Camilla Läckberg skriver att Amber Heard förstör för andra kvinnor.
Camilla Läckberg skriver att Amber Heard förstör för andra kvinnor. - Foto: AP Photos/Steve Helber, Pool/TT/Stella Pictures

Camilla Läckbergs hårda ord om Amber Heard: “Jag tror henne inte”

Det var verkligen ord och inga visor när författaren Camilla Läckberg kommenterade Heard-Depp-rättegången på sin Instagram. I sitt inlägg går hon hårt åt Amber Heard och menar att hon förstör för andra kvinnor.


Under fredagen avslutades rättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp. Rättsprocessen inleddes när Johnny Depp stämde sin ex-fru på 50 miljoner dollar, efter att hon skrivit en krönika i Washington Post där hon skrev att hon upplevt våld i en nära relation. 

Heard skrev inte i krönikan att hon syftade på Depp, men hans advokater menar att publiceringen förstörde Depps karriär och att det var förtal. 

Amber Heard har i sin tur krävt 100 miljoner dollar för det våld och de övergrepp hon menar att Johnny Depp utsatt henne för. Läs mer om rättegången här

Foto: Michael Reynolds/Pool Photo via AP/TT

Läckberg: “Tror Amber Heard medvetet och utstuderat ville förstöra hans liv och karriär”

I sitt inlägg på Instagram berättar Camilla Läckberg att hon följt varje steg av den sex veckor långa rättegången – och att hon har landat i slutsatsen att Amber Heard ljuger. 

“Jag har sett varje sekund, och nej jag tror henne inte. Inte alls faktiskt. Jag tror Amber Heard medvetet och utstuderat ville förstöra hans liv och karriär.”, skriver författaren.

Hon hävdar vidare att Amber Heard förstör för andra våldsutsatta kvinnor:

“Och det gör mig ledsen att ha landat i den åsikten. För den absoluta majoriteten kvinnor kämpar i motvind för att bli trodda. Så ja. Utifrån den åsikt jag personligen landat i känner jag enorm ilska mot Amber Heard som genom sitt agerande (åter, min åsikt nu) förstör så mycket för så många andra kvinnor.”

Foto: Stella Pictures

Sköld: “Amber är en fara för alla, borde spärras in och kasta bort nyckeln”

Camilla Läckbergs man, MMA-fightern Simon Sköld, var inte heller sen att kommentera inlägget.

“Amber är en fara för alla, borde spärras in och kasta bort nyckeln.”, skriver Simon Sköld och fortsätter:

“Men man har ”rätt” att försöka förstöra någons liv tyvärr, hoppas att hon blir dömd men tror inte de oavsett sorgligt för tror som du säger att detta förstör för så många andra".

Och paret Läckberg-Sköld verkar inte vara de enda som vill dela sina åsikter om rättegången. I kommentarerna får de medhåll från följare såväl som kända profiler såsom Laila Bagge och Linda Lampenius.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.