Alice Stenlöfs långresa i Costa Rica börjar lida mot sitt slut.
Alice Stenlöfs långresa i Costa Rica börjar lida mot sitt slut. - Foto: Youtube/Alice Stenlöf och Instagram/alicestenlof

Alice Stenlöfs storslagna planer – nu vill hon bygga hus

Alice Stenlöfs långresa i Costa Rica börjar lida mot sitt slut. Och när man inte trodde att influencerns liv kunde bli drömmigare så har hon nu planer på att kunna återvända till paradiset – men som husägare...


Ingen kan ha undgått den drömtillvaro som influencern Alice Stenlöf,25, har borta i Costa Rica i surfparadiset Santa Teresa. I hennes vloggar och Instagram-inlägg syns palmer, blått hav, surfbrädor, svettiga partykvällar och god mat. 

Lucas ärliga ord – om relationen till Alice

I samma veva som Alice Stenlöf åkte iväg på sin långresa slutade hennes tidigare assistent Lucas Armando Feola, 25, att jobba för henne. Att de inte umgåtts så mycket har därmed naturliga förklaringar – men hur är egentligen deras relation nu när Lucas sagt upp sig? 

Här kan du läsa mer om Lucas ärliga ord.

Alice Stenlöf vill flytta till New York

Nu börjar Alice drömmiga Costa Rica-resa lida mot sitt slut. Nyligen berättade Alice på vad nästa kapitel i hennes händelserika liv är – och då var det en flytt till The Big Apple som stod på agendan.

– Efter det här, vad ska vi göra då? Jag har ju alltid haft en dröm att flytta till New York. Så min fråga till er är: Efter att vi har varit hemma ett tag, ska vi flytta till New York och testa på det livet?, sa Alice. 

Storslagna bostadsplanerna för Alice Stenlöf

Och nu verkar Alice ha ännu mer grandiosa planer i kikaren. Hon är nämligen inte redo att släppa tag om Costa Rica helt, trots att hon snart ska bege sig hem mot Stockholm igen. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

I sin senaste vlogg berättar Alice att hennes föräldrar ska komma på besök, varpå hon har hyrt ett lyxigt hus uppe i bergen som familjen ska bo i tillsammans. Huset är omgivet av lummig grönska och har en pool med härlig utsikt. 

– Förlåt, men jag ÄLSKAR det här stället. Och det är liksom verkligen bara massa land, som jag drömmer om att köpa, säger Alice när hon visar tittarna runt i huset och fortsätter: 

– Nu är det fjärde gången jag är här, och varje gång jag kommer hit så är jag bara här längre och längre. Och jag tröttnar inte på det här stället, det är något med det här stället som gör att jag blir fast. Jag vill aldrig åka hem, och nu är det mer så än någonsin. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöf vill bygga hus i Costa Rica 

Det är då Alice droppar bomben. Nämligen de storslagna fastighetsplanerna som hon har gått och funderat på. 

– Min största dröm vore att köpa ett hus här, eller köpa mark och bygga ett hus här. Också att jag har lärt känna folk som jobbar med det här, så att jag blir ännu mer sugen på det.

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Men Alice vill första rådfråga föräldrarna som ska komma på besök. 

– Jag tänker att mamma och pappa får komma hit först, och jag behöver deras "blessing". Sen kanske, kanske, kanske. Det hade varit en dröm. Jag vill bara vara kvar här. 

– Tänk sex månader här, sex månader någon annanstans. Det är min största dröm, säger Alice.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.