Alice Stenlöf och Philip Wong skildes åt 2020.
Alice Stenlöf och Philip Wong skildes åt 2020. - Foto: Instagram/alicestenlof

Alice Stenlöfs chock av vännens relation till exet Philip Wong

Alice Stenlöf har senaste månaderna befunnit sig i soliga Costa Rica där hon har haft sällskap av vännen och filmaren Amanda. Nu visar det sig att de båda två har en historia med Alice ex Philip Wong – men på helt olika sätt...


Ingen kan ha undgått den drömtillvaro som influencern Alice Stenlöf, 25, har borta i Costa Rica i surfparadiset Santa Teresa. I hennes vloggar och Instagram-inlägg syns palmer, blått hav, surfbrädor, svettiga partykvällar och god mat. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Lucas ärliga ord – om relationen till Alice

I samma veva som Alice Stenlöf åkte iväg på sin långresa slutade hennes tidigare assistent Lucas Armando Feola, 25, att jobba för henne. Att de inte umgåtts så mycket har därmed naturliga förklaringar – men hur är egentligen deras relation nu när Lucas sagt upp sig? 

Här kan du läsa mer om Lucas ärliga ord.

Alice Stenlöf vill bygga hus i Costa Rica

Nu börjar Alice drömmiga Costa Rica-resa lida mot sitt slut och hon ska snart återvända till den aningen gråare tillvaron i Stockholm. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Men helt redo att släppa taget om Costa Rica är hon inte. Hon berättade nyligen om sina storslagna bostadsplaner i surfparadiset.

– Min största dröm vore att köpa ett hus här, eller köpa mark och bygga ett hus här. Också att jag har lärt känna folk som jobbar med det här, så att jag blir ännu mer sugen på det.

Här kan du läsa mer om planeringen om husbygget.

Alice Stenlöf säger hejdå till vännen Amanda

Det är inte bara Alice som lämnar soliga Centralamerika bakom sig, utan även hennes vän och filmare Amanda. Hon bytte av Alice tidigare filmare Elle, för att axla rollen som den som tar influencerns videos till the next level.  

I förra veckans vlogg på Alice Youtube-kanal diskuteras det stundande, tårfyllda, avskedet mellan henne och Amanda. De verkar minst sagt ha kommit varandra väldigt nära på väldigt kort tid – fastän de knappt kände varandra innan resan. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

– Vad bra det blev Amanda. Gud, vi visste verkligen inte, säger Alice om vännernas relation. 

– Det kunde bli så dåligt. Tänk om vi hade hatat varandra. Då skulle vi bott tillsammans i en och en halv månad utan att prata med varandra, instämmer Amanda. 

– Fan vad jobbigt. Och du ska klippa videos på mig varje dag. Hatat mig, hade du gjort, säger Alice skämtsamt. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

"Livet är så jävla oförutsägbart"

Därefter berättar Alice om ett minst sagt sjukt sammanträffande – kopplat till hennes ex...

– Fun fact, Amandas familj bor på samma gata som Philip Wong, mitt ex. Så jag har alltså kört förbi Amanda hundratals gånger. Det är liksom en sväng man åker förbi för att ta sig till mitt ex familjs hus. Så tekniskt sett har vi varit i varandras liv utan att veta det, förklarar Alice. 

– Asså vad är oddsen, helt ärligt?, instämmer Amanda. 

– Det är så sjukt. Livet är så jävla oförutsägbart. Herregud, säger Alice. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.