Alice Stenlöf och Philip Wong skildes åt 2020.
Alice Stenlöf och Philip Wong skildes åt 2020. - Foto: Instagram/alicestenlof

Alice Stenlöfs chock av vännens relation till exet Philip Wong

Alice Stenlöf har senaste månaderna befunnit sig i soliga Costa Rica där hon har haft sällskap av vännen och filmaren Amanda. Nu visar det sig att de båda två har en historia med Alice ex Philip Wong – men på helt olika sätt...


Ingen kan ha undgått den drömtillvaro som influencern Alice Stenlöf, 25, har borta i Costa Rica i surfparadiset Santa Teresa. I hennes vloggar och Instagram-inlägg syns palmer, blått hav, surfbrädor, svettiga partykvällar och god mat. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Lucas ärliga ord – om relationen till Alice

I samma veva som Alice Stenlöf åkte iväg på sin långresa slutade hennes tidigare assistent Lucas Armando Feola, 25, att jobba för henne. Att de inte umgåtts så mycket har därmed naturliga förklaringar – men hur är egentligen deras relation nu när Lucas sagt upp sig? 

Här kan du läsa mer om Lucas ärliga ord.

Alice Stenlöf vill bygga hus i Costa Rica

Nu börjar Alice drömmiga Costa Rica-resa lida mot sitt slut och hon ska snart återvända till den aningen gråare tillvaron i Stockholm. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Men helt redo att släppa taget om Costa Rica är hon inte. Hon berättade nyligen om sina storslagna bostadsplaner i surfparadiset.

– Min största dröm vore att köpa ett hus här, eller köpa mark och bygga ett hus här. Också att jag har lärt känna folk som jobbar med det här, så att jag blir ännu mer sugen på det.

Här kan du läsa mer om planeringen om husbygget.

Alice Stenlöf säger hejdå till vännen Amanda

Det är inte bara Alice som lämnar soliga Centralamerika bakom sig, utan även hennes vän och filmare Amanda. Hon bytte av Alice tidigare filmare Elle, för att axla rollen som den som tar influencerns videos till the next level.  

I förra veckans vlogg på Alice Youtube-kanal diskuteras det stundande, tårfyllda, avskedet mellan henne och Amanda. De verkar minst sagt ha kommit varandra väldigt nära på väldigt kort tid – fastän de knappt kände varandra innan resan. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

– Vad bra det blev Amanda. Gud, vi visste verkligen inte, säger Alice om vännernas relation. 

– Det kunde bli så dåligt. Tänk om vi hade hatat varandra. Då skulle vi bott tillsammans i en och en halv månad utan att prata med varandra, instämmer Amanda. 

– Fan vad jobbigt. Och du ska klippa videos på mig varje dag. Hatat mig, hade du gjort, säger Alice skämtsamt. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

"Livet är så jävla oförutsägbart"

Därefter berättar Alice om ett minst sagt sjukt sammanträffande – kopplat till hennes ex...

– Fun fact, Amandas familj bor på samma gata som Philip Wong, mitt ex. Så jag har alltså kört förbi Amanda hundratals gånger. Det är liksom en sväng man åker förbi för att ta sig till mitt ex familjs hus. Så tekniskt sett har vi varit i varandras liv utan att veta det, förklarar Alice. 

– Asså vad är oddsen, helt ärligt?, instämmer Amanda. 

– Det är så sjukt. Livet är så jävla oförutsägbart. Herregud, säger Alice. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.