Kärlekssagan är över mellan Antonija Mandir och Oliver Hunt.
Kärlekssagan är över mellan Antonija Mandir och Oliver Hunt. - Foto: Stella Pictures/mroliverhunt/Instagram

Oliver Hunt talar ut om uppbrottet från Antonija Mandir

Nu tar Oliver Hunt bladet från munnen och berättar om uppbrottet mellan honom och Antonija Mandir. – Vi dejtade ett år innan vi blev tillsammans. Jag gav henne all tid hon kunde få, säger han.


Influencern och Youtube-profilen Antonija Mandir, 26, och Oliver Hunt, 27 har under en längre tid uppdaterat sina Instagramkonton med kärleksfulla bilder från sin gemensamma vardag. Därför kom det som en chock när paret gick ut med att de gått skilda vägar.

I ett Youtube-klipp i förra veckan berättade Antonija Mandir sin version om varför det tog slut med Oliver Hunt. Ett beslut på Antonijas initiativ, sade hon då.

– Det som hände var att vi gick in i förhållandet alldeles för snabbt, det visste vi båda. Vi dejtade i ett helt år innan vi kunde säga att vi var tillsammans, sade Antonija Mandir då.

Oliver Hunt: "Jag gav Antonija all tid hon kunde få"

Nu väljer Oliver Hunt att berätta om uppbrottet när han gästar Youtubekanalen "Clue News". 

– Hon har pratat om sina känslor och hur hon har sett det, men alla relationer har två sidor, inleder han i klippet på Youtubekanalen.

Oliver Hunt säger att det Antonija Mandir sagt om deras relation är baserat på hennes känslor. Däremot menar han att det finns vissa saker han inte håller med om. Han tycker inte att de två gick för fort fram i relationen.

Kärlekssagan tog slut. Foto: antonijamandir/Instagram

– Vi dejtade ett år innan vi blev tillsammans. Jag gav henne all tid hon kunde få. Jag visste vad mitt syfte och mål var eftersom vi trivdes så bra tillsammans, säger Oliver Hunt.

Han berättar även att han "ger jävligt mycket" och att han i det här fallet lät Antonijas känslor gå före sina egna. Vilket eventuellt bidrog till att Antonija, enligt Oliver, "backat" från honom när han i sin tur efterfrågat bekräftelse.

Oliver Hunt: "Bägaren rann över igen"

Uppbrottet har resulterat i en enorm mängd spekulationer och rykten på sociala medier. Men Oliver menar att de haft en svacka i relationen efter att de tillbringat "för mycket" tid ihop.

– Vi hade svackan, vi började tjafsa, sen var det x antal dagar när det var så ”fan vad det är skönt”. Men istället för att ge varandra tid från varandra däremellan så hängde vi tills bägaren rann över igen och då vart det lite så, kaka på kaka, säger Oliver.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!