Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren skippade alkohol på midsommarafton. Nu berättar hon varför. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför drack inte Pernilla Wahlgren alkohol på midsommar

Pernilla Wahlgren avstod från både nubbe, öl och vin när hon firade midsommar. Nu berättar hon om beslutet att inte dricka.


Midsommar är över för i år, och över hela Sverige stekte solen och midsommarmaten stod framdukad. För många innebar det dessutom kanske en nubbe eller två. Men inte för artisten Pernilla Wahlgren, 54.

I podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla har med bästisen Sofia Wistam, 56, så berättar Pernilla om sitt firande. 

Pernilla var på Lagnö med sin pojkvän Christian Bauer och även Pernillas barn Bianca, Benjamin och Theo var med under midsommarfirandet.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren skippar alkohol på midsommar och jul

– Om vi pratar om alkohol så hade jag den lugnaste midsommaren i mannaminne. I och för sig så drack jag ingenting förra midsommar heller. Jag känner att jag har blivit vuxen, jag vet inte. Midsommar och julafton, jag har inget behov av alkohol då, säger Pernilla Wahlgren i podden.

Pernilla, som har släppt flera vin, berättar istället vad hon föredrar.

– Jag gillar ju mer att dricka ett glas rosé på en uteservering på dagen eller sangria på stranden eller ett gott rödvin till en god köttbit. Men nubbe har aldrig varit min grej. Jag blir ju törstig när det är varmt ute så jag dricker cola zero och vatten, säger Pernilla i podden.

Pernilla Wahlgren skippade alkohol på midsommar. Bildkälla: Stella Pictures

– När man har barn omkring sig, även fast de inte är så små längre, så vill man ju inte bli full, säger Sofia och får medhåll av Pernilla.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 6 kända svenskar som inte dricker alkohol.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!