Margaux Dietz ryter ifrån – efter hårda kritiken om sonen Arnold
Tillsammans har exen Margaux och Jacob sonen Arnold. - Foto: Christine Olsson/TT och Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz ryter ifrån – efter hårda kritiken om sonen Arnold

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns bråk om sonen Arnolds medverkan i sociala medier följdes av hela Sverige när det begav sig. Nu rasar en följare efter att Arnold tagit efter sina föräldrar...


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 37. Bara månader efter den storslagna bröllopsfesten, där Ebba Busch ledde ceremonin trots avsaknad av titeln vigselförrättare, gick de isär i slutet av 2019. 

Och efter deras uppbrott har relationen stormat rejält. 

Foto: Stella Pictures

Margaux och Jacobs bråk om sonen Arnold

Den mest infekterade konflikten rörde att Jacob inte samtyckte till att Margaux exponerade deras gemensamma son Arnold på sina kanaler.

Jacob har tidigare berättat för Nyheter24 att han kämpade för frågan om barn som exponeras på nätet och själv ville få bort sonen från rampluset. Han menade att han ville skydda sin sons integritet “till varje pris”. 

Därför syns Arnold på Margauxs kanaler igen

Nu har Jacob Liebermann däremot gjort en helomvändning. Tillsammans med Margaux har han skapat kanalen “Moderna familjen”, där Arnold nu syns igen för flera tusentals tittare. 

I första avsnittet av reality-serien berättar han varför sonen Arnold nu är tillbaka i rampljuset.

– Först och främst: Debatten kring den här frågan är jätteviktig. Vi konsumerar sociala medier som aldrig förr. Det här är en samhällsviktig fråga på alla plan, förklarar Jacob.

Foto: Youtube/Moderna familjen

Kritiken från följaren: "Stackars unge..." 

Det är på sin blogg som Margaux nu ger svar på tal på ett vasst meddelande från en följare – just på ämnet Arnold och sociala medier. 

"Fattar inte varför du måste drilla och regissera er son till att filma sig själv hela tiden. Stackars unge säger jag, vara med såna föräldrar. Hemskt!!", skriver följaren. 

Och Margaux var inte sen med att ge en utförlig förklaring. 

“Ja, för det första så har jag inte drillat honom. MEN ni som har barn vet nog att barn härmar och gör som vuxna gör och säger”, skriver Margaux. 

Margaux svarar på kritiken – regisserar hon Arnold?

Margaux beskriver hur Arnold nämligen har ett nytt intresse. Inte helt olikt det hon själv håller på med – nämligen att filma sig själv. 

“Arnold är uppvuxen med mitt bloggande och vloggande, han hör mig prata med en kamera eller mobil varje dag, skriver Margaux och fortsätter: 

“Han är också precis som både Jacob och jag en riktig teaterapa som älskar att ha föreställningar hemma, pratar konstant och älskar framförallt att packa upp saker.”

Margaux förklarar vidare att den största påverkan på Arnolds beteende kommer från det han själv konsumerar på Youtube. 

“Så svaret är nej, jag har inte drillat eller regisserat honom, han är precis som vilket barn som helst som härmar sina föräldrar”, skriver Margaux. 

"Där har ni svaret på varför..."

Och äpplet faller inte långt ifrån trädet. För Margaux förklarar sedan hur hon som barn själv brukade spela in sig själv och gjorde egna radioprogram med sånger, prat och skämt. 

“Men nog om det, där har ni svaret på varför ett barn tycker att det är normalt att prata med en kamera i någon timma per dag.”

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!