Tidigare i veckan fördes 182-trummisen Travis Barker, 46, under dramatiska omständigheter till sjukhus.
Den obehagliga nyheten om Travis hälsotillstånd kommer enbart veckor efter att han gift sig med kärleken Kourtney Kardashian. - Foto: Foto: Stella Pictures

Därför las Travis Barker in på sjukhus: "Livshotande"

Travis Barker bekräftar att han drabbats av akut pankreatit. Här är hans första offentliga ord om den "livshotande" händelsen. Vid hans sida fanns Kourtney Kardashian.


Tidigare i veckan fördes 182-trummisen Travis Barker, 46, under dramatiska omständigheter till sjukhus. Med sig till sjukhuset hade han hustrun Kourtney Kardashian, 43. 

Läkarteamet ansåg att Travis behövde extra vård, då fick han köras med ambulans till det världskända sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center i USA.

Då var det högst oklart vad Travis drabbats av och under tisdagen twittrade trummisen "Gud rädda mig".

Travis Barkers dotter: "Be för min pappa"

Under eftermiddagen skrev Travis dotter Alabama Barker, 16, att hennes följarskara skulle be för hennes pappa. 

Nu kommenterar stjärnan händelsen på Instagram. Foto: Stella Pictures

Den obehagliga nyheten om Travis hälsotillstånd kommer enbart veckor efter att han gift sig med kärleken Kourtney Kardashian.

Travis Barker: "Drabbats av olidliga smärtor"

I flera dagar har det varit tyst från stjärnan. Hustrun, Kourtney Kardashian, har hela tiden varit vid hans sida på sjukhuset. Men ingen berättade anledningen till varför Barker var inlagd.

Nu kommenterar stjärnan händelsen på Instagram och skriver i ett inlägg att han "efter middagen drabbats av olidliga smärtor".

Travis Barker uppdaterar om hälsoläget. Foto: travisbarker / Instagram

Han bekräftar att det var just på grund av bukspottskörteln han fick läggas in. Senare rapporterade TMZ att Travis drabbats av akut pankreatit, en inflammation i bukspottskörteln, vilket kan orsaka feber, kräkningar och enorma smärtor. 

Travis skriver att man under undersökningen tog bort en polyp från ett känsligt område som tyvärr skadade ett dräneringsrör mot bukspottskörteln. Det resulterade i livshotande pankreatit.

Kourtney Kardashian: "Vår hälsa är allt"

Nu har även Kourtney Kardashian skrivit om händelsen på sin Instagram.

"Vilken otäck och känslosam vecka detta har varit. Vår hälsa är allt och ibland tar vi den för givet och glömmer hur snabbt den kan ändras", skriver hon.

De båda tackar för det stöd de fått från läkarteam, följare och familj.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...