Camilla Läckberg ryter ifrån efter att ha omnämnts i Alex & Sigges podcast.
Camilla Läckberg ryter ifrån efter att ha omnämnts i Alex & Sigges podcast. - Foto: Stella Pictures/Anders Wiklund/TT

Camilla Läckberg rasar mot Sigge Eklund efter kommentaren: "Krig"

Efter Camilla Läckbergs uppmärksammade inlägg på Instagram om Heard-Depp-rättegången har ett medialt bråk startat mellan deckarförfattaren och Sigge Eklund. Det här har hänt.


Det var i slutet på maj som författaren Camilla Läckberg valde att gå ut och kommentera Heard-Depp-rättegången på sin Instagram

I ett inlägg skriver Läckberg att hon inte tror på Amber Heard och att hon anser att Heard förstör för andra våldsutsatta kvinnor. Hennes make Simon Sköld var inte heller sen med att kommentera:

“Amber är en fara för alla, borde spärras in och kasta bort nyckeln”.

Inlägget har nu lett till en högst offentlig konflikt mellan Camilla Läckberg och podcastduon Alex Schulman och Sigge Eklund

Sigge Eklund: "Stenkorkade fördömanden"

När Camilla Läckberg skrev om sina åsikter och teorier kring Heard-Depp-rättegången tillade hon i slutet att:

“Den som inte håller civiliserad ton i kommentarsfältet kommer omedelbart bli blockad, utan varning”.

Sigge Eklund valde då att kommentera inlägget:

”Kan jag bli blockad tack, så att jag slipper läsa den här typen av stenkorkade fördömanden av en kvinna du inte vet nånting om?”.

Foto: Anders Wiklund/TT

Camilla Läckberg: "Negativa och raljanta"

Sagt och gjort blockerade Camilla Läckberg Sigge Eklund efter kommentaren. Nu är kommentaren försvunnen – enligt Sigge Eklund i och med blockeringen och enligt Camilla Läckberg togs den bort av avsändaren. Men konflikten slutar inte där. 

Efter att Sigge Eklund berättat om händelsen i ett avsnitt av Alex & Sigges podcast ryter deckarförfattaren ifrån. I ett inlägg på Instagram skriver Camilla Läckberg att hon under flera års tid varit en återkommande måltavla i podcasten, där hon reduceras till en löjlig figur.

“Jag ses alltid genom negativa och raljerande ögon”, skriver hon.

Foto: Stella Pictures

Camilla Läckberg: "Vill de bedriva krig mot mig"

Camilla Läckberg liknar Alex och Sigges vid killar som var elaka mot henne i skolåldern. Hon menar även att just Sigges kritiska uttalanden om hennes Heard-Depp-inlägg var fel i sak.

“Jag tycker också helt ärligt det är extremt obehagligt varje gång jag träffar på någon av dem”, skriver hon och fortsätter:

“De är två mäktiga mediemän, med en rejäl megafon och vill de bedriva krig mot mig har de en rejäl arsenal till sitt förfogande”.

I kommentarsfältet får Camilla Läckberg medhåll från bland andra Simon Sköld och Laila Bagge.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!