Kim Kardashian och Pete Davidson
Kim Kardashians nya uttalande i New York Times väcker avsky. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashians uttalande väcker avsky: "Vidrigaste jag hört"

Kim Kardashian är beredd att gå långt för att se ung ut. Men exakt hur långt anade nog ingen. Hennes uttalande i New York Times väckte starka känslor.


Kim Kardashian, 41, är känd för mycket – teveserien "Keeping up with the Kardashians", som en av världens största influencerkändisar, designer, parfymdrottning och mycket mer. 

Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon är även omtalad för sin ungdomliga hy som alltid ser flawless ut på röda mattan. Senaste tiden har Kim fullkomligen strålat på både vita husets middag och Met-galan med pojkvännen Pete Davidson, 28, vid sin sida. Att se ung ut är viktigt för Kim.

Men ingen var nog beredd på exakt hur långt hon är beredd att gå för att få babylen hud.

Kim Kardashian och Pete Davidson på Met Ball. Bildkälla: Stella Pictures.

Bajs-uttalandet i New York Times väcker känslor

I en intervju med The New York Times berättar Kim om sin hudvårdslinje SKKN by Kim som lanserades i juni. För journalisten Rachel Strugatz berättar Kim att hon gärna "testar allt" för att se ung ut.

– Om du sa att jag bokstavligen var tvungen att äta bajs varje dag för att se yngre ut så skulle jag kanske göra det. Jag skulle kanske göra det, säger Kim till New York Times.

I New York Times kommentarsfält på Instagram har tusentals kommentarer nu vällt in. Kims uttalande har onekligen väckt starka känslor. 

"Det här är sorgligt på alla sätt och vis"

"Jag kommer aldrig återhämta mig från det här"

"Vilket underbart budskap till tjejer och kvinnor"

"En så sorglig kommentar från någon som jag beundrar"

"Det är deprimerande. Vilket fruktansvärt budskap att sända ut i världen"

"Jag är mållös"

"Det här är tragiskt"

"Verkligen? Äta bajs? Det här är det vidrigaste jag har hört någon säga".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.