Bianca Ingrosso har köpt en ny väska
Bianca Ingrosso har unnat sig något nytt i veckan. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos nya lyxköp till sig själv: "Den är söt..."

Bianca Ingrosso är god för flera hundra miljoner. Så hennes senaste lyxköp kommer kanske inte som en chock för oss. Läs mer och se bilden här.


Influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 27, är ekonomiskt oberoende. Bakom de stora framgångarna ligger hårt slit. 

Hennes sminkmärke CAIA Cosmetics har blivit en enorm succé, hon är en av Sveriges mest kända och välbetalda influencers, och i höst är hon dessutom aktuell med den egna talkshowen BIANCA.

Biancas bankkonto är sprängfyllt, mycket tack vare den stora affären hon gjorde när hon sålde sin andel i CAIA för 145 miljoner kronor. Hon plockade dessutom ut 57 miljoner kronor i utdelning ur ett dotterbolag. Förra året gjorde hon alltså en vinst på 202 miljoner kronor.

I april avslöjade Bianca även priset på den nya våning hon köpt på Östermalm. För fyra sovrum och en yta på över 300 kvadratmeter så betalade Bianca enligt egen utsago "mycket mer än 40 miljoner kronor".

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Unnade sig en ny väska från Gucci

Så med tanke på hur stabil plånbok Bianca Ingrosso sitter på så var hennes senaste inköp kanske inte i största laget. Men gratis var det inte ändå...

På Instagram delade hon med sig av en bild på en ny handväska från Gucci.

"She’s a cutie", skriver Bianca till bilden på den svarta väskan.

Modellen heter Jackie 1961 och är du sugen på en likadan får du hosta upp mellan 25 000 - 30 000 kronor...

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Biancas mamma Pernilla Wahlgren och hennes imponerande samling av handväskor från det franska modehuset Chanel.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!