Mia Khalifa och Jhay Cortez på semester
Mia Khalifa och pojkvännen Jhay Cortez befinner sig på en härlig drömsemester - Foto: Instagram/miakhalifa

Mia Khalifa på lyxsemester med nya pojkvännen Jhay Cortez

Efter uppbrottet från den svenske stjärnkocken Robert Sandberg har Mia Khalifa gått vidare. Hon är nu ihop med artisten Jhay Cortez. Och paret lever onekligen livet!


Det var i augusti 2018 som det stod klart att den svenska stjärnkocken Robert Sandberg, 29, och den tidigare porrstjärnan Mia Khalifa, 29, var ett par.

I en intervju med danska BT berättade Mia hur det kom sig att hon och Robert träffades från första början.

– Jag såg honom på Instagram och började följa honom. Sedan skrev vi till varandra och sedan åkte jag till Köpenhamn för att träffa honom, sa Mia till BT.

Under en frågestund på Youtube avslöjade dessutom Robert att han inte hade en aning om vem Mia var när hon började följa honom på Instagram.

Därför gjorde Mia Khalifa och Robert Sandberg slut 

Robert och Mia bodde tillsammans i Austin, Texas. I mars 2019 friade Robert till Mia. Men på grund av coronapandemin så fick paret skjuta på sitt stora bröllopsfirande. Istället gifte de sig hemma i köket den 10 juni 2019.

Robert Sandberg och Mia Khalifa förlovade sig 2019. Bildkälla: Instagram/miakhalifa

Men sommaren 2021 stod det klart att förhållandet mellan Mia Khalifa och Robert Sandberg var över. De hade då gått i parterapi i ett års tid för att få saker och ting att funka. Men det gick inte hela vägen.

"Vi kan med gott samvete säga att vi gav allt för att få vårat äktenskap att fungera men efter nästan ett år av terapi och ansträngningar så går vi nu skilda vägar med vetskapen att vi har en vän i varandra, och att vi verkligen försökte. Vi kommer alltid att älska och respektera varandra för vi vet att det inte är en enskild händelse som orsakade vår separation. Det var snarare fundamentala skillnader som inte går att lösa och som vi inte kan skylla på varandra", skrev Mia och Robert i ett gemensamt uttalande.

Jhay Cortez är Mia Khalifas nya pojkvän

Efter uppbrottet har Mia Khalifa en ny pojkvän. Det är ingen mindre än den puertoricanska artisten Jhay Cortez, 29, som har fått Mia på fall. 

Mia och Jhay gick ut offentligt med sin kärlek i november 2021, då de bägge delade romantiska inlägg om varandra på Instagram.

I skrivande stund befinner sig Jhay och Mia på en underbar drömsemester ihop. Paret lever loppan på en lyxbåt i Ibiza. Där dricker de Champagne, äter god mat, solar och dyker.

Mia Khalifa på semester med Jhay Cortez. Bildkälla: Instagram/miakhalifa
Mia Khalifa på semester med Jhay Cortez på Ibiza. Bildkälla: Instagram/miakhalifa
Mia Khalifa och Jhay Cortez tätt omslingrande på semester. Bildkälla: Instagram/miakhalifa

Härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.