Stockholm

Därför vägrar Oliver Ingrosso vara med i Wahlgrens Värld

Oliver Ingrosso är äldst i syskonskaran Wahlgren-Ingrosso
Oliver Ingrosso är äldst i syskonskaran Wahlgren-Ingrosso. Foto: Stella Pictures/Christine Olsson/TT

Oliver Ingrosso, 31, är äldst av syskonen Wahlgren-Ingrosso, och den man sett absolut minst av. Nu berättar han mer om beslutet att fly undan rampljuset i en sällsynt intervju.


Läs mer

Som äldsta son i en av Sveriges mest kända familjer har Oliver Ingrossos låga mediaprofil kommit som en chock för många. 

Hans mamma Pernilla Wahlgren är i allra högsta grad aktiv i både medie- och tv-sammanhang – likaså är hans yngre syskon Bianca och Benjamin Ingrosso. 

I hans närmaste familj finns även skådespelarparet Christina Schollin och Hans Wahlgren, samt morbröderna Niclas och Linus Wahlgren. 

Foto: Stella Pictures

Oliver Ingrosso: "Vill inte söka uppmärksamhet"

I en sällsynt intervju med Aftonbladet berättar Oliver att han alltid känt sig annorlunda från hans övriga familj.

– Jag tror att de flesta människor har en viss grundidentitet som man föds med som är svår att rubba på, jag skulle tro att det här är en del av det. Jag har aldrig varit intresserad av att söka uppmärksamhet på det sättet, även när jag är bland en grupp människor, säger Oliver Ingrosso.

Oliver Ingrosso tittar inte på Wahlgrens Värld

Oliver Ingrosso har personligen svårt att förstå varför människor är så pass intresserade av andras privatliv.

Trots att kamerorna har följt framförallt Pernilla och Bianca i flera års tid genom Wahlgrens Värld har han bara sett blygsamma fem procent. 

– Det där är inte min typ av tv-program. Jag har aldrig fattat varför man ska kolla på Kardashian-familjen heller, eller ”Paradise hotel”... jag känner att jag har ett annat serieintresse, säger Oliver Ingrosso till Aftonbladet.

Trots det har han respekt för sina familjemedlemmars beslut i att vara så öppna med sina privatliv. Men inte helt utan pekpinnar, avslöjar han:

– De får göra precis som de vill, men jag kan ha lite åsikter ibland när de bryr sig för mycket om vad andra tycker och tänker eller när de tar åt sig för mycket av det, säger Oliver Ingrosso till Aftonbladet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.