade in som inneboende hos vännerna Jacob “Nause” Criborn, 31, och Melina Criborn, 31.

Oliver Ingrosso om Benjamin: "Jag kommer inte och passar en vuxen människa"

I det senaste avsnittet av “Wahlgrens värld” har Benjamin Ingrosso flyttat hem till Pernilla Wahlgren igen. Pernilla menar att han sover över eftersom han är sjuk.

När hon och pojkvännen Christian Bauer, 45, ska ge sig av plockar hon inte bara fram och märker sin 14-åriga sons medicin utan även sin snart 24-åriga sons tabletter. En lapp till Theo och en till Benjamin! 

Foto: Discovery+

Pernilla berättar vidare att hon hörde av sig till Oliver för att se om han kunde göra Benjamin sällskap medan hon var borta, men fick ett skarpt svar tillbaka:

– Då sa han ”Är du medveten om att Benjamin fyller 24 år? Nej, jag kommer inte och passar en vuxen människa”, säger Pernilla och skrattar.

– Så himla taskig, kommenterar hon.

Foto: Discovery+

Wahlgrens värld kan streamas på Discovery+ på torsdagar och sänds på Kanal 5 klockan 19:55 samma dag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.