Onsdag 17 Aug
Stockholm

Därför tror följarna att det är slut mellan Bianca och Phillipe

Den stormiga kärlekshistorien hade sin början för väldigt många år sedan.
Den stormiga kärlekshistorien hade sin början för väldigt många år sedan. Foto: Youtube / Bianca Ingrosso / Stella Pictures

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år. Relationen har
kantats av flera motgångar och uppbrott. Nu har engagerade följare börjat ana oråd igen och undrar om paret fortfarande är tillsammans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kärleksparet har haft ett stormigt förhållande i många år, men de tycks alltid hålla ihop genom vått och torrt. Men nu har följarna gjort en spaning – är de fortfarande ihop? 

Företagaren och influensern Bianca Ingrosso, 27, har varit tillsammans med Phillipe Cohen, 28, i flera, flera år. 

Relationen har kommit på tal flera gånger, inte allra minst när Bianca tidigare i sin podcast "Två meter dumheter" berättat att hon och pojkvännen gjort slut totalt åtta gånger. Ett till synes "av-och-på-förhållande".

Kärlek spunnen ur tonårens drömmar

Den stormiga kärlekshistorien hade sin början för väldigt många år sedan. De båda var 15 år gamla när de träffades för första gången i Marbella, Spanien. 

Det blev ingenting mellan paret där och då, men två år senare mötte de varandra under en utekväll i Stockholm. En kväll som blev längre än förväntat...

Phillipe lyser med sin frånvaro

Under midsommarhelgen syns Bianca på Instagram fira midsommar med familj och släkt ute på Norra Lagnö i morföräldrarnas hus – Christina Schollin och Hans Wahlgren. Men Phillipe? Han lyser med sin frånvaro, en spaning Hänt skriver om. 

Istället syns han fira högtidligt tillsammans med sin syster, Jennifer Lizama Cohen, som lagt upp klipp på sin Instagram.

Men följarna har gjort en ytterligare spaning. De har nämligen lagt märke till att paret synts allt mindre tillsammans och knappt på varandras Instagram längre. De ska inte heller gilla varandras bilder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.