Torsdag 11 Aug
Stockholm

Bianca Ingrossos avslöjande om Pernilla Wahlgrens sexliv

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Bianca Ingrosso avslöjar nu detaljer om Pernilla Wahlgrens sexliv... Foto: Stella Pictures, Jessica Gow/TT Bild. Bilden är ett montage.

Nu avslöjar Bianca Ingrosso en liten detalj om sin mamma Pernilla Wahlgrens sexliv. Det är inget för blyga violer direkt!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alla som har sett "Wahlgrens värld" vet att influencerdrottningen och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, inte brukar hålla igen på något. Det är minst sagt högt i tak i en av Sveriges mest folkkära familjer Wahlgren-Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren är ihop med pojkvännen Christian Bauer

I april 2021 så avslöjade Bianca Ingrosso att hennes mamma Pernilla Wahlgren, 54, hade en ny man i sitt liv. Kort efter stod det klart att det var säljaren Christian Bauer, 56, som fått Pernilla på fall.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Bauer och Pernilla är kärare än någonsin, och på sociala medier delar Pernilla ofta med sig av bilder på sin drömmiga hunk. Samlivet verkar inte heller vara något problem för paret.

– Jag tar igen sju års celibat, har Pernilla Wahlgren berättat i sin podcast "Wahlgren & Wistam" som hon har med Sofia Wistam, 56.

Pernilla firade midsommar med Christian Bauer, och efter att en bild spreds på paret så började det genast tisslas och tasslas: har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer förlovat sig? Det tror nämligen Pernillas följare, något som Nyheter24 då rapporterade om.

Bianca Ingrossos avslöjande om Pernilla Wahlgren

Varken Pernilla eller Bianca är några blyga violer, något som står tydligt efter Biancas frågestund i hennes senaste vlogg.

Där får hon nämligen frågan om hon har hört sin mamma ha sex någon gång.

Bianca Ingrosso svarar på fansens frågor i sin senaste vlogg. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

– Tyvärr. Too many times. Men inte tyvärr för det var inget dåligt jag hörde så att säga. Mamma kan hon, skrattar Bianca till svar.

Vem det var som Pernilla hade en het stund i sänghalmen med förtäljer dock inte historien.

Se där!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.