Den stormiga kärlekshistorien hade sin början för väldigt många år sedan.
Den stormiga kärlekshistorien hade sin början för väldigt många år sedan. - Foto: Youtube / Bianca Ingrosso / Stella Pictures

Därför tror följarna att det är slut mellan Bianca och Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år. Relationen har
kantats av flera motgångar och uppbrott. Nu har engagerade följare börjat ana oråd igen och undrar om paret fortfarande är tillsammans.


Kärleksparet har haft ett stormigt förhållande i många år, men de tycks alltid hålla ihop genom vått och torrt. Men nu har följarna gjort en spaning – är de fortfarande ihop? 

Företagaren och influensern Bianca Ingrosso, 27, har varit tillsammans med Phillipe Cohen, 28, i flera, flera år. 

Relationen har kommit på tal flera gånger, inte allra minst när Bianca tidigare i sin podcast "Två meter dumheter" berättat att hon och pojkvännen gjort slut totalt åtta gånger. Ett till synes "av-och-på-förhållande".

Kärlek spunnen ur tonårens drömmar

Den stormiga kärlekshistorien hade sin början för väldigt många år sedan. De båda var 15 år gamla när de träffades för första gången i Marbella, Spanien. 

Det blev ingenting mellan paret där och då, men två år senare mötte de varandra under en utekväll i Stockholm. En kväll som blev längre än förväntat...

Phillipe lyser med sin frånvaro

Under midsommarhelgen syns Bianca på Instagram fira midsommar med familj och släkt ute på Norra Lagnö i morföräldrarnas hus – Christina Schollin och Hans Wahlgren. Men Phillipe? Han lyser med sin frånvaro, en spaning Hänt skriver om. 

Istället syns han fira högtidligt tillsammans med sin syster, Jennifer Lizama Cohen, som lagt upp klipp på sin Instagram.

Men följarna har gjort en ytterligare spaning. De har nämligen lagt märke till att paret synts allt mindre tillsammans och knappt på varandras Instagram längre. De ska inte heller gilla varandras bilder.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".