Alice Stenlöf och Philip Wong
Alice och Philip gjorde slut 2020 efter flera år tillsammans. - Foto: Youtube/Alice Stenlöf och Instagram/alicestenlof

Alice Stenlöfs nya avslöjande om uppbrottet med Philip Wong

Alice Stenlöf berättar ärligt och öppet om sitt psykiska mående i sin senaste video på Youtube. Senaste perioden i hennes liv har nämligen inte varit helt lätt. Det är då expojkvännen Philip Wong kommer på tal...


Influencern Alice Stenlöf, 25, har officiellt lämnat paradiset Costa Rica och har nu flyttat hem till gråa Sverige igen.  

Men helt redo att släppa taget om Costa Rica var hon inte. Strax innan Alice åkte därifrån berättade hon om sina storslagna bostadsplaner i surfparadiset.

Alice Stenlöfs chock av vännens relation till exet Philip Wong

Men det var inte bara Alice som lämnade soliga Centralamerika bakom sig, utan även hennes vän och filmare Amanda

Alice och Amanda kände inte varandra innan de spenderade några drömmiga veckor i Costa Rica tillsammans, där de blev minst sagt nära. Men en viss detalj, nämligen Amandas relation till Alice ex Philip Wong överraskade influencern rejält.

– Det är så sjukt. Livet är så jävla oförutsägbart. Herregud, sa Alice. 

Alice och vännen Amanda i soliga Costa Rica. Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöf har stött på problem hemma i Stockholm

Nu befinner sig Alice Stenlöf som bekant på svensk mark igen. Och att ställa om hemma i Stockholm var lättare sagt än gjort.

Alice berättade nyligen att det sociala livet är svårt att acklimatisera sig till.

Och på samma tema öppnar hon ärligt upp sig i sin senaste Youtubevideo. Äntligen verkar Alice nämligen vara mer tillfreds med livet hemma i Sverige. 

– I övrigt så har jag börjat komma in i rutiner, och det känns väldigt bra. 

– Men nu har jag fyllt min kyl, börjat laga middag hemma, har mina rutiner, kan liksom gå ut och sätta mig på terrassen på morgonen. Det känns som jag börjar landa i Stockholm och jag älskar det. 

Alice njuter av vårsolen på sin terrass. Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöf: "Jag har mått upp och ner"

Men det har inte varit helt lätt, förklarar Alice. 

– Jag har mått upp och ner. Som fan.

Hon förklarar vidare att hon, som tur är, har hittat verktyg som gör att hon kan hantera sina hjärnspöken och sin ångest. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

Alice Stenlöf om uppbrottet med Philip Wong: "Behövt gå igenom..."

Därefter berättar Alice att hennes mående går att härleda hela vägen tillbaka till uppbrottet mellan henne och expojkvännen Philip Wong. Det var i början av maj 2020 som profilerna gick ut med att kärleken tagit slut och att de gått skilda vägar, efter flera år tillsammans. 

Foto: Youtube/Alice Stenlöf

– Jag har pratat en del om mitt psykiska tillstånd, och det har verkligen varit en resa sen typ början av pandemin. Sen jag och Philip gjorde slut egentligen, och jag hamnade i det kapitlet av mitt liv, så har jag behövt gå igenom massa saker mentalt och lärt känna mig själv på ett sätt som jag uppenbarligen inte visste om att jag behövde, säger Alice i nya videon och fortsätter: 

– Så det har jag överlevt och med hjälp av att jag har gått i terapi och att jag har jobbat som en gnu på mig själv så har jag liksom hittat sätt att må bättre på, och att hantera min ångest när den dyker upp.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.