Robinson-deltagarna rasar efter bortklippta nakenscenerna
Årets säsong av Robinson verkar ha gått hett till. - Foto: TV4/Robinson

Robinson-deltagarna rasar efter bortklippta nakenscenerna

Robinson 2022 har förvandlats till ett nudistprogram. I alla fall utifrån deltagarnas egen utsago. Däremot är det inget som tittarna har fått ta del av, något som väcker starka känslor hos flera av årets tävlande...


Robinson 2022 är i full gång och tittarna får följa när deltagarna fyller sina dagar i Dominikanska republiken med att äta kokosnötter, springa jobbiga hinderbanor, pakta, smida planer och hålla borta hungern så gott det går. 

Robinson-Filip om onanin på ön 

En så påfrestande tillvaro verkar ha fört deltagarna minst sagt nära. Årets säsong av Robinson har nämligen gått i intimitetens tecken. 

Tidigare har Hanna Bergwall delat med sig om att Robinson-ön förvandlades till en nudiststrand, och Filip Johansson har har berättat om hur onanin såg ut på ön. 

Isabella Resmark och Hanna Bergwall. Foto: TV4/Robinson

Covid-utbrottet i Robinson 2022

Det var under söndagens avsnitt av Robinson 2022 som tävlingen förändrades helt när nästan hela Lag Syd drabbades av covid-19. 

Efter en kaosartad natt i lägret tvingades Isabella Resmark, Christina Nordback och Per Grape lämna tävlingen för att vårdas på sjukhus. 

Robinson-deltagarna om nakenscenerna 

Något som trion berättade om i en livesändning med Hänt på Instagram. Inte bara delade de med sig om detaljer kring covid-utbrottet, utan såklart innehöll samtalet en del naket!

– Vad lustigt att de klippte bort, vi gick ju nakna där. Vi passade ju på, säger Per. 

Per Grape. Foto: TV4/Robinson

– Jag är skitsur, för det finns en scen, till exempel när jag är topless, vilket jag var 90 procent av tiden, säger Isabella.

Robinson-Isabella: "Där står Per med sin penis"

Per påpekar skämtsamt att hans lagkamrat Isabella var “helt skamlös” när det kom till att slänga ett öga på hans privata delar. 

– Jag har inte sett så mycket snoppar, och där står Per med sin penis och dinglar. Det är klart ögonen stirrar, och jag skämdes inte heller, förklarar Isabella och fortsätter: 

– Men jag är väldigt förvånad att de inte tog med någonting om vår nakenhet.

Robinson-produktionen till Isabella: "Kan du snälla klä på dig?"

Och även om Robinson-deltagarna var varit väldigt bekväma med den lättklädda tillvaron, verkar produktionen desto mer skeptiska. 

– Vid en punkt sa de till mig: “Kan du snälla klä på dig?”, och då sa jag: “Nej, det tänker jag inte göra för det här är vår strand. Ni säger att det är reality, då kan ni inte be mig att klä på mig”, berättar Isabella. 

Isabella Resmark. Foto: TV4/Robinson

Bortklippta nakenscenen i Robinson 2022: "Topless med tuttarna i vädret"

Christina förklarar hur hon av de resterande i laget fick stämpeln som “pryd”, då hon föredrog att byta om bakom en palm än i det fria. Däremot uppmuntrar hon de nakna aktiviteterna, och önskar att de skulle synas i tv-rutan. Specifikt en scen hoppas hon skulle sändas i programmet. 

– Vi alla går upp i samlad trupp till utkikspunkten och ska kolla på en solnedgång som är skitful, berättar Christina och fortsätter: 

– Där står de två (Hanna och Isabella) topless med tuttarna i vädret och vi låtsas som att ingenting är konstigt. Och jag längtade så mycket efter att det skulle synas, och så klippte de bort det. 

Christina Nordback. Foto: TV4/Robinson

Robinson-Isabella om nakenheten på ön: "Det är den största besvikelsen"

Robinson-produktionens val att inte inkludera nakenscenerna upprör även Isabella. 

– Jag väntade varje sekund, att snart kommer det lite bröst och rumpa, det var inte ens en enda rumpa, jag fattar inte. De har ju missat allt gött material på oss. Vad fan alltså, det är jag lite besviken på, säger Isabella och fortsätter: 

– De hade ju kunnat blurra våra bröst, det hade varit skitsamma. Bjud på det för fan, visa hur nakna vi är. Det är det jag är mest besviken över, corona är jag mindre besviken över. Det där är den största besvikelsen, säger Isabella till Hänt på Instagram. 

På den punkten får hon medhåll även från Christina. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!