Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux Dietz och Jacob Liebermann har sonen Arnold tillsammans. - Foto: Instagram/margauxdietz och Stella Pictures

Margaux Dietz ärliga ord – därför ville hon inte besöka Jacobs familj

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har ett infekterat förflutet, som de nu har rett ut. Men på sin blogg hintar Margaux hur hennes relation till Jacobs familj ser ut idag, efter konflikterna...


Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermanns, 37, relation har varit allt annat än spikrak. Tillsammans har de sonen Arnold, som snart fyller fem år, och efter parets separation kretsade stora delar av deras offentliga bråk just kring huruvida han skulle exponeras på sociala medier eller inte. 

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns konflikt – om sonen 

Jacob motsatte sig nämligen att Margaux visade upp deras gemensamma son Arnold på sina kanaler. På sin Instagram skrev Jacob hur han var djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i exets sociala medier – läs mer här

Foto: Stella Pictures

Margaux Dietz och Jacob Liebermann planerar dubbeldejt

Men den stormiga relationens starka vindar verkar minst sagt ha vänt då Margaux och Jacob nu kommer bättre överens än någonsin. Tillsammans har Jacob och Margaux Youtube-kanalen “Moderna familjen” där följarna får ta del av deras gemensamma upptåg. 

De verkar till och med ha en dubbeldejt i kikaren. Något som diskuterades i senaste avsnittet av “Moderna familjen”, när Jacob passade på att slänga iväg en pik till Margaux efter ett samtal om dejtingappen Tinder. 

Hur är Margaux relation till Jacobs föräldrar?

Margaux och Jacobs relation har återhämtat sig – men hur ser egentligen relationen ut till deras före detta svärföräldrar, efter den stormiga tiden? Det avslöjar Margaux på sin blogg. 

Påskhelgen har kommit och gått, men för Margaux började stressen redan innan ledigheten ens börjat. 

På sin blogg i förra veckan skrev Margaux om den senaste hektiska perioden. Hon förklarar att hon spelat in ett flertal intervjuer med diverse partiledare, och ytterligare några filmer till Youtube-kanalen. 

“Men jag är väldigt nöjd. Så pass nöjd att jag ska försöka ta lite ledigt, på riktigt. Mitt konstanta dåliga samvete som mamma tar alltid över så jag kan liksom inte slappna av när jag är utan Arnold och ledig”, skriver hon och fortsätter:

“Det är så dumt. Jag borde verkligen njuta när jag kan och passa på, men så fort jag känner för det så får jag dåligt samvete.” 

Margaux Dietz: “Jacobs familj har frågat om jag vill följa med till..."

Därefter ber Margaux läsarna om hjälp att få lite vägledning, angående hur hon ska spendera ledigheten. 

Det är då följarna får en inblick i hennes relation till sina före detta svärföräldrar. Trots att Margaux och Jacob är separerade, och har ett relativt komplicerat förflutet, så verkar Margaux relation med exet familjs fortfarande vara god. 

Foto: Youtube/Moderna familjen

De har nämligen bjudit henne till deras hus på Västkusten. Men helt självklart verkar det inte vara för Margaux att tacka ja till att hälsa på. 

“Jacobs familj har frågat om jag vill följa med till Fjällbacka men det blir lite långt med nästan två dagars resande och sen 1 heldag på plats. Tror inte jag kommer känna lugnet ordentligt då”, skriver Margaux. 

Margaux Dietz velande: "Helst hade jag velat åka till..."

Det geografiska avståndet satte helt enkelt käppar i hjulet för resan till Västkusten. 

“Helst hade jag velat åka till Sydafrika men det är också lite långt för bara några korta dagar. Dock kan jag stanna lite längre där eftersom jag kan jobba därifrån i så fall.  Ni hör velandet, haha”, skriver Margaux. 

“HELP ME OUT”, vädjar influencern till följarna, och beskriver hur hon får panik av tanken att stanna hemma i lägenheten ensam.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!