Diana Baban och Ben Mitkus
Diana Baban och Ben Mitkus har haft en frostig relation sedan uppbrottet. - Foto: Instagram/dianababan

Diana Babans avslöjande om återföreningen med Ben Mitkus: "Ex-sex..."

Diana Baban och Ben Mitkus chockade alla följare när de plötsligt gjorde slut mitt under en romantisk semester. Men Diana droppade nyligen en bomb när hon berättar att de faktiskt sågs efter uppbrottet – och gjorde både det ena och det andra.


Influencern Diana Baban, 29, och Youtubestjärnan Ben Mitkus, 27, gjorde plötsligt slut i september förra året. Något som slog ner likt en bomb både bland följarna och Diana då uppbrottet skedde när paret var på en romantisk långresa. Läs mer här.

Foto: Instagram/dianababan

Diana Baban om Ben Mitkus nya förhållande: "Fuck it"

Ben Mitkus har sedan dess hittat kärleken i Caroline Johansson. I en Youtube-video tillsammans med Bens ex My Karlberg blickade Diana tidigare tillbaka på hur hon kände när Ben träffade sin nya kärlek.

– Jag hade en frågestund på Instagram, och det var många många som ställde frågor om vad jag tyckte om hans nya tjej, säger hon och fortsätter: 

– Så jag ba "vet du vad fuck it, har han lagt upp någonting så kommer jag gå in på hans Instagram och kolla." 

My Karlberg och Diana Baban. Foto: Youtube/Diana Baban

Diana Baban om uppbrottet från Ben Mitkus: "Jättekonstigt"

Efter uppbrottet har Diana och Ben pikat varandra friskt på sina sociala medier fram och tillbaka, och stämningen har varit långt ifrån god. 

Och kanske är det inte så konstigt att relationen är kylig – med tanke på att förhållandet verkar ha slutat mindre bra. 

Något som Diana berättar om i sin medverkan i podcasten “Tjejpodden” som leds av Johanna Bladh och Amanda Lekland, i mars tidigare i år. Hon gästade nämligen podden för att prata om hur man går vidare från ett breakup. 

Diana Baban inleder med att berätta hur uppbrottet från Ben Mitkus gick till. Paret befann sig i Grekland, och hade vid tidpunkten varit tillsammans i drygt två och ett halvt år, förklarar Diana. 

– Det var jättekonstigt allting. Dagen innan satt vi och planerade framtid och bara nio timmar efter så gjorde han slut. För mig var det så konstigt för vi var ju på Kreta tillsammans. 

Diana Baban om chockerande breakupet: "Skulle pussa honom"

Diana och Ben hade fyra dagar kvar på sin semester när bomben droppades – som en blixt från klar himmel, enligt influencern. 

– Det var på morgonen, så skulle jag pussa honom godmorgon och då vände han huvudet bort och sa: “Jag behöver ha den här dagen för att tänka”, berättar Diana.

Och det var början på slutet. Samma dag gick paret isär. 

Direkt efter lade Diana ut ett inlägg på Instagram och berättade för följarna att det hade tagit slut mellan henne och Ben, säger hon i podcasten "Tjejpodden". 

Diana Babans avslöjande om uppbrottet: "Svårt att hålla sig borta"

I podden förklarar Diana att de fortsatte bo i samma hotellrum efter uppbrottet och flög hem tillsammans – trots att de hade gjort slut. Men hon avslöjar även att det var svårare att släppa taget än följarna kanske förstått. Exen återförenades nämligen kort efter – något som man inte fick se på sociala medier. 

– Även när jag kom hem efter resan, vi träffades ju lite. Och han fick ju mig att få lite förväntningar, eller förhoppningar, säger Diana. 

– Ex-sex, pratar du om det nu?, frågar Johanna Bladh. 

– Ja, exakt, skrattar Diana och fortsätter: 

– Jag tror bara att när man har känslor för någon, det är så jäkla svårt att hålla sig borta. 

– Men det kanske hade varit bättre om du inte hade legat med honom igen?, undrar Johanna Bladh. 

– Det tror jag absolut, instämmer Diana. 

"Kastade mig under bussen totalt"

Med facit i hand beskriver Diana att hon kanske hade agerat annorlunda idag. 

– Jag skulle ju inte ha träffat honom igen, efter allting. Och jag sänkte ju mig själv lite, för han gjorde en jävla video om mig i 40 minuter där han bara kastade mig under bussen totalt och snackade skit om mig, och jag förlät ju honom efter det vilket jag inte alls skulle göra idag. Men det var ju bara för att det var känslor, man var kär och man var ledsen, säger Diana i "Tjejpodden". 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.