Måndag 27 Jun
Stockholm

Camilla Läckbergs hårda ord om Amber Heard: “Jag tror henne inte”

Camilla Läckberg skriver att Amber Heard förstör för andra kvinnor.
Camilla Läckberg skriver att Amber Heard förstör för andra kvinnor. Foto: AP Photos/Steve Helber, Pool/TT/Stella Pictures

Det var verkligen ord och inga visor när författaren Camilla Läckberg kommenterade Heard-Depp-rättegången på sin Instagram. I sitt inlägg går hon hårt åt Amber Heard och menar att hon förstör för andra kvinnor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under fredagen avslutades rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp. Rättsprocessen inleddes när Johnny Depp stämde sin ex-fru på 50 miljoner dollar, efter att hon skrivit en krönika i Washington Post där hon skrev att hon upplevt våld i en nära relation. 

Heard skrev inte i krönikan att hon syftade på Depp, men hans advokater menar att publiceringen förstörde Depps karriär och att det var förtal. 

Amber Heard har i sin tur krävt 100 miljoner dollar för det våld och de övergrepp hon menar att Johnny Depp utsatt henne för. Läs mer om rättegången här

Foto: Michael Reynolds/Pool Photo via AP/TT

Läckberg: “Tror Amber Heard medvetet och utstuderat ville förstöra hans liv och karriär”

I sitt inlägg på Instagram berättar Camilla Läckberg att hon följt varje steg av den sex veckor långa rättegången – och att hon har landat i slutsatsen att Amber Heard ljuger. 

“Jag har sett varje sekund, och nej jag tror henne inte. Inte alls faktiskt. Jag tror Amber Heard medvetet och utstuderat ville förstöra hans liv och karriär.”, skriver författaren.

Hon hävdar vidare att Amber Heard förstör för andra våldsutsatta kvinnor:

“Och det gör mig ledsen att ha landat i den åsikten. För den absoluta majoriteten kvinnor kämpar i motvind för att bli trodda. Så ja. Utifrån den åsikt jag personligen landat i känner jag enorm ilska mot Amber Heard som genom sitt agerande (åter, min åsikt nu) förstör så mycket för så många andra kvinnor.”

Foto: Stella Pictures

Sköld: “Amber är en fara för alla, borde spärras in och kasta bort nyckeln”

Camilla Läckbergs man, MMA-fightern Simon Sköld, var inte heller sen att kommentera inlägget.

“Amber är en fara för alla, borde spärras in och kasta bort nyckeln.”, skriver Simon Sköld och fortsätter:

“Men man har ”rätt” att försöka förstöra någons liv tyvärr, hoppas att hon blir dömd men tror inte de oavsett sorgligt för tror som du säger att detta förstör för så många andra".

Och paret Läckberg-Sköld verkar inte vara de enda som vill dela sina åsikter om rättegången. I kommentarerna får de medhåll från följare såväl som kända profiler såsom Laila Bagge och Linda Lampenius.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.