Margaux Dietz present till Jacob riskerar att skapa stora problem
Margaux Dietz och Jacob Liebermann kommer bättre överens än någonsin. - Foto: Youtube/Margaux Dietz och Stella Pictures

Margaux Dietz present till Jacob riskerar att skapa stora problem

Margaux Dietz och Jacob Liebermann är närmare varandra än någonsin. Men kanske finns det en gräns för hur nära man får vara sitt ex. Något som Margaux inser när hon visar upp sin speciella födelsedagspresent till Jacob...


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 37. Efter det offentliga uppbrottet för ungefär två år sedan har deras relation haft väldigt höga toppar och väldigt låga dalar. 

Margaux och Jacob har bråkat offentligt om sonen 

I december 2020 berättade Jacob Liebermann på sin Instagram om hur han är djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i Margaux Dietz sociala medier – läs mer här

Foto: Stella Pictures

Margaux Dietz om Arnolds ord: “Pappa sa att han inte hade ditt nummer”

Men nu verkar Jacob Liebermann ha gjort en helomvändning när han har valt att skapa en realityserie på Youtube tillsammans med Margaux Dietz. I premiäravsnittet av serien "Moderna familjen" pratade föräldrarna ut om sitt bråk och om hur kämpigt det var. 

Här kan du läsa mer om Margaux Dietz veckor utan sonen – då han inte kunde ringa sin mamma.

Och det före detta paret har minst sagt lyckats vända separations-skutan på havet som stormat kraftigt runt dem. Relationen verkar aldrig ha varit bättre, och de umgås flitigt – även när serien inte spelas in. Exempelvis gjorde Jacob en sannerligen lättklädd aktivitet hemma hos Margaux nyligen…

Foto: Youtube/Moderna familjen

Margaux Dietz ordnar Jacob Liebermanns födelsedag 

I sin senaste vlogg på Youtube inleder Margaux med något som piggar upp henne rejält. Det är nämligen dags för ett byte från pappavecka till mammavecka.

– Idag är en bra dag. Jag ska också hämta lilleman. Jag har saknat honom så sjukt mycket, så mycket så att jag liksom har varit hemma hos Jacob två gånger senaste fem dagarna och bara stuckit in huvudet, säger Margaux.  

Foto: Youtube/Moderna familjen

Och Margaux ger sedan en liten spoiler om nästa avsnitt av exens realityserie.

– På tal om Jacob, så håller jag på att planera hans födelsedag. Det trodde jag minsann inte för ett år sedan. Jag tycker ju att det är jätteviktigt med födelsedagar, så jag bestämde att nästa avsnitt av Moderna Familjen blir att jag och Arnold överraskar Jacob. 

Hon förklarar vidare att Jacob inte gillar att fylla år lika mycket som hon gör, men att hon har planer på att styra upp ett firande för sin ex-man. 

Margaux Dietz födelsedagspresent till Jacob: "Inte rimlig"

Födelsedagar brukar ju allt som oftast innefatta presenter – och Jacobs stora dag är inget undantag. Margaux visar därmed upp gåvan hon har införskaffat, och det är inte något man föreställer sig vara en typisk present till sitt ex. 

Foto: Youtube/Margaux Dietz

Det är nämligen en stor inramad bild på Jacob, Margaux och sonen Arnold. 

– Jag kom precis på att den här presenten kanske inte var rimlig. Kan Jacob ha en bild på mig i sin lägenhet?, säger en skrattande Margaux och fortsätter: 

– Jag tänkte ju att det är mysigt med en familjebild, sen tänkte jag att tänk om han träffar en ny tjej och så bara: “Här är min exfru”. 

Foto: Youtube/Margaux Dietz

– Kanske får bli att Arnold har den i sitt rum. Men hur gullig? What a family, säger Margaux. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?